IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2011, 06:13   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi




2 Mart tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başladığında, başta ilişkileriniz olmak üzere her türlü paylaşımda başkalarından farklı düşünebilir, arkadaşça tutum gösterebilir, internet başta olmak üzere her türlü teknolojik gelişmeye karşı meraklı olabilirsiniz. Özellikle bu dönemde internet üzerinden yazışmalar kimi zaman özel bir yakınlığın işaretçisi olabilir. Dışa dönük ve bir dünya vatandaşı gibi her türlü insanla bağlantı kurabilirsiniz. Özellikle gruplaşmalar içinde yer almak hoşunuza gidebilir. 9-12-21 Mart Güneş, Uranüs ve Merkürün koç burcunda seyirlerine başlamaları, özellikle Uranüsün aşk evinizde sürecek yedi yıllık ilerleyişi aşk hayatınızdan çocuk konusuna, yaratıcı yeteneklerinizden arkadaşlık ilişkilerinize kadar yaşanabilecek hızlı gelişmelerin işaretçisidir. Kimileriniz bu etki altında çocuk sahibi olabilir, bazılarınız idealleriniz nedeniyle çocuk konusunu uzun yıllar boyunca erteleyebilir veya bazı nedenlerle çocuk sahibi olmada zorluklar yaşanabilir. Her Yay burcu mensubu aynı olayları yaşamayacağına göre bu olasılıkların bilincinde olarak özellikle bebek düşünenlerin kontrolden geçmelerinde ve bu konuyu bilinçli bir şekilde düşünmelerinde fayda vardır. 27 Mart Venüs Balık burcu seyri, ailenizi ilgilendiren konulardaki hassasiyetin yükselmesi ve bağımlılık duyduğunuz insanlara karşı olan sevginizin yoğunlaşması anlamındadır. 30 Mart tarihinde Koç burcunda geri hareketine başlayacak Merkür birkaç satır önce dile getirdiğim çocuk ve aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde yapılacak gözden geçirmeler için uygun bir zamanı göstermektedir.



Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 mart Venüs kova burcuna girişi 04:39
9 mart Merkür Koç burcuna girişi 19:47
12 Mart Uranüs Koç burcuna girişi 02:49
21 mart Güneş koç burcuna girişi 01:21
27 mart Venüs balık burcuna girişi 09:53
30 mart Merkür Geri Hareket Başlangıcı 23:48 Koç burcu



AŞK VE İLİŞKİLER



19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında etkili olacak, Güneş- Balık burcu seyri ilişkiler konusunda genel anlamıyla önem taşıyor. Güneş bildiğiniz gibi kendinizi ifade gücünüz ve bilinçli istekleriniz kişisel canlılığınız anlamına geliyor. Bu tarihler arasında, başta büyükleriniz olmak üzere, özel ilişkiniz, evinizle alakalı tüm gelişmeleri, belirli bir yaşta iseniz yaşlılığınızı geçirmeyi düşündüğünüz yeri, içsel emniyet duygunuzu kısaca toplumsal hayatın neresinde yer aldığınızı belirlemeniz ve güvenliğinizi ele almanız gerektiğini iyi düşünmeniz ve saptamalarda bulunmanız lazım. Balık burcunda ilerleyen Güneş, değişkenlik yaratıcı ve sınırsızlık özlemi duymamıza neden olacağından, yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçeklerin ışığı altında hareket etmek, karar vermek durumundasınız. Dışarıdan gayet hoş gelse de, eğer kararlarınızın sonuçlarını kestiremiyorsanız dikkatli olmanız gerekir. Aslında mantıklı düşündüğünüzde ve sağduyulu davrandığınızda bunların gerçekle pek ilgisi yoktur. O yüzden lütfen akıntıya uyarak yol almayınız. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek her zaman güzeldir. Ama bu hayallerin yaşadığınız dünya veya içinde yer aldığınız koşullarla uygunluğu yoksa, o zaman hamlede bulunmayınız. En başından bu yana ne amaçladıysanız, hedef olarak neyi koyduysanız buna uygun şartlar karşınıza çıkarsa değerlendiriniz. Peşinden gittiğiniz kişi veya durumlar sizi bilinmeze sürüklüyorsa iradenize sahip çıkarak yine amacınız olan yolda ilerleyiniz.


