IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2010, 00:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Favori renginiz sizi deşifre ediyor!



Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Beyaz

Kadınlar:

Renk tercihi beyaz olan
kadın, isteyerek veya istemeyerek olsun kalbinin saf ve temiz duygularla yüklü olduğunu ortaya koyuyor demektir. Nezaket kurallarına uyabilen, yumuşak, beraberinde de alçakgönüllü biri olmanın yanında, asil olmak ve iyilik onun meziyetleri arasında sayılabilir. Gösterişli ve gürültü patırtılı neşeli bir yaşam onun için hiç de cazip değildir. Evi onun her şeyidir. Başka insanlara yardım da hedefidir. Neşeli olabilir ancak genel olarak sakin ve sessiz bir yapıdadır. Yaradılış gereği düzeni olması, elinin her işe yatkın olması ve becerileri onun diğer olumlu özellikleridir. İtinalı ve pozitif düşünce tarzı, onu zaman içinde sert ve acımasız birisi yapsa dahi adaletli ve doğru insan olması başkalarına karşı dürüst davranmasını sağlar.

Erkekler:

Beyaz seven bir
erkek asla korkak ve de çekingen bir yapıda olamaz. Tersine zalim ve soğukkanlı bile olabilir. Heyecanını dışarı yansıtmayan, sabit ve sakin yapılı bir insan kimliği çizer. Böyle erkekler pratiğe önem verirler, güçlü bir hafızaları olması için ise hiçbir çaba göstermezler. Sabırlı, enerjik ve aşırı güven duygularına sahiptirler. Sağlam yapılı vücutları, sır dolu, ikilemli bir kişilikleri vardır. Cömerttirler; yardımda bulunmaktan çekinmezler.


Sarı

Kadınlar:

Sarı rengin parlak ancak koyu tonunu seven kadın, dedikoduya meyili fazla olan bir insandır. Durmaksızın konuşmayı çok sever. Davranış, hareketlilik bakımından da durağan bir tablo sergiler. Böyle kadınlar, yüzleri boş ve manasız baktığı
zaman bilesiniz ki, konuşulan konu ağır, onlar bakımından anlaşılması zordur. Ancak konu hafifleyip de iş dedikodu safhasına girdiği zaman, işte onları o an tutamazsınız. Sarıyı seven bu kadınlar özünde negatif kimseler değillerdir. Ama her şeyi bilmek istemeleri, bu kişileri çekilmez kılar.

Erkekler:

Bir erkeğin önüne pek çok renk koyup da seç dediğinizde, şayet sarı rengi seçer ise, o erkek bilmeyerek de olsa biraz korkaklığını ortaya koyuyor demektir. Ama onu korkutan manevi korkular değil, maddesel anlamdaki korkulardır. Bu tip erkekler düşüncelerini dobra dobra söylerler, karşı düşüncelerden de zerre kadar çekinmezler. Herkesin kendisine merakla bakmasına bayılırlar ve ara sıra, rengarenk kıyafetler de giyebilirler. Kendileri ile alakalı konularda büyük övünç duyarlar, sözleri ara sıra abartı noktasına varabilir. İnsanlarla iyi geçinirler ama kız arkadaşları azınlıktadır.

Turuncu

Kadınlar:

Sıcakkanlı, iyi kalpli, dost bir insan istiyorsanız, turuncu ve bu rengin tonlarını seven bir kadın olukça idealdir. Soğukluk, sertlik onların kitabında yok gibi bir şey diyebiliriz. İnsanlara göstermiş oldukları ilgide daima dengeli ve sevecendirler. Ne uzak soğuk dururlar, ne de çok samimi laubali olurlar. Tam olarak orta kararın aşırılıktan çok daha iyi olduğunu savunurlar. Bu kadınlar kendilerine bir zarar verildiği takdirde bağışlayıcı, asla kindar olmayan tiplerdir. Bu kişinin en büyük meziyetlerinden
biri de hakkını savunması ve bunu karşısındakini kırmadan, üzmeden yapmasını çok iyi bilmesidir.

