IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2016, 22:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kredi Kartsız Amerika App Store Hesabı Açma Nasıl Yapılır?




Kredi Kartsız Amerika App Store Hesabı Açma Nasıl Yapılır?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

iOS platformu ile beraber çıkış yapmış olan oyunlar çoğu zaman yayınlanır yayınlanmaz ne yazık ki Türkiye App Store’de yerini alamıyor.

Bu nedenle Amerika ve Kanada gibi ülkelerde çıkış yapmış ve oynanabilen iPad ve iPhone oyunlarını yükleyebilmek için kredi kartına gerek duymadan nasıl Amerika App Store hesabı açabilirizbu yazıda bu bilgileri sizlere sunacağız.


iOS ile çıkış yapmış kimi oyunlar dünya genelinde ve ülkemizde de kullanıma açılırken bazı oyunlar yalnızca yurtdışındaki oyuncular için kullanıma açılıyor. Bu oyunlar Soft launch olarak çıkış yaptığından yükleyip oynamak isteseniz bile mağaza değişimi yapmak hiçbir şekilde işe yaramıyor. Eğer Türkiye App Store hesabınız varsa ne Kanada ne Yeni Zelanda ne de Amerika gibi sadece yurt dışında kullanıma açılan oyunları, yani ülkemizde yer almayan bu oyunları indirmeniz ve oynamanız mümkün değil. Bu oyunlar çoğu zaman öncelikle Kanada’da kullanıma açılıyor ancak daha sonra Amerika’da kullanılma açılsa bile Türkiye için ne yazık ki ısrarla kapalı tutulabiliyor. Bu yüzden Kanada App Store hesabından sonra bir de Amerika App Store hesabı açmanız sizin için çok iyi olur.


Apple'a Bu Enerji Fazla Geldi

Kredi kartsız Amerikan App Store hesabı açmak istiyorsanız öncelikle mevcut bulunan hesabınızdan çıkış yapmalısınız. Bunun için sırası ile Ayarlar> iTunes ve App Store> Apple Kimliği> Çıkış yap seçeneklerini takip etmelisiniz. Ardından App Store’u açarak ücretsiz herhangi bir uygulamayı indirmelisiniz. Elbette ki bu noktada yeni bir Apple kimliği yaratmanız gerekecek. Bunun için “Yeni Apple Kimliği Yarat” başlığını seçmelisiniz. Sırada ülke seçimi yapmak var, bizler Amerika hesabı açmak istediğimiz için Amerika seçeneğini işaretliyoruz. Hesap açarken sürekli karşımıza çıkan hizmet şartları bölümü ile karşılaşacaksınız. Hizmet şartlarını kabul ettiğinizi belirten kısmı işaretleyin. Karşınıza çıkacak olan yeni sayfada Amerika App Store hesabı için kullanacağınız bir e-posta adresi, şifresi ve güvenlik bilgilerinizi girmelisiniz.

Billing Information alanı ile karşılaşacaksınız, siz kredi kartsız üyelik talep ettiğiniz için burada “None” başlığını tercih etmelisiniz. Billing Address bölümüne ise herhangi bir yurtdışı adresi girmelisiniz ve işte yapmanız gereken her şey tamamlandı. Kredi kartına gerek kalmadan Amerika App Store hesabı açmak bu kadar kolay bir işlem.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
abd, app store, ios, kredi kartsız amerika app store hesabı açma nasıl yapılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çözüldü Nick forbitleme ve Forbit açma Nasıl yapılır Smith mIRC Scripting Sorunları 2 28 Kasım 2015 17:51
Vodafone Gizli Numaraya Açma Kapatma Nasıl Yapılır PauL Vodafone 0 03 Ocak 2013 12:02
Acil Yardım Shh Da shell Hesabi açma Veya Pleskde Shell İrc hesabı açma MySQL Servisler 1 13 Temmuz 2006 11:11