IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Burçlar, Fallar ve Kehanetler (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/)
-   -   Aslan Burcu Ve Özellikleri (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/14787-aslan-burcu-ve-ozellikleri.html)

Perius 06 Şubat 2011 16:39

Aslan Burcu Kadını
 
ASLAN KADINI

KENDISINE OLAN GUVENI SON DERECE GELISMIS OLAN BU KADIN,

KENDISI GIBI GUVENLI, NE YAPTIGINI BILEN BIR ERKEK ARAR.

Her zaman bakimli, zarif, dikkatlidiirler. Cok pratik, islevsel bir zekaya sahiiptirler. Gece

hayatini severler. Yasam zevkleri pahali olur. Kendisine olan guveni son derece gellismistir.

Ozgurluklerine duskundurler. Erken cocuk sahibi olmaya pek yanasmmazlar.



Aslan kadınında hoşunuza gitmeyen bir tek şey olacaktır. O da, eski erkek arkadaşlarının hepsinden kalan anıları ve resimleri koyduğu defterdir. O'na o defteri yaktırmağa çalışmanın hiçbir yaran yoktur, çünkü dişi Aslan çok hassas ve anılara bağlıdır.

O bir bahçe şebboyu değildir. O bir ay çiçeğidir. Tuhaf şekilde popülerdir, ve eğer bundan sonraki yaşamında sizin isminizi taşımak alçak gönüllülüğünü göstermesini istiyorsanız, pek çok rakibiniz olacaktır. Eğer soyadınız St.Hoyme, Mountbatten, Cabot veya Churchill'se, rakiplerinizden birkaç evre daha öndesiniz demektir. Yani kulağa kralca veya soylu ve önemli gelen herhangi bir isim olabilir. Doğrusunu isterseniz, ben bir Aslan burcu kadınının, soyadı Carbunkle veya Smith olan biriyle evleneceğini düşünemiyorum. Bu olabilir. Her-şey olabilir. Ancak, herhalde Smith'i örneğin Smythe'le değiştirecektir.

Büyük olasılıkla, başka kadınlara kraliçe gibi tepeden bakarak, grubunun sosyal lideri olacak, ancak insanın silahını elinden alan böylesine içtenlik ve böylesine güzel bir gülüş karşısında, buna pek aldıran olmayacaktır. Galiba başka kadınlar O'nun insanları yönetmek ve onların tavırlarına, âdetlerine ve davranışlarına karışmak için doğduğunu seziyorlar. Zaten otoritesini elinden almağa çalışmanın hiçbir yaran olmaz.

Aslan kadınına verdiği canlılık, akıllılık, zarafet, güzellik ve üç kadına yetip de artacak kadar cinsel çekicilikle, doğa sanki iltimas yapmış gibidir. Eğer aşağılık duygusu duyuyorsanız, en iyisi gözlerinizi tüyleri daha az parlak bir kuşa çevirin. Sakın O'nu, her sözüne bağlanıp kalacak küçük uslu bir kız gibi ehlileştireceğinizi sanmayın. Aslan kızının, ayarlarına kapanıp kendisine tapınacağını sanan bir erkek, yanılıyor demektir. Eğer sizinle uzlaşıyorsa, size saygı gösteriyorsa, arkadaşınız olmayı istiyorsa ve kendisine duygusal yönden sahip olmanıza izin veriyorsa, kendinizi şanslı saymalısınız. Tanrı aşkına; zaten kendisini sevmenize izin vermekle, düpedüz size şövalyelik payesini vermiş olmuyor mu? Doğrusu, çok daha kötüsü olabilirdi. Bir dişi Aslan çok fazla kadındır. O lüks bir varlıktır, ucuzluk reyonlarında bulunmaz.

Şunu akılda tutmakta yarar var ki, bir Aslan burcu kadını fırtına yaratabilir, ve bir kâse jöle kadar tatlı ve zararsız görünebilir. O'nun fısıltı gibi bir sesi, tatlı, nazik tavırları ve kirpiklerini kırpıştırdıkça pırıl pırıl parlayan güzel gözleri vardır. Bir Aslan kızı serin, durgun bir göl kadar rahat ve sakin görünebilir. Aman, dikkat! Bu O'nun iyi bir etki yaratmak için oynadığı bir roldür. Aşk öykünüzün yıldızı olmaktan çıkartarak, O'na bir yedek oyunculuk veya ikinci derecede bir rol verin, çok geçmeden O'nun hiç de utangaç ve uysal biri olmadığını anlayacaksınız. Kuşkusuz, kul köle olduğunuz Aslan burcu kadınlarının çoğu, herhangi bir saçmalığa katlanamayacak kadar mağrur ve kibirli olduklarını açıkça göstereceklerdir. Tırnaklarını gizleyen, ama onları hergün aynı şekilde bileyen öbür cinsten bir dişi Aslanla ilişki kurma yanılgısına düştüğünüzü görmeyi doğrusu hiç istemezdim.

