IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2010, 21:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu Ay Burcunuzu Neler Bekliyor?




2010 OCAK KOÇ

Ocak ayı boyunca işinizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren konular önem kazanacak. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan gezegen birikimi ay boyuna zorlanmanıza neden olabilir.
15 Ocak’a kadar geri gidecek olan Merkür bu süre içinde iş, kariyer ve ilişkilerinizle ilgili alanlarınızı sert bir şekilde etkileyecek.

Bu dönemde iş ve ilişkilerle ilgili yapacağınız her türlü girişimde gecikmeler, yanılgılar, anlaşmazlıklar yüzünden türlü sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde mecbur kalmadıkça yeni bir girişimde bulunmamak ve işleri 15 Ocak sonrasına ertelemek daha iyi olabilir. Ayın ilk yarısında önceden başlaşmış olduğunuz projelerinizi tamamlamaya çalışabilir veya gelecek hedefleriniz için hazırlıklar yapabilirsiniz.

15 Ocak’ta Oğlak burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulmasından etki alıyorsunuz. Bu tutulmayla birlikte kariyerinizi ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda yeni bir görev alabilir, üslerinizle ve otorite figürleriyle çatışmalar yaşayabilir, hedeflerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Bu durum sizi zorlasa da ilerde yeni bir girişimde bulunmak ve ilerlemek için güçlenmenize yardım edecektir. Bu tutulmadan en çok 13–19 Nisan arasında doğan Koçlar etkileniyorlar.

Bu ay yeni girişimleriniz konusunda harekete geçmek için 15 Ocak tarihinden sonrasını tercih etmelisiniz. 18 Ocak’tan itibaren Kova burcunda ilerlemeye başlayacak olan Venüs sosyal hayatınızı hareketlendirecek. Bu dönemde organizasyonlar, davetler, yeni arkadaşlıklar gündeme gelebilir.

Ayrıca para konularında da size destek olacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 20 Ocak’tan itibaren sosyal çevrenizde önemli kişilerle bir araya gelebilir veya güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bu dönemde dikkat çekmek kendinizi göstermek için türlü fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Mars’ın Ocak ayı boyunca devam eden geri hareketi sizi riskli yatırımlar konusunda uyarıyor. Bu dönemde fazla risk almamaya çalışmalısınız. Şans oyunlarında da kayıplar olabilir dikkat edin. Özellikle de 25 Ocak- 31 Ocak tarihleri arasında harcamalarınıza dikkat edin. Artan istekleriniz parasal kayıplara neden olabilir.

25 Ocak’tan ay sonuna kadar olan dönemde ilişkilerinizle de ilgili heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde eski sevgilinizle yeniden karşılaşabilir ve tekrar eski tutkularınızın harekete geçtiğini hissedebilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız biriyle ilgili duygularınız değişebilir ve ona âşık olduğunuzu fark edebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlenme bu karşılaşmalar için uygun bir zemin hazırlayacak.

Ocak ayının son günleri ilişkilerinizle ilgili konular harekete geçerken eski sorunlarınız veya bir türlü çözümlenmemiş meseleleriniz de gündeme gelebilir. Bu sorunlar sizi biraz daha uğraştırsa da çözüm arayışlarınıza uygun fırsatlar bulabilirsiniz.

Olumlu günleriniz:
2–3-11-12-16-17-21-22-25-26-27-30-31 Ocak

Zorlayıcı günleriniz:
1-4-5-6-7-8-9-10-13-14-15-28-29 Ocak

2010 OCAK BOĞA

Ocak ayı boyunca yurt dışı bağlantılı işleriniz, seyahatleriniz, eğitim ve hukukla ilgili işleriniz, iletişim ve yakın çevrenizle bağlantılı konular önem kazanacak.
15 Ocak’a kadar geri gidecek olan Merkür bu süre içinde dokuzuncu evinizi etkileyecek.

Seyahatler, eğitim, hukuk ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde meydana gelebilecek aksamalardan korunmak için işlerinizi 15 Ocak sonrasına ertelemek daha iyi olabilir. Bu dönemde eski projelerinizi harekete geçirebilir ve önceden başlamış olan işlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

15 Ocak’ta Oğlak burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması tekrar dokuzuncu ev konularını harekete geçirecek. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde, eğitim, hukuk ve seyahatlerinizde önemli değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenip hayat görüşünüzü geliştirebilirsiniz.