Erkekler:

Turuncu rengi seven erkekler ise de aynı turuncu seven kadınlarda olduğu gibi, dengeli, ılımlıdırlar. Anlayış gücü, sabır gücü, sevecenlik, dayanma gücü onlarda da vardır. Hoşlarına gitmeyen bir şeye asla müsaade etmezler. Böyle erkekler, çocukların sevdiği saydığı bir baba, bir dost olurlar. Şayet çocukların yapmalarına müsaade edilmeyen şeylere onlar, alçakgönüllü ve sevecen kişiliklerinden dolayı kolay izin verirler. Ama asla çocuklarının şımarmasına izin vermezler. Kavgalar, tartışmalar onların barış sever karakterleriyle hiç bağdaşmadığından dolayı bu gibi durumlardan daima kaçarlar.

Pembe

Kadınlar:

Ahenkli, neşeli kadınların rengidir pembe. Yürek kıpırtıları sanki uçar gibi olan, mutlu kişilerdir bunlar. Ancak, asla aşırılıkları, hafif davranışları yoktur. Gereken durumlarda ciddi, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde olabilirler. Hayatın, pek çok ağır konu ve gerçeklerden oluştuğunu bilirler ve sadece neşe için yaşamamayı öğrenmiş bir ruh halleri vardır. Çekingenliklerini saklamasını becerdikleri gibi, bunu çok nadir olarak dışa vururlar. Coşku, ateşli olma, fırtınalar içerisinde yaşamaktan oldukça çok uzaktırlar.

Erkekler:

Pembe rengi tercih eden erkekler maddi anlamda ve manevî anlamda yapıları çok güçlü olamayan kişilerdir. Onlarda cesaret, atılımcılık aramamalısınız. Yavaşlıkları onları uysal yapı sahibi yapmıştır, konuşmaları da bu doğrultudadır. Bitmek bilmeyen bir heyecan durumu içersindedirler. Alınganlık, hassasiyet durumları da bu sebeptendir. Ancak insanlara olan sevgileri en üst düzeydedir. Onlar için dost kazanma ve çevrelerini memnun etme en baş görevleridir.

Kırmızı

Kadınlar:

Kırmızı seven kadınlar neşeli, yasam dolu, hayattan zevk almasını bilen kariyer sahibi kişilerdir. Bazen dengesizdirler. Hemen heyecana kapılırlar, çabuk kızarlar, öfkelenirler. Amatörce de olsa dans etmekten, şarkı söylemekten hoşlanırlar, bundan zevk alabilirler. Asla somurtkan, durağan bir durumda olamazlar. Etrafları onlar açısından önemli değildir. Kim ne düşünürse düşünsün, umurlarında olmaz, kendi yaşamlarının arkasında durarak "Bu benim yaşantım, size ne oluyor" der gibi bir ifadeleri vardır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkekler:

Korkusu asla olmayan, cesur, sosyal bu kişiler, tam bir erkek sembolüdür. Onlara kabadayı dersek abartmamış oluruz. Tehlike sinyali onlar için günlük, olağan davranışlardandır. Gülmek istedikleri durumlarda bile tehlikeye girerek gülerler. Daima kendi bildikleri en doğru olduğu için, toplum adetleri onları asla ilgilendirmemektedir. Şaşırtıcı işler yapmak konusunda da üstlerine yoktur. Küçük ya da büyük olmaları onların havai olmalarının önüne kesinlikle geçemez. Bu onların yaramazlıklarla dolu olan dünyalarının bir parçasıdır.

Kahverengi

Kadınlar:

Kahverengi seven kadınların çok geniş hayal güçlerinin olduğu söylenmemektedir. Ancak yöntemlidirler, ani duygusallıklar, parlak zeka işaretleri onlarda pek de mevcut değildir. Bu kişiler için reel olan sakinlik, kendi halinde olmak, bunların yanında sessiz sedasız olmaktır. Olağanüstü eylemlerde bulunmadıklarından çok fazla derecede göze çarpmazlar, gözleri de rahatsız etmezler. Bu rengi seven kadınlar
ev işlerinde çok başarılı olurlar; ev işlerini büyük bir zevkle yaparlar. Onların kitabında düzensiz olmak, rastgele bir iş yapmak yoktur. Sistem, programdır bütün yaşamları. Bu sebepten de sistematik bir çalışma düzenleri mevcuttur. Çevresinde olanların kusurlarını bağışlayıcı, hoşgörülüdürler. Yalanı sevmezler.

