IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bing (https://www.ircforumlari.net/bing/)
-   -   Bing Maps’in mimarını Google kaptı (https://www.ircforumlari.net/bing/618339-bing-maps-mimarini-google-kapti.html)

hAte 27 Eylül 2014 21:03

Bing Maps’in mimarını Google kaptı
 
Yazılım devi Microsoft, en üst düzey mühendislerinden birini rakibi Google’a kaptırdı. Bing Maps uygulamasının mimari olarak tanınan Microsoft’un en önde gelen yazılımcılarından Blaise Agüera y Arcas, 7 yılın ardından Google’a geçti.

Microsoft yazılım ekibi en önemli mühendislerinden biri olan Blaise Agüera y Arcas’ı Google’a kaptırarak ağır bir darbe aldı.
Microsoft’a 2006 yılında kurucu olduğu Seadragon şirketini satarak dahil olan Blaise Agüera y Arcas, Bing Maps uygulamasıyla fotoğraf editmele yazılımı Photosynth’in geliştirilmesinde en büyük rolu oynayan isim olmuştu.
New York Times’ın (NYT) verdiği habere göre, Agüera y Arcas, Google’ın son dönemde ağırlık verdiği ‘makine öğrenimi’ araştırmaları üzerinde çalışacak. Çalışmalar kapsamında, arama motorları başta olmak üzere dijital hizmetlerin kullanıcı hakkındaki en doğru bilgiyi saptaması ve karşılığında en uygun reklamı sunması gibi özelliklere sahip yapay zeka algoritmalarının geliştirilmesi amaçlanıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net