Bu kıza kur yaparken atacağınız ilk adım, ona hediyeler vermektir. Bunlar pahalı olduğu ve kusursuz bir zevkle seçildiği ve siz de bunları uygun giysiler içinde kendisine verdiğiniz sürece, ne oldukları fazla önemli değildir. Sonra O'na değişik şekillerde kompliman yapmalısınız. Lütfen orijinal ve yaratıcı olmağa dikkat edin. Bayağı ve kaba bir dil ya da argo kullanırsanız, saraydan dışarı tekrar köylülerin araşma atılırsınız; sizden de buz gibi soğur. Bir kraliçeye ilânı aşk ettiğinizi unutmayın. O, pohpohlanmadan, beğenilmeden yaşayamaz, ama şunu da aklınızdan çıkarmayın ki, sîzin her halinizle erkekçe olmanızdan hoşlanır, korkak bir kılıbığa dönmenizi hiç istemez. Aslan burcundan bir kadın güçlü bir erkek olmazsanız, sizi sevemez. Aynı şekilde, tenezzül ediyormuş, lütfediyormuş gibi davranışlarla kendisine hakaret etmenize de izin vermeyecektir. Kendi inanışına göre O, kesinlikle zayıf cins değildir.
Aslan burcu kızlarının çoğu atletiktir ve spordan hoşlanırlar, ama siz O'nu futbol alanı yerine tiyatroya götürürseniz, daha akıllıca bir iş yapmış olursunuz. Sahne ve sahne ışıklan hiç kuşkusuz O'nu mıknatıs gibi çekecek ve tümüyle değiştirecektir. (Biletlerinizi salonun ön sıralarından alırsanız daha iyi olur. Balkonu aklınızdan çıkarın). Sizin Aslan kızının nasıl davranmasını istiyorsanız, oyundaki kadın kahramanın öyle davrandığı bir oyunu seçin. Ortanın üstünde bir olasılıkla, bilinçsiz olarak aynı rolü O da oynayacak ve en ufak bir değişiklik yapmayacaktır. Oyundan sonra, O'nu hamburgerciye götürerek, sizi çok sevdiği için, tezgâhta oturup patates kızartması yemekle yetineceğini sanmayın. O'nu daha seyrek de olsa, daha göz alıcı yerlere götürün, ille de gözü parada olan bir insan değildir; aslında, genellikle cömerttir. Sık sık herkesin kendi parasını ödediği buluşmalar yağdıracaktır. Ama ucuz ve fakir görünüşlü yerlerde rahatsız olur. Dünyadaki en fakir Aslan burcu kadını bile pencerelerine dokumlu perdeler, parmaklarına yüzükler ve başka süs eşyaları alabilecek kadar para biriktirmeyi başarır. Arada sırada sırf merakını gidermek için fakir mahallelere gider, ama kalabalıktan uzak durmak üzere, sadece gözlemci olarak. Fakirlik O'nu bunalıma sürükler, fiziksel olarak da hasta eder. Kılıksız gezerseniz ve O'na kulübede oturmayı önerirseniz hiç şansınız yok demektir.

Soylu bir Fransız kadınıyla ilgili bir öykü vardır. Bu kadın, bir gün Versay bahçelerinde âşığına dönerek sormuş: "Sevgilim, aşağı tabakadan insanlar da bu nefis aşk duygusunu bilirler mi?" Onların da bu duyguyu iyi bildikleri kendisine söylenince, haksızlığa uğramış gibi şaşkınlıkla,
"Ama bu onların haketmedikleri kadar güzel birşey!" diye bağırmış. O kadın herhalde Aslan buramdandı.

Arada sırada tutan kendini beğenmişliği ve gösteriş merakı için dişi Aslanı suçlamayın. Kendini sıradan kalabalıkların üstünde görmek O'nun doğal yapısı gereğidir, insanlar buna pek içerlemezler, çünkü içtenlikle sevilen ve sayılan bir Aslan burcu kadını, kadınların en iyi yüreklisi ve en cömerti olabilir; çocuklara, çaresizlere ve yalnızlara kadınca bir şefkat gösterir. O'nun doğuştan hakkı olan tahtından inmesini gerçekten bekleyemezsiniz. Eğer tipik bir Güneş çocuğuysa, o kadar cana yakın ve göz kamaştırıcıdır ki, insanların çoğu O'nun sıradan biri olmadığını severek kabul ederler. Doğrusunu isterseniz, öyledir de. O, zeki kurnaz, güçlü, yetenekli olduğu kadar, aynı zamanda kadıncadır da... Aklı başında olan hiç kimse de, bunlara sıradan şeyler diyemez.
Biraz kompliman yapıp pohpohlayarak sizin Aslan hanımefendiden istediğiniz herşeyi elde edebilirsiniz. Artık O'nun zayıf tarafını öğrenmiş bulunuyorsunuz. Eğer O'nunla evlenmek niyetindeyseniz, size bir sır daha vereyim: O, eninde, sonunda altın kafesinden bıkacak ve ormandaki diğer kediler ne yapıyorlar diye görmeğe çıkacaktır. Bir çatı ve dört duvar araşma hapsolmak kısa sürede O'nun bütün keyfini kaçırabilir. Bırakın mesleğinde çalışsın. Yoksa O'nun sürekli davetler vermesine ve evini dekore etmek için har vurup harman savurmasına izin verecek kadar paranız yoksa, sade bir ev kadını olmağa zorlamak, O'nu dalında kuruyan bîr çiçek gibi solduracaktır.

Aslan kızı genellikle, eş olarak bir mücevher gibidir. O'nu, eski püskü bir bornozla, başında bigudiler ve yüzünde kremle rüküş bir kılıkta dolaşırken pek göremezsiniz. Güzelliğine özen göstermeyi de ihmal etmez. Tipik bir dişi Aslan, aynanın önünde saatlerini ve kozmetikler için de servetini harcayacaktır; ama sizin bu stratejiyi değil de sonucunu görmenizi ister. Kuaförünün tüm ailesini sizin geçindirdiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Bir Aslan burcu kadınının kocası O'na yalvarıp yakaracak hale gelir: "Şekerim, güzellik salonlarında bu kadar para harcamak zorunda mısın?" Ama, dişi Aslanlar kendi saçlarını kendileri yapmaktan pek hoşlanmazlar. Bir şampuan ve mizampli ona lüks içinde yaşadığını hissettirir; lüks içinde yaşadığını hissetmek de her Aslan için çok şey demektir.

