IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2008, 20:22   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlk kapaklı BlackBerry




Yeni BlackBerry Pearl Flip 8220; kapaklı telefon tercih eden kullanıcılar için akıllı telefon tercihi sunuyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni BlackBerry Pearl Flip; kapaklı telefon tutkunlarına, bir BlackBerry akıllı telefonun tüm marifetlerini keyifli ve alışılagelmiş bir tasarım içinde sunuyor. Kapaktaki tek bir çevirme hareketiyle, mobil mesajlaşma çözümleri ile internet ve multimedya özelliklerine ulaşma imkanı sınuyor. Kullanıcılar yeni akıllı telefonla; arkadaş ve ailelerine mesaj gönderebilir, arayabilir, internet tarayabilir, fotoğraf çekebilir, video izleyebilir veya şarkı dinleyebilir. Her türlü özellik, basit bir kapak hareketi ile kullanıcının kontrolüne sunuluyor.
Dört bantlı ve EDGE destekli BlackBerry Pearl Flip; şık tasarımı ve pürüzsüz, parlak yüzeyini çevreleyen krom kaplama çerçevesi ile sofistike bir görünüm sunuyor. Güçlü özellikler ile donatılan BlackBerry Pearl Flip; yaklaşık 3.9” x 1.9” x 0.7” boyutlarında ve sadece 85 gr ağırlığına sahip. İki adet yüksek çözünürlüklü, ışıklı ve renkli ekran desteği ile dış kapakta yer alan LCD; gelen e-posta, SMS ve aramaları, telefonun kapağını açmadan takip etmeyi sağlarken; geniş, 240 x 320 dahili LCD mesaj, video ve web sayfalarını etkileyici detay ve kontrast ile görüntülemeyi sağlıyor.
Telefon görüşmeleri sırasında yüzü doğal ve rahat bir şekilde kavrayan BlackBerry Pearl Flip kapaklı akıllı telefonu, serisinin ilki olma özelliğini taşıyor. Mükemmel bir ses kalitesi sunan cihaz; Sesli Arama (VAD) için Hoparlörden Bağımsız Ses Tanıma (SIVR) özelliği, mp3 melodi desteği, akıllı arama, konferans görüşmeleri, hızlı arama, arama aktarma, sesli posta eklerinin oynatılması ve gelişmiş arka plan gürültü iptalini de içeren birçok gelişmiş özellik içeriyor. Yeni akıllı telefon ayrıca, hands-free (eller serbest) ve stereo kulaklıklar, araç kitleri ile GPS alıcısı gibi diğer Bluetooth birimleriyle kullanmak üzere Bluetooth® 2.0 ve speakerphone içeriyor. Taşınabilir ve şarj edilebilir 900 mAhr’lık pil, dört saat konuşma süresi ile 14 günün üzerinde bekleme süresi sağlıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

TAM DONANIMLI KAPAK
BlackBerry Pearl Flip; telefon, e-posta, mesajlaşma, ajanda, internet tarayıcısı ve multimedya uygulamalarını da içeren kapsamlı özellikleri kompakt bir tasarımda biraraya getiriyor ve farklı binlerce mobil yaşam ve iş uygulamasını da destekliyor. Hareket halindeyken bile anıları ölümsüzleştirmek için flaş, zum ve video kaydetme**** özelliklerine sahip 2 megapixel bir kameraya içeren cihaz, harita ile adım-adım kolay ve hızlı yol tarifi sağlayan BlackBerry Maps uygulamasını içeriyor. Gelişmiş HTML internet tarayıcısı, sayfaları “Sütun Görünümü” veya “Sayfa Görünümü” olarak iki farklı şekilde görüntülerken; farklı emülasyon ayarları kullanıcıların, web sayfalarını masaüstü gibi HTML veya sayfaların mobil versiyonları arasında seçim yapmalarına imkan tanıyor. Internet tarayıcısı ayrıca, m.youtube.com gibi çevrimiçi video yayınlayan siteleri izlemeyi sağlayan RTSP’yi de destekliyor. Bunlara ek olarak, BlackBerry Pearl Flip akıllı telefonu; kablosuz e-posta ile veri miktarını artıran ve Wi-Fi ev ağları, kurumsal kablosuz yayılımı ve Wi-Fi bölgelerinin üzerinden yapılan operatör destekli sesli aramaları destekleyen UMA ( serbest mobil erişim) için entegre Wi-Fi® (802.11 b/g) içeriyor.
BlackBerry Pearl Flip; stereo kulaklık, seyahat şarj cihazı ve USB kablo gibi donatılarla birlikte sunuluyor.

BlackBerry Pearl Flip 8220 akıllı telefonu, 2008 sonbahardan itibaren dünyadaki birçok operatör işbirliğiyle piyasadaki yerini alacak.


*Klavye; farklı dil gruplarını desteklemek amacıyla AZERTY ve QWERTZ konfigürasyon seçeneklerini de içeriyor.
** Dijital haklar koruma yönetimi teknolojilerini içeren bazı müzik dosyaları desteklenmeyebilir.
***. MicroSD/SDHC hafıza kartları şu anda 8 GB’a kadar desteklemekte olup; BlackBerry Pearl 8220 akıllı telefonu, yakın zamanda sunulacak 16GB microSD/SDHC kartlarını destekliyor
**** Video çekimi, ayrıca satılan microSD kart kullanımını gerektiriyor

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
blackberry, kapaklı, İlk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Van'da Tencere Kapaklı İletişim Ecrin Haber Arşivi 0 07 Aralık 2013 12:18
Kapaklı Çanta Modelleri Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 19 Eylül 2011 00:44
Kapaklı Çanta Modelleri Ruj Aksesuarlar 2 10 Haziran 2011 00:02
Kapaklı telefonlar geri mi dönüyor? Slipknot Cep Telefonlar 0 10 Nisan 2010 14:42