IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ağustos 2020, 06:35   #1
Çevrimdışı
OKK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Numeraloji / Uzay Çağı'nın Yükselişine Gelen Uzay Dili




Numeroloji Nedir?
sayılarla ilgili çeşitli analitik ve sentetik çalışmalarla, evrendeki ve olaylardaki gizli yasa ve ilkeleri keşfetmeyi amaçlar
Nümeroloji Okültizm’in bir dalı olup, evrenin sayısal bir kurgu içerdiğini, evrendeki hiçbir şeyin rastlantıya dayanmadığını, her şeyin sayısal bir düzen içinde meydana geldiğini varsayar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Antik Mısır ve Yunan'da nümeroloji:
Nümeroloji’nin Batı’daki gelişimi, esas olarak, “sayılar bilimi ilâhî güçler bilimi demektir” diyen Pisagor’la başlamıştır. Pisagor’a göre, evren sayılar üzerine kurulmuş bir sistem olup evrendeki ahenk sayıların bir uyumudur. Fakat sayılar bilimine Yunanlardan çok daha önce Mısır’da önem verildiği bilinmektedir. Nitekim esin kaynağı Antik Mısır bilgeliği olan inisiye Pisagor’un nümeroloji ile ilgili sözlerini Antik Mısır bilgeliğini yansıtan Hermetika’da bulmaktayız: “Mükemmel işleyen evren, sayıların gücüyle düzenlenmiştir.” Sayıların seslerle ilişkilendirilmesi de, tarihçilere göre yine eski Mısır’da başlamıştır.

İbraniler'de Numeroloji:
üç grupta ele alırlar. Bunlardan 3 temel harf semavi alemi, evrensel kökeni, başlangıcı temsil eder. Sonraki 7 "düalite harfi" "bilinçle idrak edilebilir âlem"in, yani aracı âlemin karşılığıdır. Kalan 12 harf ise duyularla algılanabilir âlemin karşılığıdır. Sayılarla ilgili kabalistik çalışmalar gematria, temurah ve notarikon adları altında üç ayrı uzmanlık alanı oluştururlar.
Fakat harflere nümerik değerler verilerek harflerle sayıların ilişkilendirilmesi alanında en yoğun çalışmaları kabalistlerin yapmış oldukları bilinmektedir. İbrani alfabesini kutsal alfabe olarak gören kabalistlere göre İbrani alfabesinin 22 harften oluşması bir rastlantı değildir. Fenike alfabesi gibi, bu alfabenin de 22 harften oluşmasında eski Mısır'ın hermetik etkisi olduğu sanılmaktadır.

Araplar'da Numeroloji:
(Arap alfabesi de çok önceleri İbrani alfabesi harflerine denk düşen 22 harften oluşmaktaydı.) Harflere nümerik değerler vererek yapılan çalışmalar, İslam nümerolojisinde ebced hesabı ve cifr ilmi adıyla bilinir. "Allah" sözcüğünün ebced hesabındaki sayısal değeri 66’dır.
Aslında, Kabalistlerin 3+7+12 biçimindeki üç gruplu sistemi Yahudiler'e özgü değildir, Antik Mısır, Fenike ve eski Etyopya'nın hiyeratik alfabe harflerinde ve Arap alfabesi harflerinde de uygulanmaktaydı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:35 -->-> Daha önceki mesaj 06:10 --


KADİR SELÇUK - 08.08.1985
21499 153332

Yaşam/Kader Sayınız: 3
İsim(KADİR ) Sayınız: 7
Soyisim(SELÇUK) Sayınız: 8
Burcunuz: ASLAN

ÇAKRA YILDIZ TABLONUZ
9
Spiritual Çakra
Maneviyat,hümanizm
(I,İ,R)
8
Aura Çakrası
Maddiyat,finans
(H,Q,Z)
7
— Tepe Çakra
Saf Oluş
(G,Ğ,P,Y)
6
Alın Çakrası, 3.göz
Sezgi Gücü
(F,O,Ö,X)
5
Boğaz Çakrası Dürüstlük,İfade etme
(E,N,W)
4
Kalp Çakrası Sevecenlik,Sıcaklık
(D,M,V)
3
— Solar Çakra
Kararlılık
(C,Ç,L,U,Ü)
2
Sakral Çakra
Yaratıcılık
(B,K,T)
1
Kök Çakra
Dünyevi Güç
(A,J,S,Ş)

