IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2011, 06:12   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi




2 Mart tarihi itibariyle Kova burcunda seyrine başlayacak Venüs, parayla olan ilişkinizi rahatlatıcıdır. Beklenmedik yerlerden ufak miktarlarda bir akış söz konusudur. Özgürce harcamalar yapabilirsiniz. Yeniliklerde bulunmak farklı bir şeyler satın almak, gönlünüzce zamanı geçirmek arzunuz yoğunlaşır. 9-12-21 Mart tarihleri arasındaki enerjiler fazlasıyla hızlandırıcı, aktif hale getirici, ateşleyici ve kendinizi hızlı bir biçimde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Eviniz sınırları içinde yenilenmeler, eskiye yeni bir form getirme çalışmaları, aile yapınızın değişik ve sıradışı hale gelmesi mümkündür. Uranüsün bu alandaki seyri hakkında sizleri bilgilendirmiştim. Şimdi Güneş ve Merkürün bu alanda seyrine başlaması ön bir prova gibidir. Artık eski yapılar, rutin düzen, monotonluk yerini aktiviteye, hıza ve değişimlere bırakıyor. Buna şimdiden kendinizi hazırlarsanız önümüzdeki 7 yıl boyunca şaşırmamış olursunuz. 27 Mart tarihinde güçlü olduğu Balık burcunda seyrine başlayacak Venüs, etrafınızdaki insanlarla ilişkinizde empati kurabilmenizi sağlayıcıdır. Sevgi duygunuz yükselir, kardeşlik duygunuz yoğunlaşır, komşularınızı, bağlantıda bulunduğunuz insanları oldukları haliyle kabullenebilirsiniz. 30 Mart tarihinde Koç burcunda gerilemeye başlayacak Merkür iş konularının eviniz sınırları içinde görüşülmesi anlamındadır. Yeni bir gelişme söz konusudur. Ancak aceleci davranılmamalı, üzerinde düşünülmelidir.





Mart Ayı Astrolojik Takvimi



2 mart Venüs kova burcuna girişi 04:39
9 mart Merkür Koç burcuna girişi 19:47
12 Mart Uranüs Koç burcuna girişi 02:49
21 mart Güneş koç burcuna girişi 01:21
27 mart Venüs balık burcuna girişi 09:53
30 mart Merkür Geri Hareket Başlangıcı 23:48 Koç burcu





AŞK VE İLİŞKİLER



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerlemesini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Venüs, her yıl olduğu gibi yine bizleri desteğiyle sıra dışı düşünmeye ve kabuğumuzdan çıkmaya teşvik ediyor. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki arkadaşça paylaşımın işareti olarak son derece etkilidir. Burada önemli olan sadece duygusal anlamda değil, maddi değerler konusunda da birbirinize vereceğiniz destektir. İlişkisi sağlam temellere dayalı çiftler açısından bu enerji bir çok olasılığı içinde barındıran güçlü bir etkidir. Şimdi biz olabilecek yansımaları birlikte gözden geçirelim. Örneğin birlikte aktivitelerde bulunduğunuz, hayatın keyifli yanlarının tadına vardığınız partnerinizle yaşadığınız aşkı çoğaltmak, üretmek adına ortak hareket etmenizdir. Bu dönemde partnerinizin size olan maddi desteği, bir başka yansıma olarak kimi Oğlaklarda ortaya çıkabilir. Kimilerinizde bu enerjinin anlamı, duygusallıktan ziyade, arkadaşlık olgusu içinde paylaşımda bulunmanız ve kafaca anlaşmayı daha fazla tercih etmenizdir. Aslında birbirinize karşı fazlasıyla tutkulusunuzdur ama bu durumu sözle ifade etmekten ziyade, size verdiği destekle algılarsınız. Kimi Oğlaklarda ise, sizin partnerinize olan maddi desteğinizin göstergesi olabilir. Aslında bu süreçte aşkı ifade edişiniz ve aşktan anladığınız, öncelikle birbirinizin güçlüklerinde yanında olmak şeklindedir. İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı, sosyal hayatın içinde birebir arkadaşlık ilişkisinde bulunduğunuz bir kişinin ilginizi çekebilecek oluşudur. Ortak ilgi alanlarınız veya birlikte yaptığınız faaliyetler size hem maddi hem de daha fazla yakınlaşmanızda etki eden bir olgu olabilir.


