IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dreamy

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2011, 17:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Blackberry'den yeni atılım!




RIM’den BlackBerry, Android ve iOS’lu akıllı telefonlar ve tabletler için yeni nesil kurumsal mobilite çözümü: BlackBerry Mobile Fusion.

Research In Motion (RIM), şirketin yeni nesil kurumsal mobilite çözümü olan BlackBerry® Mobile Fusion’ı ve RIM’in çoklu platform Mobil Cihaz Yönetimi (MCY) pazarına girişini duyurdu. RIM’in yıllardır önde gelen kurumsal mobilite yönetimi çözümlerine ilaveten BlackBerry Mobile Fusion; BlackBerry, Google, Android ve Apple iOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefon ve tabletlerin yönetimini kolaylaştıracak.

Research In Motion Kurumsal Ürün Yönetimi ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Alan Panezic “RIM’in iş dünyasında ve k-----ki müşterilerinin farklı mobil cihazları yönetmelerini kolaylaştırmak için geliştirdiği yeni nesil kurumsal mobilite çözümü olan BlackBerry Mobile Fusion’ı sunmaktan mutluluk duyuyoruz”dedi. Panezic sözlerini şöyle devam etti: “BlackBerry Mobile Fusion, sektörün öncüsü olan BlackBerry cihazlar için BlackBerry Enterprise Server (BlackBerry Kurumsal Sunucu) teknolojisi ile hepsi tek bir web tabanlı konsoldan yönetilebilen iOS ve Android cihazlar için mobil cihaz yönetimi kabiliyetlerini bir arada sunuyor. Söz konusu yeni çözüm, BT departmanlarına hem şirkete hem de çalışanlara ait mobil cihazların nasıl kullanıldığını izlemeleri için gerekli yönetim kabiliyetlerini sağlıyor.”

Bugün RIM, Fortune 500 listesindeki şirketlerin %90’ından fazlasının BlackBerry cihaz kullanması ile kurumsal mobilite çözümleri sağlayıcıları arasında lider konumunda yer alıyor. Akıllı telefon ve tabletlerin kurumsal pazarı, hem şirket alımları hem de çalışanların cihaz sahibi olması (Bring Your Own Device-BYOD) ile birlikte devam ediyor. Çalışanların kendi cihazlarını kullanmaları, kurumsal alandaki mobil cihaz çeşitliğinin çoğalmasına ve kurumsal iletişim ağındaki gizli şirket bilgilerine kablosuz erişimi yönetmek ve kontrol etmek için çalışan CIO’lar ve BT departmanları için yeni zorlukların ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bu da mobil cihaz yönetimi çözümleri için talebin artmasına yol açıyor.

BlackBerry Mobile Fusion, pazarın öncüsü olan BlackBerry akıllı telefonlar için BlackBerry® Enterprise Server (5.0.3 sürümü) ile BlackBerry kurumsal sunucu üzerine kurulu BlackBerry PlayBook tabletleri için yeni yönetim özelliklerinin yanı sıra Android ve iOS işletim sistemleriyle çalışan akıllı telefonlar ve tabletler için mobil cihaz yönetimini bir araya getiriyor.

BlackBerry Mobile Fusion tüm desteklenen mobil cihazlar için aşağıdaki mobil cihaz yönetimi özelliklerini sağlıyor:

· Varlık yönetimi

· Konfigürasyon yönetimi

· Güvenlik ve kurallar tanımı ve yönetimi

· Kayıp veya çalınan cihazların korunması ve güvenliği (uzaktan kilitleme ve silme)

· Kullanıcı ve grup temelli yönetim

· Uygulama ve yazılım yönetimi

· Bağlantı yönetimi (Wi-Fi®, VPN, sertifika)

· Merkezi konsol

· Yüksek ölçeklendirme özelliği

BlackBerry akıllı telefonlar BlackBerry Mobile Fusion’ın bir parçası olan ve BlackBerry Kurumsal Sunucusu 5.0.3 ile sağlanan aynı gelişmiş bilgi işlem yönetimi, güvenliği ve kontrolü sistemlerinden yararlanmaya devam edecek. Bu gelişmiş özellikler arasında, şirketin gizli belgelerini koruma, yönetme ve kontrol etme konularından ödün vermeden tek bir cihazın hem kişisel hem de iş için kullanımını sağlayan BlackBerry® Balance™ teknolojisi; 500’den fazla BT politikası; kablosuz uygulama ve yazılım yükleme ve yönetimi; yüksek erişilebilirlik ve daha fazlası yer alıyor. BlackBerry Mobile Fusion kaybolan veya çalınan BlackBerry akıllı telefonları ve BlackBerry PlayBook tabletlerini güvenceye almak için çalışanlara yeni self-servis hizmeti de sunuyor.

BlackBerry Mobile Fusion şu anda bazı kurumsal müşteriler ile erken beta denemesi aşamasında. RIM, Ocak ayında başlayacak olan kapalı beta programı için başvuru kabul ediyor. Çözümün Mart ayında sunulması bekleniyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atılım, blackberryden, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni nesil BlackBerry'den ilk görüntü! dreamy Cep Telefonlar 0 15 Kasım 2011 16:52
Yeni blackberry bold 9900 türkiye'de ilk kez turkcell'de Caddeci Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Eylül 2011 06:35
Limitsiz internet ve yeni Blackberry! Slipknot Cep Telefonlar 0 06 Eylül 2010 13:20
BlackBerry OS 6! Slipknot Cep Telefonlar 0 01 Ağustos 2010 17:19
İşte yeni BlackBerry Dilara Cep Telefonlar 2 15 Kasım 2008 22:32