IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bing (https://www.ircforumlari.net/bing/)
-   -   Bing’den Konuma ve Arama Geçmişine Göre Arama (https://www.ircforumlari.net/bing/717142-bing-den-konuma-ve-arama-gecmisine-gore-arama.html)

Pentagram 26 Kasım 2015 17:15

Bing’den Konuma ve Arama Geçmişine Göre Arama
 
Bing’de İki Önemli Yenilik

İnternette rekabet yaşanan alanlardan biride arama motorları arasında yaşanmakta olan rekabettir.Bu rekabette önde giden iki firmadan biri olan Microsof’tun arama motoru bing’tir.Geçtiğimiz günlerde google arama motoruyla arasında bazı gelişmeler yaşanmıştı.Microsoft, Bing ile arama motorları piyasasında kısa zamanda iyi yerlere geldi. Dev yazılım firmasının Bing’e eklediği iki yeni özellik sayesinde arama sonuçlarında “gerçekten” aradığınızı bulmak daha da kolaylaşıyor.Şimdilerde ise yaptığı yeniliklerle tekrar gündemde.

Microsoft’tan, Bing’de arama yapmayı kolaylaştıracak 2 yenilik… Hepsi burada…
Evinize daha yakın sonuçlar…
Artık yeni Bing , hesabınızdaki bilgileri göz önüne alıp konumunuza göre sonuçlar çıkartıyor. Yani artık bir restoran aradığınızda herkesin karşısına çıkan standart sonuçlar yerine, konumunuza göre en yakın yerlerdeki restoranlar arama sonucunda sıralanıyor.

Bing’e getirilen ikinci yenilik ise arama motorunun artık arama geçmişinize bakması. Örneğin, son teknoloji haberleriyle ilgili bilgileri aradınız ve renkliweb.com’u seçtiniz. Bing bir daha aynı kelimleri aradığınızda renkliweb’i üst sıralara taşıyacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net