URANÜS KOÇ BURCUNDA



12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Uranüs, evinizi, ailenizi, akrabalarınızı içine alan yeni bir oluşumun simgesidir. Yenilenmenizi, eski düzeninizden ayrılarak kendinize yeni bir düzen kurmanızı sağlayacak Uranüs gezegeninin etkisi çarpıcı ve oldukça sıra dışı olabilir. Eğer aileniz yaşamınızla ilgili konularda baskın karakter yolunda iseler, artık bu duruma rest çekerek özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Beklenmedik durumlar nedeniyle yuvanızdan ayrılmanız mümkün olduğu gibi, ailenizde bulunan bir kişi de evden ayrılabilir. Bütün bu karmaşık görünen durumlar önünüzde açılan yeni bir sayfanın işaretçisidir. Önemli olan bunların ardındaki gerçeğin farkında olmak ve kendinizi yuvanız ve ailenizle ilgili konularda yaşanabilecek gelişmelere hazırlamaktır. Ancak o zaman bu enerjiyi olumlu şekilde kullanmanız mümkün olur. Nehrin tersine yüzmek yerine, akışa ayak uydurmak size farklı bir dünyanın veya kişisel gelişimin kapılarını açabilir. Kalıplaşmış düşünceye ve illa benim düzenim demeye kalkışırsanız, bu düzenle ilgili yaşanabilecek değişimlerde fazlasıyla zorlanabilirsiniz. Çünkü yapınızın temeli yenilenmektedir. Eskiyen düzenin yerine yenisinin gelebilmesi için gelişimlerin sizin için ne anlam ifade ettiğini ve buna göre neler yapılması gerektiğini iyi gözlemlemeniz lazım. Bu 7 yıllık bir süreçtir. Sırasıyla Uranüs burcunuzla görünüm oluşturdukça (yani doğum haritanızda Güneşin konumuna 90 derece mesafe yaptığında) eviniz ve aile yaşamınızda değişimler kendisini hissettirmeye başlar. Bu bazen oldukça stresli gelişmelere neden olsa da, gayet canlı ve hareketli bir değişimin işaretidir. Sizi yenilenmeye teşvik eder.



21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında devam edecek edecek Güneş-Koç burcu seyri, Oğlaklar açısından mücadeleci bir yansımadır. Bu süreçte partnerinin yuvadaki huzuru, güvenliği ve bütünlüğü sağlaması, sorumluluklarını yerine getirmesi ve anlayışlı olması gerekecektir. Peki partner buna yanaşacak durumda mı ? zor gibi. İyi de bu durumda tartışmak ve huzuru bozmak mı gerekiyor. Hayır. O zaman yapılması gereken yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Eğer bu noktaya gelene kadar türlü badirelerden geçmiş, bir temel oluşturmuş ve yüreğinizdeki sevgiyle yol almış iseniz elbirliğiyle bu süreci gayet güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bunun tam tersi durumda, kendi yapısı gereği zaten pasif biri ise, o zaman kızmaya hakkınız yok. Zaten en başından beri kişiliği bu diyerek olgunlukla karşılamak gerekiyor. Aslında süreci nasıl geçireceğiniz, tamamen aranızdaki paylaşımın niteliğine bağlı olarak şekillenecektir. Kimi çiftlerde sorun bile yaratmaz, bazılarında çatışmalar yaşanabilir, bir kısmında tek taraflı anlayışla geçiştirilir. Ancak çoktan beri sorunlu olanlar ve artık beraberliklerini devam ettirmek istemeyenlerin her şeyi tekrar bir gözden geçirmeleri faydalıdır. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi iyi bilmek ve ona göre davranmak gerekir. Bu tespitin doğru şekilde yapılması için tabii ki gerçekçi ve tarafsız bir şekilde düşünmek gerekiyor.


MERKÜR GERİ HAREKETİ-Koç Burcunda-30 Mart-22 Nisan



Merkür Geri Hareketinin Etkili olduğu Alanlar




Eviniz veya ev yaşamınızla alakalı her türlü konu(satın alma, kiralama, taşınma, birlikte yaşama), aile, toplum, anne - baba konumundaki kişilerle olan ilişkileriniz ve birbirinize olan tutumunuz, derin duygularınız, bilinçaltı, gayrimenkul, çiftlik, maden, toprakla ilgili herşey, anayurdunuz, duygusal güvenliğinizle alakalı meseleler, ruhsal bağlılıklarınız, anneliğiniz , korunma ve sahip olunma ihtiyacınız ve hayatımızda temel teşkil edecek konularda Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 23 Mart tarihinden başlamak üzere, her şeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 29 Nisan tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 30 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.