23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek Mars, aile içi ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde kendi mahremiyetinize verdiğiniz önem daha belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Kimi zaman bu yüzden değişken tavırlar sergileyebilirsiniz. Ev alanı içindeki huzurunuzu kimsenin bozmasını istemezsiniz. Özellikle bayan Yaylar baba veya eşlerinden kendilerine karşı daha anlayışlı davranmalarını beklerler. Bu hassasiyet getirici enerji Yay gibi fiziksel enerjisi yüksek, pozitif düşünen kişiler için zorlayıcı olabilir. Ancak ben Marsı dispozite eden Jüpiterin Koç burcunda ilerlemeye başlamasıyla bu yıl Mars-Balık burcu enerjisini daha verimli ve olumlu yönde değerlendireceğinizi düşünüyorum. Tabii ki bu, biraz da sizin hayata bakış açınız ve kendinize güveninizle birebir alakalıdır. Eğer hayata tutunmayı ve ne olursa olsun her türlü zorlukla mücadele edebileceğinizi düşünüyorsanız, bu enerjinin sizi etkilemesine fırsat tanımazsınız. Yuvanızı dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı cesaretle koruyabilir, hoş romantik paylaşımlarla dönemi gayet huzurlu bir şekilde geçirebilirsiniz.



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, burcunuzla uyumlu bir enerji alışverişi oluşturduğundan, sizler için ferahlandırıcı, eğlendirici ve diğer alanlardaki sıkıntıları azaltıcı bir joker kartı gibidir. Yolculuk, haberleşme ve yakın çevrenizde bulunan insanlarla bağlantılar kurarak hoş sürprizler yaşamınız ve yeni aşklara yelken açmanız açısından gayet keyifli bir dönemdir. Hatırlarsanız bundan önce Venüs Oğlak burcu seyrini yaşamıştık ve sizler açısından disiplin edici bir yansımaydı. Fakat Kova burcunda ilerleyen Venüs kendinizi özgür bir şekilde ifade etmek, geleneksel kurallarla çevrili bir aşk yerine, fikirlerinizi paylaşacağınız bir insanı tercih etmek yönünde size enerjiler sunabilir. İlişkilerde genel olarak bireyselliğiniz ön plandadır ve beraber olduğunuz veya olacağınız kişinin de kendi kimliğine sahip çıkmasını bekleyebilirisiniz. Bu tarzda davranan kişileri oldukça çekici bulabilirsiniz. Arkadaşlık etmek, grup faaliyetleri içinde yer alarak ortak hobilerinizi paylaşmak, faaliyetlerde bulunmak, zevkli, uyumlu ve sıradışı güzelliklerin birlikte tadını çıkarmak yine bu dönemde üzerinde durduğunuz önemli kriterlerdir. Çevrenizle bağlantı içinde olacağınız bu süreçte, yıldırım aşklar gündeme gelebilir, çekici, kültürlü, başarılı kişileri tercih edebilirsiniz. İyimserliğinizle, güler yüzünüz ve esprilerinizle girdiğiniz her ortama ışık ve sıcaklık katabilirsiniz. İlişkinizde eğer sorunlarınız varsa bu süreçte, arkadaşça davranarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve paylaşımda bulunarak her zorluğun altından kalkabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta, farklı görüşte olsanız uzlaşıdan ayna olmanızdır. Tabii ki eğer sevgi birliğiniz kuvvetliyse bunu yapabilmek gayet kolaydır. Bu süreçte Yaylar karşı cinste kafaca anlaşmak ve paylaşımda bulunmaktan son derece zevk alırlar.