Yükselen burcu Yengeç, Başak veya Oğlak olmadıkça, Aslan eşinizin yaptığı harcamaları dikkatle izlemek zorundasınız. Güzel giysiler, eve mobilyalar ve arkadaşlara hediyeler almak için para harcamağa gelince, Aslanlar kolayca sının aşabilirler. Eşinizin gardrobu aşın zengin olabilir. O, güzel tuvaletler, elmaslar altınlar ya da şık sokak giysileri içinde çok tatlı görünür. Ancak, tipik bir Aslan kızıysa, sade ve spor giysileri tercih edecektir. O, süslü püslü giyecekler yerine, pahalı kumaştan iyi dikilmiş giysileri sever. Yumuşak kaşmirler, iyi cins italyan yün örgüler ve îngiliz tvid kumaşlar en çok sevdiği şeylerdir. Biraz pahalı olsa da, kusursuz bir zevki vardır. Arada sırada aşın giden ve şıklığı unutup, cicili bicili rüküş kılıklar giyen bir Aslan burcu kadınına da rastlayabilirsiniz; ancak O, Aslanların genel bir kural haline gelen geleneksel nefis giyim ve moda zevkinin sadece bir istisnasıdır.
Amirinizi eve akşam yemeğine getirdiğiniz zaman, eşiniz harika bir ev sahibi olacaktır. Amiriniz bu kadının kalbini kazandığınız için sizin bir dâhi olduğunuzu düşünecek. Amirinizin eşi de herhalde O'nu çok beğenecek, çünkü dişi Aslana erkekler kadar kadınlar da bayılır ve her iki cins de o'nun dostça gülümsemesinden ve cana yakın kişiliğinden çok etkilenirler. O'nun parlak güneşinde duran herkes sıcaklığı hisseder. Aslanlar pek nadiren gölge yaparlar.

Anne olarak Aslan, çocuklarının üstüne cömertçe sevgi ve şefkat yağdıracaktır. O'nun için çocuklarının kusurlarını görmek kolay değildir, ama kusurlarım gördüğü zaman da sertleşecektir. Yaptıklarının takdir edilmemesine dayanamadığı için, çocukları O'na saygı gösteremezlerse, kraliçeye has bir sessizliğe bürünüp surat asacaktır. Aslan annelerin birçoğu sopayı da esirgemeden, tuhaf bir şekilde çocuklarını şımartırlar. Düşününce insana oldukça çelişkili geliyor. Yavrularıyla alt alta, üst üste oynayıp sıçrar, onlarla yakın arkadaş gibi uzun uzun konuşur; ama aynı zamanda onlara kamçısını şaklatınca askerler gibi dikkat kesilmeyi, terbiyeli davranmayı ve büyüklerinin sözünden dışarı çıkmamayı da öğretir. Öte yandan, onların çok fazla para harcamalarına göz yumması, lüks şeyler istemelerini hoş görmesi tehlikesi de vardır. Bir bakıma, diyebilirsiniz ki, O çocuklarını kral ailesinin, pek çok sevilen, ama özellikle başkalarının yanında hallerine tavırlarına dikkat etmeleri istenen, sevgili küçük bireyleri gibi yetiştirir. Onların başarılarıyla son derece gururlanacaktır. Ve de, onları incitmeğe ve haksızca yargılamağa kalkışanların Tanrı yardımcısı olsun.. Bütün bunların yanısıra, çocuklarını baskı altında boğmayacaktır. Aslan kızı, her saniye çocuklarının üstüne düşmeyecek kadar bağımsız bir insandır. O, kendi hayatını yaşayacak ve dikkatli bir gözle uzaktan yavrularını izleyecektir. Aslan burcu kadılarının bir çoğu çalışan annelerdir, ama çocukları pek ilgisizlik çekmezler, îş kafasına sahip Aslanlar, genellikle, annellikle işi kusursuz bir şekilde dengelemeyi başarırlar. Aslan kızı kimi zaman tüm vakarını ve dengesini kaybederek oynayıp sıçrayan oyuncu bir dişi aslan olur. Sağlıklı bir hayvan gibi kahkahalarla kükrer, ama o an geçtikten sonra o ipek sesi ve kraliçe havası geri döner. Çirkin bir imayı ve kaba bir soruyu hiç kimse Aslan kızı kadar nefretle karşılayamaz. O, yabancıların fazla samimiyetinden hiç hoşlanmaz. Her ne kadar kendisi, yakınlarıyla olduğu zaman maskaralık yapar ve şaşılacak kadar rahat davranırsa da, yabancıların hadlerini bilmelerini ister.
Sadakat konusunda Aslan burcu kadını size şu eski deyişi anım-, satacaktır: "Bu bana, bu sana, bu da aşka ve neşeye — bir dakika gecikmeden ben de dürüst olurum — sen olduğun sürece." Bu kadar söz yeter.