Geri Hareket Süresince Dikkat Edilmesi Gerekenler


Yukarıda sıralanan konularla ilgili önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılıkırk yaracak derecede merkez altına alınmalı ve incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, Eski bir mevzuyla alakalı düşünmek, geri dönüş yapmak ve yeni karar vermek adına geri hareket dönemleri oldukça faydalıdır. Çünkü herşeyi daha net ve açık bir şekilde görebilir.



Ayrıca: Yukarıda sıralan konularda ve geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki bulundunuz, Merkür geri hareketinin bitiminden sonra bu başlanan girişimde aksamalar ve gecikmeler ayrıca yanlışlıkların ortaya çıkması mümkündür.


Yine aynı şekilde, yeni bir işe adım atmak, birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek gibi her türlü yenilikte bulunmak aynı şekilde sonradan ummadığınız tersliklerle karşılaşmak ve beklentilerinizin umduğunuz gibi olmaması anlamı taşır.


Yapılması muhakkak olan işlerinizle alakalı konularda son derece dikkatli davranarak, analiz ederek, araştırarak, soruşturarak, kesinlikle bilgi sahibi olmayı önemseyerek gündelik tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Her türlü kayıp,terslik, gecikme, sistem dışı durumlar, eksilmeler, gözden kaçırmalar, dikkatinizden kaçmalar konusunda temkinli olmalı, önceden tedbirler almalı, işi şansa bırakmamalısınız.



Geri Hareket Süresince Bahsi Geçen Konularda:




-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
-Yalnız başımıza kalmak hoşunuza gider, sohbet etmekten, gereksiz yere konuşmaktan hoşlanmazsınız.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar
-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
-Gündelik zorunluluklarınıza kimi zaman ara verip, gönlünüzce bir şeyler yapabilme gücü bulursunuz.
-Daha önce verilen bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.




Son Söz:

Merkürün geri hareketi esnasında herşeye yeniden bir bakış açısı altında incelemek yararlı olacaktır. Yukarıda belirtilen konularda yapmak istediklerinizi, yeniden ele alarak düşünmeniz, değerlendirmeniz ve eksikleri tamamlamanız son derece faydalıdır.


İŞ VE KARİYER



19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş siz Oğlakların, iletişim haberleşme konularında ve düşüncelerinizde bilgiye yoğun bir önem vereceğinizin göstergesidir. Zihninizde kaba kuvvetten ziyade öğrenme açlığının getirdiği istek vardır. Herhangi bir şeyi gözünüzde canlandırma ve hayal etme gücünüz yüksek olacaktır. Başka insanların aklından geçenleri kolaylıkla sezebilirsiniz. Mistizm ve astroloji alanında ilerlemek, çalışmak adına gayet faydalı enerjilere sahipsiniz. Eğer doğum haritanızda böyle bir oluşumu destekleyen görünümler varsa, bu süreçte uğraşı alanınızda bu çalışmalar yoğun olarak görülecektir. Konsantrasyon gücünüz de artacaktır. Herhangi bir konu üzerinde her tür bilgiye sahip olacaksınız. Yakın çevreniz ve komşularınızla ilişkileriniz olumlu gelişecektir. Genel anlamda rüyalarınız inanılmaz bir şekilde gerçeğe yakındır. Düşünceleriniz derinden gelen çeşitli bilgiler aracılığıyla zenginleşir. İfade tarzınız canlı ve bilinenden farklı olmaya başlayacaktır. Düşünürken yazarken veya konuşurken ilham gücünüz yanındadır. Yakın çevrenizle mistik bir bağ kurabilirsiniz. İkna yeteneğiniz çok yüksektir. Fikirlerinizi karşınızdaki insanlara gayet kolaylıkla ifade edebilir ve onların da kabul etmesini sağlayabilirsiniz. İfadenizdeki güçlülük etrafınızdaki insanların sizi son derece güçlü görmesini sağlayacaktır. Romantizm duygularınızı sözel olarak da ifade edebilirsiniz.