18 Ocak’tan sonra kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda artan beklentileriniz ev ve iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Özellikle otorite konumunda bulunan kişilerle gerilim yaşayabilirsiniz.
Aslında iş çevrenizle iyi geçinmeye özen göstermelisiniz.

18 Ocak tarihinde Balık burcuna geçecek olan Jüpiter gezegeni ise on birinci evinizde hareket edecek. Gelecekle ilgili beklentilerinizi ve sosyal hayatınızı olumlu etkileyecek olan Jüpiter size bu konularda türlü fırsatlar sunacak. Sosyal çevrenizde meydana gelen büyüme ve yeni tanışacağınız kişilerin size sunacağı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bu önemde büyük organizasyonlara katılabilir ve değerli kişilerle tanışabilirsiniz.

Bunlar vasıtasıyla elde edeceğiniz fırsatlar gelecek hedeflerinize ulaşmanız için size fayda sağlayacaktır. Ocak ayında bu etkiyi en fazla burcun ilk on günlük döneminde doğan Boğalar hissedecekler.

25 Ocak’tan sonra aile ile olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Gerginlikler ve sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde evle ilgili masraflar yüzünden harcamalarınız artabilir. Dikkatli olun.

Olumlu günler:

1-4-5-13-14-15-18-19-20-23-24-25-28-29 Ocak

Zorlayıcı günler:

2-3-6-7-8-9-10-11-12-16-17-30-31 Ocak

2010 OCAK İKİZLER

Ocak ayının ilk yarısında eşinizin veya ortaklarınızın parası, başkalarından beklediğiniz maddi destekler, borç-alacak, krediler, çek, senet işleri, miras konuları önem kazanacak. Özellikle de geri giden Merkür’ün sekizinci evinizdeki hareketi bu konuları daha da hareketlendirebilir.
Merkür’ün 15 Ocak’a kadar geri gittiği dönemde bu konularla ilgili yaşayacağınız aksilikler beklentilerinizi bir süre ertelemenize neden olabilir. Beklediğiniz ödemeler gelmeyebilir veya yapmayı düşündüğünüz anlaşmalarda türlü sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gecikmeler ve yanlış anlamalar yüzünden projelerinizi hayata geçiremeyebilirsiniz. Fakat 15 Ocak’tan sonra düzelen Merkür sizi rahatlatacak.

15 Ocak’ta meydana gelecek olan Güneş tutulması sekizinci ev konularını bir kez daha vurgulayacak. Bu dönemde ortaklaşa gelirlerinizde yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilir. Veya işinize bir ortakla devam etme kararı alabilirsiniz. Miras veya kredilerinizle ilgili konularınız da hareketlenebilir.
18 Ocak’tan itibaren eğitim, hukuk, seyahat, yurt dışı bağlantılı konular harekete geçiyor. Bu konuda aldığınız olumlu etkileri değerlendirebilirsiniz. Bu dönemde hayata bakışınızı değiştirecek kişilerle tanışabilir ve kendinizi geliştirmenizi sağlayacak eğitimler alabilirsiniz. Yabancı ülkeler ve yabancılarla daha fazla ilişki kurma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde önemli kişilerden alacağınız destek ve tavsiyelere de kulak vermelisiniz.

İşinizi ve kariyerinizi ilgilendiren konularda ise büyüme ve terfi etme imkânları ile karşılaşabilirsiniz. Yabancılardan veya değerli kişilerden destek bulacaksınız. Yeni ve farklı alanlara açılmak isteyebilir, girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz. Fakat karşınıza çıkan fırsatları, büyük beklentiler, kuşkular ve endişeler nedeniyle kaçırma riskiniz var. Endişeli ve karamsar tutumunuzdan ve çok büyük beklentilerden vazgeçmelisiniz.

