IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Biyografiler (https://www.ircforumlari.net/biyografiler/)
-   -   Kısmetse Olur Deniz Bozkurt kimdir, Biyografisi (https://www.ircforumlari.net/biyografiler/755699-kismetse-olur-deniz-bozkurt-kimdir-biyografisi.html)

Ebru 07 Eylül 2016 17:56

Kısmetse Olur Deniz Bozkurt kimdir, Biyografisi
 
Kısmetse Olur Deniz Bozkurt kimdir, Biyografisi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
KISMETSE OLUR DENİZ KİMDİR

Kısmetse Olur evinde bu sezon yer alan 8 gelin adayları tanıtıldı ve yarışma yine ilgi ile izlenmeye başladı. Yine birbirinden güzel yarışmacıların yer aldığı Kısmetse Olur gelinler evinde yer alan isimlerden biride Deniz Bozkurt isimli yarışmacıdır.
Kısmetse Olur Deniz kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapmaktadır gibi bilgilerin yanı sıra Kısmetse Olur Deniz Bozkurt boyu kilosu kaç gibi bilgiler de izleyenler tarafından merak edilmektedir. neşeli ve sempatik tavırları ile izleyenlerin beğenisini toplayan Deniz Bozkurt biyografi bilgileri yazımızdadır.


DENİZ BOZKURT KİMDİR
Kısmetse Olur Deniz 1992 yılında İstanbul da doğmuştur. Halen İstanbul da yaşamakta olan güzel yarışmacı Deniz Bozkurt 24 yaşındadır. 1,73 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Deniz Bozkurt grafik tasarım mezunudur. Daha önce bir projede yer almayan güzel yarışmacı kendini tanıtırken ve damat adayında aradığı özellikleri şu şekilde sıralamıştır.
Neşeliyim,eğlenceliyim,azıcık şımarığım ama çok gerçekçiyim. Benimle yaşayan asla yaşlanmaz." diyen yarışmacı aradığı kriterleri de şöyle dile getirdi; "Kendine güvenen,yaşamayı bilen,eğlenmeye bilen ve bana neşe katacak ve beni biraz şımartacak birini arıyorum. Doğalım sadeyim ve yapma değil gerçeğim diye kendini tanıtmıştır.

Kısmetse Olur Deniz Yaşı: 24
Kısmetse Olur Deniz Boyu: 1,73
Kısmetse Olur Deniz Kilosu: 55


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net