O'nun bir oda dolusu hayran erkeğin ilgi merkezi olmaktaki ustalığını kıskanmayın. Dişi Aslan süzülüp geçerken başlar her zaman O'na doğru döner. Erkeklerin kendisine kur yapmalarım çok doğal bulur. O, erkeklerin komplimanlarına cesaret verebilir ve hafif, masum flörtleşmeleri hoş görüyle karşılayabilir, çünkü alkışlanmaya ve pohpohlanmaya duyduğu derin ihtiyacın altında yeterince kadınca olmadığı gibi garip bir korku yatar. O, sürekli olarak, arzulanan bir kadın olduğuna kendini inandırmak zorundadır. En yakın arkadaşınıza gülümseyerek yeni spor ceketine bayıldığını söylemesi, sizi artık sevmediği anlamına gelmez. Ama sakın siz O'nun en iyi arkadaşına yeni etekliğini beğendiğinizi söylemeye kalkışmayın. Bu tümüyle farklı bir oyundur. Eğer O, sizin sekreterinize telefonda "Bayan Adı-ne-ise"den daha samimi bir şekilde hitap ettiğinizi duyarsa, mırlayan kediciğiniz tırmalayabilir.

Kuşkusuz, bu haksızlıktır. Ama eğer tüm o harika parlak renkli tüylere gururla sahip olmak istiyorsanız, siz de bazı özverilerde bulunmak zorundasınız. Ne de olsa, bir tavus kuşuna sahip olmak bir guguk kuşuna ya da kumruya sahip olmakla aynı şey değildir. O'nun kendini beğenmişliğini şakaya alın. O, herhalde kendince önemli biridir, çünkü Aslan burcu kadınları para için değilse, prestij için erkeklerle boy ölçüşmeğe pek karşı koyamazlar. Sizin dişi Aslan, aktristten cerraha kadar herşey olabilir.

Benim en iyi arkadaşlarımdan ve en çok sevdiğim Aslan kızlarından biri NewYork'ta ünlü bir psikiatristtir. Neyse ki, bu O'na konuşma ve öğüt verme olanağı sağlayan bir meslek (Aslan'ın en çok sevdiği iş), ancak karşısındaki ne öyle sıcak bir tebessümle gülüyor, öyle pırıl pırıl gözlerle ve şefkatle bakıyor ki, hastalan O'nunla sadece aynı odada olmakla bile kendilerini daha iyi hissediyorlar. Kocası O'nun kraliçelik hakkı olarak beklediği tüm saygıyı ve hayranlığı göstermekte kusur etmiyor; ama onun da eşininkine uygun düşen bir mesleği var. O da yetenekli bir yazar ve şair: hassas Aslanı her zaman etkileyen yetenekler. Sahne ışıklan önünde eşit rolleri paylaşıyorlar ama, sahne arkasında kocası erkek ve amir. Dişi Aslanı ehlileştirmek için mükemmel bir basan formülü.

Ve işte size Aslan kızıyla güzel bir ilişki kurmanın anahtarı: Sizi baskı altında almasına izin vermeyin-siz de O'ndan üstün olmağa çalışmayın. O'nun giyinme odasının kapısına kocaman parlak bir yıldız yapıştırın ve kendi egonuzu da pohpohlayın. Siz yaman adamsınız, biliyorsunuz. Böyle mağrur bir dişi Aslanın elini kazanacak kadar yaman... Sahi, söyler misiniz, bunu nasıl başardınız?
ASLAN KADINI

Aslan burcundan bir kadını beğeniyor veya seviyorsanız herşeyden önce ona dürüst davranmanızı tavsiye edeceğiz. Çünkü bu kadın yalan dolan gibi şeylerden nefret eder. Kendisi çok mert olduğu için sizden de aynı şekilde mertlik bekleyecektir. Küçük bir yalanınızı yakaladığı an birden parlayabileceğini de söyliyelim. Böyle aldatılmak ona çok ağır gelecektir.

ROL

Siz ikizler burcundan doğmuş bir erkek de olabilirsiniz. Üstün zakanız yüzünden bazı büyük sözlerde edebilirsiniz. Aslan burcundan olan kadın, bu tip sözlere ses çıkarmaz. Hatta zeka ve neşenizi de beğenir. Ama ciddi konularda yalana kalmayın. Çok iyi bir oyuncu ve aynı şekilde fevkalade bir seyircidir. Onun yanında rol yapmanızdanda büyük zevk alacaktır.

DOSTLUK

Aslan burcundan doğan kadın mert, iyi niyetli, kendisini beğenen bir tiptir. Ahbaplıkdan büyük zevk alır. Dostlarına da son derece sadıktır ve onlar için her türlü fedakarlığa da kalkar. Ancak kafasına uygun bulduğu bir-iki dostu vardır. Özellikle erkeklerle dost olmayı tercih eder, çünkü erkeklerin kadınlardan daha dürüst ve mert olduklarına inanır. Bu samimi olmayacağı kimselerle konuşmak, onları etkilemek, hayranlık uyandırmak Aslan burcunda doğan kadının zaaflarından biridir.

MESLEK

Aslan burcundan olan kadın çalışmakdan da hoşlanır. O bir bakıma koç tipine benzer. İşte ikizlerde doğanlar kadar başarılıdır. Doğum anında yumuşak etkili bir yıldız yükselmemişse, ev kadını olmayı da arzu etmez. Fazla enerjisini ancak kaf isteyen ve pek çok kimsenin zor bulduğu işlere harcanmalıdır. Onun için zor iş yoktur.

Aslan burcundan olan kadın, bir erkekte neler arar ? Herşeyden önce erkek kendisinden emin olmalıdır. Her kadına nasıl davranacağını da bilmelidir. Her bakımdan kadını koruyabilmeli ve ona istediklerini vermelidir. Evet, erkeğin aynı zamanda iyi para kazanan biri olmasıda şarttır. Erkek tatlı dilli olmalı, kadını sık sık övmeli ve bu arada sevdiğini de belirtmelidir. Ayrıca erkek, gezmeyi, eğlenmeyide isteyen biri olmalıdır.