21 Mart-20 Nisan Güneş Koç burcu seyri burcunuzla büyük üçgen oluşturacağından Venüs Kova sürecinden çok daha etkili olacağa benziyor. Bu enerji altında sizler, zevk aldığınız konularda ve içinizden geleni geldiği gibi ifade edebileceğiniz ateşli bir enerjiye sahip olacaksınız. Aşkta fethetme, gücünüzü göstererek alkış alma, etrafınızdaki insanları etkileme ve öncü enerjinizle arzuladığınız herşeyi elde etmek açısından etkin bir döneme girmiş olacaksınız. Yalnız minik bir uyarıda bulunmak isterim. Bu enerji altında zaten doğal yapınız gereği macera duygunuz iki hatta üç misli artabilir. Yani sizi tutabilmek neredeyse imkansızdır. Güneş koç burcu seyirleri daima öte atılmak ve istediğini almak anlamına gelir. Fakat o denli uçucu enerjilerdir ki, eğer dikkat etmezseniz sağlıklı bir ilişki risk altına girebilir. Bu süreçte karşı cins üzerinde öyle bir çekiliciliğiniz vardır ki, size hayır diyecek çok az insan bulunur. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için yaratıcı faaliyetlerde bulunmak, çevrenizde değer verdiğiniz insanları sıcaklığınızla sarmalamak son derece faydalıdır. İradenizi kaybetmeden olgun bir şekilde davranırsanız, bu etkinin gücüyle diğer insanlara da birçok konuda örnek teşkil edebilirsiniz. Bu süreç özellikle sporla uğraşan kişilerde gayet keyifli, başarılı bir dönem anlamı taşıyacaktır.


BALIK BURCUNDA YENİAY



Sevgili Yaylar, 4 Mart saat 22:46 itibariyle Balık burcunda oluşacak Yeniay, yuvanızdaki huzurun sağlanmasında, ailenizle muhabbetinizin artmasında, eşinizle sevgi bağınızın güçlenmesinde son derece faydalıdır. Her ay farklı bir burçta oluşan bu etki, Mart ayı boyunca sizlerin yanınızda ve destekleyicidir. Bu enerjinin gücünden yararlanarak, evinizle alakalı yapmayı düşündüklerinizi hayallerinizi gerçekleştirebilir veya yeni adımlar atabilirsiniz. Evinde zaman geçirmekten hoşlanan kişiler bu etki altında, yeni hobiler edinerek ev alanı içinde bunları uygulamaya başlayabilirler. Normalde kolayca dağılan, aynı anda birçok şeyle uğraştığı için zaman kaybeden Yaylar, bu enerji sayesinde daha az vakit harcayarak daha yararlı işler yapabilirler. Ruhsal konularda da etkili olan bu yeniay, ibadet, zikir, yoga, meditasyonla ferahlamanızı, içsel manada arınmanızı ve Yüce Yaradana yaşadığınız her nefes için şükretmenizi sağlayabilir.



Dileklerinizin kabulü için çevrenizde ihtiyaç duyduğunuz insanlara el uzatabilir ve onlara destek olabilirsiniz. Mistik konular dikkatinizi çekebilir ve bilhassa bu mevzularda bilgi edinmeye çalışabilirsiniz. Farkındalığınızın artmasını ve özünüzü yeniden keşfetmenizi sağlayan bu enerjiyi kendinize güç eyleyerek sorunlarınızı aşabilmeniz mümkündür. Yeniay, hayallerinizi zenginleştiricidir. İdeallerinizi ön plana getirir ve siz farkında olmadan kozmik enerjiler sizin için en gerekli olanı karşınıza çıkarır. Başkalarıyla alakalı konular eviniz sınırları içinde konuşulur. Özel ve iş hayatınızla ilgili konuların fazlasıyla görüşüleceği, ilişkinizle ilgili meselelerin tekrar ele alınacağı bu yeniay gerçekleştirmeyi düşündüğünüz yenilikleri nasıl bir yöntemle hayata geçirmeniz gerektiğini anlamanızı sağlayıcıdır. Yakın çevrenizde bulunan akrabalarınızla ilişkinize özellikle dikkat ediniz. Akıllı hareket etmeniz size çok şey kazandırabilir. Küçük molalar vermeyi, kendinizi dinlendirmeyi ihmal etmeyiniz.