Ocak ayının sonlarına doğru ilişkilerinizle ilgili sert ve zorlayıcı gelişmeler olabilir. Özellikle yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde biraz daha hoş görülü olmaya çalışmalısınız. Yine aynı dönemde seyahat veya eğitim sırasında tanışacağınız birinden etkilenebilir ve heyecanlı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Olumlu günler:

2-3-6-7-16-17-21-22-25-26-27-30-31 Ocak

Zorlayıcı günler:

4-5-8-9-10-11-12-13-14-15-18-19-20 Ocak


----------

2010 OCAK YENGEÇ

Ocak ayı boyunca ilişkilerinizi öne çıkartan gelişmeler yaşayacaksınız.
Ocak ayının 15’ine kadar geri hareket edecek olan Merkür ilişkilerinizi anlatan yedinci evinizi etkileyecek. Bu süre içinde her türlü ikili ilişkinizde yanlış anlamalardan kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde özel ilişkiniz ve ya iş ilişkinizle ilgili alacağınız her türlü karar, yapılacak anlaşma ve girişimde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden bu döneme rastlayan tüm karar ve girişimlerinizi bir süre ertelemekte yarar var.
Merkür 15 Ocak tarihinde ilerlemeye başlayacak. Bu tarihten sonra ilişkilerinizle ilgili konularda daha rahat hareket edebileceksiniz. Yaşadığınız sorunlar, gecikmeler ve yanlış anlaşılmaları bu dönemde çözebilirsiniz.

15 Ocak’ta meydana gelecek olan Güneş tutulmasından etki alıyorsunuz. İlişkileriniz veya ortaklıklarınız vasıtasıyla yaşayacağınız olaylar zorlayıcı olabilir. Sonuçta aile hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.

18 Ocak’tan itibaren ortaklaşa işleriniz önem kazanmaya başlayacak. Başkalarından beklediğiniz paralar, eşinizin parası, ortaklaşa gelirler konusunda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu arada biraz kuşkucu ve endişeli davranabilir ve kıskançlık yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Artan tutkularınız yüzünden hırs yapabilirsiniz. Bu tutumunuz duygusal ilişkilerinizin yıpranmasına neden olabilir.

Ocak ayının 18’inden itibaren Jüpiter’in dokuzuncu evinizdeki hareketi sizi çok olumlu etkileyecek. Bu tarihten itibaren yurt dışı bağlantılı işlerinizde, hukuk ve eğitim konularında, seyahatlerinizde çeşitli fırsatlarla karşılaşabilir, değerli kişilerden göreceğiniz desteklerle işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

Ocak ayının son günlerinde parasal konularda dikkatli olmanızı gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Olumlu günler:

1-2-3-4-5-8-9-10-18-19-20-23-24-28-29-30-31 Ocak

Zorlayıcı günler:

6-7-11-12-13-14-15-16-17-21-22 Ocak

2010 OCAK ASLAN

Bu ay altıncı ev konularına odaklanacaksınız. Yani sağlığınızı ilgilendiren konular ve işyerinizle ilgili olaylar hayatınızda daha fazla yer alacak. 15 Ocak’a kadar altıncı evinizde geri hareket eden Merkür sağlığınızla ilgili eski rahatsızlıklarınızı tekrar gündeme getirebilir. Bu dönemde yaptırmanız gereken ama ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Fakat test sonuçlarıyla ilgili yaşanabilecek yanlışlıklar, karışıklıklara karşı da tedbirli olmalısınız.

Bu ayın ilk yarısı çalıştığınız ortam ve ofisinizde çalışanlarla ilgili de bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bu problemler sizi doğrudan ilgilendirmese bile yaşanacak huzursuzluk sinir bozucu olabilir veya çok fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Her iki durumda da sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Bu ay karşılaşabileceğiniz diğer konu ise yakın akrabalarınız, yakın arkadaşlarınız, kardeşlerinizle ilgili olabilir. Onlarla ilgili problemleri çözmeye çalışabilir veya onların yaşadığı sorunlar yüzünden üzülebilirsiniz. Yine bu dönemde işinizi ilgilendiren konularda yeni projeye başlamak yerine eski anlaşmalar, eski projelerinizle uğraşmalısınız. Böylece onları tamamlama fırsatı bulabilirsiniz.