Erkekler:

Orijinal olmaktan yoksun olan insanlar genellikle bu rengi seven erkeklerdir. Anlayış seviyeleri geniştir. İyi işleyen beyinleri, izleme güdüleri ise son derece gelişmiştir. En belirgin özellikleri sadelik yanlısı olmalarıdır. Nefret ettikleri en önemli değer, darbedir. Abartılı şeylerden, gösterişten hiç hoşlanmazlar. Küçük şeyler onları tatmin edebildiğinden dolayı, büyük para harcamaları yoktur. Az harcama, çok tasarruf onları son derece mutlu eder. Hırslı olmaları; ilgisizlik, alışkanlıklardan doğabilecek kaosları ortadan kaldırmaktadır. Hayatın zorlukları onları asla yıldıramaz.

Yeşil

Kadınlar:


İğneleyici tarzdaki cevapları seven, alaycı, hazır cevap insanlardır. Öne çıkan özellikleri de kıvrak zekalı olmalarıdır. Bu rengi sevenlerden, yaşamda başarılı olamayanlar genel olarak alaycı, pısırık, fesat duygular taşırlar. Çoğu
zaman bir alaycı üsluba, espri savurganlığına sahiptirler. Bu nedenle ağız dalaşında onlarla baş edebileceğinizi hiç düşünmemelisiniz. Etraflarına karşı duyarlı olmaları, olanı biteni anlamalarına oldukça yardımcı olur. Ancak beyinleri hareketlidir, bedenleri değil. Bazıları vardır ki, onlar tam anlamıyla tembel sınıfına girerler. Çoğunda sabırsızlık mevcuttur. Uzun, yorucu işler onları enterese etmez.

Erkekler:

Yeşil huzursuz, düşüncesiz erkeklerin sevdiği bir renktir. İyi kalplidirler, istemeden de olsa ara sıra kalp kırabilirler. Para pul onlar bakımından önemli değildir, bu yüzden ellerindeki paranın en azından yarısını dağıtırlar. Ama çoğu zaman da ceplerinde dağıtacak kadar para olmaz, adeta nerede akşam orada sabah diyen tiplerdir. Her şey onları mutlu edebilir, başkalarına da çok fazla güven duyarlar. Eğlence hayatı, zevk onların sembolleridir. Eğlenemedikleri günlerin kaygısına düşerler. Yeşil rengi seven
kadınlar gibi onlar da esprili, sohbetleri dinlenen kişilerdir. Kendisini dinleyen birilerini buldukları zaman uzunca anlatılarda bulunmaktan hiç kaçınmazlar. Nedeni ise güzel konuşma gibi bir meziyete sahip olduklarını bilmeleridir. Bunun yanında sorumluluk sahibi olma duygusundan uzaktırlar. Ancak her şeye rağmen sevimli insandırlar, geçinilmesi kolay, karşısındaki kişiyi mutlu ederler.

Mavi

Kadınlar:

Mavi rengi tercih eden kadınlar son derece derin duygulara sahiptirler. Bir şeye sevinmeye görsünler, onu abartma yolu ile en üst noktaya çıkarırlar. Üzüntülerini de aynı bu biçimde gösterirler. Duygusal alanda iniş-çıkışları ani, hızlı olur; tıpkı sevinç ve üzüntüde olduğu gibi bir an neşeli iken hemen akabinde üzüntünün kollarına kendilerini atıverirler. Bu duygu kontrolsüzlüğünden doğan ahenksizlik onları şaşkına çevirir. Kendilerini hiçbir zaman tam olarak anlayamadıklarından dolayı da kendilerinden emin değildirler. Ve her an; "Bana neler oluyor böyle" dediğini duyar gibi olursunuz. Daimi olarak korkuları vardır; her türlü telkin, tedaviye rağmen korkuları ile yaşamayı tercih ederler. Derin acı, yoğun düşünceler, onların sıklıkla dalıp gitmelerine neden olur. Çevrelerine karşı ise sevgi dolu ve cömerttirler. Çevreleri onlar için oldukça çok önemlidir, çünkü kendisinden kaynaklanan şikayetleri devamlı olarak çevresine aktararak teselli bulurlar. Bu hal kimseyi gücendirmez, tersine o kişinin samimi
biri olduğuna inanırlar, ona saygı gösterirler.

