IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2010, 14:58   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekim ayı burç yorumları




KOÇ BURCU

Genel Durum: Ekim ayında oluşan kozmik enerjiler ikili ilişkilere, ortak çalışmalara ve para konusunda yeni gelişmelere dikkat çekiyor. Bu ay aldığınız kozmik etki ile maddi ve manevi destek arayışı içinde olabilir, süregelen işlerin ve ilişkilerin değerlendirmesini yapabilirsiniz. Son derece gergin olacağınız bu dönemde karar vermekte zorlanabilir ve başkalarının desteğine daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizden çok eşinizin ya da ortağınızın durumu ile ilgilenebilir ve kontrolünüzün dışında gelişen olayların peşinden gidebilirsiniz. Fiziksel enerjinizdeki azalma ve yüksek beklentiler içinde olmanız hayatı sizin için zorlaştırabilir. 23 Ekim’e kadar karşıt burcunuz Terazi de hareket edecek olan Güneş ve Merkür’ün enerjisi ikili ilişkileri ve ortak çalışmaları ön plana çıkarıyor. Bu etki altında yeni birliktelikler gündeme gelirken, süregelen işlerin ve ilişkilerin değerlendirilmesi ve yeniden düzenlenmesi gerekebilir. Bu ay Venüs ve Mars ortak çalışmalar ve karşı cins ilişkileri açısından hassas bir döneme dikkat çekiyor. Yeni birliktelikler, tutkuyla yaşanan ilişkiler, artan istekler ve bağımlılık yaratan durumlar söz konusu… Venüs’ün enerjisi mutluluk duyacağınız ilişkilere ve para konusunda olumlu gelişmelere işaret ederken, Mars’ın enerjisi ödemeler, ortak kazançlar ve duygusal ilişkiler açısından risk oluşturuyor. Bu etki altında evliyseniz gizli ilişkiye heves etmemeli, parasal konularda dikkatli olmalı, duygularınızı ise kontrol altında tutmalısınız. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinize olumsuz yansıyabilir. Parasal konularda yanlış atılan bir adım kontrol dışı kayıplara neden olabilir. Karşınızdaki kişi güvendiğiniz biri olsa bile kefil olunması gereken durumlarda dikkatli olmalı, banka kredisi, çek kullanımı, senet ve borçlanma konusunda risk faktörünü göz önünde bulundurmalısınız. Yeniay döneminde yeni birliktelikler ve ortak çalışmalar gündeme gelirken, dolunayda aşırı duygusal ve agresif davranışlar ilişkileri olumsuz etkileyebilir. Ay sonuna doğru geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Merkür ve Güneş’in etkisiyle para ile ilgili işler hayatınızda ön plana çıkabilir ve gizemli olan her şey ilginizi çekebilir.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

BOĞA BURCU

Genel Durum: Ekim ayında yıldızların konumu tamamlanması gereken işlere, iş yerine ait yeni düzenlemelere, sağlığınızla ilgili konulara dikkat çekiyor, karşı cinsle olan ilişkilerinizi ve ortak çalışmalarınızı etkiliyor. Bu ay çok çalışacak, çok yorulacak, yeni ortaklık tekliflerine alacak ve yeni birlikteliklere adım atacaksınız. 23 Ekim’e kadar Terazi burcunda hareket edecek olan Güneş ve Merkür’ün enerjisi gündelik işlerinize yeni bir tempo kazandırıyor, sağlığınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor, yeni iş olanaklarına ve tamamlanması gereken işlere işaret ediyor. Bu dönemde aldığınız kozmik etki ile yeni iş olanaklarını değerlendirebilir, işinizde kendinizi geliştirebilir, iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir, diyet egzersiz gibi sağlıklı yaşam programlarına ilgi duyabilirsiniz. Aşırı yorgunluk ve stresin sağlık sorunlarını tetikleyici etken olabileceğini unutmamalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Planlı hareket etmeniz, esnek olmanız ve zamanı iyi değerlendirmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs size karşı cins ilişkilerinizde mutluluk, ortak çalışmalarda ise başarı vaat ederken, Mars’ın konumu bu konularda zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Şiddetli tartışmalar, güçlü barışmalar ve muhalif durumlar yaşanacak olgular. Anlayacağınız o ki her şeyi hassas dengeler üzerinde tutmak durumundasınız. Bu etki altında yeni ortak çalışmalara sıcak bakabilir, bekârsanız yeni evlilik teklifleri alabilir ve gelişmeler karşısında kontrolsüzce tepkiler verebilirsiniz. Karşıt burcunuzda hareket eden Mars’ın etkisiyle ilişkinizde eleştirilerin hedefi haline gelebileceğinizi ve muhalif durumlar ile karşılaşma olasılığını size hatırlatmak istiyorum. Ben değil biz olarak hareket etmekle çok şey kazanabilir ve ilişkinizi dengeler üzerinde tutabilirsiniz. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi karşı cins ilişkilerinize ve ortak çalışmalara yeni bir boyut kazandırabilir. Bu etki altında farkında olmadığınız bir durumun ortaya çıkması ilişkileri yeniden değerlendirme açısından etken olacaktır. Yeni Ay döneminde işinize yoğunlaşmalı, zamanı iyi kullanmalı ve kendinize çeki düzen vermelisiniz. Çünkü yapacak çok işiniz var. Dolunayda ise moralinizi yüksek tutmalı ve gereksiz endişelere kapılmamalısınız.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

