IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilişim Hukuku (https://www.ircforumlari.net/bilisim-hukuku/)
-   -   Korsanlar Avrupa Birliği'ne girdi! (https://www.ircforumlari.net/bilisim-hukuku/220148-korsanlar-avrupa-birligine-girdi.html)

Juventus 10 Haziran 2009 12:16

Korsanlar Avrupa Birliği'ne girdi!
 
Geçtiğimiz gün yapılan Avrupa Parlamentosu için yapılan seçimler sonucunda İsveç'li Korsan Partisi de bir koltuk kazanmayı başardı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Telif hakları savunucularıyla mücadelenin en önde giden kuruluşlarından biri olan İsveç'teki Korsan Partisi (Piratpartiet) geçtiğimiz gün yapılan Avrupa Parlamentosu seçimlerinde bir koltuk kazanmayı başardı.
2006 yılında kurulan parti ülkede yapılan seçimde %7.1 oy alarak büyük bir başarı gösterdi. Korsan Partisi'nin gösterdiği bu başarının nedeni olarak ünlü paylaşım sitesi Pirate Bay davasının sonucuna gösterilen bir tepki olduğu söyleniyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Korsan Partisi lideri Rick Falkvinge sonuçların açıklanmasından sonra verdiği demeçte "Bugün, hep birlikte Avrupa politikasının çehresini değiştirdik. Nasıl bir sonuca gidersek gidelim, yine de değiştirdik. Bu çok güzel bir his. Vatandaşlarımız en sonunda bir fark yaratma vaktinin geldiğini gördüler. Eski politikacılar gençlerin hayat tarzını küçük parçalar halinde değiştirmeye çalışıyorlar. Biz, otoritenin insanları meşru bir şekinde denetleyebilmesini asla kabul etmiyoruz." şeklinde konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net