Erkekler:

Mavi rengi seven erkekler, kadınlara nazaran çok daha sakin, daha dengeli olurlar. Çalışıp, yaşamlarını
kazanmak zorunda olduklarının farkındadırlar. Onların iş hayatlarında fırtına estiren duygusal hislere de yer yoktur. Mavi rengi seven erkekler iş yaşamlarında duygularına duvar çekerler. Yöntemi değil, içlerinin sesini dinleyerek çalışmayı tercih ederler. Bu sebepten de yönteme dayanan işlerde başarı gösteremezler, ancak sisteme dayanmayan işlerde hep bir numaradırlar. Günlük hayatlarında değişiklikler yaşamak, onlar için olağan bir durumdur. Bu sebepten masa başı işler onlara göre değildir.

Mor

Kadınlar:

Bu rengi tercih eden kadınlar lükse düşkündürler. Tarihe bile dönüp bir bakacak olursak; sosyeteye, saray erkanına mensup kadınların ilk renk tercihleri hep mor renk olmuştur. Bu bir abartı değildir, tamamen gerçektir. Mor rengi seven kadınlar içinde saltanat, lüks, zarafet, rahat bir yaşam, ün, mevkii sevmeyen çok az bir kitle vardır. Tüm bunlara rağmen çalışmak için de hiçbir çaba göstermezler. Bazı şeyleri daima başkalarından beklerler, kısaca ‘armut piş ağzıma düş’ deyimi onlar içindir. Bu gibi beklentilerin ardının arkasının gelmediğini bildiklerinden hiçbir zaman doymak bilmezler. Onların bazı ihtiyaçlarını karşılayanların kıymetini de bilmezler, daima onlara
yeni istekler için sürekli manevi baskıda bulunurlar. Kendilerini rahat hissetmeleri için sürekli iltifat beklerler.

Erkekler:

Mor rengi seçen erkekler de mor kadınlarından farklı değildirler. Pahalı eşyalar, lüks onların yaşam felsefesidir, üstelik bu konuda çok da abartılıdırlar. Öyle herkesle dost olmazlar. Onların birisiyle dost olabilmeleri, o kişinin mevki, parasal durumuna bağlıdır. Ancak bu, hiçbir zaman onları servet avcısı yapmaz. Onlar bu davranışları kendilerine menfaat sağlamak için değil, egolarını, aristokrat düşüncelerini tatmin için yaparlar. Bu sebepten de demokrasi diye bir kavramları yoktur. İşe soyundukları an, çok dikkatli, ağır hareket ederler. Bu onların hata yüzdesini düşürür. Ancak bu her an böyle değildir; gereken yerde, zamanda hızlı olmayı da pekala becerebilirler.

Gri

Kadınlar:

Gri beceri ve sessizliğin adıdır. Bu rengi seven kadınlar iş hayatında iyi mesleklerde bulunur, başarılı olurlar. Başka insanlar tarafından itici, soğuk olarak isimlendirilseler de içlerinden sadece bir kısmi bu sınıfa girer. İçlerindekini dışa vuramadıklarından böyle bir duygu uyandırırlar. Bu kişilere sorarsanız da duyguları olur olmaz dışa vurmak gereksizdir. Tarafsız davranmaktan hoşlanırlar, bundan da son derece gurur duyarlar. Kimileri ise duygularını içlerine hapseder, ancak duygularını nasıl dile getirip, hayata geçireceklerini bilmezler. Her konuda iyi bir uzman olurlar. Ancak bu kendi tercih ettikleri konular olur ise. Ve o alanlarının dışında başka bir alana ilgi duymazlar. Düşünce yapılarında mükemmellik, zekalarıyla bütünleşir. İş yaşamında bütün yetenek ve olumlu yönlerini ortaya serdiklerinden, ev içinde de sıradan bir ev kadını olmaları beklenemez.