HEDİYELER

Bu kadını kendinize bağlayabilmek için ona sık sık güzel, değerli hediyeler vermelisiniz. Bu tip hediyeden büyük zevk duyar. Fakat onu pek maddi de sanmayın. Çünkü kendiside hediye vermeye meraklıdır. Boş vaatlerde bulunmayın. O verilen sözün tutulmasını ister, çünkü kendisi verdiği sözleri tutar.

SEVGİ

Aslan burcundan doğan cazip kadını istediği gibi gezdirmeli, eğlendirmeli ve masraftan da kaçınmamalısınız. Ama onu bir eğlenceye götürür ve paranız az olduğu için idareli davranmaya kalkarsanız veya hesabı ödeyemezseniz o bir daha yüzünüze bakmayacaktır, çünkü gururludur ve herkesin içinde kendisini küçük düşürdüğüne inanır. Sizi seviyorsa böyle pahalı eğlencelerden bir süre için vazgeçecektir. İlerlemeniz, para kazanmanız için sizi destekleyecektir. Bu arada gerekirse size para yardımıda yapacaktır. İyi para kazanan bu tip kadın, çok sevdiği an herşeyi unutabilir. Varını yoğunu size vermeside kabildir. Sizi sevdiği sürecede bir kere bile şikayet etmeyecektir.

MASRAFLI KADIN

burcundan doğan kadının Yengeç gibi tutumlu, az parayla yetinen ve daima para biriktiren biri olacağını da sanmayın. O tam aksine çok masraflıdır. Aslan burcunda doğan kadınların çok gür ve güzel saçları vardır.

GİYİM VE EĞLENCE

Aslan burcunda doğan kadın, şık giyinmelidir. Her seçtiği, aldığı şey hem en iyi hemde en pahalısı olmalıdır. Eğlence içinde fazla para harcayacaktır. Ayrıca evinde bir davet olduğu zaman iyi bir organizatör olduğu için her şeyi planlar ; küçük bir parti bile verse kendinizi bir baloda sanabilirsiniz..

Deinonychus 06 Şubat 2011 16:43

Cevap: Aslan Burcu Ve Özellikleri
 
Aha su defter olayini bilmiyordum sunu bir sorum eda'ya .. sinir oldum iyimi..Ama tesekurler bilgi iiicin sonradan ogrensem daha kotu..Ama digerleri askkimin ozelligi uy onu cok seviyorum :)) tesekurler Perius beni kirmayip bilgileri verdigin icin..

Perius 06 Şubat 2011 16:44

Aslan Burcu Erkeği
 
ASLAN ERKEĞİ

Aslan burcundan doğmuş bir erkeğiseviyorsunuz belki. Doğrusu size hak veririz. Ama onunla evlenmek istiyorsanız iş değişir. Çünkü sevmek, evlenmek için yeterli bir sebep olmayabilir. Hem bu kocaman kediyi yakalamak da kolay iş değildir. Şimdi bu erkek hakkında size fikir vermeye çalışacağız.

Aslan Burcundan doğanların gururlu olduklarını biliyorsunuz. Hele bu burçdan doğan erkeklerde bu gurur daha da fazladır. Onun için bu erkeğin gururunu okşamalısınız. Kendisini övmeniz methetmeniz, yaptıklarında ne kadar isabetli olduğunu tekrarlamanız iyi netice verecektir. Kendisini pek üstün gören bu erkek, bunu beğendiği veya sevdiği kadından da duymak ister. Böylece onu kendinize bağlama ihtimaliniz fazlalaşacaktır. Her aslan erkeği sandığınız gibi fazla konuşan, çok hareketli tiplerden değildir. Böyle sessiz sedasız bir erkeği kendinize bağlamanın kolay olduğunu sanarak onu idareye kalkmayın. Hele tenkide asla yanaşmayın. Çünkü o sessiz sedasız durap tip aslında bu burçdan çıkan en tehlikeli erkektir. Erkek hani o sakin olarak bildiğiniz erkek, kükreyerek hücuma geçer. Belki sesini yükseltmez, belki bağırıp çağırmaz ama sizi en hassas yerinizden yaralayacak sözleri arka arkaya sıralar. Bi daha da yüzünüze bakmaz. Onun için Aslan burcundan doğan erkeklerle ahbaplık ederken sözlerinizi tartmalısınız.

ÖFKE

Bu erkek zaman zaman şu veya bu nedenle öfkelenecektir. O zaman da kendisini yatıştırmanız gerekir. Tatlı sözler söyleyin. Ona sevdiği şeyleri ikram edin. Kime sinirlenmiş ise siz de onunla birlikte o insanı yerlere batırın ! Belki erkek hatalıdır, karşı taraf haklıdır. Ama mantığın ve adil davranmanın sırası değildir. Eğer bu erkeği elde etmek, onu kendinize bağlamak istiyorsanız ona uyacaksınız. Ama mantığı aşk tercih eden bir tipseniz o vakit hemen uzaklaşmanız çok daha yerinde olur. Aslan burcunda doğan erkeğin öfkesi yakıcıdır ama pek süreli değildir. Ama Koç burcunda doğanlar gibi hiddetinin çabucak geçeceğini de sanmayın. Onun iyi eğlenmesini sağlayarak sakinleşmesini bekleyin.