3 ve daha fazla yıldız : dengeli enerji
2 yıldız : enerji akışı var ama yetersiz(olumlamalarla,esmalarla yükseltilebilir)
1 ve daha az yıldız : düşük enerji veya hiç enerji yaymıyor(his yüklemesi gerekir)


AİLE HAYATI İLE İLGİLİ ÇAKRA YILDIZLARI:
2.Çakra 4.Çakra 6.Çakra



İŞ HAYATI İLE İLGİLİ ÇAKRA YILDIZLARI:
1.Çakra 3.Çakra 5.Çakra 7.Çakra 8.Çakra



DÖNÜŞÜM YILLARI:
Doğumunuzdan itibaren hayatınızda karşılaşmış olabileceğiniz önemli olayların meydana geldiği/gelebileceği yıllar
1990 1991 1993 1997 2005 2008 2009 2011 2012 2015 2017 2018 2020 2023

ÇAKRA YILI (08.08.2020):
2 Duygusal yıl, Aile olma yılı, Doğru insanla karşılaşma, Karşı tarafa da değer verme yılı
Bu yıl sizin için bireyselleşme ve bağımsızlık kazanma yılıdır. Yalnız başınıza harekete geçecek gücü ve cesareti kendi içinizde bulup, ideal ve amaçlarınıza sıkıca sarılma zamanınızdır. Yeni ve orijinal metotlar bularak yaratıcılığınızı kullanmalı, sınırları aşma yönünde inisiyatif almalısınız. Çevrenizde sizi engellemeye çalışan kişilere kulak asmadan, kontrolü elden bırakmayıp liderlik etmelisiniz. Amaçlarınıza yönelik planlar hazırlayıp şartların getirdiği dezavantajları bahane etmeden harekete geçmelisiniz. Bu yıl tohum ekme yılınızdır. Fırsatları yakalama ve yoğun çalışma zamanıdır. Geçtiğiniz yıldaki durum değerlendirmesi sonucunda tasarladığınız halinizi gerçekleştirme iradesini gösterme zamanıdır. En beklenmedik yerden bile başarıyı yakalamanız söz konusudur. Evrenin tam desteği siz öne atıldığınız sürece arkanızda olacaktır. Hiçbir faktörün kendinize olan güveninizi sarsmasına izin vermeyin ve harekete geçmek için şartların olgunlaşmasını beklemeyin. Artık risk alın ve geleceğe bakın.


İSMİNİZDEKİ HARFLERİN ANLAMLARI:
Aynı harflerin anlamı sadece bir kere yazılmıştır.
HARF ANLAMI
K
Yukarıdan aldığını aynen aşağıya verir, ilhamlı ön sezili.
A
Hedef odaklı, sapma göstermeyen, ilhamlara açık, net.
D
Bedensel dengeli tutucu, sağlam, içe dönük, biriktiren, sabırlı.
İ
Aşırı duygusal, yol gösteren, fener ışığı, ilhamı aktaran.
R
Anlayışlı, verici, hoşgörülü, ilhamı yumuşatıp aktaran.
S
Her şeyi kendine yoran, duygusallığı eğilimli ve kararsız.
E
Fiziksel, pratik, deneyime, dış etkilere açık, fevri, konuşkan.
L
Zihinsel, tasarım odaklı, dengeli, akıcıdan ziyade mantıksal.
Ç
Yapıcı, dışavurumcu, sezgisel, dengeli, ortaya ürün koyan.
U
İçe dönük, alıcı, karamsar, ifadesi az, negatife meyilli, zayıf.