İKİZLER BURCU

Genel Durum: Ekim ayında yıldızların konumu aşk hayatınızı ve toplumsal ilişkilerinizi etkiliyor, işte ise yeni gelişmelere ve sağlığınızla ilgili konulara dikkat çekiyor. Bu ay aldığınız kozmik enerji ile yeni iş olanaklarını değerlendirebilir, sürpriz bir şekilde işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. Yaşamın farklı zevklerini tadabilir, toplumsal ilişkilerde, organizasyon gerektiren ve yaratıcılık isteyen işlerde başarılı olabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün enerjisi toplumsal ilişkilerinize ve aşk hayatınıza yeni bir tempo kazandırıyor, ilginizi zevk alacağınız uğraşılara ve yatırımlara çekiyor. Bu etki altında kendinizi çok iyi ifade edebilir, sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilir, sanatsal çalışmalara ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. İşiniz ile ilgili yeni atılım fırsatları yakalayabilir ve her şeye daha geniş açıdan bakabilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs’ün enerjisi sağlığınıza olumlu yansıyor ve size işte başarı vaat ediyor. Mars’ın konumu ise zorlayıcı koşullara işaret ediyor. Bu etki altında daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar ile karşılaşabilir, fazla mesai yapabilir ve kendinizden bazı fedakârlıklarda bulunabilirsiniz. Artan iş yükü ve işte yaşanan aksilikler nedeniyle yorgun düşebilir, yaşananlardan dolayı gergin olabilir ve sağlığınızla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Tüm bu gelişmeler ışığında sağlığınıza özen göstermeli, iş ilişkilerinizde dikkatli olmalı, sorumluluklarınızı aksatmamalı ve çıkabilecek aksilikleri göz önünde bulundurmalısınız. Bu etki altında iş çevrenizde veya iş yerinde birlikte olduğunuz kişilerle olan iletişiminizde güçlü kişi imajı uyandırmaya çalışmanız ve hırsla hareket etmeniz zararınıza sonuçlanabilir. Planlı hareket etmeniz, ılımlı olmanız ve zamanı iyi değerlendirmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi işte yeni gelişmeleri ortaya çıkarabilir. Bu etki altında daha önce kaçırmış olduğunuz bir iş fırsatını yeniden yakalayabilir ve sizi uğraştıran sağlığınızla ilgili bir soruna çözüm bulabilirsiniz. Yeni Ay döneminde organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir, hayatın farklı zevklerini tadabilir ve her şeye daha geniş açıdan bakabilirsiniz. Dolunayda ise ileriye yönelik beklentilerinizde artış gözlemlenebilir. Yaşam stilinize göre, bu enerjiyi ister çocuğunuz, ister aşk, isterse sadece bireysel amaçlarınız için kullanın fark etmez; siz tek başınıza değilsiniz ve başkalarıyla ortaklaşa hareket etmek durumundasınız.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