21 Şubat-9 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyrine başlayacak Merkür, çalışma hayatınızla alakalı konularda mantıklı düşünmenin ve hareket etmenin kimi zaman zor olabileceğini göstermekte. Görmek ve duymak istediklerimize, önümüzde duran gerçeklerden daha fazla önem verebiliriz. Yani sorunlar ele alınarak çözülecek yerde tam tersine kaçış göstermek mümkündür. Öğrenme, iletişim, algılama konularında yanılmalar yaşanabilir. Bizim umduklarımız ile ortadaki gerçekler arasında farklılıklar oluşabilir. Böyle bir durumda kendimizi ayarlamamız şarttır. Bu ayarlamada sezgileriniz ve çevrenizle olan güçlü ilişkileriniz, inancınız büyük rol oynar. Etrafınızdaki insanlardan destek görmeniz ve işinizle alakalı mevzularda size yardımcı olmaları mümkündür. İş hayatında beraber çalıştığınız kişilere destek olabilir, fikirlerinizi hoş bir şekilde açıklayabilir ve onlarla iyi geçinmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte, tarafsız ve objektif davranmaya çalışmanız faydalıdır. Çünkü bu sizi, hem iş hayatında yanılmaktan hem de ileri adımlar atarken, başkaları tarafından etkilenmekten koruyabilir. Birlikte aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle iletişiminizi mutlaka güçlü tutmaya çalışın. Mesleği sanat, mistizm, yazarlık(roman-edebiyat, senaryo), şiir, oyunculuk alanında olanlar için bu enerji verimlidir. Çünkü bu meslekler yaratıcılık ve psişik farkındalık içerir. Ayrıca pazarlama ve satış alanlarında da yardımcı olabilir. Malınızı satabilmek için belli bir abartıya veya gerçekliğin değişik şekilde ifadesine ihtiyaç vardır. Ürününüzü ne kadar iyi pazarlarsanız sonuç o denli başarılı olabilir.


Bildiğiniz gibi, son yıllarda kadınlarımız yaratıcılıklarını gerek kendi yeteneklerini hayata geçirerek gerekse dışarıdan edindikleri ürünlerin satışlarını bizzat kendileri yaparak evlerine ek bir katkıda bulunuyorlar. El işçiliği, güzellik ürünleri v.b gibi. Bu enerji altında düşüncelerin hayallerle süslenmesi ve bu süslemenin ortaya eser olarak çıkması mümkün olduğundan, eğer amacınız aile bütçenize katkı ise, Merkür Balık sürecinde bu işleri size önerebilirim. Çalıştıkları halde geçim derdinde olanlar da yine yukarıdaki tarzda işler yaparak ek kazanç elde edebilirler. Genel olarak bu seyir altında önem vermenizi istediğim en önemli husus, şartlarınızı göz önüne alarak düzenlemelerde bulunmanızdır. Yani sizi yanıltabilecek, aklınızı çelebilecek kişilerden uzak durmakta fayda var. Siz sadece kendi gerçeğinize kitlenmek için çaba sarfediniz. Birilerinin sizin kaderinizi şekillendirmesini değil, sizin bizzat kendi yaratıcılığınızı ortaya koyarak ekmeğinizi kazanmanız gerektiğini bilin. Bu son derece önemli. Duygusal düşünmekten ziyade mantığınızı hep devrede tutunuz. Hayata küsmek yerine dört elle sarılınız. Hayatın mucizelerle dolu olduğunu unutmayınız. Çevrenizle aranıza duvarlar örmeyiniz, bilakis çevrenizle yakın temasta bulununuz. Çünkü bu size kazanç getirebilir, rahatlatmanızı sağlayabilir. İş hayatınızda sorunlar varsa, bunları yetkili kişilerle mutlaka ele alın. Kendinizden fedakarlık edercesine çalışmayın, sağlığınızı mutlaka düşünün ama sorumluluklarınızın da farkında olun.



23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars süreci rahatlatıcı bir niteliğe sahiptir ve size hayallerinizi gerçekleştirmeniz için şans verir. Kafanızın içindeki planladığınız tüm düşüncelerin hayata geçirilmesi adına yoğun bir etkinlik gücüne sahip olacaksınız. Kendi fikirlerinize inanmak ve arkasında durmak, gerektiği yerde savunmak yönünde hareket etmeniz kolaylaşır. Pratiklik ve organizasyon kabiliyetiniz sayesinde etkili insanlarla tanışabilir ve ortak düşüncelerinizi eyleme dönüştürebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki sevgi bağınız güçlendiği gibi, yeni dostluklar kurabilir ve faydalar görebilirsiniz. Duygularınızı jestlerle ve mimiklerle göstermeniz kolaylaşacaktır. İçinizdeki umutların büyüdüğü bu dönemde hayatınızı yeniden şekillendirmek amaçlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yanlış yolda yürüyen, sahte dostluk gösterilerinde bulunanların veya tutarsız insanların yarattığı her türlü haksızlığa karşı mücadele gücünüz artarak, sizin desteğinize ihtiyacı olan kimselerin de yanında olabilirsiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde kötülüklerden korunabilir ve gerçeğe yakın gördüğünüz rüyalarla yolunuz aydınlanabilir. Savaşma gücünüzün artışı, hırs ve azminizin yüksekliği sayesinde ideallerinizi gerçekleştirmek için girişimde bulunabilir ve başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.


----------

BALIK BURCUNDA YENİAY



Sevgili Oğlaklar iletişim ve haberleşme konularında, günlük hayatın içindeki uğraşılarınızda sizi destekleyici olan Yeniay 4 Mart saat 22:46 itibariyle Balık burcunda oluşacaktır. Burcunuzla uyumlu olan bu kuvvetli enerji sayesinde başkalarıyla olan bağınız güçlenmeye, sorunlarınız çözüme kavuşmaya başlayabilir. Çevrenizdeki insanlarla olan yardımlaşmalarınız, onlara verdiğiniz destek, merhametiniz ve ilginiz, takdir edilmenizi ve daha çok sevilmenizi sağlayabilir. İdeallerinizi hayata geçirebilecek gücü ruhsal anlamda hissedebilirsiniz. Kısa yolculuklar genel olarak hayırlı olur ve kazançlı geçebilir. Bir gücün sizi koruduğuna şahit olabileceğiniz ilginç durumlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin iyi niyetiniz ve yardımsever oluşunuzdan bahsedebilirler. İşleriniz ve kısmetiniz açılabilir ve rızkınız bollaşabilir. Konuşmalarınız genel olarak derin ve tutkuludur. Sevdiklerinize sahip çıkabilir onlar tarafından daha çok aranılır ve ilgi görebilirsiniz. Romantik hisleriniz yükselir ve empati gücünüz yükselir. İletişiminizin çoğunluğunda mistik ve dini duygular ön planda olabilir. Sezgileriniz yükselir, bilgi birikiminiz insanlar tarafından takdir görebilir.



Yeniay maneviyatınızı yükseltici ruh dünyanızı zenginleştirici, akıl gücünüzü kullanmanızı, hayata farklı bir açıdan bakabilmenizi sağlayıcıdır. Eğitim hayatında olanlar, iş hayatında olup yeni atılımlarda bulunmak isteyenler, yakın akrabalarıyla sorunları olanlar, yolculukla alakalı işleri olanlar sizler açısından bu Yeniay fırsatlar getiricidir. Burcunuzla uyumlu görünüm yapan bu yeniayı olumlu şekilde değerlendirmenin yolu, cesur olmaktan ve bilginizi diğer insanlarla paylaşmaktan geçiyor. Yeni ve ilginç kişiler size rehber olabilir. Yaratıcı kabiliyetlerinizi ortaya koyabilecek girişimlerde bulunurken asla ürkmeyiniz. Kendinize güveniniz. Parasal konularda dikkatli olunuz. Gereksiz harcamalarda bulunmayınız. Günlük rutininiz bozulabilir ancak bundan sağlayacağınız kazanımlar kayıplarınızdan daha değerli olur.


DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Oğlaklar 19 Mart saat 20:11 de Başak burcunda oluşacak Dolunay, eğitim hayatınız başta olmak üzere, mesleki ihtisas konularında, yayıncılık alanında, bulunduğunuz konumdaki yerinizi belirlemeniz adına yaşayabileceğiniz deneyimleri göstermektedir. Sizler bu etki altında yaşamınıza yeni bir yön çizmenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş, eğitim veya gönül meselelerinizle ilgili mevzular üzerinde etkili olması muhtemel Dolunayı güce dönüştürmenin yollarından biri, öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmak ve seçimlerinizi geleceğiniz adına düşünerek yapmaktır. Hayattan asla kopmayınız. Hedefinize varabilmek için tüm gücünüzle gayret ediniz. İnandığınız yolda karşınıza çıkabilecek engellerde pes etmek yerine, amacınıza odaklanarak mücadelenizi sürdürünüz. Öyle seçimler yapınız ki, daha sonra pişmanlık duymanız mümkün olmasın. Yurtdışı faaliyetleriniz, seyahatleriniz, uzak şehirlerde bulunan yakınlarınız ve yabancılarla alakalı temaslarınız açısından bazı gelişmeler meydana gelebilir.



Şu anki durumunuz kafanızın içindeki gerçeklerle örtüşmüyor olabilir. Hatta bu kadar çalışmanıza, çaba sarfetmenize rağmen hala aynı noktada durduğunu düşünenleriniz olabilir. Fakat ne olursa olsun umudunuzu kaybetmemeniz gerektiğini bilmelisiniz. İletişiminizi güçlü tutunuz ve öncülük gücünüzü kaybetmeyiniz. Temaslarınızı sürdürünüz, güçlü insanlarla bir arada olmaya çalışınız, gereksiz isyanlardan ve sanki hiç umudunuz kalmamış gibi pes etmelerden uzak durunuz. Hiç kimse çaresiz değildir. Her gecenin bir sabahı olduğuna göre, her inişin de mutlaka bir çıkışı vardır. Yeter ki saplantılı düşünmeyelim ve inancımızı güçlü tutalım. Her şey yoluna mutlaka girecektir.


9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek çalışma evinizin yöneticisi Merkür, iş alanındaki kişilerle veya işinizle alakalı konularda bağımsız düşünce ve özgür ifade gücünüz yükselebilir. Üzerinizde denetim uygulanmasından hoşlanmadığınız için kimi zaman oldukça sert sözler, tartışmalar veya anlaşmazlıklar oluşması mümkündür. Çünkü zihniniz oldukça hızlı çalışır ve kimi zaman gerilimlerin sebebi de budur. Oysaki bir Oğlak daima düşünerek, planlayarak, ölçüp tartarak hareket etmeyi sever. Fakat bu etki altında işine karışılmasından veya yönlendirilmekten hoşlanmadığı için tepki gösterebilir. Bu durumda sorunlar yaşanması ihtimal dahilindedir. Çalışma hayatının günlük temposunda fazlasıyla yoğunluk oluşabilir. Hatta bu yoğunluk ev sınırları içinde sürekli çalışmaya, bu yüzden gerilim altında kalmaya neden olabilir. Kimi Oğlaklarda ise bu durum daha ciddi boyutlara ulaşabilir. İş hayatınızdaki yoğunluk, sağlık sorunları veya ev alanı içinde gergin tepkilerde bulunmanıza yol açabilir. Doğum haritasında, iş evi zorlu enerjiler altında olanlar için bu durum, işten uzaklaştırma veya bizzat sizin ayrılmanız, ihtar almanız gibi benzeri durumlara yol açabilir. Halbuki bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu özellikle iş çevrenizdeki insanlarla sakin ve ılımlı şekilde anlaşmaya çalışmak, iş girişimleriniz için araştırmalarda bulunmak, fikirlerinizi, planlarınızı girişimci davranarak çevrenizdeki insanlarla paylaşmak, bizzat iş girişimlerinde bulunmak, yetkili kişilerle görüşmeye çalışmak. Bu enerjiler gösteriyor ki, 30 Mart tarihinde Merkürün geri hareketi başlayana kadar yaratıcı gücünüzü ifade edebileceğiniz şekilde girişimlerde bulunabilir kendinizi ifade edebilirsiniz.


PARA KONULARI



19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında finansal konularda etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri finansal konularda yakın çevrenizle olan her türlü ilişkinizin önemini göstermektedir. Yani kazancımızın bir kısmını iletişim, eğitim hayatı, girişimler, sanatsal konular, yolculuklar, bağlantılar yoluyla elde etmeniz mümkün olduğu gibi kardeşleriniz, aileniz de geçici olsa da yardımcı olabilir. Yalnız bu etki altında dikkat edilecek husus, maddi konularda tarafsız hareket etmeye çalışmak ve her şeyi gerçekçi bir bakış açısıyla gözlemlemektir. Çünkü iyimser yaklaşımların yanıltıcı olması mümkündür. Bu durumu göz ardı etmememiz gerekir. Biz temkinli olalım da gerisi kolay diyorum. Evet dediğim gibi size parasal açıdan yanaşan ve destek olacağını söyleyen veyahut herhangi bir teklifte bulunup hallederiz diyen insanlara dikkat edin. Bu kişiler sözlerinde ne kadar durabilirler. Bu son derece önemli. Karşınıza çıkabilecek işler veya bizzat başvurularınızda parasal konuları en başında konuşmak mantıklıdır. İşinizle ilgili sıkıntılarınızda ise, işinizi sağlama almadan ani kararlar vermeyiniz. Ayrıca paranızı dikkatli kullanmanız son derece önemli.



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda yani kazanç evinizde ilerleyecek Venüs, sınırlamalardan uzak, gönlünüzce harcamalarda bulunmak isteği yaratabilir. Ancak ne olursa olsun Oğlaklar doğum haritalarında aksi bir tesir olmadıkça bütçelerinin sınırına pek taşmazlar. Ancak böyle düşünmeyenlerin dikkatli olmaları gerekebilir. İletişim, teknoloji, gruplarla birebir temas, zihinsel hünerlerleriniz, ruhsal danışmanlık, mistik öğretiler, buluşlar, modern sanatlar, ilginç meslekler, elektrik elektronik, arkadaşlarla yapılan faaliyetler veya ortaklıklar, toplum hizmetleri gibi alanlardan para kazanmak olasıdır. Bu dönemde yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi açıdan güçlenmeyi kendinize hedef edinmeniz lazım. İş sorunları olan Oğlakların özellikle ekip halindeki çalışmalar içinde yer almaları, otorite konumunda bulunan kişilerle ılımlı şekilde anlaşmaları ve herşeyden önemlisi yenilikçi düşünmeleri gerekiyor. Değerlerinize sahip çıkarak ve sizin gibi idealleri olan diğer kişilere ulaşarak ortaklaşa hareket etmek gayet akıllıca. Bunu yapmanız halinde parasal yönden rahatlayabilirsiniz. Birlik bilinci içinde hareket ederek, yatırımlarınızı iyi bir yönde kanalize etmeyi başarmalısınız. Sadece kendiniz adına değil, herkesin yararlanabileceği şekilde düşünmeli, gerçekçi planlar yapmalısınız. Bu enerji size özgü olan yeteneklerinizi ifade edebilmeniz kendinizi tanıtabilmeniz açısından gayet etkilidir. Her ne kadar yönetici gezegeniniz Satürn geri harekette olsa da, siz yukarıdaki şekilde düşünmeyi, inat etmek yerine işbirliğini kabul ettiğiniz zaman geleceğinizi güvence altına alabilecek duruma gelebilirsiniz. Maddi konular, kariyeriniz mevzularında oldukça sıra dışı gelişmeler yaşanabilir. İş yaptığınız insanlar ne düşüncede olursa olsunlar siz uyumlu davranmaya devam ediniz. Kötümser düşünmek yerine her güzel günün bir umut taşıdığını yüreğinizde hissedebilirseniz başarılı olmamanız için bir neden yoktur. Venüs enerjisi sizi sosyal yönden birçok insanla irtibat kurmanız ve bu yolla para kazanmanız açısından destekleyicidir.



21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, maddi konulardaki harcamalara dikkat edilmesi gerektiğini gösteriyor. Evin ihtiyaçları veya evle alakalı konularda paraya ihtiyaç duyabilir veya yenilikte bulunacakların dışarıdan kaynak arayışına geçmeleri mümkündür. Bir aile büyüğünüzün desteğini görebilirsiniz veya eviniz sınırları içinde yapacağınız yeni uğraşılardan para kazanabilirsiniz.





Mart Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-5-8-9-10-17-18-21-22-26-27-31

Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-19-20

Aşkta En Şanslı Günler : 8-9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler : 28-29-30

Yeniay : 26-27

(Ay gezegeninin Oğlak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 13-14

(Ay gezegeninin Yengeç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayı, burcu, deäŸerlendirmesi, mart, oğlak, oäŸlak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:29
İkizler Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:24
Aslan Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:20
Yay Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:13