URANÜS KOÇ BURCUNDA



12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında fazlasıyla aktif hale gelebilir. Kendinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koymanız ve ifade etmeniz kolaylaşır. Keyifli ve yaşamın zevkli yanlarının tadına varma arzunuz yükselişe geçer. Rutin herşey canınızı sıkabilir. Eğer bir sanatçı iseniz sizi festivallerde görmek, isminizi duymak mümkündür. Çünkü eserlerinizde görülen farklılık izlenmeye değer bulunur. Ekip çalışmalarında liderlik gücünüzü ifade edebilmeniz kolaylaşır. İleri teknolojileri kullanarak değişik yapıtlar meydana getirebilirsiniz. Değişik eğlence arayışınız yeni bir kimlik duygusu çerçevesinde kendinizi ifade etmeniz anlamına gelebilir. Gösterişli sahne ışıkları altında dans, müzik, elektronik aletlerin kullanıldığı özel etkinliklerde başrol oynayabilirsiniz. Aşk hayatınız oldukça hızlıdır. Çılgınca başlayan bir ilişki yine aynı hızda sona erebilir. Ele avuca sığmaz çocuksu hallerinizle dikkatlerden kaçmazsınız. Tam birine aşık olmuşken aynı anda bir başka aşkı yaşamaya kalkışabilirsiniz. Çocuk sahibi olma konusunda fikirleriniz değişebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlayabileceğini düşünebilir vazgeçebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilişkiniz arkadaşlık çerçevesi içinde gelişebilir. Ancak onların özgür yapıları nedeniyle sıkılabilirsiniz. Hobi anlamında uğraşılara merak salabilir, belki de bugüne dek farketmediğiniz bir özel yeteneğiniz sayesinde yeni bir iş kolunda özgür çalışmalar sergileyebilirsiniz. Kimseye söz vermekten hoşlanmaz, spontan yaşamayı tercih edebilirsiniz. Elinizde bavul hava yolculuklarıyla bir şehirden diğerine gidebilir, işiniz gereği değişik insanlarla tanışabilirsiniz.Yıllardır devam eden rutin ilişkinizden sıkılabilir, ayrılabilirsiniz. Sizinle aşk yaşayan kişinin birdenbire değişmenize anlam verememesi mümkündür. Heyecanlı olan herşey sizi peşinden koşturabilir. Ancak elde edip çözdüğünüz anda sıkılabilirsiniz. Dürtüsel tavırlarınız, ateşli hallerinizle sizi anlamak zor olabilir. Tabii ki bütün bu anlatılanlar doğum haritanızdaki enerjiler doğrultusunda daha belirgin olabilir. Ancak ne olursa olsun bir değişim süreci yaşayacağınız kesindir. Bir güneş gibi ışık saçmak taraflısı olacağınız bu dönemde ruhunuzun derinliklerindeki öze ulaşabilirsiniz. Eğer bugüne dek sakin bir yaşam sürdüyseniz artık bu duruma daha fazla tahammül göstermeniz mümkün değildir.



MERKÜR GERİ HAREKETİ-Koç Burcunda-30 Mart-22 Nisan



Merkür Geri Hareketinin Etkili Olduğu Alanlar:




Aşk ve flört ilişkileriniz, romantik ilişkileriniz, irade gücünüz, kararlılığınız, zevk aldığınız tüm hobileriniz, yaratıcılığınız, çalışma hayatınız, başkalarıyla olan yardımlaşma ve başkalarına hizmetle alakalı işleriniz, sağlığınız, benliğinizi öne çıkarmanızı sağlayan faaliyetleriniz ve dikkat çekme çabalarınız, borsa, spekülasyon, şans oyunları, eğlence hayatı, tiyatro, müzik, sportif faaliyetleriniz ile alakalı konularda Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 23 Mart tarihinden başlamak üzere, her şeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 29 Nisan tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 30 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.