CÖMERT VE OLAĞANÜSTÜ ERKEK
Aslan burcundan doğan erkek, doğum anında sert bir yıldız etkisi almamışsa çok cömerttir. Onun gibi olağanüstü bir kavalye bulamayacağınızıda belirtelim. Bu erkek sizi sık sık lüks yerlere davet edecek ve istediğiniz kadar da gezdirecektir. Eğer siz onun parasını boşa harcadığını, böyle yerlerde fazla masraf etmemesi gerektiğini düşünüyorsanız yine yol yakınken ayrılmanızı tavsiye edeceğiz.

ROMANTİK AŞIK

Bu erkek bu arada fevkalade bir aktör olduğunu da ispat edecektir. Rol yapmaya meraklı adam, seçeceği fevkalade bir kişiliğe bürünecektir. Sizi beğendiği doğrudur, çünkü bu erkek, beğenmediği kadınla değil gezmek ahbaplık etmeye bile lüzum görmez. Ama seviyormudur acaba ? Yoksa küçük bir çocuk gibi oyun mu oynamakdadır ?

Bu burcun erkeği merttir ve kalleşlikden hoşlanmaz. Kendisini üstün gören bu adam sizi üzeceğini düşünmeden bu tip bir oyuna kalkabilir. Ama o insafsız da değildir. O hareketleriyle sizi memnun ettiğini sanmaktadır.

BAĞLAR

Eğer erkek nişanlıysa sizinle gezmemesi gerekir tabii. Ama belki de o nişanlısıyla geçinememektedir ve hata yaptığını anlamıştır. Durum böyleyse biraz sabrederek kısa süre içinde sonuç alırsınız. Erkek, evliyse onu hemen bırakmanız yerinde olur. Çünkü aslan burcundan doğan erkekler zaman zaman küçük çocuklar gibi böyle yaramazlığa kalkarlar. Sonra da eşlerine dönerek özür dilerler ve hiçbirşey olmamış gibi eski hayatlarını sürdürürler. Çünkü onlar eşlerine ve çocuklarına sahip olduklarını düşünürler. Eğer erkek boşanmışsa o zaman ümit olduğunu düşüneceksiniz. Ama böyle bir erkeğin kolay kolay bir kadını boşamayacağını da bilmelisiniz. Onun için boşanma nedenini anlamalısınız.

KISKANÇLIK

Aslan burcundan doğan erkek, çok kıskançtır. Belki kendisini kıskandırarak kendinize bağlayacağınızı düşünebilirsiniz. Evet, o severse kıskanır, ama çok da gururludur. Bu hareketinizi hakaret olarak kabul edecek, size aynı şekilde karşılık vermeye kalkacaktır.
Aslan Erkeği - Koç Kadını
Aslan erkeği, Koç kadınına beğendiğinde, insiyatifi kadına bırakarak, flörte başlarsa daha iyi olur. Bu, kadının kolay bir av olduğunu düşünmesini engelleyecektir. Çünkü o, kendine güveni olan bir kadındır. Hayattan ne beklediği hakkında açık hükümlere sahiptir ve buna ulaşmak için gerekli güç ve yeteneğe sahiptir. Aslan erkeğine daima meydan okur, ama onu bir denemeye tabi tutmak en son düşüneceği yoldur. Nemli konularda onu düzene sokmak, Koç kadını için sorun değildir. Bu ona daima emir verebileceği anlamına gelmez. Aslan erkeğini, sunduklarınızın tadına vardırmadan önce, baştan çıkarma yöntemlerinin tümüne ihtiyaç duyacaksınız. Koç kadını romantik ilişkileri sever.

Aslan erkeği ve Koç kadını birbirlerini iş konularında da belirgin şekilde tamamlarlar ve birlikte ilerleyebilirler. İşaretler bu ilişkinin çok mutlu olacağı yönündedir. Aslanın içtenliği kadının hoşuna gider, neyle uğraştığını bilir ve tam anlamıyla ona güvenir. Aslan erkeği, Koç kadınını hiçbir koşulda kıskandırmamalıdır, bu öldürücü sonuçlara yol açabilir.

Aslan Erkeği - Boğa Kadını

Boğa kadını, başlangıçta Aslan erkeğine biraz kapalı gelebilir, ama duyguları ve Aslanın kendisine karşı olan zaafları nedeniyle kalbine giden yolu bulmayı kolayca başarır.

Aslanın anlayışsızlığı Boğa kadınını düşündürür ve anlama yeteneğinin az olduğu hissine kapılır. Boğa kadını çok kurnazdır ve güçlü sezgileri vardır. Çok şehvetli bir kadındır ve kendisini Aslanın ihtirası tarafından sürüklenmeye bırakır. Bu noktada çok iyi uyum sağlarlar. Boğa kadını onun kendisi için doğru kişi olduğundan eminse, erkek ondan her türlü fedakârlığı bekleyebilir. Boğa kadını kısa yatak hikâyelerini ve yüzeysel maceraları sevmez. Ondan çok eminse, dış görünüşünü ihmal edip kendini bırakması mümkün dür. Burada erkek güçlü bir ters etki yaratmalıdır.

Aslan erkeğinin tersine, Boğa kadını yere çok sağlam basar. Çok gerçekçidir, hatta erkeğin zevkine göre belki fazla soğuk ve nesneldir. Erkeğin parlayarak daima merkezde durmasını her zaman kabullenmeyebilir. Aslan erkeğinin başına buyrukluğu ve Boğa kadınının kendini arayışı bu ilişkiyi kolaylaştırmaz.

