IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bing (https://www.ircforumlari.net/bing/)
-   -   Bing'de Arama Yap Hediyeleri Kap! (https://www.ircforumlari.net/bing/356842-bingde-arama-yap-hediyeleri-kap.html)

Broast 26 Eylül 2010 08:02

Bing'de Arama Yap Hediyeleri Kap!
 
Microsoft; itibarını yitiren Internet Explorer'ı tekrar diriltmek için hazırladığı ve bir çok kişi tarafından da beğeni ile karşılanan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'u duyurmasının ardından şimdi de Bing'in kullanım hacmini arttırmak istiyor: Bing Rewards.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Microsoft'un Bing Rewards hizmeti ile artık kullanıcılar yaptıkları aramalardan çeşitli ödüller kazanacak. Microsoft'un Bing'in kullanımını arttırmak amacıyla hizmete sunduğu bu programda; Bing üzerinden yaptığınız aramalar, Bing'i anasayfa yapmanız ya da Bing'in yeni özelliklerini denemeniz size puanlar (kredi) kazandıracak. Bu puanlar biriktiğinde Bing Rewards kataloğuna giderek puanlarınızla katologdaki ürünleri alabileceksiniz.

Ancak bu haberi sevinçle karşılayan okuyucularımıza bir de kötü haberimiz var. çünkü Bing Rewards hizmeti şimdilik sadece Amerika'da hizmete girmiş durumda. Microsoft'un bu "teşvik primi"nin kullanım oranına nasıl etki edeceği ise merak konusu.

Bing Rewards Sayfası için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bing Rewards ile kazanılabilecek ürünleri görmek için tıklayınız: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Bing'de Arama Yap Hediyeleri Kap!

toLqahan 14 Aralık 2010 10:45

Cevap: Bing'de Arama Yap Hediyeleri Kap!
 
Güzelmiş :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net