Geri Hareket Süresince Dikkat Edilmesi Gerekenler


Yukarıda sıralanan konularla ilgili önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılıkırk yaracak derecede merkez altına alınmalı ve incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, Eski bir mevzuyla alakalı düşünmek, geri dönüş yapmak ve yeni karar vermek adına geri hareket dönemleri oldukça faydalıdır. Çünkü herşeyi daha net ve açık bir şekilde görebilir.



Ayrıca: Yukarıda sıralan konularda ve geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki bulundunuz, Merkür geri hareketinin bitiminden sonra bu başlanan girişimde aksamalar ve gecikmeler ayrıca yanlışlıkların ortaya çıkması mümkündür.


Yine aynı şekilde, yeni bir işe adım atmak, birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek gibi her türlü yenilikte bulunmak aynı şekilde sonradan ummadığınız tersliklerle karşılaşmak ve beklentilerinizin umduğunuz gibi olmaması anlamı taşır.


Yapılması muhakkak olan işlerinizle alakalı konularda son derece dikkatli davranarak, analiz ederek, araştırarak, soruşturarak, kesinlikle bilgi sahibi olmayı önemseyerek gündelik tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Her türlü kayıp,terslik, gecikme, sistem dışı durumlar, eksilmeler, gözden kaçırmalar, dikkatinizden kaçmalar konusunda temkinli olmalı, önceden tedbirler almalı, işi şansa bırakmamalısınız.



Geri Hareket Süresince Bahsi Geçen Konularda:

-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
-Yalnız başımıza kalmak hoşunuza gider, sohbet etmekten, gereksiz yere konuşmaktan hoşlanmazsınız.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar
-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
-Gündelik zorunluluklarınıza kimi zaman ara verip, gönlünüzce bir şeyler yapabilme gücü bulursunuz.
-Daha önce verilen bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.




Son Söz:

Merkürün geri hareketi esnasında herşeye yeniden bir bakış açısı altında incelemek yararlı olacaktır. Yukarıda belirtilen konularda yapmak istediklerinizi, yeniden ele alarak düşünmeniz, değerlendirmeniz ve eksikleri tamamlamanız son derece faydalıdır.


----------

İŞ VE KARİYER

21 Şubat-9 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür gezegeninin seyri önemli gözüküyor. Bu etki altında, iş hayatınızla alakalı konuların eviniz alanı içinde görüşülmesi, tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması mutlaka lazım. Yani iş güvenceniz varsa, doğal olarak evinizdeki huzur da o denli yüksek demektir. Kimileriniz bu dönemde iş yaşamınızla alakalı konularda hayalci bir bakış açısı içinde olabilirsiniz. Durduğunuz nokta ve geleceğinizle alakalı olarak elinizde somut bir şey olmamasına rağmen, varmış gibi hareket etmek sakınca doğurabilir. Ayrıca işin eve taşınması ve ev sınırları içinde sürdürülmesi veya evden yürütülmesi de olabilecek yansımalar arasındadır. Kimileriniz bu nedenle kendinizi kurban gibi hissedebilirsiniz. Sürekli çalışmak zorunda olmanız ve evinizde dahi dinlenememeniz sizi rahatsız edebilir. Hatta sırf bu yüzden bazılarınız ara sıra da olsa işten izin almak ihtiyacı duyabilirsiniz. Yani vaktinizi evin sınırları içinde geçirmeniz mümkün olabilir. Böyle durumlarda cesaretinizden sakın bir şey kaybetmeyin. Beklemede kalırken iş başvurusunda bulunmayı ihmal etmeyin ve girişimcilikten vazgeçmeyin. Her ne kadar etkili bir enerji olmasa da siz yine de araştırmaktan geri durmayın. Bilirsiniz Yaylar genelde kendi bildiklerini uygulamaktan hoşlanan kişilerdir. Kim ne derse desin, kendi bildiklerinin en doğrusu olduğunu düşünürler. Hatta bu konuda oldukça abartılı davranabilirler. Oysaki zaman bu tarz ilerlemek yerine, yeri geldiğinde esnek düşünmenin zamanı. Yani karşınıza çıkabilecek teklif veya sizin bizzat girişimlerinizde, ülkenin içinde bulunduğu durumu ve gereksinimlerinizi düşünerek hareket etmeniz faydalıdır. Bu seyirde önemli olan öncelikle zihninizi arındırmak ve yeteneklerinizi hayata geçirebileceğiniz bir iş sahibi olmaktır. Eğer işinizde ilerlemek istiyorsanız yine aynı sözlerim geçerlidir. Ayrıca kendinizi unuturcasına çalışmak da, tabi ki sakıncalıdır. Özellikle haritasında toprak burçlarında(Oğlak, Başak, Boğa)etkinliği olan kişiler bu tarihler arasında kimliklerini iş hayatında göstermek için var güçleriyle mücadele edebilir, bu enerjinin hayalleri güçlendiren yanını, ideallerini hayata geçirmek üzere kullanabilirler. Benim bu dönemde size tavsiyem, içinde bulunduğunuz değişken koşulların farkında olmak ve bilinçli bir şekilde hedefinize kilitlenmektir.