Aslan Erkeği - İkizler Kadını
İkizler kadını çok baştan çıkarıcıdır ve Aslan erkeğine göz ucuyla işaret ettiğinde, erkek buna uzun süre dayanamaz. Hayatı seven, ruhsal olarak zengin, atılgan, cazibeli ve şakacı olan İkizler kadını, bir sohbet arkadaşı olarak erkeğin tüm zekâsını çalıştırır ve ona daima meydan okur. Aslan erkeği ona her zaman bir şeyler sunmalı ve çılgınlıklarıyla başa çıkmaya hazır olmalıdır. Bu kadar çok yönlü aşırılıklarla hayat çok heyecanlı olabilir.
Emirlere ve haddini bildirmelere gücenir ve Aslanın hükmetme hırsı patlama noktasına geldiğinde, onu bundan vazgeçirebilir. İkizler kadını biraz daldan dala konan yüzeysel biri olabilir, ama erkeğin aşk yeterince büyükse, bu sorun olmayacaktır.

Aslan erkeği ve İkizler kadını çok göze çarpan bir çifttir. Merkezde dururlar ve bu işe yarar. Eğer ilişki uzun sürecekse Aslan erkeği, İkizler kadınının özgürlükleri konusunda duyarlı olmak zorundadır, kadın kendini kilit altında hissederse, somurtkan ve çekilmez olabilir.

Aslan Erkeği - Yengeç Kadını
Burada iki ayrı dünya bir araya gelir: Aslan erkeğinin dışa dönüklüğü ve Yengeç kadınının içe dönüklüğü. Bir tarafta basit, pratik bir dünya görüşü, diğer tarafta belirgin bir mististisizm. Aslan erkeği, bu kadını asla anlayamayacaktır. Belki bu çekingen ve muamma kızın rüyalarına girecek resmini, romantik kalbinin herhangi bir yerinde taşıyor olabilir. Beraberce mutlu olabilirler mi? Onun melankoli ve derin düşünme eğilimi, Aslan erkeğinin bitmez tükenmez yaşam sevinciyle uyum sağlayabilir mi? Erkek, güvenini ve sevgisini kazanmak zorundaysa, onun için mükemmel bir âşık olacak, birlikte eşsiz duygular yaşayacaklardır. Eğer Yengeç kadını bir erkekte karar kırıldıysa, ona sadık kalacak ve Aslan erkeğinin hatalarına inanılmaz bir sabırla katlanacaktır.

Aslan Erkeği - Aslan Kadını
Karşıtlıkların birbirlerini çekmesi, çoğu ortaklıkta engelleyici olabilir. Bu durum ortak gurur ve hükmetme hırsı ile birleşince büyük problemler yaratabilir. Aslan kadını bir mücevherdir. daima en iyi yere hakkıyla sahip olur, her zaman kusursuz bir ilgi ister ve erkeğin başka birine bakmasına tahammül edemez. Doğallığı ve hırçın tutkusu. kadını düşünülemeyecek durumlara sokarken erkek için daima hesaplanamayan biri olarak kalır .Aşkta hesapsızdır kendini kaybedecek derecede aşık olur, ancak daha sonra canlı bir havayla eşine çok sıkıldığını söyler. Genellikle onun için, gerçekten sevebilme konusunda yetenekli olmadığı düşünülür. Aslan erkeği olarak siz bu kadını tutmayı başarabilirsiniz. Sizi muhteşem bir ödül bekliyor.

Aslan Erkeği - Başak Kadını
Başak kadınının çekingenliği Aslan erkeğini şaşırtabilir. Çekingenliğinin nedeni emin olamamaktan çok yabancılara güvenememektir. Aslan erkeği, onu gafil avlamaya kalkmamalıdır. Başak kadını stil ve dış görünüşüne çok önem verir Erkek,görgü kurallarına uymalı ve bakımlı olmalıdır ki onun yanında şansı olsun.
Başak kadını hükmedicidir ve kendisine saygılı davranılmasına dikkat eder. Aslan erkeği onu hiçbir zaman utandırıcı durumlara düşürmemelidir ,bunu affetmez. Başak kadını erkeğin kendini bulma sürecini daima destekler.

Evlilik, Başak burcunda doğanlar için çok önemli bir konudur ve eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Eğer o da biraz çaba gösterirse, beraberlikleri çok uyumlu bir ilişkiye dönüşebilir.

Aslan Erkeği - Terazi Kadını
Aslan Erkeği ve Terazi kadınının birçok noktaları vardır; aynı idealler,bitmez tükenmez iyimserIik ve aynı doğal cazibe. Terazi kadını edebiyata meraklıdır, erkeğin sanat ve müziğe

olan sevgisini paylaşır. ZevkIi bir insandır. Her şeye rağmen Aslan erkeği, onun sıkı kurallarına katlanmalı ve dış görünüşüne dikkat etmelidir. Yağlı ya da sarkık bir vücut,yatak odalarının ayrılmasına neden olabilir. Terazi kadını erkekte koruyuculuk arar. Abartısız ifadelerle onu herkesin üstünde tuttuğunu anlamasını sağlar. Bu erkeği şımartırken ilişkiyi renklendirir. Terazi kadını bağımsızlığı sever ve öyle ya da böyle daima boş alanlara ihtiyaç duyar. Çok romantiktir, erkek ona kırmızı. Bir gül hediye ettiğinde ,onu binlerce kez öperek ödüllendirir. Aslan erkeği gibi oda sosyaldir ve arkadaşlar arasında hoş sohbetleri sever. Tartışmalarda, konunun temeline severek iner ve duru mantığıyla herkesi şaşırtır. Birlikte değişim dolu bir hayat sürecek ve karşılıklı olarak sürekli daima iyiye motive olacaksınız.