Numeroloji hesabına göre olası tipolojileriniz: TİPOLOJİ: 3 (YAŞAM/KADER)
3 nolu tipoloji: OYUNCU
Neşe ve mutluluk vermek ister, sevgisini, canlılığını, enerjisini ve geniş yeteneklerini dağıtmak ister,popüler olmak ve arkadaş edinmek ister, bütün çevresinde güzellikler olsun ister. Endişe ve sıkıntıların yüzeye çıkmasına asla izin vermez. Hayatı olduğu gibi kabul eder ve cesaret kırıcı olaylara ya da hatalarına güler geçer. Her şeyi kalbiyle algılar ama trajediye kaçmaz. Evlilik, aşk ya da iş hayatındaki üzüntüleri kafasına takmaz bulduğundan daha fazlasını hiç istemez her zaman ilgili ve eğlenir durumdadır eğlenmeyi sever ve herkesle iyi vakit geçirir. Çocuklara ve hayvanlara düşkündür. flört etmeyi sever ama çoğunlukla bağlanmaz. Hayatı bir oyun haline getirir. konsantrasyon ve sabıra ihtiyacı vardır.

**Kişi olumlu yönlerini ortaya koyamadığında olumluzlar, olumsuzlarda ısrar ettiğinde ise yıkıcılar ortaya çıkmaktadır.

Olumlu yönleri :
Artistik ifade, yaşama sevinci, kaygıdan uzak iyimserlik, ilham, yetenek, hayal gücü, iyilik, el becerisi, coşku.

Olumsuz yönleri:
Ayran gönüllülük. Kaygı, mızırdanmak, eleştirmek, dedikodu, züppelik, boş gurur, önem vermeme, yüzeysellik, abartı, kibir.

Yıkıcı yönleri:
Kıskançlık, iki yüzlülük, savurganlık, aşırı inat. Hoşgörüsüzlük, askeri disiplin ve emir komuta ile iş halletme.

TİPOLOJİ: 7 (İSİM)
7 nolu tipoloji:RUHSAL
Kendi iç dünyasında sessiz ve huzurlu bir hayat sürmek ister. Kusursuzluk düşleri ile yaşamayı ister, çalışma hayatının gürültü, çatışma ve ayak oyunlarından hoşlanmaz. İçine dönüp, yalnız kalmak istediği için yanlış anlaşılma riski taşır. Yeni, ani ya da geçici şeylerden hoşlanmaz. Eski bahçeleri, resimleri, antika mobilyaları, keyifli nostaljik zamanları ve tarihi sever. Ellerini kirletmekten ve hayatın gerçekleri ile uğraşmaktan hoşlanmaz. Analiz yapmayı, ayrıştırmayı , denemeyi ve olayları her yönüyle ele almayı sever , her konunun kökenine iner ve sürekli olarak nedenleri sorgular. Yalnız kalmaktan hoşlanır ve sakinleşmek için buna ihtiyaç duyar ancak daimi yalnızlık ve inzivaya çekilir. Manevi yönde ilerleyerek. Saf her şeyden ayrı tutulmuş ve ruhsal yolda yürümesi gerekendir, erdemleri için aranan birisidir ancak toplum içinde göze batmayı sevmez. Fazlasıyla utangaçtır ve mahremini açmaktan uzak durur. Derin duygulara sahiptir ancak onları göstermekten çok çekinir, katı zihinsel analizleri ile her şeye itiraz eder. Bir sonrakine geçmeden her detayın kusursuz olmasını ister. Çok iyi sır saklar. Sevilmek için tanınmalıdır. Onlayış ve sempatiye geçerek, suçluluktan ve melankoliden uzak durmaya ihtiyaç duyar. Tek başına ama yalnız olmamayı öğrenmelidir.

**Kişi olumlu yönlerini ortaya koyamadığında olumluzlar, olumsuzlarda ısrar ettiğinde ise yıkıcılar ortaya çıkmaktadır.

Olumlu yönleri :
Zihinsel analiz. Teknik gözlem. Huzur. Bilimsel araştırma ruhsallık, inanç, güven, insan acıyla olgunlaşır inancı, saflık, erdem, sesizlik, teoriler ve kökenleri sorgulama, maneviyata düşkünlük.