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek çalışma evinizin yöneticisi Venüs ilişkilerinizde dikkatli olma, ortak hareket etme, girişimcilik anlamında etkili bir yansımadır. Sanatsal konular, ekip halinde çalışmalar, güzellikleri ilgilendiren her alanda size yardımcı olacak bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için tanıtım faaliyetlerine ve reklâma önem veriniz. Bilişim sektöründen yararlanınız ve grup çalışmalarına önem veren her alanda fikirlerinizi ifade ediniz. Düşüncelerinizi ve projelerinizi medya, yazı ve sözel yolla ifade etmek için harekete geçiniz. Başta yakın çevrenizle olan iletişiminiz konusunda olmak üzere, yolculuklar, eğitim hayatınız, yayın kuruluşları, haberleşme, tv, radyo, yazım hayatı, kardeşleriniz, girişimleriniz, yabancı diliniz ve bulunacağınız yeni çevre düzeni hakkındaki tüm konular ön plana gelmeye başlar. Sizinle aynı idealleri paylaşan kişilerle işbirliği yapmak faydalı olabilir. İlginç ve sıra dışı fikirlerinizi gerekli ortamlarda anlatabilmeli, mutlaka eğitiminize, ilişki kurduğunuz insanlara önem vermelisiniz. Olasılıklarınızı iyi saptamalı, en zirveye varabilmek için kendinizi mutlaka ifade etmeyi başarmalısınız. Ne yapmak istiyorsanız, bunu başarmış insanlarla bir arada olunuz. Duygusal veya maceracı davranmak yerine kararlılık gösteriniz ve uyumlu ilişkiler ağı kurunuz. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde parasal yönden de son derece rahatlamaya başlayabilirsiniz.


9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda seyrini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür geri hareketin başlayacağı 30 Mart tarihine kadar yürürlüğe koyulması gereken işleriniz açısından hızlandırıcıdır. Benim tavsiyem, girişimci olun ve sorunlarınız varsa bunları geri hareket başlamadan çözümlemeye çalışın. Zekanızı ve yaratıcı gücünüzü ön planda tutarak hareket ederseniz insanların sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Böylece Merkür geri hareketi başlamadan planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz. Bu tarihler arasında herhangi bir iş teklifi alırsanız kendinden emin bir duruşla tecrübenizi ortaya koyunuz. Eğer çalışan bir kişiyseniz yeri geldiğinde dinlemeyi ve etrafınızdaki insanların söyledikleriyle kendi düşündüklerini karşılaştırarak hareket etmeyi de ihmal etmeyin. Çünkü akıl akıldan üstündür derler. Umarım tüm Yaylar bu enerjilerden olumlu istifade ederler. Şansınız bol olsun.


DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA



Sevgili Yaylar 19 Mart saat 20:11 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay mesleki konulardaki sorumluluklarınızı hatırlatabilir, üzerinizdeki baskıları arttırabilir, kimi zaman ani tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Bilgi ve tecrübenizden emin olduğunuz müddetçe yani kendinize güven duyduğunuz sürece Dolunayın ışığı altında bugüne dek göremediğiniz birçok ayrıntıyı farkedebilirsiniz. O nedenle kendinizden asla şüpheye düşmeyiniz. Aşırı endişeli tepkiler vermeyiniz. Üst pozisyonda bulunan kişilerle ilişkinizi olumlu ve ılımlı bir şekilde sürdürmeye çalışınız. Size artı görevler yükleyebilir, hatta yaptıklarınızı beğenmeyebilirler. İş yaşamınızda taşınması zor veya altından kalkılması oldukça güç görevlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kimi zaman ailenizle aranızda hiç istemediğiniz durumlar oluşabilir.



Çıkış noktası bulmakta zorlandığınızı bile düşünebilirsiniz. Bütün bunları başınıza gelecek kötü haller olarak görmek yerine, eksiklerim nedir, nasıl bir yol izlemeliyim, işlerimi nasıl bir düzen içinde dağılmadan yapabilirim, nerelerde yanlışım var hangi mevzularda yetersizim diyerek düşünür ve düzenlemelerde bulunursanız hiçbir oluşum, kişi veya durumun sizi rahatsız etmesine izin vermemiş olursunuz. Unutmayalım ki, gücünden şüphe eden insan, şüphelerinin gücü altında ezilir. O nedenle gereksiz isyanlardan, dağılmalardan uzak durunuz. Yaşadığınız gelişmeler ne olursa olsun, kendinizi asla bırakmayınız. Mücadelenizi sürdürünüz, sabırlı olunuz ve işlerinizde başarılı olabilmek için çok çalışınız. İşte o zaman bugünkü Dolunayı en faydalı bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.



PARA KONULARI



21 Şubat-9 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek olan Merkür gezegeninin seyri süresince, finansal konularda gerçekçi düşünmek ve hareket etmek son derece önemli. Hassasiyetiniz bu zaman diliminde yoğun olabilir. Yani tam anlamıyla gelir durumunuz istikrara kavuşmadığı için, dışarıdan söylenen bir söz bile sizi kırmaya yetebilir. Bu cümlelerim özellikle maddi sıkıntısı olanlar içindir. Çalışan kesimde bulunan Yaylar ise bu tarihler arasında, aileleriyle olan ilişkileri, paylaşımları konusunda daha verici ve cömert davranmaları söz konusu olabilir. Onlarla ortak kararlar alarak geleceklerini garanti altına almak için yuva sahibi olmayı düşünebilirler. Fakat bunun için öncelikle gelir durumunuzu çok iyi saptamanız gerekir. Yani tam anlamıyla bir düzen söz konusu değilse, böyle bir borcun altına girmek sakıncalı olabilir. Yine bu tarihler arasında paranızı çarçur etmemeye çalışın. Kendi kazancı özellikle yeterli olmayan kişilerin eşleri veya dışarıdan elde edecekleri gelirleri dikkatli bir şekilde harcamaları lazımdır. Ayrıca 23 Şubat tarihinden bu yana yuva evinizde ilerleyen Mars etkisini ve kazanç evinin yöneticisi Satürn gezegeninin 12 Haziran tarihine kadar devam edecek geri hareketini ve de ortaklık(iş ve özel) evinizin yöneticisi Merkürün ay sonunda başlayacak geri hareketini hesaba katarsak, bütçeniz konusunda dikkatli olmanız faydalıdır.



Mart Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-15-16-19-20-28-29-30

Zayıf Enerjili Günler : 3-4-5-11-12-17-18-31

Aşkta En Şanslı Günler : 6-7

Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26-27

Yeniay : 23-24-25

(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 11-12

(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayı, burcu, deäŸerlendirmesi, mart, yay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:29
İkizler Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:24
Aslan Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:20