Erkekler:

Gri; zeka seviyesi yüksek, işler durumda olan kuvvetli erkeklerin rengidir. Ancak el becerileri yok denecek kadar azdır; en ufak bir el becerisi isteyen işi yapmak, bu kişiler için büyük başarı olarak nitelenir. Ancak bu işleri yapacak birileri vardır, onlar da bunlara çok güvenirler. Bu durum onların onurunu biraz kırar ancak, kendileri yapmasın da! Zaten onlar beyin, zeka adamıdırlar, elbette yapacak bir işleri vardır. Bu konuda son derece güven duyarlar, bunda da çok haklıdırlar; yeteneklidirler.

Siyah

Kadınlar:

Siyah seven kadın hüzünlüdür, kederlidir. Yaşam serüvenleri hayal kırıklıkları ve aldanmalarla geçer. Dışarıdan yaşam dolu, neşeli görülseler de somurttukları günler boyunca hayalet gibi gezdikleri de olur. Bu kadınların kimi de sert ve soğuk olur. Siyah rengin parlak, gösterişli olanını seçen kadınlar, diğerlerine hiç benzemezler; neşeli, mutlu, huzurdan hoşlanan, keyif alan kişilerdir.

Erkekler:

Siyah seven erkekler, düşünce özgürü ve düşünceli olanlardır; aynı anda sert kişiliklidirler. Yaşamdan zevk almayı bilmezler. Şayet böyle bir zevk alma olayı onlar için, günah sayılır. Soğuk kalmayı tercih ederler. Ancak başkalarının yaşamı söz konusu olduğunda, karışmadan duramazlar. Tepede olduklarında herkesin hayatını kontrol etmek gibi bir dürtüleri ortaya çıkar. Durmadan öğüt verirler; bunu da iyi niyetle yaparlar ancak, çevreleri bunu asla anlayamaz. Bu yüzden de negatiftirler.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Kasım 2010, 00:25   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Kırmızı

Kadınlar:

Kırmızı seven kadınlar neşeli, yasam dolu, hayattan zevk almasını bilen kariyer sahibi kişilerdir. Bazen dengesizdirler. Hemen heyecana kapılırlar, çabuk kızarlar, öfkelenirler. Amatörce de olsa dans etmekten, şarkı söylemekten hoşlanırlar, bundan zevk alabilirler. Asla somurtkan, durağan bir durumda olamazlar. Etrafları onlar açısından önemli değildir. Kim ne düşünürse düşünsün, umurlarında olmaz, kendi yaşamlarının arkasında durarak "Bu benim yaşantım, size ne oluyor" der gibi bir ifadeleri vardır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Kasım 2010, 14:56   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Alıntı:
Kırmızı seven kadınlar neşeli, yasam dolu, hayattan zevk almasını bilen kariyer sahibi kişilerdir. Bazen dengesizdirler. Hemen heyecana kapılırlar, çabuk kızarlar, öfkelenirler. Amatörce de olsa dans etmekten, şarkı söylemekten hoşlanırlar, bundan zevk alabilirler. Asla somurtkan, durağan bir durumda olamazlar. Etrafları onlar açısından önemli değildir. Kim ne düşünürse düşünsün, umurlarında olmaz, kendi yaşamlarının arkasında durarak "Bu benim yaşantım, size ne oluyor" der gibi bir ifadeleri vardır.

tşkler paylaşım için...

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Kasım 2010, 18:47   #4
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Kadınlar:

Kırmızı seven kadınlar neşeli, yasam dolu, hayattan zevk almasını bilen kariyer sahibi kişilerdir. Bazen dengesizdirler. Hemen heyecana kapılırlar, çabuk kızarlar, öfkelenirler. Amatörce de olsa dans etmekten, şarkı söylemekten hoşlanırlar, bundan zevk alabilirler. Asla somurtkan, durağan bir durumda olamazlar. Etrafları onlar açısından önemli değildir. Kim ne düşünürse düşünsün, umurlarında olmaz, kendi yaşamlarının arkasında durarak "Bu benim yaşantım, size ne oluyor" der gibi bir ifadeleri vardır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kadınlar:

Siyah seven kadın hüzünlüdür, kederlidir. Yaşam serüvenleri hayal kırıklıkları ve aldanmalarla geçer. Dışarıdan yaşam dolu, neşeli görülseler de somurttukları günler boyunca hayalet gibi gezdikleri de olur. Bu kadınların kimi de sert ve soğuk olur. Siyah rengin parlak, gösterişli olanını seçen kadınlar, diğerlerine hiç benzemezler; neşeli, mutlu, huzurdan hoşlanan, keyif alan kişilerdir.