YENGEÇ BURCU

Genel Durum: Ekim ayında yıldızların konumu ev ve aile ile ilgili işlere, aşk hayatınızı ve toplumsal ilişkilerinizi etkileyen gelişmelere dikkat çekiyor. Bu ay özel yaşamınızdaki işlere zaman ayırabilir, mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilir, yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün enerjisi özel yaşamınızla ilgili işleri ön plana çıkarıyor. Bu etki altında ilginizin ve enerjinizin özel yaşamınıza yoğunlaşması işte performansınızı aşağı çekebilir. Eve ait işler, aile toplantıları ve aile fertleri ile ilgili gelişmeler söz konusu… Bu dönemde aldığınız kozmik enerjiyle hayatınızdaki her şeyin değerlendirmesini yapabilir ve geleceğe yönelik kararlar alarak yeniden yapılanma sürecine girebilirsiniz. Her şeyi uzun vadeli düşünmeli, ev ve iş arasındaki dengeyi ise iyi kurmalısınız. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs’ün enerjisi aşk hayatınıza ve toplumsal ilişkilerinize olumlu yansırken, Mars’ın konumu aşk ve para konusunda risk içeren durumlara dikkat çekiyor. Mars’ın etkisiyle duygusal ilişkilerinizde zorlanabilir, her konuda risk alma eğiliminde olabilir ve çocuklarınızla daha çok ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Zevkiniz için aşırı harcama yapabilir, gezip eğlenebilir ve yaşamın farklı zevklerini tadabilirsiniz. Bu ay aşk hayatınızda canlanma olurken, organizasyon gerektiren işlerde aktif hareket edebilirsiniz. Yalnız aşırı yapılan her şeyin beraberinde bazı sorunları da getirebileceğini unutmamalı, yerken içerken eğlenirken ve spor yaparken dikkatli olmalısınız. Duygusal ilişkilerinizi hassas dengeler üzerinde tutmalı, şans oyunlarından ve sonu belli olmayan yatırımlardan uzak durmalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi toplumsal ilişkilerinize ve aşk hayatınıza hareketlilik getiriyor, ilginizi zevk alacağınız uğraşılara ve yatırımlara çekiyor. Bu etki altında kendinizi çok iyi ifade edebilir, sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilir, sanatsal çalışmalara ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. İşiniz ile ilgili yeni atılım fırsatları yakalayabilir ve her şeye daha geniş açıdan bakabilirsiniz. Yeni Ay döneminde hayatınızdan bazı şeyleri ayıklayarak geçmişin yüklerinden kurtulabilir, dolunayda ise işiniz ile ilgili önemli adımlar atabilir ve otorite konumundaki kişilerin desteğini alabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Genel Durum: Ekim ayında iletişim gerektiren işlerin, yakın çevre ilişkilerinin, ev ve aile ile ilgili gelişmelerin yaşamınızda önemli bir yeri var. Aldığınız kozmik enerji ile sizi zihinsel olarak fazlasıyla uğraştıracak projelere zaman ayırabilir, iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yakın çevrenizde bulunanlar ile ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkaları ile paylaşma gereği duyabilir, evde ve işte artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün enerjisi iletişim gerektiren işleri ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Aldığınız kozmik etkiyle iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir, çok sayıda telefon görüşmesi ve kısa yolculuk yapabilirsiniz. Zihinsel potansiyelinizi ve ikna yeteneğinizi kullanarak yeni iş bağlantıları kurabilir, konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekebilir, yeni eğitim fırsatlarını değerlendirebilir ve geleceğe yönelik yeni planlamalar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde internet, iletişim, basın yayın yolu ile bilgi edinebilir, iletişim ve hareketle çok şey kazanabilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs ailenizin desteğini almanızı kolaylaştırıyor ve aileyi mutlu edici gelişmelere işaret ediyor. Mars’ın konumu ise ev ve aile ile ilgili sıkıntı verici durumlara dikkat çekiyor. Eve ait işler, ailevi sorunlar ve işte ortaya çıkan beklenmedik aksilikler söz konusu… Bu etki altında bir yandan mutluluk duyacağınız gelişmeler olurken, diğer yandan canınızı sıkan ve sizi zor duruma sokan gelişmeler yaşanabilir. Öyleyse her şeyi uzun vadeli düşünmeli, evde ve işte sorumluluklarınızı aksatmamalı ve ilişkilerinizde ılımlı olmalısınız. Her şeyden önce zamanı iyi değerlendirmeli, ev ve iş arasındaki dengeyi ise iyi kurmalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi ev ve aile ile ilgili işlere yeni bir ivme kazandırırken, bu etki altında aileyi ilgilendiren bir soruna çözüm bulabilir ve aile büyükleri ile olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yeni Ay döneminde aldığınız haberler ile harekete geçebilir ve yakın çevreniz ile ilgili önemli gelişmelere şahit olabilirsiniz. Dolunayda ise hayatınıza yenilikler katabilir ve işinizin gereği yolculuklar yapabilirsiniz.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