15 Ocak’ta Oğlak burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması fiziksel olarak çok yorulacağınız zamanları işaret edebilir. Fakat gösterdiğiniz çaba ve çalışmaların ödülünü de alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

18 Ocak’tan sonra ilişkileriniz ve ortaklaşa kazançlarınız önem kazanmaya başlıyor. Yedinci evinizde hareket eden Venüs ilişkilerinizi canlandırırken Jüpiter de ortaklaşa işlerden gelecek gelirlerinizin artmasına yardım edebilir.

Ocak ayının ikinci yarısında yeni bir ilişki ve ya yeni bir ortaklık söz konusu olabileceği gibi eski ilişkilerinizle ilgili sorunlar veya yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde aşık olma potansiyeliniz yüksek. Karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

Para konularında eski yatırımların değer kazanması veya uzun zamandır beklediğiniz paraların geri gelmesi gibi olaylarla karşılaşabilirsiniz. Borç, kredi konusunda destek görebilir, borçlarınızı ödeyebilir veya bir mirastan para sahibi olabilirsiniz.
Öte yandan artan duygusallığınız devam eden ilişkilerinizle ilgili sorunlar yaşamanıza neden olabilir. İlişkilerinizde daha hoşgörülü olmaya çalışmalısınız.

Ocak ayının sonlarında gökyüzünde meydana gelecek olan gerilimli etkiler fiziksel ve parasal konularda zorlanmanıza neden olabilir. Artan beklentileriniz yüzünden kendinizi çok fazla zorlayabilir ve sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Veya artan harcamalar ve riskli yatırımlar yüzünden para kayıplarına uğrayabilirsiniz. Kontrollü davranmaya özen göstermelisiniz.

30 Ocak’ta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay burcunuzu olumlu etkileyecek. Bu Dolunay özellikle ilişkilerinizle ilgili görünür olaylar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Eskiden beri süregelen meselelerin veya sizi içten içe rahatsız eden konularla artık yüzleşebilirsiniz. Veya daha önceden başlamış olduğunuz çalışmaları tamamlayabilir ve bunları ortaya çıkartarak başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

Olumlu günler:

2-3-4-5-6-7-11-12-21-22-25-26-27-29-30-31 Ocak

Zorlayıcı günler:

8-9-10-13-14-15-16-17-18-19-20-23-24 Ocak


2010 OCAK BAŞAK

Bu ay aşk hayatınızı ve ilişkileriniz ilgilendiren konular hayatınızda önemli bir yer tutabilir. Şansınızı disiplinli ve kararlı davranarak kullanmayı başaracaksınız. Jüpiter, iyimserlik ve anlayış verirken Satürn seçicilik ve gerçekçilik verecek. Böylece girişimlerinizde başarı şansını yakalamayı başaracaksınız. Bu ay aşk açısından yükselirken parasal açıdan biraz daha sıkıntılı olabilirsiniz.

Ocak ayının ilk yarısında geri giden Merkür gezegeni beşinci evinizi etkileyecek. Sevdiğinizle bu ay yanlış anlamalar ve iletişim kopuklukları yüzünden çeşitli kavga edebilir çeşitli huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Veya eskiden aşık olduğunuz biriyle haberleşebilir veya tekrar karşılaşabilirsiniz. Siz duygusal yönden etkileyecek bu karşılaşma şu anda devam eden ilişkinizde problemlere neden olabilir. Fakat dikkat edin sonradan duygularınızın çoktan bittiğini anlayabilir ve sevdiklerinizi boş yere üzdüğünüzü fark edebilirsiniz. Üstelik pişmanlık fayda vermeyebilir.

15 Ocak’ta Oğlak burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması aşk, yaratıcılık ve mutluluk evinizi etkiliyor. Bu konuda yaşayacağınız olaylar kendinizi göstermenizi ve yeteneklerinizi ortaya çıkartmanızı sağlayabilir. Veya ilerde başarı sağlayabileceğiniz çalışmalara başlayabilirsiniz. Yine bu dönemde çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili istediğiniz imkânları sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Aşk hayatınızı ise daha ciddi bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz.