Olumsuz yönleri:
Melankoli, hata araştırma, sert eleştiri, sivri dillilik, soğukluk, mesafeli tavırlar, şüphecilik, karışık fikirler, hor görme, sinirlilik, sebatsızlık, suçluluk kompleksi.

Yıkıcı yönleri:
İnançsızlık, çalkantı. Kötülük, baskı, hilekarlık, mafyatik çözümler, hırsızlık, kandırmaca, kurnazlık, alkolizm, arabesk ruh halleri.

MESLEK VE ÇALIŞMA ALANLARI:
3 Sayısı:
Kelimelerin sanatçısı, şovmen, iletişim uzmanı, şarkıcı, yazar, şair, tiyatro yazarı, şarkı sözü yazarı, konuşmacı, aktör, konuşmacı, müzik sanatçısı, virtüöz, edebiyat eleştirmeni, sahne veya kulüp sanatçısı, kültür sanat etkinliği organizatörü, polis kuyumcu, şapkacı, dekoratör, moda tasarımcısı, makyöz, peyzajcı, çiçekçi, zanaatkar.3 kulvarındakiler etkileyici prezantasyon ve yaratıcı fikirleri nedeniyle kabul görürler, kendilerini neşeli ve dekoratif mesleklerde rahat hissederler zihinsel harfleri ağır basıyorsa doğal olarak yazmaya, duygusal harfleri ağırlıktaysa oyunculuğa yönelirler. En uçarı olanları ise süslemeciliğe yönelir, tasarım gerektiren her meslekte çalışabilirler.

7 Sayısı:
Yasa koyucu, avukat, savcı, yargıç, bilim adamı, araştırmacı, fizikçi, matematikçi, mühendis, bilişim, IT uzmanı, bilgisayar programcısı finans uzmanı, banker, faktöring ve leasing uzmanı, borsacı, muhasebeci, koleksiyoncu, dokumacı, saat ve benzeri hassas eşyaların tamircisi, arkeolog, astrolog, numerolog antikacı, kütüphaneci, metafizik işlerde uzman eczacı, kimyager, alternatif tıp uzmanı, homeopat(alternatif tıp uygulayıcısı), kanaat lideri, yazar ya da editör üniversite dekanı ya da enstitü müdür, din adamı, bahçıvan, astronomi, dini seromoniler, büyücü, ve ilahiler üzerine otorite. 7 kulvarındakiler kalkıştıkları her işte son sözü söylemek isterler çünkü son derece mükemmelliyetçi olurlar ve kesinlikle emin olmadan görüş bildirmezler. Yöneticiliğe dair her görevi teknik kısmına girmeden sadece vizyon ve hedef belirleyerek yapabilirler, düşünen ve bilgili olandır.



DOĞUM YILI TİTREŞİMİ SAYISI: 2
Doğum tarihinize göre içinde bulunduğunuz bu yıl sizin için neler ifade ediyor
Yönetici :Ay
Tema :
Diplomasi, Nezaket ve Anlayış, İşbirliği, Arkadaşlık, Eşlik ve Takım çalışması.
Çok büyük bir değişiklik veya maddi yatırım planları yapmayın. Çünkü ekilen tohumlar çimlenme aşamasındadır. Anlayış, sabır ve takım çalışmasına odaklanılmıştır. Bu süreç içinde başka bir kente taşınabilirsiniz. İsteklerinize zor kullanarak değil ama diplomasi ile ulaşabilirsiniz. Uyumsuzluk ayrılma ile sonuçlanabilir. Yıl sonunda hareketlilik ile hareketsizlik arasındaki farkı anlayacaksınız. Bu yıl Mayıs ve Temmuz ayında ve de 2, 11, 20, 20.cu günlerde doğanlar için önemli olacaktır.