BAŞAK BURCU

Genel Durum: Ekim ayında kozmik enerjiler para ile ilgili gelişmelere dikkat çekiyor ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizi etkiliyor. Bu ay aldığınız kozmik enerjiyle kazancınızı artırmanın yollarını araştırabilir, yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir, alışverişlere ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. Yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir, ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilir, işletişim ve hareketle çok şey kazanabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün enerjisi kişisel kazancınız ile ilgili gelişmeleri hayatınızda ön plana çıkarıyor. Çalışma kapasitenizin yüksek olduğu bu dönemde gelirinizi artırmanın yollarını araştırabilir, yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir ve kazançlı alışverişler yapabilirsiniz. Finansal durumunuzun değerlendirmesini yapabilir, gelecek endişesiyle birikim yapmak ve bir şeylere sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs yakın çevrenizde bulunanların desteğini almanızı kolaylaştırırken, Mars’ın konumu iletişim gerektiren işler ve eğitsel çalışmalar açısından zorlayıcı koşullara ve daha aktif hareket etmenizi gerektiren durumlara işaret ediyor. Bu etki altında bir yandan yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir ve zihinsel olarak yorucu projelere zaman ayırabilir, diğer yandan yakın çevrenizde bulunanlar ile ilgilenebilir, zihinsel potansiyelinizi ve ikna yeteneğinizi kullanarak yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekebilir, çok sayıda telefon görüşmesi ve kısa yolculuk yapabilirsiniz. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi eğitimle ilgili konuları, yayın kuruluşları, haberleşme, TV, radyo, yazılı ve sözlü basın, kısaca iletişim gerektiren her şeyi hayatınızda ön plana çıkıyor. Açığa çıkan kozmik enerji iletişim gerektiren işlere ve eğitimle ilgili konulara yeni bir ivme kazandırırken, bu etki altında ilişkilerinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilir ve daha önce kaçırmış olduğunuz bir eğitim fırsatını yeniden yakalayabilirsiniz. Yeni Ay döneminde yeni kazanç yollarını araştırabilir, dolunayda ise ortak kazançlara ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. Kredi olanaklarından yararlanabilir ve başkalarından maddi destek alabilirsiniz.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

TERAZİ BURCU

Genel Durum: Ekim sizin ayınız. Bu ay aldığınız kozmik enerjiyle daha aktif ve girişimci davranabilir, yaşama sevinci ile hareket edebilir ve yeni heyecanlar peşinde koşabilirsiniz. Burcunuzda hareket eden yıldızların etkisi ile kendinize daha çok güvenebilir ve artan enerjinizle çok iş başarabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde burcunuzda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle kişisel alanda isabetli kararlar alarak yeni başlangıçlar için harekete geçebilir ve yaşamınızdaki olayların kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Konuşma ve davranışlarınızla dikkat çekebilir ve kişiliğinizi ön plana çıkaran gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden yıldızınız Venüs size para konusunda bolluk vaat ederken, yine Akrep burcunda hareket eden Mars’ın etkisiyle giderlerinizde artış söz konusu… Bu etki altında bir yandan elinize bol para geçerken, diğer yandan gelen paralar kısa sürede harcanıp gidebilir. Bu durumda her şeyin hesabını iyi yapmalı ve bütçenizin dengesini iyi kurmalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden yıldınız Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi para ile ilgili gelişmeleri yaşamınızda ön plana çıkarıyor. Bu etki altında sürpriz bir şekilde geçmişte kaçırdığınız bir kazanç fırsatını yeniden yakalayabilir ve para kaynaklarınızı yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz bir değeri yeniden elde edebilir ve para konusunda şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni Ay döneminde kişiliğiniz ve davranışlarınızla bulunduğunu ortamlarda öne çıkabilir, dolunayda ise ortak çalışmalara ilgi duyabilir ve yeni birlikteliklere sıcak bakabilirsiniz.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

AKREP BURCU

Genel Durum: Ekim ayında yıldızların konumu düşüncelerinizde karışıklığa neden oluyor ve engelleyici faktörler oluşturuyor. Aldığınız kozmik enerji ve artan çekiciliğinizle herkesi etkileyebilir ve harekete geçememenin verdiği tedirginlikle sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Geçmişi fazlasıyla düşünebilir ve kontrolünüzün dışında gelişen olaylar nedeniyle huzursuz olabilirsiniz. Duygusal açıdan her zamankinden daha hassas olacağınız bu dönemde içinizdeki kuşku ve endişelerin sizi hataya düşürmesine izin vermemeli ve moralinizi yüksek tutmalısınız. Bekleme zamanında olduğunuzu bilmeli ve hiçbir şey için acele etmemelisiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde burcunuzda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle geçmişi fazlasıyla düşünebilir ve hayal dünyasında gezinebilirsiniz. Bu dönemde yaşanan belirsizlikler ve kontrol dışı gelişmeler nedeniyle gergin olabilir ve olaylar karşısında suskun kalabilirsiniz. Bu ay burcunuzda hareket eden Venüs ve Mars çekiciliğinizi artırıyor ve size kişisel girişimlerinizde başarı vaat ediyor. Aldığınız kozmik etkiyle mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilir, karşı cinsin ilgisini çekebilir ve kazançlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa etrafınızda sizinle ilgilenenler olacak içlerinden biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Yeni ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı… Ay sonuna doğru burcunuzda geri giden Venüs, burcunuza geçen Güneş ve Merkür fiziksel enerjinizi artırıyor ve kişisel alanda daha önce kaçırdığınız bir fırsatı size yeniden veriyor. Bu etki altında isabetli kararalar vererek yeni başlangıçlar için harekete geçebilir ve yaşamınızdaki olayların kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Yeni Ay döneminde moralinizi yüksek tutmalı, düşünce ve hayal gücünüzden yararlanarak geleceğinizi şekillendirmeye çalışmalısınız. Dolunay döneminde ise yeni iş olanakları ve sağlığınızı ilgilendiren konular dikkat çekici olabilir.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