18 Ocak’tan itibaren sağlık konuları ve iş ortamınızdaki olaylar hayatınızda daha fazla yer tutacak. Bu dönemde ekip çalışmaları ve yeni projeler içindesiniz. Bu çalışmalar yüzünden çok yorulup sağlık sorunları yaşama riskiniz var ama öte yandan yaptığınız kararlı çalışmalar ileriye dönük büyümeniz ve gelişmeniz için iyi bir fırsat olacak.
Jüpiter’in Balık burcuna geçişi ise size ilişkiler ve ortaklıklar alanında pek çok fırsat sunacak. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlenebilir, ortaklık kurabilir, hukuksal ve ticari meselelerinizde başarı kazanabilirsiniz. Bu etkiyi en çok Başak burcunun ilk on günlük devresinde doğanlar alacaklar.

Ocak ayının sonlarında ise sağlık konularında sert etkiler alıyorsunuz. Dikkatli olmalısınız. Ayrıca iş yerinizle ilgili problemlerde sizi zorlayabilir. Bu arada otorite konumunda olan kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Olumlu günler:
1-4-5-6-7-8-9-10-13-14-15-23-24-27-28-31 Ocak

Zorlayıcı günler:
11-12-16-17-18-19-20-21-22-25-26 Ocak


----------

2010 OCAK TERAZİ

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi ev ve yuva konularında zorlanmaları işaret ediyor. 15 Ocak’a kadar geri gidecek olan Merkür bu süreçte aile ile ilgili konuları sert bir şekilde etkileyerek, yanlış anlaşılmalara, kavgalara, fikir ayrılıklarına ve ilişkilerde iktidar, güç mücadelelerine sebep olabilir. Bu dönemde kendinizi olayların akışına bırakın fazla sürtüşmelere girmeyin ve tartışma ortamlarından uzak durun.

15 Ocak’taki Güneş Tutulmasından etki alıyorsunuz. Bu tutulmayla birlikte ev ve aile konularında yeni sorumluluklar alabilir, ani kararlar alabilir verebilirsiniz. Bu değişimle birlikte içe yönelebilir ve gerçekte neye ihtiyacınız olduğunu anlayabilirsiniz. Unutmamak gerekir ki tutulmalar çok güçlü kozmik olaylardır. Etkilerini en az 6 aylık süreçte gösterirler. Ocak ayının ilk 15 günlük bir zaman diliminde zorlandığınızı hissetseniz de bu dönemin sonunda daha güçlü bir şekilde olayların üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

18 Ocak’tan sonra Venüs’ün Kova burcuna girmesiyle aşk ve eğlence hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güçlü ve karizmatik kişilerle ilişkiler kurma fırsatı elde edebilirsiniz. Hatta 21 Ocak’tan itibaren ilişkilerinizle kendinizi gösterme şansı bulacaksınız. Aynı tarihlerde Jüpiter’in sağlık, günlük hayat, iş ortamını anlatan altıncı evinize girmesiyle birlikte; bu konularda saygın kişilerin, aile büyüklerinin desteğini göreceğinizi söyleyebiliriz.

Mars’ın Ocak ayı boyunca geri hareketi özellikle 22 Ocak’tan sonra parasal konularda dikkatli olmanız gerektiğini işaret ediyor. Borsa, şans oyunlarında risk altında olabilirsiniz. Harcamalarınıza da dikkat etmenizi öneririz. Tahmininizden fazla para harcamış olarak bulabilirsiniz kendinizi.

Arkadaş çevrenizden, çocuklarınızla ilişkinizde veya aşk konularında çözümlenmemiş eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bir hesaplaşma söz konusu olabilir. Sabırlı ve güçlü olduğunuz takdirde çözüm de sizinle birlikte unutmayın.

Olumlu günler:

2-3-6-7-8-9-10-11-12-16-17-25-26-27-30-31 Ocak

Zorlayıcı günler:

1-13-14-18-19-20-21-22-23-24-28-29 Ocak


2010 OCAK AKREP

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi iletişim, yakın çevre ve akrabaları temsil eden evinizi etkileyecek. 15 Ocak’a kadar geri giden Merkür haberleşme, iletişim, anlaşmalar ve seyahatlerinizde çeşitli aksaklıklara sebep olabilir. Yeni anlaşma ve doğru iletişim zemini yakalamak arzusundaysanız 15 Ocak sonrasını beklemenizi tavsiye ederiz.