Aşk – Arkadaşlık – İlişkiler :
Arkadaşlık, ilişki ve eşlik gerekli olacaktır ama, takım çalışması en faydalı sonucu getirecektir. Karşı cins hayatınızda çok önemli roller oynayacaktır. Başkaları ile ruhsal gelişme de deneyimler verecektir. Kendinizi başkalarının gördüğü şekilde düşünün ve gücünüz kadar zayıflığınızı da değerlendirin. Şubat ve Mart içinde duygusal sarsıntılar ve karmaşık sorunlar gündeme gelecektir. Size saygı duyulması konusunda başkalarının şüphe duymasını engellemelisiniz. Nişanlanma, evlilik veya çocuk doğumu sizin veya size yakın olanların sevinecekleri olaylar arasındadır. Romantik ve duygusal portrenizin en fazla Nisan ve Eylülde parlaması beklenmelidir. Krem, yeşil, beyaz ve tarçın renkleri talih getirecektir. Eflatun ve kırmızıdan sakının. Eğlence ve uyum için gümüş içinde bir inci takınabilirsiniz.

Kariyer :Acele veya sert davranmayın. Bu şekilde ortaklık işlerinde sorunlar ve anlaşmazlıklar çıkabilir. Dövüşmek yerine anlayış ve diplomasi ile yaklaşarak çözümler bulabilirsiniz. Soğuk davranmak ve bencil olmak mutsuzluğun nedenleri olacaktır. Sabırlı olun, sevecen ve merhametli davranın ve başkalarına tolerans gösterin. Sorumluluk alacağınız projeler önünüze çıkabilir. İlerlemek istiyorsanız kabul edin. Verimli olmak için Pazartesi ve Cuma günlerini seçin. Mart, Ağustos ve Aralık da başarılı olabilirsiniz.

Yolculuklar :
Genel olarak geçici yolculuklar sizi çekecektir. Kısa deniz yolculukları faydalı olacaktır. Ağustos ve Aralık arasında coğrafi yer değişimleri yapabilirsiniz.

Sağlık :
Mide ve sindirim sorunları beklenebilir. Lenfatik, göğüs, yumurtalık ve sinir sistemi Ay kontrol unda olduğundan sağlık sorunları verebilir. Ayrıca aşırı kilo alma sorunlarına karşı da dikkatli olmalısınız. Aşırı çalışma ve sinir yorgunlukları Şubat, Nisan, Temmuz ve Kasımda sizi zorlayabilir. Uyumlu, barışçı ve ılımlı ortamlarda bulunmaya gayret gösterin.



ÇAKRALARIN YORUMLAMASI:
9.ÇAKRA: SPIRITUAL ÇAKRA, MANEVİYAT-RUH ÇAKRASI

İşlevi: Spritüel çakra, maneviyat
Sendeki Durum: DÜŞÜK ENERJİ
Karasız, başarısız, yetersiz hisseder, olumsuzluklarından rahatsız değil, aileden uzak, para önemli değil

Bu çakranın konuları ile ilgili olumlamalar yapılabilir. Esmâlar ve renkler kullanılabilir.

OLUMLAMALAR:
Var olan herşeyle Bir'im
Varlığımın ve Evrenin varlığının farkındayım
Bir'liğin farkındayım
Evrensel bilinç ihtiyacım olan tüm bilgiyi, ihtiyacım olan zamanda bana ulaştırır



ESMÂLAR: (Sağ el çakraya, sol el sağ elin üzerine konur öyle söylenir.)
Ya Allah(c.c.), La İlahe İllallah

ŞU RENKLERİ KULLANIN:
Mor: Beyaz: Altın:
8.ÇAKRA: AURA ÇAKRASI

İşlevi: Aura çakrası, bolluk bereket bilinci, para bilinci
Sendeki Durum: DENGELİ ENERJİ

ÇAKRA TAŞLARI:
Selenit,melek taşı

7.ÇAKRA: TEPE ÇAKRASI, TAÇ ÇAKRASI

İşlevi: Maddi manevi aydınlanma, üniversite okuma, huzur insanı, kendini geliştirme, yabancı dil yatkınlığı
Sendeki Durum: YETERSİZ ENERJİ
Fırsatları görmez, iş kaçırır, iş değişikliğini sık yaşar, iş yerinde terfi sıkıntısı olur.

Bu çakranın konuları ile ilgili inanç / his yüklemesi gerekir.