YAY BURCU

Genel Durum: Ekim ayında yıldızların konumu duygu ve hislerinizi artırıyor, sosyal ilişkilerinize hareketlilik getiriyor, gizlilik gerektiren işlere dikkat çekiyor ve düşüncelerinizde karışıklığa neden oluyor. Bu ay kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, bilimsel çalışmalara ve evrensel konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu dönemde kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, arkadaşlıklara önem verebilir ve grup çalışmaları ile başarıyı daha kolay yakalayabilirsiniz. Duygusal açıdan her zamankinden daha hassas olacağınız bu dönemde atacağınız adımlara dikkat etmeli ve gizli düşmanlıkla karşılaşma olasılığını aklınızdan çıkarmamalısınız. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle sosyal yönden aktif hareket edebilir ve bulunduğunuz ortamlarda konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz. Mesleki projelerinize hız verebilir ve katıldığınız toplantılarda işiniz ile ilgili yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Arkadaş ve dost çevrenizden aldığınız öneriler ile geleceğe yönelik yeni planlar yapabilir, grup çalışmalarında başarılı olabilir ve sizi işinizde destekleyecek kişiler ile temasa geçebilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs’ün enerjisi alabileceğiniz gizli yardımlara işaret ederken, Mars’ın konumu gizli düşmanlıkla karşılaşama olasılığına dikkat çekiyor. Bu etki altında duygu ve hislerinizdeki artışın etkisiyle hayal dünyasında gezinebilir ve düşünce gücünüzden yararlanarak geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. İçinizde açıklanması zor duygular taşıyabilir ve gizlilik içeren ilişkiler yaşayabilirsiniz. Hislerinize güvenerek hareket edebilir, dua ibadet, yoga ve meditasyon gibi uygulamalar ile ruhsal enerjinizi yükseltebilirsiniz. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden yıldınız Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi bilinçaltı düşüncelerinizi etkiliyor ve gizlilik içeren gelişmelere işaret ediyor. Bu etki altında geçmişe ait sizden gizlenen bir gerçeği öğrenebilir, geçmiş olayları irdeleyerek huzursuz olabilir ve düşüncelerinizde kendiniz için engeller yaratabilirsiniz. Yeni Ay döneminde ortak işlere yönelebilir ve sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Dolunayda ise aşk, iş, ilişkiler ve yatırımlar açısından güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

OĞLAK BURCU

Genel Durum: Ekim ayında iş hayatınızı ve sosyal ilişkilerinizi etkileyen kozmik enerjiler var. İş ve sosyal ilişkiler açısından olanakların bol olduğu bu ayda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirerek kazançlı işler yapabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde yeni sorumluluklar alabilir, yeni iş bağlantıları kurabilir ve sosyal çevrenizle kuracağınız ilişkilerden çok kazanabilirsiniz. Bu ay kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir ve grup çalışmaları ile hedefinize daha kolay ulaşabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle işte daha aktif hareket edebilir ve yeni projelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Yapacağınız yenilikler ile sesinizi duyurabilir ve konuşmalarınızla etkili olabilirsiniz. Şansı ortak çalışmalarda ve organizasyon gerektiren işlerde aramalısınız. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs’ün enerjisi dost çevrenizin desteğini almanızı kolaylaştırırken, Mars’ın konumu ortak çalışmalarda çıkabilecek pürüzlere dikkat çekiyor. Bu etki altında ortak çalışmalarda daha çok sorumluluk alabilir, mesleki projelerinize hız verebilir ve bulunduğunuz ortamlarda öne çıkmaya çalışabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz için fazla para harcayabilir ve katıldığınız toplantılarda işiniz ile ilgili yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Yalnız Mars’ın etkisi altında aceleci ve agresif davranışların, eleştiri ve tartışmaların ilişkilere olumsuz yansıyabileceğini ve girişimlerin önünü kesebileceğini unutmamalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi ortak bir konuda daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı size geri verebilir ve geçmişte kalmış bir dostunuzu yeniden karşınıza çıkarabilir. Bu etki altında şansı ortak çalışmalarda, evrensel konularda ve sosyal çevreniz ile olan ilişkilerde aramalısınız. Yeni Ay döneminde işte sorumluluklarınız artış olurken planlı hareket etmeli, karşınıza çıkan iş fırsatlarını iyi değerlendirmelisiniz. Dolunayda ise ev ve aile ile ilgili işlerin işte ayağınıza dolanmasına izin vermemeli, ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