15 Ocak tarihindeki Güneş Tutulması size yeni anlaşmalar için uygun bir zemin hazırlıyor olabilir. Sosyal çevrenizden alacağınız etki ile yeni güçlü kişilerle anlaşma fırsatı bulabilirsiniz. Hatta hayatınızda biri yoksa beklenmedik bir aşkla bile karşılaşmanız mümkün olabilir. Bu tutulma size fırsat getirebilir. Özellikle iletişim, konuşma, danışma ya da eğitim gibi alanlarda otorite olabilir ve bu alanda güç elde etme fırsatı bulabilirsiniz.

18 Ocak sonrası Venüs’ün Kova bucuna girmesiyle birlikte yuvanızda daha olumlu bir hava sıcak bir iletişim gözlemlenebilir.
Aynı zamanlarda Jüpiter’in Balık burcuna girmesiyle birlikte eğlence ve aşk konularında şanslı bir döneme girebilir ve çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Ancak 24 Ocak sonrasında geri giden Mars’ın da etkisiyle biraz gerginlik, tartışmalar ve eski hesaplaşmalar da aile gündeminize oturabilir.
Mars’ın Ocak ayı boyunca geri gitmesi sizi bu dönemde biraz zorlayabilir. Özellikle iş ve kariyer konularında daha dikkatli olmalısınız. Tamamlanmamış eski anlaşmalarda sorunlar, üstlerinizle anlaşmazlıklar, kariyer mücadeleleri, enerjinizde azalma ve hayata dair isteksizlikler görülebilir. Bu dönemi sadece kendinize yeni hedefler belirlemek adına, yeni stratejiler kurmakla geçirebilirsiniz. Merkür ve Mars gerilemeleri içe dönmek ve kendini daha iyi anlamak için fırsatlar veren gökyüzü olaylarıdır aslında. Her zaman aktif ve hareketliyken ara sıra kısa molalar vermek ve dinlenmek sona ulaşmak adına daha sağlıklıdır unutmayın.

Olumlu günler:

1-4-5-9-10-11-12-13-14-15-18-19-20-28-29 Ocak

Zorlayıcı günler:

2-3-16-17-21-22-23-24-25-26-27-30-31 Ocak

2010 OCAK YAY

Ocak ayı parasal konularınızın önem kazandığı bir ay olacak. 15 Ocak’a kadar olan dönemde Merkür’ün de Oğlak Burcunda gerilemesi size eski anlaşmalarınızın, yarım kalmış işlerinizin tamamlanmak üzere geri getirilmesini de işaret edebilir. Bu dönemde imzalamak zorunda kaldığınız anlaşmalar ve yeni girişimleriniz konusunda çok dikkatli olmalısınız. Çünkü çeşitli aksilikler, sorunlar ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Veya başlamış olduğunuz işler uzun süreli olmayabilir. Bu yüzden başlamayı düşündüğünüz işlerinizde 15 Ocak tarihinden sonrasını tercih etmelisiniz.

Mars Aralık ayında başladığı geri hareketini 10 Mart’a kadar sürdürecek. Geri hareketi hayata bakış tarzınız, inançlarınız, etik anlayışınız, yurtdışı bağlantılı konuları ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Mars gerilemesi ihtiyacınız olan enerjinin azalması, kendinizi her zamana göre daha halsiz ve isteksiz hissetmenize sebep olur. Sert açılarda daha kavgacı ve saldırgan içe atılmış öfke gibi haller de söz konusu olabilir.

Mars ve Merkür’ün Ocak ayında yapacakları geri hareket ve 15 Ocak’ta gerçekleşecek olan Güneş tutulması içinize dönüp bakmanızı sağlayan olaylar yaşamanıza neden olabilir. Böylece yaşadığınız değişimleri hayattan beklentilerinizi belirlemek adına yapıcı kullanabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz, gelir kaynaklarınız, ilişkileriniz ve ilişkilerinizden beklentileriniz konusunda yaratıcı stratejiler geliştirebilirsiniz. Ocak ayındaki gezegenlerin konumu bu konuda size destek olacak gibi görünüyor.

