IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2010, 01:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yükselen burc ve doğru aşkın özellikleri




Yükselen burc ve doğru aşkın özellikleri

Yükselen burcunuz ve sizin için doğru aşkın özellikleri...
Aşk demek, hayat demektir. Yaşamanın anlamı demektir! Ama doğru aşkı bulmak pek kolay olmaz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yükseleniniz Koç ise, seksüel açıdan sizi derinden etkileyecek ve çok tutkulu birine âşık olma ihtimaliniz yüksektir. Sevgilinizle birlikte iken kendinizi güvende hissedeceğiniz rahat ve konforlu bir ortamı tercih edersiniz.

Yükseleniniz Boğa ise sizi her yönden geliştirecek, derinlik kazandıracak, kültürlü, özgür, ruhlu, dürüst ve tecrübeli biri size çok çekici gelecektir. Onunla rahat iletişim kuracağınız ortamlarda çok çeşitli konularda sohbet etmekten çok keyif alırsınız.

Yükseleniniz İkizler ise, kariyerinde yükselmiş, hedefleri olan, kontrollü, ciddi biri size çok cazip gelebilir. Onunla sevgi dolu, samimi ve sıcak bir ev ortamında birlikte olmayı tercih edersiniz.

Yükseleniniz Yengeç ise, iletişimi güçlü, sıra dışı özellikleri olan, özgürlükçü, sosyal yönü kuvvetli, zeki birine âşık olabilirsiniz. Onunla son derece lüks ve gösterişli ortamlarda buluşmaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Aslan ise, son derece duygusal, hassas, sizi çok iyi anlayan ve sizin için her fedakârlığı yapabilecek biri size çok çekici gelecektir. Onunla birlikteyken son derece pratik ve becerikli olabilir, gösterişten uzak sade bir ortamda birlikte çalışmaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Başak ise, seksüel açıdan dinamik, son derece atak ve cesur kimseler size çok çekici gelecektir. Onunla romantik ve zevkli ortamlarda bir araya gelebilir ve birlikte yapacağınız sosyal aktivitelerden çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Terazi ise, sağlık ve güzellik sizin için önemli olacaktır. Fiziği düzgün ve sağlıklı biri size çekici gelecektir. Seksüel yönden güçlü ve etkileyici biri olması da önemlidir. Onunla gizemli ve çekici bir ortamda birlikte olmaktan çok hoşlanabilirsiniz.

Yükseleniniz Akrep ise, rahat iletişim kurabileceğiniz, pratik, sevimli, zeki ve meraklı biri size çok çekici gelecektir. Onunla birlikte yeni şeyler öğrenmekten, birlikte seyahat etmekten ve macera yaşamaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Yay ise, sevecen, şefkatli ve size karşı çok koruyucu davranan birinden çok hoşlanabilirsiniz. Onunla birlikte iken tecrübesinden yararlanabilir, yüksek standartları olan mekânlarda, seçkin ortamlarda bulunabilirsiniz.

Yükseleniniz Oğlak ise, eli açık, gösterişli, kendine güvenen, güçlü, cesur ve buyurgan tavırlı biri size çok çekici gelecektir. Onunla birlikte toplum içinde ve sıra dışı ortamlarda görünmekten keyif alabilir ve yeniliklerin sergilendiği, teknoloji ağırlıklı organizasyonlara katılmaktan hoşlanabilirsiniz.

Yükseleniniz Kova ise, iletişim becerileri yüksek, titiz, dikkatli, pratik, zeki, çalışkan, gösterişi sevmeyen, hizmet etmeyi seven, mükemmeliyetçi birisinden çok hoşlanabilirsiniz. Onunla çok iyi bir empati kurmak isteyebilir, son derece romantik ve hayal gücünüzü harekete geçirecek ortamlarda, birlikte olmaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Balık ise, son derece, ince, uyumlu, nazik, güzelliğe ve iletişime önem veren sanatkâr ruhlu birinden çok hoşlanabilir ve birlikte çok ateşli bir aşk yaşayabilirsiniz. Onunla birlikte yeni başlangıçlar yapmaktan ve heyecan duyacağınız aktiviteler içinde olmaktan çok zevk alabilirsiniz.

Yazan:Astrolog Ümran Ensari

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Şubat 2010, 16:40   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yükselen burc ve doğru aşkın özellikleri




Yükseleniniz Yengeç ise, iletişimi güçlü, sıra dışı özellikleri olan, özgürlükçü, sosyal yönü kuvvetli, zeki birine âşık olabilirsiniz. Onunla son derece lüks ve gösterişli ortamlarda buluşmaktan çok keyif alabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
askin, aŞkın, doğru, dogru, ozellikleri, ve, yukselen, yükselen, özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yükselen Burç (Ascendant) Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Ağustos 2011 13:29
Yükselen Burç Ve Kişilik Oluşumu VaLerKa Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Aralık 2007 02:37