KOVA BURCU

Genel Durum: Ekim işte başarılı olacağınız ve ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanacağınız bir ay. Bu ay yıldızların konumu yeni yerler görmek, eğitim fırsatlarını değerlendirmek, ticari işler ve yabancılar ile ilişkiler açısından hareketli bir dönemi gösteriyor ve işte size başarı vaat ediyor. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle işinizin gereği yolculuklar yapabilir, fuar ve seminer gibi etkinliklere katılabilir, hayatınıza yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir, kariyer aşamasında yeni adımlar atabilir ve size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilirsiniz. Bu etki altında şansı uzaklarda, eğitim alanında ve yeni tanışacağınız kişilerde aramalısınız. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs size işte başarı vaat ederken, Mars’ın konumu işte zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Rekabetten kaynaklanan sorunlar ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar söz konusu… Bu etki altında çalışmalarınızla öne çıkabileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalısınız. Üstlerinizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve risk faktörünü göz önünde bulundurmalısınız. Çok çalışacağınız ve çok yorulacağınız bu dönemde fırsatları değerlendirerek işinizde yükselme olanağı bulabilir ve kariyerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi işte daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı size geri verebilir. Bu etki altında yeni iş bağlantıları kurabilir ve yeni projelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Yalnız Venüs’ün geri gidiyor olması nedeniyle elde ettikleriniz çok da tatmin edici boyutta olmayabilir. Yeni bir işe yönelmek yerine elinizdeki işleri tamamlamaya çalışmalı ve geçmişte zorlandığınız konular üzerinde durmalısınız. Oluşan kozmik enerji size bu konuda destek verecektir. Yeni Ay size kendinizi yenileme fırsatı verirken sizi destekleyecek kişileri ve hayat akışınızı değiştirecek olanakları karşınıza çıkarabilir. Dolunayın konumu yakın çevre ilişkilerimi, yolculukları ve eğitimle ilgili konuları gündeme getirebilir.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

BALIK BURCU

Genel Durum: Ekim ayında aldığınız kozmik etki ile maddi ve manevi güven arayışı içinde olabilir, bağımlılıklarınızı sorgulayabilir ve yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilirsiniz. Ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, tanışacağınız yeni kişilerin desteğini alabilir ve akademik alanda başarılı adımlar atabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir, içinizde bağımlılık duyduğunuz her şeyin değerlendirmesini yapabilir, maddi ve manevi anlamda daha çok desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu etki altında ortak kazançlardan yararlanabilir, yatırımlara yönelebilir ve yaşamın gizemli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs size ticari işlerde, yolculuklarda, yüksek eğitimde ve yabancılar ile ilişkilerde başarı vaat ederken, Mars sizi iletişim gerektiren işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde zorluyor. Bu etki altında yüksek eğitimde, yurtdışı bağlantılı ticari işlerde, hukuksal konularda ve yabancılar ile ilişkilerde aktif hareket etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkarken, size yol gösteren kişiler ile tanışabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. İşinizin gereği yolculuklar yapabilir, alacağınız eğitim, katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerle önünüze yeni yollar açabilirsiniz. Hayatınıza yeni giren kişilerden çok şey öğrenebilir ve akademik alanda başarılı adımlar atabilirsiniz. Sorun yaşamamak her şeyin alternatifini hazırlamalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Şansı ise uzaklarda, eğitim alanında ve yeni tanışacağınız kişilerde aramalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi size yeni çıkış yollarının kapısını açıyor. Geri gide Venüs’ün enerjisi daha önce kaçırmış olduğunuz bir eğitim fırsatını size yeniden sunarken, yapacağınız yolculuklar, alacağınız eğitim ve tanışacağınız yeni kişiler ufkunuzu aydınlatacak etkenler olarak görünüyor. Bu etki altında yeni deneyimlere açık olmalı, namaz, dua, zikir, ibadet, meditasyon, yoga gibi ritüeller ile ruhsal enerjinizi yükseltmeye bakmalısınız. Yeni Ay döneminde para ile ilgili işlere yönelebilir ve gizemli olan şeyler ile ilgilenebilirsiniz. Dolunayda ise gelirinizi artıracak yeni fırsatları değerlendirebilir ve kazançlı alışverişler yapabilirsiniz.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Ekim 2010, 15:02   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ekim ayı burç yorumları




AKREP BURCU

Genel Durum: Ekim ayında yıldızların konumu düşüncelerinizde karışıklığa neden oluyor ve engelleyici faktörler oluşturuyor. Aldığınız kozmik enerji ve artan çekiciliğinizle herkesi etkileyebilir ve harekete geçememenin verdiği tedirginlikle sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Geçmişi fazlasıyla düşünebilir ve kontrolünüzün dışında gelişen olaylar nedeniyle huzursuz olabilirsiniz. Duygusal açıdan her zamankinden daha hassas olacağınız bu dönemde içinizdeki kuşku ve endişelerin sizi hataya düşürmesine izin vermemeli ve moralinizi yüksek tutmalısınız. Bekleme zamanında olduğunuzu bilmeli ve hiçbir şey için acele etmemelisiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde burcunuzda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle geçmişi fazlasıyla düşünebilir ve hayal dünyasında gezinebilirsiniz. Bu dönemde yaşanan belirsizlikler ve kontrol dışı gelişmeler nedeniyle gergin olabilir ve olaylar karşısında suskun kalabilirsiniz. Bu ay burcunuzda hareket eden Venüs ve Mars çekiciliğinizi artırıyor ve size kişisel girişimlerinizde başarı vaat ediyor. Aldığınız kozmik etkiyle mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilir, karşı cinsin ilgisini çekebilir ve kazançlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa etrafınızda sizinle ilgilenenler olacak içlerinden biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Yeni ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı… Ay sonuna doğru burcunuzda geri giden Venüs, burcunuza geçen Güneş ve Merkür fiziksel enerjinizi artırıyor ve kişisel alanda daha önce kaçırdığınız bir fırsatı size yeniden veriyor. Bu etki altında isabetli kararalar vererek yeni başlangıçlar için harekete geçebilir ve yaşamınızdaki olayların kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Yeni Ay döneminde moralinizi yüksek tutmalı, düşünce ve hayal gücünüzden yararlanarak geleceğinizi şekillendirmeye çalışmalısınız. Dolunay döneminde ise yeni iş olanakları ve sağlığınızı ilgilendiren konular dikkat çekici olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ekim 2010, 00:09   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ekim ayı burç yorumları




BALIK BURCU

Genel Durum: Ekim ayında aldığınız kozmik etki ile maddi ve manevi güven arayışı içinde olabilir, bağımlılıklarınızı sorgulayabilir ve yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilirsiniz. Ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, tanışacağınız yeni kişilerin desteğini alabilir ve akademik alanda başarılı adımlar atabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir, içinizde bağımlılık duyduğunuz her şeyin değerlendirmesini yapabilir, maddi ve manevi anlamda daha çok desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu etki altında ortak kazançlardan yararlanabilir, yatırımlara yönelebilir ve yaşamın gizemli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs size ticari işlerde, yolculuklarda, yüksek eğitimde ve yabancılar ile ilişkilerde başarı vaat ederken, Mars sizi iletişim gerektiren işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde zorluyor. Bu etki altında yüksek eğitimde, yurtdışı bağlantılı ticari işlerde, hukuksal konularda ve yabancılar ile ilişkilerde aktif hareket etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkarken, size yol gösteren kişiler ile tanışabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. İşinizin gereği yolculuklar yapabilir, alacağınız eğitim, katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerle önünüze yeni yollar açabilirsiniz. Hayatınıza yeni giren kişilerden çok şey öğrenebilir ve akademik alanda başarılı adımlar atabilirsiniz. Sorun yaşamamak her şeyin alternatifini hazırlamalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Şansı ise uzaklarda, eğitim alanında ve yeni tanışacağınız kişilerde aramalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi size yeni çıkış yollarının kapısını açıyor. Geri gide Venüs’ün enerjisi daha önce kaçırmış olduğunuz bir eğitim fırsatını size yeniden sunarken, yapacağınız yolculuklar, alacağınız eğitim ve tanışacağınız yeni kişiler ufkunuzu aydınlatacak etkenler olarak görünüyor. Bu etki altında yeni deneyimlere açık olmalı, namaz, dua, zikir, ibadet, meditasyon, yoga gibi ritüeller ile ruhsal enerjinizi yükseltmeye bakmalısınız. Yeni Ay döneminde para ile ilgili işlere yönelebilir ve gizemli olan şeyler ile ilgilenebilirsiniz. Dolunayda ise gelirinizi artıracak yeni fırsatları değerlendirebilir ve kazançlı alışverişler yapabilirsiniz.

Ay boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle…

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ekim 2010, 00:10   #4
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ekim ayı burç yorumları