Bu çakranın konuları ile ilgili olumlamalar yapılabilir. Esmâlar ve renkler kullanılabilir.

OLUMLAMALAR:
Varlığımın ve Evrenin varlığının farkındayım
Evrensel bilinç ihtiyacım olan tüm bilgiyi, ihtiyacım olan zamanda bana ulaştırır
Tüm fırsatları görüyorum
Fırsatlar her zaman benim karışıma çıkarlar
Hiç bir fırsatı kaçırmam
Bir fırsat gördüğümde, onu benim ve bütünün hayrına olacak şekilde değerlendiririm

ESMÂLAR: (Sağ el çakraya, sol el sağ elin üzerine konur öyle söylenir.)
Ya Muhyi(c.c), Ya Nur(c.c)

ÇAKRA TAŞLARI:
Kristal kuvars, ametist çeroit, elmas, beyaz kalsit, aytaşı.

ŞU RENKLERİ KULLANIN:
Mor: Beyaz: Altın:
6.ÇAKRA: ALIN ÇAKRASI, ÜÇÜNCÜ GÖZ

İşlevi: Cinsellik, eril/dişil enerji, ebeveyn olma, aile sorumluluğu alma
Sendeki Durum: — YETERSİZ ENERJİ
Kilo sorunu, sivilce problemi, nadiren boşanma

Bu çakranın konuları ile ilgili dersin henüz öğrenilmemiş olduğu ve karmik borç bulunduğu görülüyor...

Bu çakranın konuları ile ilgili inanç / his yüklemesi gerekir.

Bu çakranın konuları ile ilgili olumlamalar yapılabilir. Esmâlar ve renkler kullanılabilir.

OLUMLAMALAR:
Buradayım ve Varım
Sezgilerime güveniyorum
Evrene güveniyorum
Evrenin sonsuz ve sınırsız potansiyeli içerisinde, kendi sonsuz ve sınırsız potansiyelimi keşfediyorum

ESMÂLAR: (Sağ el çakraya, sol el sağ elin üzerine konur öyle söylenir.)
Ya Alimu(c.c.)

ÇAKRA TAŞLARI:
Lacivert safir lapis, lazuli, ametist çerolit, sodalit

ŞU RENKLERİ KULLANIN:
Lacivert:
5.ÇAKRA: BOĞAZ ÇAKRASI

İşlevi: Sosyalleşme, özgürlük, keşfetme, iş insanı, olanakları değerlendirme, doğurganlık
Sendeki Durum: DÜŞÜK ENERJİ
Kararsız, eş ailesi problemi

Bu çakranın konuları ile ilgili olumlamalar yapılabilir. Esmâlar ve renkler kullanılabilir.

OLUMLAMALAR:
Ben özgürüm
Kendimi özgürce ve dürüstlükle ifade ediyorum
Kendimi ifade etmem son derece güvenli
Duygularımı sevgiyle ifade ediyorum
Kendimi her zaman sevgiyle ifade ediyorum

ESMÂLAR: (Sağ el çakraya, sol el sağ elin üzerine konur öyle söylenir.)
Ya Hayy(c.c.) = oruç tutmak

ÇAKRA TAŞLARI:
Anjelit,mavi havlit ,turkuaz ,akuamarin ,mavi safir, lapis, lazuli,

ŞU RENKLERİ KULLANIN:
Mavi: Turkuaz:
4.ÇAKRA: KALP ÇAKRASI

İşlevi: Sevgi alıp verme, güven hissi, kendini korumayı ve susmayı bilir
Sendeki Durum: YETERSİZ ENERJİ
Güvensiz, sevgiden şüphe duyan, sabrı bilmez, denge bilmez, benlik algısı yok, sıkıntılı tip

Bu çakranın konuları ile ilgili inanç / his yüklemesi gerekir.

Bu çakranın konuları ile ilgili olumlamalar yapılabilir. Esmâlar ve renkler kullanılabilir.