 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Kasım 2010, 19:00   #5
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Siyah

Kadınlar:

Siyah seven kadın hüzünlüdür, kederlidir. Yaşam serüvenleri hayal kırıklıkları ve aldanmalarla geçer. Dışarıdan yaşam dolu, neşeli görülseler de somurttukları günler boyunca hayalet gibi gezdikleri de olur. Bu kadınların kimi de sert ve soğuk olur. Siyah rengin parlak, gösterişli olanını seçen kadınlar, diğerlerine hiç benzemezler; neşeli, mutlu, huzurdan hoşlanan, keyif alan kişilerdir.

Humzz (:

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Kasım 2010, 02:59   #6
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Kadınlar:

Renk tercihi beyaz olan kadın, isteyerek veya istemeyerek olsun kalbinin saf ve temiz duygularla yüklü olduğunu ortaya koyuyor demektir. Nezaket kurallarına uyabilen, yumuşak, beraberinde de alçakgönüllü biri olmanın yanında, asil olmak ve iyilik onun meziyetleri arasında sayılabilir. Gösterişli ve gürültü patırtılı neşeli bir yaşam onun için hiç de cazip değildir. Evi onun her şeyidir. Başka insanlara yardım da hedefidir. Neşeli olabilir ancak genel olarak sakin ve sessiz bir yapıdadır. Yaradılış gereği düzeni olması, elinin her işe yatkın olması ve becerileri onun diğer olumlu özellikleridir. İtinalı ve pozitif düşünce tarzı, onu zaman içinde sert ve acımasız birisi yapsa dahi adaletli ve doğru insan olması başkalarına karşı dürüst davranmasını sağlar.

Kadınlar:

Kırmızı seven kadınlar neşeli, yasam dolu, hayattan zevk almasını bilen kariyer sahibi kişilerdir. Bazen dengesizdirler. Hemen heyecana kapılırlar, çabuk kızarlar, öfkelenirler. Amatörce de olsa dans etmekten, şarkı söylemekten hoşlanırlar, bundan zevk alabilirler. Asla somurtkan, durağan bir durumda olamazlar. Etrafları onlar açısından önemli değildir. Kim ne düşünürse düşünsün, umurlarında olmaz, kendi yaşamlarının arkasında durarak "Bu benim yaşantım, size ne oluyor" der gibi bir ifadeleri vardır.


Kadınlar:

Gri beceri ve sessizliğin adıdır. Bu rengi seven kadınlar iş hayatında iyi mesleklerde bulunur, başarılı olurlar. Başka insanlar tarafından itici, soğuk olarak isimlendirilseler de içlerinden sadece bir kısmi bu sınıfa girer. İçlerindekini dışa vuramadıklarından böyle bir duygu uyandırırlar. Bu kişilere sorarsanız da duyguları olur olmaz dışa vurmak gereksizdir. Tarafsız davranmaktan hoşlanırlar, bundan da son derece gurur duyarlar. Kimileri ise duygularını içlerine hapseder, ancak duygularını nasıl dile getirip, hayata geçireceklerini bilmezler. Her konuda iyi bir uzman olurlar. Ancak bu kendi tercih ettikleri konular olur ise. Ve o alanlarının dışında başka bir alana ilgi duymazlar. Düşünce yapılarında mükemmellik, zekalarıyla bütünleşir. İş yaşamında bütün yetenek ve olumlu yönlerini ortaya serdiklerinden, ev içinde de sıradan bir ev kadını olmaları beklenemez.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Kasım 2010, 03:00   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Siyah

Kadınlar:

Siyah seven kadın hüzünlüdür, kederlidir. Yaşam serüvenleri hayal kırıklıkları ve aldanmalarla geçer. Dışarıdan yaşam dolu, neşeli görülseler de somurttukları günler boyunca hayalet gibi gezdikleri de olur. Bu kadınların kimi de sert ve soğuk olur. Siyah rengin parlak, gösterişli olanını seçen kadınlar, diğerlerine hiç benzemezler; neşeli, mutlu, huzurdan hoşlanan, keyif alan kişilerdir.