YENGEÇ BURCU

Genel Durum: Ekim ayında yıldızların konumu ev ve aile ile ilgili işlere, aşk hayatınızı ve toplumsal ilişkilerinizi etkileyen gelişmelere dikkat çekiyor. Bu ay özel yaşamınızdaki işlere zaman ayırabilir, mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilir, yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün enerjisi özel yaşamınızla ilgili işleri ön plana çıkarıyor. Bu etki altında ilginizin ve enerjinizin özel yaşamınıza yoğunlaşması işte performansınızı aşağı çekebilir. Eve ait işler, aile toplantıları ve aile fertleri ile ilgili gelişmeler söz konusu… Bu dönemde aldığınız kozmik enerjiyle hayatınızdaki her şeyin değerlendirmesini yapabilir ve geleceğe yönelik kararlar alarak yeniden yapılanma sürecine girebilirsiniz. Her şeyi uzun vadeli düşünmeli, ev ve iş arasındaki dengeyi ise iyi kurmalısınız. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs’ün enerjisi aşk hayatınıza ve toplumsal ilişkilerinize olumlu yansırken, Mars’ın konumu aşk ve para konusunda risk içeren durumlara dikkat çekiyor. Mars’ın etkisiyle duygusal ilişkilerinizde zorlanabilir, her konuda risk alma eğiliminde olabilir ve çocuklarınızla daha çok ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Zevkiniz için aşırı harcama yapabilir, gezip eğlenebilir ve yaşamın farklı zevklerini tadabilirsiniz. Bu ay aşk hayatınızda canlanma olurken, organizasyon gerektiren işlerde aktif hareket edebilirsiniz. Yalnız aşırı yapılan her şeyin beraberinde bazı sorunları da getirebileceğini unutmamalı, yerken içerken eğlenirken ve spor yaparken dikkatli olmalısınız. Duygusal ilişkilerinizi hassas dengeler üzerinde tutmalı, şans oyunlarından ve sonu belli olmayan yatırımlardan uzak durmalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi toplumsal ilişkilerinize ve aşk hayatınıza hareketlilik getiriyor, ilginizi zevk alacağınız uğraşılara ve yatırımlara çekiyor. Bu etki altında kendinizi çok iyi ifade edebilir, sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilir, sanatsal çalışmalara ve yatırımlara ilgi duyabilirsiniz. İşiniz ile ilgili yeni atılım fırsatları yakalayabilir ve her şeye daha geniş açıdan bakabilirsiniz. Yeni Ay döneminde hayatınızdan bazı şeyleri ayıklayarak geçmişin yüklerinden kurtulabilir, dolunayda ise işiniz ile ilgili önemli adımlar atabilir ve otorite konumundaki kişilerin desteğini alabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ekim 2010, 00:14   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ekim ayı burç yorumları




BALIK BURCU

Genel Durum: Ekim ayında aldığınız kozmik etki ile maddi ve manevi güven arayışı içinde olabilir, bağımlılıklarınızı sorgulayabilir ve yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilirsiniz. Ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, tanışacağınız yeni kişilerin desteğini alabilir ve akademik alanda başarılı adımlar atabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar olan dönemde Terazi burcunda hareket eden Güneş ve Merkür’ün etkisiyle para ile ilgili işlere fazla zaman ayırabilir, içinizde bağımlılık duyduğunuz her şeyin değerlendirmesini yapabilir, maddi ve manevi anlamda daha çok desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu etki altında ortak kazançlardan yararlanabilir, yatırımlara yönelebilir ve yaşamın gizemli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda hareket eden Venüs size ticari işlerde, yolculuklarda, yüksek eğitimde ve yabancılar ile ilişkilerde başarı vaat ederken, Mars sizi iletişim gerektiren işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde zorluyor. Bu etki altında yüksek eğitimde, yurtdışı bağlantılı ticari işlerde, hukuksal konularda ve yabancılar ile ilişkilerde aktif hareket etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkarken, size yol gösteren kişiler ile tanışabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. İşinizin gereği yolculuklar yapabilir, alacağınız eğitim, katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerle önünüze yeni yollar açabilirsiniz. Hayatınıza yeni giren kişilerden çok şey öğrenebilir ve akademik alanda başarılı adımlar atabilirsiniz. Sorun yaşamamak her şeyin alternatifini hazırlamalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Şansı ise uzaklarda, eğitim alanında ve yeni tanışacağınız kişilerde aramalısınız. Ay sonuna doğru Akrep burcunda geri giden Venüs, Akrep burcuna geçen Güneş ve Merkür’ün enerjisi size yeni çıkış yollarının kapısını açıyor. Geri gide Venüs’ün enerjisi daha önce kaçırmış olduğunuz bir eğitim fırsatını size yeniden sunarken, yapacağınız yolculuklar, alacağınız eğitim ve tanışacağınız yeni kişiler ufkunuzu aydınlatacak etkenler olarak görünüyor. Bu etki altında yeni deneyimlere açık olmalı, namaz, dua, zikir, ibadet, meditasyon, yoga gibi ritüeller ile ruhsal enerjinizi yükseltmeye bakmalısınız. Yeni Ay döneminde para ile ilgili işlere yönelebilir ve gizemli olan şeyler ile ilgilenebilirsiniz. Dolunayda ise gelirinizi artıracak yeni fırsatları değerlendirebilir ve kazançlı alışverişler yapabilirsiniz.


hım

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
ayı, burç, burÇ, ekim, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekim 2012 burç yorumları, 2012 Ekim ayında sizleri neler bekliyor ? Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 01 Ekim 2012 17:46