IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bing (https://www.ircforumlari.net/bing/)
-   -   Microsoft Bing'den Vazgeçmiyor (https://www.ircforumlari.net/bing/547877-microsoft-bingden-vazgecmiyor.html)

hayLaz 12 Eylül 2013 16:11

Microsoft Bing'den Vazgeçmiyor
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Microsoft'un son yıllarda bilişim piyasasındaki gücünü kaybetmemek için büyük bir mücadele içerisinde olduğunu biliyoruz. Zira Google ve Apple'ın giderek daha da ön plana çıkması nedeniyle şirket biraz zor günler geçiriyor ve Windows Phone 8, Windows 8, Bing ürünleri ile şimdi de Nokia'yı satın alarak mobil ekosisteme kendini adapte etmeye çalışıyor. Bing bu mücadelenin arama motoru ayağını oluşturuyor ve harita uygulaması ile diğer Microsoft servislerine uyumlu bir şekilde çalışıyor.
Bing uzun süredir küçük arama motorlarının pazar payını alarak büyümesini sürdürse de esas rakibi olan Google'a ciddi bir alternatif olamamış durumda ve giderek bir para çukuruna dönüşmeye başladı. 2005'ten beri Bing'in yer aldığı Microsoft Online Servisler Bölümü 11 milyar dolar para tüketmiş durumda.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen Microsoft, Bing'i terketmeyi düşünmüyor ve şirketin online geleceğinin Bing ile sağlanacağından bahsediliyor. Bing'e tutunma çabalarının yanında MSN Haber Portalı'nın maliyetleri düşürebilmek için satılması da gündemde. Yani Microsoft online hizmetlerinin bir kısmından feragat ederek Bing'i kurtarmayı düşünüyor.


Kaynak Tamindir


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net