Aslan Erkeği - Akrep Kadını
Akrep kadınını bir kelimeyle karakter ize etmeye kalksaydık,bu tutku olurdu. Tüm duygu dünyası ve hareketlerinin temelinde bu derin duygu vardır Erkekler üzerinde bu kadar büyüleyici etki bırakan da tutkusudur. Eşinin mülkiyetini elinde tutar ve her şeyi ondan bekler. İkisi de ani tepkiler verme riski taşıdıkları için uyumun kuvvetle patlama tehlikesi vardır.

Akrep kadını bir şeye ulaşmak istediğinde canlı enerjik ve azimli olur. Bu özellikler Aslanlar için çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kısa süre sonra daha sakin ve huzur dolu bir hayatın özlemini çekme ihtimali ortaya çıkabilir. Akrep kadının daima özgür düşünceleri vardır ve güçlü kişiliğini göstermek

için tartışma ortamı ararmış gibi görünür. Seçtiği erkeği eşi olmaya layık gördüyse, tüm aşkını ona verecek, tüm gücüyle yanında yer alacaktır. Aslan erkeği bu kadını hiç aldatmamalıdır. Bunu ihanet olarak görürse, erkek onun merhametsiz intikamına maruz kalır. Bu kadınla birlikte hayat ya cennettir ya da cehennemdir.
Aslan Erkeği - Yay Kadını
Yay kadını, duyarsız yapıda biridir, hayat ve sevgiyle başa çıkmak için karmaşık,gelenekselden uzak bir tarzı vardır. Aslan Erkeğinin öğütler vererek, kendine meydan okumasını yay kadını dikkate almayacaktır. Onun eğlenceye düşkünlüğü ve gururuna karşı en büyük anlayışı Aslan erkeği gösterir. Ayrıca özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacı kadını yaralayabilir. Bu durum kadını baskı altına almayı ya da hükmedenin kim olduğunu göstermeyi, hiç bir zaman başaramayacaktır. Kadın, kaçış yollarını daima açık tutar ve kendini baskı altında hissettiğinde, bu yoldan hemen kaçar. Onun üzerinde istikrar sağlayıcı bir etki yaratabilir. Fırtınadan önceki sıkıntıdan sonra onun sabırsız ve ateşli yapısını biraz olsun sakinleştirebilirseniz, açıklığı, yaşam sevgisi ve coşkusuyla sizin için doğru bir seçim olacaktır.

Aslan Erkeği - Oğlak Kadını
Mülkiyet ve toplumsal kabullenme, oğlak kadını için çok anlamlıdır. Bu nedenle erkeği mesleki kariyerinde desteklemek için tüm hırsını kullanır. Korunma ve emniyete olan ihtiyacını,erkek hükmedici bir tarzda giderir. Bu nedenle Oğlak kadını çoğu konuda kumandayı ona bırakır. Eğer ortada gerçek bir istek çatışması varsa, Aslan erkeği için en iyisi alttan almaktır. Oğlak kadını kafasını taktığı konuda, kesinlikle yumuşamaz. Eğer Aslan erkeği fikrini değiştirmezse, inatla hareket eder. Oğlak kadını, daima sevilip istendiğini duyumsamak ister ve Aslan erkeği hayranlığını belirtip iltifat ederse,tomurcuk gibi açar. Seçtiği erkek fedakarlığı ve sadakatinden emin olabilir.

Aslan Erkeği - Kova Kadını
Kova kadınının duygulu, ince ruhlu ve maneviyata düşkün bir yapısı vardır. Arkadaşlık onun için yüksek bir değere sahiptir. Aşkta da aynı şeyleri talep eder. İnsanlar ve güdüleri konusunda sezgi sahibidir, kişilerin gerçek amaçlarını anlaması çok kolaydır. Sezgileri ile hareket eden bir insandır. Hayatını düzenleme tarzı, onun düzen ve disiplin anlayışına denk düşer. Aslan erkeği, onun düşünce sıçramalarını takip etmekte zorlanır. Ancak duygu dünyasının, erkeğe daima kapalı olduğu kabul edilmelidir. Şu alanda çok iyi anlaşacaklardır:

Kova kadını kendini topluma adamıştır,

zayıf ve baskı görenlerin menfaati için büyük bir çabayla hareket eder.

Eğer güçlerinizi birleştirmeyi başarırsanız güzel günler önünüzde demektir.

Çok iyi arkadaş olabilirsiniz, en iyisi aşkı boş verin.

Aslan Erkeği - Balık Kadını
Balık kadını kendi fantezi dünyasında yaşar ve daima yıldızlara ulaşmak ister, tıpkı"Alice Harikalar Diyarında" olduğu gibi, yaşamda ağır ağır ilerler. Birisi bu yüzden kendisine anlayış göstermezse, nedenini anlayamaz. Yaşama şiirsel bir bakış açısıyla bakar, yaşamın sevimsiz yönleriyle uğraşma çabasını tümüyle Aslan erkeğine bırakır. Bu çabayı zevkle devreder. Yine de aslan erkeği, Balık kadınının saf olduğu ve çevresinde neler olup bittiğini fark etmediği gibi mantıksız bir yargıya varmamalıdır. Aslan erkeği kadını ciddi olarak düşünmüyorsa, kadın kendini başka sulara bırakır. erkeğin açık anlayışı ve mantığı, kadının sezgileri ve kehanet kabiliyeti ile birleşince, iş yaşamındaki sorunlara başarılı şekilde el koyarlar. Kadının her zaman sevildiğini bilmeye ihtiyacı vardır. Bu alışılmamış ve şehvetli kadını, tutkuyla sevmek Aslan erkeğine zor gelmez.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net