OLUMLAMALAR:
İçimdeki sevgiyi genişletiyor, büyütüyorum
Bütün duygularıma evet diyorum
Duygularıma ve sezgilerime güveniyorum, hissediyorum
Kendimi koşulsuzca seviyorum
Kendimi sevdikçe, çevreme daha çok sevgi veriyorum

ESMÂLAR: (Sağ el çakraya, sol el sağ elin üzerine konur öyle söylenir.)
Ya Selam(c.c.), Ya Rahim(c.c.), Ya Kerim(c.c.)

ÇAKRA TAŞLARI:
Zümrüt yaşim ,aventurin, pembe kuvars, Malakit,Yosunlu akik.

ŞU RENKLERİ KULLANIN:
Yeşil: Pembe:
3.ÇAKRA: SOLAR PLEXUS - GÜNEŞ SİNİRAĞI ÇAKRASI - MİDE ÇAKRASI

İşlevi: Kendini bilme, duygu yönetimi, kelimelere yatkınlık, bireysel ifade
Sendeki Durum: DENGELİ ENERJİ

ÇAKRA TAŞLARI:
Sitrin ,amber, sarı kahribar

2.ÇAKRA: KUYRUK SOKUMU ÇAKRASI - SAKRAL ÇAKRA - CİNSEL ÇAKRA

İşlevi: Aile olma, sosyallik, sevgi alıp verme, empati, verici
Sendeki Durum: DÜŞÜK ENERJİ
Çok fazla karşı tarafı düşünme, fazla verici, içe kapanık, sosyallikte sorun

Bu çakranın konuları ile ilgili olumlamalar yapılabilir. Esmâlar ve renkler kullanılabilir.

OLUMLAMALAR:
Yaşama sevincim hergün daha da çoğalıyor
Buradayım ve güvendeyim
Karşıma güvenebileceğim insanlar çıkıyor
Bedenim canlı ve sağlıklı
Cinselliğimin kutsallığını görüyor ve cinselliğimi sevgiyle yaşıyorum
Sevgiyle yaratıldım, Sevgiyle hayatımı yaratıyorum
Her saniye hayatıma eşlik eden mucizelere kendimi açıyorum

ESMÂLAR: (Sağ el çakraya, sol el sağ elin üzerine konur öyle söylenir.)
Ya Rahim(c.c.), Ya Kadimu(c.c.)

ÇAKRA TAŞLARI:
Akik, aventurin , turuncu kehribar, turuncu kalsit, güneş taşı, kaplan gözü.

ŞU RENKLERİ KULLANIN:
Turuncu:
1.ÇAKRA: KÖK ÇAKRASI

İşlevi: Ben, ego, liderlik, eril enerji, bu hayata köklenme
Sendeki Durum: DÜŞÜK ENERJİ
Değersiz hissetme

Bu çakranın konuları ile ilgili olumlamalar yapılabilir. Esmâlar ve renkler kullanılabilir.

OLUMLAMALAR:
Bedenimi seviyorum
Yaşam çok güzel ve ben yaşamı seviyorum
Dünyanın ve toprağın enerjisi beni besliyor ve bana şifa veriyor
Dünya yaşanılacak dost bir yer ve evren tüm ihtiyaçlarımı daima karşılar

ESMÂLAR: (Sağ el çakraya, sol el sağ elin üzerine konur öyle söylenir.)
Ya Rahman(c.c.), Ya Rabbi(c.c.)

ÇAKRA TAŞLARI:
Granat, kırmızı akik, yakut, kırmızı jasper, rubelit

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
numeraloji nedir, uzay çağı, uzay dili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
''Uzay Baronları'' Çağı İlk Adım Atıldı. Mylife Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 13 Mayıs 2019 20:45
Modada Uzay Çağı NerqiS Moda Trendleri 0 31 Mart 2019 19:46
Uzay Çağı bataklığı' 7 ayda 15 kez patladı Seth Haber Arşivi 0 05 Ekim 2014 00:03
Eski Popüler Bilim Dergileri Kapaklarında Uzay Çağı Tahminleri Zen IF Ekstra 0 14 Mayıs 2013 16:52
Prada'dan Uzay Çağı Liaaa Ah Kadınlar 1 22 Kasım 2012 13:38