Kadınlar:

İğneleyici tarzdaki cevapları seven, alaycı, hazır cevap insanlardır. Öne çıkan özellikleri de kıvrak zekalı olmalarıdır. Bu rengi sevenlerden, yaşamda başarılı olamayanlar genel olarak alaycı, pısırık, fesat duygular taşırlar. Çoğu zaman bir alaycı üsluba, espri savurganlığına sahiptirler. Bu nedenle ağız dalaşında onlarla baş edebileceğinizi hiç düşünmemelisiniz. Etraflarına karşı duyarlı olmaları, olanı biteni anlamalarına oldukça yardımcı olur. Ancak beyinleri hareketlidir, bedenleri değil. Bazıları vardır ki, onlar tam anlamıyla tembel sınıfına girerler. Çoğunda sabırsızlık mevcuttur. Uzun, yorucu işler onları enterese etmez.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Kasım 2010, 17:36   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Mavi

Kadınlar:

Mavi rengi tercih eden kadınlar son derece derin duygulara sahiptirler. Bir şeye sevinmeye görsünler, onu abartma yolu ile en üst noktaya çıkarırlar. Üzüntülerini de aynı bu biçimde gösterirler. Duygusal alanda iniş-çıkışları ani, hızlı olur; tıpkı sevinç ve üzüntüde olduğu gibi bir an neşeli iken hemen akabinde üzüntünün kollarına kendilerini atıverirler. Bu duygu kontrolsüzlüğünden doğan ahenksizlik onları şaşkına çevirir. Kendilerini hiçbir zaman tam olarak anlayamadıklarından dolayı da kendilerinden emin değildirler. Ve her an; "Bana neler oluyor böyle" dediğini duyar gibi olursunuz. Daimi olarak korkuları vardır; her türlü telkin, tedaviye rağmen korkuları ile yaşamayı tercih ederler. Derin acı, yoğun düşünceler, onların sıklıkla dalıp gitmelerine neden olur. Çevrelerine karşı ise sevgi dolu ve cömerttirler. Çevreleri onlar için oldukça çok önemlidir, çünkü kendisinden kaynaklanan şikayetleri devamlı olarak çevresine aktararak teselli bulurlar. Bu hal kimseyi gücendirmez, tersine o kişinin samimi biri olduğuna inanırlar, ona saygı gösterirler.


Mavi mavi masmavi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 27 Kasım 2010, 17:27   #9
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz, mor, gri, siyah, yeşil, kırmızı... Bayıldığınız renk sizi anlatıyor...




Pembe

Kadınlar:

Ahenkli, neşeli kadınların rengidir pembe. Yürek kıpırtıları sanki uçar gibi olan, mutlu kişilerdir bunlar. Ancak, asla aşırılıkları, hafif davranışları yoktur. Gereken durumlarda ciddi, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde olabilirler. Hayatın, pek çok ağır konu ve gerçeklerden oluştuğunu bilirler ve sadece neşe için yaşamamayı öğrenmiş bir ruh halleri vardır. Çekingenliklerini saklamasını becerdikleri gibi, bunu çok nadir olarak dışa vururlar. Coşku, ateşli olma, fırtınalar içerisinde yaşamaktan oldukça çok uzaktırlar.


Aynen öyle
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
anlatıyor, bayıldığınız, beyaz, gri, kırmızı, mor, renk, siyah, sizi, yeşil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kırmızı - Siyah - Beyaz Dekorasyon Modelleri Violent Ev Dekorasyonu 0 18 Aralık 2013 22:54
Siyah & Beyaz & Kırmızı Zen Fotoğraf Kulübü 0 14 Aralık 2012 13:41
Siyah - Beyaz renk dalgaları * Düş Avatar ve Smiley 0 06 Ocak 2012 13:38
Kırmızı Siyah Beyaz Ve Adidas YapraK Ah Kadınlar 0 26 Mart 2009 21:46
Beyaz ve Siyah renk mi , değil mi? Sükût Merak Ettikleriniz 0 04 Nisan 2008 10:01