18 Ocak’tan itibaren şans, bolluk ve büyümeyi temsil eden Jüpiter yuva ve aile evinize giriyor ve Jüpiter; ev, mülk satın alma, aile kurma gibi konularda şansın size güleceği bir dönemin başladığını işaret ediyor. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ruhsal alanda büyüme, içselleşme, kendinizi daha iyi tanıyabilme, yardım kuruluşlarına hizmet gibi alanlarda yoğunlaşma ve gelişmeleri anlatır. Spritüel deneyimler, meditasyon, birlik bilinci gibi konularda ilerlemeler olacağının işaretidir. Bu durumu sizin aile ve ev konularınızı ilgilendiren evinizde olacağını düşünürsek; aile içinde fedakârlıklar gibi kavramlar ön plana çıkabilir.

20 Ocak tarihinde Güneş’in Kova burcuna girerek Venüs’le kavuşum yapması sizin iletişim konularında ve yakın çevrenizle daha uyumlu ve hoş bir birliktelik içinde olacağınızı gösteriyor. Çıkacağınız kısa seyahatlerde, yapacağınız anlaşmalarda daha olumlu bir süreç içerisinde olacağınızı söyleyebiliriz. Satürn’de size gerekli olan irade ve konsantrasyonu verecektir.

Ocak ayının sonlarında yakın çevreniz, iletişim, ulaşım, eğitim, hukuk, seyahatler, yabancı ülkelerle ilişkiler konularında çıkabilecek sorunlar zorlayıcı olabilir. Dikkatli olmalı ve tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Olumlu günler:

2-3-6-7-8-11-12-13-14-15-16-17-21-22-30-31 Ocak

Zorlayıcı günler:

1-4-5-18-19-20-23-24-25-26-27-28-29 Ocak


----------

2010 OCAK OĞLAK

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi ve 15 Ocak’taki Güneş tutulması sizi, olaylara yaklaşım şeklinizi fazlasıyla etkileyecek. Ocak ayı başındaki Merkür gerilemesi kendinizi yanlış ifade etmenize, ilişkilerinizde karışıklıklara ve yanlış anlaşılmanıza sebebiyet verebilir. Özellikle iş ve kariyer konularında yapacağınız anlaşmalarda zorlanmalar ve karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz.

Güneş tutulması ani kopuşlardan dolayı yeni başlangıçlar yapmanız konusunda sizi biraz zorlayacak gibi görünüyor. Tutulmalar gelişme ve dönüşüm için gerekli olan kozmik olaylardır. Etki süreleri bittiğinde sizi bir hayli değiştirmiş ve güçlendirmiş olacaktır. Biraz sabırlı olup kendinizi akışa bırakın. Ödülü mutlaka güzel olacaktır.

18 Ocak sonrası Venüs’ün Kova Burcu’na girmesi ve Jüpiter’in de Balık burcuna girmesiyle yeni ve sağlıklı anlaşma zemini yakalama şansınız doğuyor. İş anlaşmaları ve kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz, iyi değerlendirin. 18, 19 Ocak tarihlerinde beklenmedik iş seyahatleri yapabilirsiniz. Beklediğiniz anlaşmalar bu seyahatlerinizde yüzünüzü güldürebilir.

Ocak ayında geri giden Mars eşinizin kaynaklarını ve ortaklaşa gelirlerinizi anlatan sekizinci evden sizi etkiliyor. Borçlar ve krediler yüzünden biraz sıkılabilirsiniz. Jüpiter Neptün kavuşumuna sert açı yapan Mars para konularında yanılgıya düşmenize, yanlış anlaşmalardan kaynaklı para sıkıntısı yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle 26 Ocak sonrası krediler ve borçlar ve harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

Olumlu günler:

4-5-9-10-13-14-15-18-19-20-23-24 Ocak

Zorlayıcı günler:

1-2-3-6-7-8-11-12-21-22-25-26-27-28-29-30-31 Ocak


2010 OCAK KOVA

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi kontrol edemediğiniz bir alanda, ruhsal boyutta sizi etkileyecek. 15 Ocak’taki Güneş Tutulması’nın da bu etkileri biraz daha pekiştireceğini söyleyebiliriz. Olaylara bakış şekliniz, hayatı algılama biçiminiz bu dönemde yaşayacağınız olaylarla birlikte değişebilir. Ya da yurtdışı bağlantılı işlerinizde beklemediğiniz ve kontrol edemediğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Aynı dönemde geri giden Merkür biraz daha içselleşmenize sebep olacak. Bu baskı sizde depresyon hissi uyandırsa da saygın kişilerin desteği ile birçok fırsatlara da açık olacaksınız. 15 Ocak sonrası Güneş tutulmasıyla birlikte Merkür ileri hareketine başlayacak. Bu tarihten sonra kendinizi biraz daha rahat hissedeceksiniz.

18 Ocak sonrası Venüs’ün Kova burcu’na, Jüpiter’in de Balık bucuna girmesiyle birlikte daha olumlu ve güzel bir döneme giriyorsunuz. Para konusunda karşınıza çeşitli fırsatlar çıkabilir. Beklemediğiniz yerlerden para alma şansınız ve kendinizi ilişkilerinizle gösterme şansınız var. Bunu iyi değerlendirmelisiniz.

Ocak ayı boyunca Mars’ın ilişkiler evinizde geri gidecek olması ilişkiler konusunda sizi olumsuz etkileyebilir. Özellikle 26 Ocak sonrası eşiniz, ortağınız veya ortaklaşa işlerinizde birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde biraz daha dikkatli ve hassas olmanızı öneririz. Eski düşmanlıklar ve kapanmamış, hasıraltı edilmiş konular tekrar gündeme gelebilir. Bunlarla uğraşmak sizi biraz gergin, isteksiz ve halsiz bırakabilir. Fakat bu durumun geçici olduğunu unutmayın.

Olumlu günler:

6-7-8-11-12-16-17-18-19-20-21-22-25-26-27 Ocak

Zorlayıcı günler:

2-3-4-5-9-10-23-24-28-29-30-31 Ocak


2010 OCAK BALIK

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi sosyal çevrenizde arkadaş grubunuzda sizi etkileyecek. 15 Ocak tarihindeki Güneş tutulması ile birlikte içinizde uyanan isyan duygusuyla, çevrenizi değiştirmek isteyebilir, yeni başlangıçlar yapabilir veya yeni umutlar besleyebilirsiniz.

Merkür’ün de geri hareketiyle yapacağınız organizasyonlarda ve dahil olduğunuz gruplarda biraz gerginlik yaşayabilir, maddi sıkıntılarınız nedeniyle sosyal hayatınızda kısıtlanma hissedebilirsiniz. Bu tutulmayla birlikte kendinizi yeniden organize etmek ve yeni başlangıçlar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve yeni girişimleriniz konusunda 15 Ocak sonrasını beklemeniz daha yerinde olacaktır.

18 Ocak sonrası Venüs’ün on ikinci evinizde ilerleyecek olması biraz kendinizi yalnız hissetmenize ve karamsarlık içine girmenize neden olabilir. Bu arada ilişkilerle ilgili konularda kontrol edemeyeceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu arada sizden saklanan veya saklamak istediğiniz konular yüzünden huzursuzluk hissedebilirsiniz.

Fakat Jüpiter’in de Balık bucuna girmesiyle birlikte; içinizde oluşacak hoş duygularla yeni fırsatlar yakalama şansınız da olacak. Şanslı bir döneme girdiğinizi söyleyebiliriz. Bu dönemde oldukça hareketli olabilir ve beklenmedik sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklar ve karşılaşacağınız kişiler size beklenmedik fırsatlar getirebilir.

Ocak ayının sonlarında kontrol edemediğiniz konular yüzünden gerginliğiniz artabilir. Bastırılmış enerji, kendinizi güçsüz ve isteksiz hissetmenize neden olabilir. Eski sorunlar yüzünden zorlanabilir, ani tepkiler gösterebilir ve yanlış kararlar verebilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerinize ve para kayıplarına dikkat etmelisiniz. Daha sakin kalmaya ve tartışma ortamlarından kaçınmaya çalışmalısınız. Sorunları halletmek için ihtiyaç duyacağınız şans ve destek ay boyunca sizinle olacak, endişe etmeyin.

Olumlu günler:

1-9-10-13-14-15-18-19-20-21-22-23-24-28-29 Ocak

Zorlayıcı günler:

2-3-4-5-6-7-8-11-12-16-17-25-26-27-30-31 Ocak

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ay, bekliyor, bu, burcunuzu, neler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık