IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2011, 06:20   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi




2 Mart tarihinde Venüsün ilişkiler evinize girmesiyle çekiciliğiniz artarken, 9 Mart Merkür Koç burcundaki ilerleyişi, özgürlük arzusunun yoğunlaşması ve keşif merakınızı arttırır. Uzaklara seyahat etmek fikri kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Dürtüleriniz ateşlidir ve kabınıza sığamadığınızı düşünürsünüz. 9-21 Mart tarihlerinde Güneş ve Merkürün dost Koç burcunda seyrine başlaması, heyecanlı paylaşımların, dünyayı anlamak adına yapılan keşiflerin, sizi motive edecek girişimlerin, yeni yerler görme isteğinizin yoğunlaşması demektir. Bu tarihlerde seyahat etmek moral duygunuz üzerinde olumlu bir tesir yaratabilir. Hatta kendiniz için bir web sayfası bile yapabilirsiniz. 27 Mart tarihinde Venüs Balık burcunda ilerlemeye başladığında romantik paylaşımların tadı bir başkadır. Bir yandan yenilenme arzunuz diğer taraftan ilişkideki yaklaşımın ılımlı oluşu hakikaten ilginç duygular yaşamanızı sağlar. 30 Mart tarihinde Merkür Koç burcunda gerilemeye başladığında özellikle yenilik anlamındaki sözler vermeden önce iyi düşünmek lazımdır. Ayrıca seyahat konularında dikkatli olmak şarttır.



Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 mart Venüs kova burcuna girişi 04:39
9 mart Merkür Koç burcuna girişi 19:47
12 Mart Uranüs Koç burcuna girişi 02:49
21 mart Güneş koç burcuna girişi 01:21
27 mart Venüs balık burcuna girişi 09:53
30 mart Merkür Geri Hareket Başlangıcı 23:48 Koç burcu



AŞK VE İLİŞKİLER




2 Mart-27 Mart Şubat tarihleri arasında partner evinizde ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni, karşıt burcunuz Kovada olacağından, doğal olarak partnerinizin ilişki kurma biçimiyle, sizin hayata bakış açınız arasında belli bir gerilim oluşturabilir. Venüs Kova burcunda özgün, özgür ve oldukça arkadaşça bir paylaşımın işaretidir. Bu süreçte birbirinizle arkadaş olmayı başarmanız son derece önemlidir. Çünkü bu enerji altında partneriniz için sizin dostluğunuz ve sevgili olmaktan ziyade ona bu şekilde yaklaşmanız gönlünü fethetmenizde etkili olabilir. Zaten bu süreçte onun da arzusu bu yönde olduğundan, paylaşımınızın güçlenmesi için bu noktaya dikkat etmeniz faydalıdır. Yine bu enerji süresince, birbirinizin özgürlüklerine saygı duymayı ve birbiriniz üzerinde baskı kurmamayı muhakkak başarmalısınız. Çünkü bunun tam tersi bir durumun ilişkiniz açısından sakınca oluşturması mümkündür. İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı, karşınıza çıkabilecek kişinin, özgür yaklaşımlara sahip, sosyal ilişkilere yatkın, gayet kültürlü, sıradışı özelliklere sahip bir kişi olabileceğini görmekteyiz. Bu kişi sizin, onun üzerinde baskı kurmanızdan hoşlanmayacağı için, daha geniş düşünmeniz ve hareket etmeniz, üzerine düşmemeniz önemlidir.

Bu enerji altında en önemli nokta, sevimli, çekici ve oldukça sıradışı bu insanı anlamaya ve tanımaya çalışmanızdır. Kimi zaman oldukça mesafeli, kimi zaman dostça bazen de sıcacık davranabileceğini, sahiplenme güdüsü içinde hareket etmekten ziyade, sizin fikirlerinizi ve düşüncelerinizi almaktan hoşlanacağını söyleyebiliriz. Burada sizin gibi egosu yüksek bir kişinin, kendisinden oldukça farklı bu insanla ortak noktalar bulmaya çalışması, ilişkinin daha uzun süreli yaşanmasını sağlayabilir. Ruhsal ve kültürel paylaşımı önemsemeli, özgür iradenizle aldığı kararlara saygı duymalı, üzerine fazla düşmemeli ve onu anlamaya çalışmalısınız. Aslında düşünecek olursanız, bu süreçte karşınıza çıkacak kişinin size benzer bir çok yönleri olduğunu farkedebilirsiniz. O da sizin gibi özgürlüğüne düşkün ve sizin gibi sosyal hayatın içinde yer almaktan hoşlanan bir kişidir. O nedenle, ortak ilgi alanlarınızı saptayarak birlikte neler yapabilirsiniz, nasıl vakit geçirebilirsiniz bunu tespit ederseniz, kurulan ilişkinin bundan sonrasında daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Bu beraberliğin arkadaşlık ilişkisinden doğabileceğini düşünürsek, bu olguyu sürekli ayakta tutmanın, daha iyi anlaşmanın koşulu olduğunu farkedebilirsiniz.


İŞ VE KARİYER



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda geçişini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Venüs, Aslanlar için daima yeniliğin ayak sesidir. Ancak bu yenilik karşıt evinizde oluştuğu için ortaklaşa düşünmeyi de gerektirir. Venüs astrolojik olarak zaten bir başka insanla, olguyla, durumla bütünleşebilmenin simgesidir. Kova burcu ise diğerlerinin özgürlüklerine, farklılıklarına saygı duyarak akıllıca uzlaşmanın simgesidir. Bu Aslan gibi sadece kendi olmaktan yana bir burç için tabii ki zorlayıcıdır. Ancak şu var ki bir yol üzerinde giderken karşımızdaki kişiye, duruma uymamız gerekiyorsa o zaman sabit fikirli düşünmenin bir alemi var mıdır? Bu enerji özgür, orijinal düşünerek, yeniliklere açık, kendinizden taviz vermeden ilerleyerek bir çok işin üstesinden gelebilmeniz demektir. Ortaklık evinde oluşan bu enerji, bir köprünün üstünde dengeyi sağlamak için elbirliğinde bulunan iki kişiye benzer. Yani bir yandan istekleriniz diğer tarafta başkaları. Bir yanda hadi diyen iç sesiniz diğer yandan birilerine uyma zorunluluğunuz. Ancak Venüs gezegeni ortaklık evinde gayet güçlü bir enerjidir. Kovada ilerliyor oluşu her ne kadar can sıksa da, bize şunu söylemektedir. Onlara kulak ver, akıllıca ilerlemek istiyorsan dengeni iyi kur, sabırlı ol ve beklemesini bil. Orijinal düşün, ilerisini hedefle, günübirlik düşünme, eğer sabırlı olursan karşında duran gerçekle el sıkışırsan bil ki başarırsın. Girişimlerde özellikle bazı durumların dengeye tam olarak oturması için iş hayatınızla ilgili mevzularda daha esnek düşünmek şart. İçten içe devam eden yeni oluşumlar henüz rayına oturmadığından doğal olarak sabırsızlık göstermektesiniz. Yanlış anlaşıldığınızı veya maddesel alanda karşılaştığınız zorlukların güvenliğinizi tehdit ettiğini düşünebilirsiniz. Yetersizlik korkusuna yenilmek yerine, günlük hayatın deneyimlerini anlamak, hayatı algılamak yönünde mantıklı hareket edebilirseniz kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. İletişim konularında özellikle dikkatli olmalısınız. Otoriteler veya gücü elinde bulunduran kişilerle iyi ilişkilerinizi sürdürünüz. İş anlamındaki girişimlerde ise sabırlı olmaya çalışınız. Maddi konularda yakın ilişkiler ve ortaklıklarınızla olan ilişkileriniz gayet önemli. Hesapçı ve çıkarlarınızı ön planda tutacak şekilde hareket etmemek gerekiyor. Bu kişilerle iyi geçinmeniz maddi anlamda rahatlatıcı olabilir. Hızlılık ve sözel ifadeniz, mantıklı bakış açınız, sabit fikirli davranmak yerine yeniliklere açık oluşunuz size faydalar getirebilir. Bir de unutmayalım 12 Mart günü Uranüs 7 yıl sürecek Koç burcu geçişine başlıyor. Artık Aslanlar için yeniliklerde bulunmak, yeni iş alanları keşfetmek, kendinizi geliştirmek, cesur kararlar almak mümkün.



9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda etkili olacak Merkürün sizlere olan yansımasından söz etmeden önce aşağıdaki gelişmelerin, Merkürün geri hareketinin başlayacağı 30 Mart tarihine kadar geçerli olduğunu belirtmeliyim. Ben geri hareketin bir hafta öncesi olan gölgeli günlerini önemsiyorum. O nedenle 23 Mart tarihi sonrasındaki ani gelişmelerin dikkatle gözlem altına alınması gerektiğini bilmelisiniz. Şimdi gelin bu tarihe kadar olan Merkür etkisini birlikte inceleyelim. Merkür-Koç burcunda yenilik anlamında gelişmelerin işaretidir ve girişim anlamında sizi destekleyicidir. Aktif ve hızlı hareket edebilen İkizler mensupları bu enerjiden istifade ederek eğitim hayatı, uzmanlık, yabancı dil, yeni insanlarla tanışma ve keşif konularında kendinizi gayet rahatlıkla ifade edebilir, işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Genç insanlardan destek görebilirsiniz. İletişim ve yolculukla ilgili meslek sahipleri için etkili bir enerjidir veya bu yönde işler bulmanızı destekleyici olabilir. Hızlı bir konuşma, zihinsel bir hareketlilik, aktif bir iletişim ve sabırlı bir şekilde planlarınızı uygularsanız başarılı çalışmalarda bulunabilirsiniz.


URANÜS KOÇ BURCUNDA



12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Uranüs etkisi altında, yaşamınızda yepyeni bir sayfanın açılmaya başladığını hissedebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizi, farklılıklarınızı ortaya koyabilmenizde destekçinizdir. Böylece evrensel dersiniz gereği hiç kimse sizi alkışlamasa da kendi yolunuzu kendiniz cesaretli çizebilirsiniz. Uranüs sayesinde güç kazanan Aslan, önümüzdeki yedi yıllık süreçte hem yaşama bakış açısı hem de kişisel gelişimi adına ivme kazanmış olacaklar. Bu gelişim kimi zaman inanç sisteminizle alakalı konularda yeniden gözden geçirme anlamına geldiği gibi, eğitim hayatınızdan tutun da, mesleki uzmanlığınıza kadar geniş bir yelpazede yaşanacak değişimlerin de göstergesidir. Özellikle yurtdışı bağlantılı veya başka bir şehre yerleşme anlamında da sizi etkileyebilecek Uranüs belki Satürn gezegeninin Terazi burcundaki etkinliği nedeniyle önümüzdeki 2,5 yıl boyunca bu konuda sizi durdurucu bir etki yaratsa da, ileriki yıllarda bu durumu gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz.Uranüs Koç burcu seyri hayatınızı yönlendirmeniz için bugüne dek belirlediğiniz prensiplerin değişimi anlamına gelebilir. Kendi doğrunuzun peşine cesaretle gidebilir, hatta çoğu zaman sadece kendi doğrularınız ve istekleriniz için adımlar atabilirsiniz. İşte böyle zamanlarda ne olursa olsun doğru bir adım atabilmek için lütfen önünüzdeki resme iyi bakınız. 10 Temmuz-10 Aralık tarihleri arasında Uranüs geri harekette olacaktır. Bu dönemde yukarıda belirtilen konularda yavaşlama ve gecikmeler oluşabilir. Böyle durumlarda kendinizi çaresiz, aynı noktada kısılıp kalmış, tam adım atmaya hazırken bekletilmiş gibi hissetmek yerine, eksiklerinizi gözden geçirmek, bahsi geçen konularda kendinizi hazırlamak en doğrusudur.



21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek yönetici gezegeniniz Güneş son derece güçlü bir enerjiyle çevrelenmenizi sağlayıcı. Uranüsün 12 Mart tarihinde başlayan seyrini de hesaba katarsak yenilikler gayet güçlü bir şekilde hayatınıza dahil oluyor diyebiliriz. Bu güçlü enerjilerin desteğiyle kişisel imajınız yükseldiği gibi, girişimlerinizde kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Bu dönemde bugüne dek elde ettiğiniz bilgi ve tecrübe birikimini belirli bir alanda sergilemek fırsatı yakalayabilirsiniz. Seyahatler oldukça ön plana gelmeye başlayabilir, farklı yerler görmek, iş veya özel amaçlı yolculuklar yaparak kendinize yeni bir dünya kurmak isteği belirginleşebilir. Kimileriniz başka bir şehir veya ülke hakkında bilgi edinerek oralara giderek iş veya yerleşim şartlarını gözden geçirebilir kimileriniz ise farklı bir ruhsal arayış içinde biraz sorunlardan uzak kalmayı düşünebilirsiniz. Eğitim hayatı içinde olan kardeşlerimiz yüksek okul sınavlarına ağırlık verebilir ve bu dönemde artan enerjilerini olumlu bir şekilde değerlendirerek hazırlık yapabilirler. Yüksek eğitim gören kişiler ihtisaslaşmak adına girişimde bulunabilirler, kimileriniz çeşitli sınavlardan geçerek uzmanlık yolunda adım atabilir, bazılarınız ise tecrübesini belirli bir alanda göstermek için girişimde bulunabilir. Kısaca her yıl Güneşin Koç burcuna girdiği bu dönemde atak olmak, canlanmak, ben buradayım demek için gayet uygun bir zamandır. Kaldı ki Uranüsün geçişi, isteseniz de aynı noktada kalmanızın pek mümkün olmadığını gösteriyor. Artık değişim kapınızı çalan yeni bir dost gibi. Onu karşılamaya hazır olmalısınız.


----------

BALIK BURCUNDA YENİAY



Sevgili Aslanlar 4 Mart saat 22:46 da Güneş ve Ay gezegenleri Balık burcunda kavuşmuş olacaklar. Astrolojik anlamı Yeniay olan bu güçlü enerji sizlere aile, eş veya farklı yollarla ulaşması mümkün maddi ve manevi desteklerin işaretçisidir. Böylece duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi güvende hissedebilir, iç dünyanızda istikrarı yeniden sağlayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar umutsuz olsa da, bu etki sayesinde yeniden hayata katılmanız mümkün olabilir. İş ortaklarınız veya ailenizle alakalı gelişimler sayesinde kendinizi daha rahat hissetmeniz mümkün olabilir. Kimileriniz için yeniden güç kazanma, bazılarınız için önemli bir sorundan kurtulma ve çoğunluğunuz için hayatı yeniden kurgulama anlamı taşıyan bu etki altında, en temel ihtiyacınızı belirlediğiniz takdirde, ona ulaşmanız gayet kolay olabilir.



Kin, nefret, kıskançlık ve öfke gibi duyguları yüreğinizden söküp atabilecek bu enerji, yardıma en ihtiyaç duyduğunuz anda sizi sarıp sarmayabilir. Hayatın zorlukları altında kimi zaman kendimizi çaresiz ve çözümsüz hissederiz. Borçlarımız, bir türlü düzgün gitmeyen işlerimiz, cinsel hayatımız, sevdiğimiz kişiyle aramızdaki sorunlar derken çıkış yolu bulmakta zorlanırız. Yeniay zamanları tam da bu anda imdadınıza yetişebilir. Olmayacak dediğimiz bir şey gerçekleşebilir. Üzerimizde oynanmaya çalışılan oyunlar saf dışı bırakılır ve yeniden hayata katılma şansı yakalayabiliriz. Burada dikkat edeceğiniz husus, mücadeleden asla vazgeçmemek ve cesaretinizi kaybetmemektir. Unutmayalım ki, gün doğmadan neler doğar ve her doğan gün yeni bir umudu içinde saklar. Kimileriniz için anlamı, hayallerinizi güçlendirici ve fantezilerinizi yoğunlaştırıcıdır. Ancak bu yükseliş, yaşadığınız ilişkiye göre değişir. Eğer birlikte olduğunuz kişiyle temeli güçlü bir beraberliğiniz varsa Yeniayın desteği altında birbirinize maddi ve manevi konularda destek olur, hayatı beraberce kotarmanın tadına varabilirsiniz. Tam tersi durumda ise, ilişkinizi her anlamda gözden geçirerek artık doğru bir karar vermeniz gerektiğini anlarsınız. Burada önemli olan gerçek olanla olmayan arasındaki ayrımı yapabilmenizde yatıyor. Bu ister parasal konularda olsun isterse paylaşılan değerler anlamında olsun farketmez. Önümüzdeki günlerde hem duygusal hem de ruhsal anlamda kendinizi yakından gözlemleme fırsatı yakaladığınızda, kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.


DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA



Sevgili Aslanlar 19 Mart saat 20:11 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, gerek başkalarından gördüğünüz maddi destekler gerekse kendi kazancınızla ilgili yaşanabilecek gelişmeler hafta boyunca önemli değişimlere neden olabilir. Meydana gelen olaylar veya durumlar bundan sonrası adına etkili olacağından acil kararlar vermemek, temkinli hareket etmek gerekir. Ayrıca bu Dolunay finansal yaşamanızla ilgili mevzularda aksayan, sorun çıkaran ve problemlere neden olan herşeyin daha net görülmesi ve saptanması adına önemlidir. Ay ışığı altında herşey daha net anlaşılabilir. Zaten dolunay bu nedenle çarpıcı fakat bir o kadar da kolaylaştırıcıdır.



Çünkü normal zamanlarda görünmeyen hasıraltı edilen detaylar apaçık gözünüzün önündedir. Size düşen gerçekleri görmeyi kabul etmek ve eğer varsa yapılması gerekenleri yerine getirmektir. Öyle mantıklı davranmalısınız ki, yarınlarınız risk altına girmesin. Evli olanlar eşlerinin parasal durumu, ailesiyle yaşayanlar büyüklerinin, yalnız yaşayanlar ise kendi özel borçlarıyla alakalı konulara odaklanmak zorunda kalabilirler veya yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle bu konularla ilgilenmek gereği duyabilirler. Hukuksal konular, miras, nafaka ve hisseli paralar mevzularında dikkatli olmak, risk almamak gerekir. Hatta benim tavsiyem özellikle bu hafta yukarıdaki mevzularda beklemede kalmaktır. Bu bekleme durumunuzun aydınlığa kavuşması adına etkili olabilir.


MERKÜR GERİ HAREKETİ-Koç Burcunda-30 Mart-22 Nisan



Merkür Geri Hareketi Hangi Konularda Etkili:



Uzun seyahatleriniz(iş,eğitim,özel), yabancı bir ülkeye yerleşim(evlilik, iş, eğitim ), yüksek eğitiminiz, akademik eğitiminiz, ahlaki görüşünüz, yabancı kültürlere duyduğunuz merak, din ve inancınızla alakalı tüm konular, iş başvurularınız, işinizle alakalı yaşanan sıkıntılar, ithalat ve ihracatla ilgili meseleleler, yasal davalarınız, araştırma ve keşifleriniz, ihtisaslaşma ile ilgili durumlarınız, yayıncılık, denizaşırı ülkeler, kendi içinize yolculuk(ben kimim, nerden geldim nereye gidiyorum soruların cevaplarını arama), kurs, staj, parasal meselelerle ilgili konularda, Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 23 Mart tarihinden başlamak üzere, her şeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 29 Nisan tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 30 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.




Geri Hareket Süresince Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yukarıda sıralanan konularla ilgili önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılıkırk yaracak derecede merkez altına alınmalı ve incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, Eski bir mevzuyla alakalı düşünmek, geri dönüş yapmak ve yeni karar vermek adına geri hareket dönemleri oldukça faydalıdır. Çünkü herşeyi daha net ve açık bir şekilde görebilir.



Ayrıca: Yukarıda sıralan konularda ve geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki bulundunuz, Merkür geri hareketinin bitiminden sonra bu başlanan girişimde aksamalar ve gecikmeler ayrıca yanlışlıkların ortaya çıkması mümkündür.


Yine aynı şekilde, yeni bir işe adım atmak, birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek gibi her türlü yenilikte bulunmak aynı şekilde sonradan ummadığınız tersliklerle karşılaşmak ve beklentilerinizin umduğunuz gibi olmaması anlamı taşır.


Son söz: Yapılması muhakkak olan işlerinizle alakalı konularda son derece dikkatli davranarak, analiz ederek, araştırarak, soruşturarak, kesinlikle bilgi sahibi olmayı önemseyerek gündelik tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Her türlü kayıp,terslik, gecikme, sistem dışı durumlar, eksilmeler, gözden kaçırmalar, dikkatinizden kaçmalar konusunda temkinli olmalı, önceden tedbirler almalı, işi şansa bırakmamalısınız.



Geri Hareket Süresince Bahsi Geçen Konularda:



-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
-Yalnız başımıza kalmak hoşunuza gider, sohbet etmekten, gereksiz yere konuşmaktan hoşlanmazsınız.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar
-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
-Gündelik zorunluluklarınıza kimi zaman ara verip, gönlünüzce bir şeyler yapabilme gücü bulursunuz.
-Daha önce verilen bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.



Son Söz: Merkürün geri hareketi esnasında herşeye yeniden bir bakış açısı altında incelemek yararlı olacaktır. Yukarıda belirtilen konularda yapmak istediklerinizi, yeniden ele alarak düşünmeniz, değerlendirmeniz ve eksikleri tamamlamanız son derece faydalıdır.


----------

PARA KONULARI



19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek yöneticiniz Güneş, kazanımlarınız konusunda dışarıdan gelebilecek desteklere ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Duruşunuz ve kendinizi ifade ediş tarzınızla bunu karşınızda bulunan insanlara hissettirmeniz gayet kolaydır. Garip bir çaresizlik haliniz vardır. Eğer eşiniz, aileniz hassas kişilerse bunu anlamakta gecikmezler. Önceden yapmanız gereken bazı ödemeler nedeniyle sıkılmanız mümkündür. Bu ödemelerde size verilecek destek oldukça rahatlatıcıdır. Bir tür bağımlılık haliniz vardır. Yani sadece kendi kazanımlarınızla yol almanız zor gibidir. Belirsizlikler canınızı sıktığı için gelebilecek yardımlar sizi rahatlatabilir. Balık burcu seyir zamanları bir Aslan için zorludur. Çünkü o her konuda kendisini ifade etmekten yanadır. Bu dönemdeki diğer enerjiler her ne kadar itici bir faktör olsa da, Balık burcunda ilerleyen Güneş bir Aslan için ister istemez bir ürkeklik, yavaşlık ve duyarlılık zamanının işaretidir. Kendisine ulaşacak bir dost eli veya desteğe minnettardır. Parasal mevzularda bu dönem belirsizlik içerebilir. Ancak ben öngörüm gereği Güneş-Balık burcu sürecinin ruhsal anlamda inancınızı güçlendirici ve cesaretinizi arttırıcı bir dönem olacağını düşünüyorum. Çünkü ne olursa olsun Jüpiter inanç evinizde ilerlemekte. Bu durum, kendi içinizde- ben kimim, nerden geldim nereye gidiyorum diyerek sorgulamada bulunmanızı ve bu sorgulamanın da size cesaret vereceği kanaatini taşıyorum. Hani bazen insan öyle bir sıkışır ki, hem maddi hem de manevi anlamda çıkmaz bir sokakta hisseder kendini. Tam o anda kendinize inanmanız, güvenerek yola devam kararı almanız mümkündür. İşte Güneş Balık burcu seyri, ikinci yöneticiniz Jüpiter tarafından desteklendiğinde yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir.



21 Şubat-9 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda, hem kendi kazancınızı hem de dışarıdan elde edeceğiniz destekleri birleştirerek hareket etmek ihtiyacınızın göstergesidir. Yani -ben bu kadar kazanıyorum, şurdan şu kadar gelir, toplam bu kadar olur diye bir hesap yapabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus neye ihtiyacınız olduğunu ve neler yapmanız gerektiğini uygun bir bütçe içinde düzenlemeye çalışmaktır. Yani sistem dışı gelişmelerin olabileceğini düşünerek kenarınızda üç beş kuruşun bulunması faydalıdır. Akılcı sorgulamalar yapmak gerekiyor. Yani fazla açıldıysanız kendinizi düzenlemeniz veya ortak ilişkide bulunduğunuz kişinin de yaptıklarını kontrol etmeniz yerindedir. Bu enerji altında öyle fazla hassas, duyarlı, sanki güçsüzmüşsünüz, çaresizmişsiniz gibi düşünmeniz gereksizdir. Kapıları zorlayacak içeri girerek hakkınız olanı iyi bir ifade ve kendinize olan duruşunuzla elde edebilmek için Satürn geri hareketinin size söylemeye çalıştığı uyarıları da kulak arkası yapmamalısınız. Bu son derece önemli. Akıllı bir planlamayla, iş ortaklarınız veya sözleşmeleriniz konusunda dikkatli davranarak, yeniliklere açık ancak uyumluluğu merkez alarak hareket ederseniz, finansal açıdan rahat bir dönem geçirebilirsiniz. Baskın kimlik, inatçı tavırlar ve umursamaz halleriniz rakiplerinizle aranızda uçurumlar yaratabilir. Sakin ve akıllıca ilerleyelim. Ayrıca borç veya kredi girişimlerinizde çok iyi düşünün. Birilerine uzun ömürlü güvenip güvenemeyeceğinizin hesabını lütfen iyi yapın. Böylece ileride keşke bu borcu almasaydım veya keşke bu işe girmeseydim demezsiniz.


23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, parasal konularda başkalarıyla olan ilişkinizin önemini göstermekte. Bu seyir esnasında, hedeflerinizi veya içinde bulunduğunuz durumu başkalarına bağımlı kalarak çözmek yerine, engelleri ve sıkıntılarınızı kendinize güvenerek halletmeye çalışmanız tabii ki daha iyi olacaktır. Yani dışarıdan bir yardım görmeseniz bile ayakta durabilmeniz gerekiyor. Böyle bir geçişte, maddi problemleriniz sizi daha fazla hassaslaştırabilir hatta dayanma gücünüzün sınandığını hissedebilirsiniz. Eğer arkanızda güçlü bir ortağınız, aileniz veya karşılıksız bir şekilde size yardım edecek bir insanınız varsa ve siz de bu yardımlaşmayı doğal görüyorsanız bu süreci hiçbir sorun yaşamadan kolaylıkla geçirirsiniz. Ancak tam tersine desteksiz veya hiç istemediğiniz halde bağımlı iseniz doğaldır ki, gururlu Aslan kendini rahat hissetmeyecektir. Ancak şu var ki, Mars Balık burcunda ilerlerken ikinci dispozitör gücü Jüpiter Koç burcunda ilerlediği için açıkçası ilahi bir yardımın sizi bulacağına inanıyorum. Hayatta hiç bir zaman umut tükenmez dostlarım. Kaldı ki siz Güneşin özel insanlarısınız. Lütfen pozitif düşünmeye çalışınız. Evet devam edelim. Genel olarak bu seyir süresince gerçekçi hedefler belirlemek önemlidir. Çünkü bu enerjinin yapısında hayali düşünmeye istidat vardır. Buna dikkat edelim. Ayrıca sabırlı olmak lazım. İşte bu sabır olgusu bu dönemde azalabilir. Kadere veya başkalarına karşı içsel bir öfke beslemeyiniz. Çaresizliğinizi kimi zaman insanların dikkatini çekmek için kullanmayınız. Yapılması gereken maddi konularda gerçekçi düşünmek, gerçekçi bir planlama yapmak, mücadeleden vazgeçmemek, kazanç elde etmek için hem dış dünyada savaşmak hem de size yardımcı olabilecek kişilerle ilişkinizi güçlü tutmaktır. Yani işinizi bilen bir kişi gibi hareket etmeniz lazım.



9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemeye başlayacak kazanım evinizin yöneticisi Merkür, gücünüzün dış dünyada ifade bulması, eylemde bulunulması zamanıdır. Söz gelimi bir iş ortaklığı kurdunuz, parasal meselelerde anlaştınız. Tarihler 9 Martı gösterdiğinde bu işleri yürürlüğe koymak için hareketlenmeye başlarsınız. Bu ister yurtdışıyla alakalı olsun isterse eğitim veya mesleki konularda farketmez. Eldeki gücü, finansınızı, dış dünya ile bağlantıya geçerek bir şekilde kullanmaya başlarsınız. Yaptığınız işin kalıcılığı veya size olabilecek artısı tabii ki önce doğum haritanızdaki etkilere ve ardından da işin sağlamlığına bağlı olarak gelişir. Yani para işini halledersiniz, ancak dibi sağlam değilse uzun süreli gelir sağlaması mümkün olmayabilir. Yine bu dönem sadece keşif amaçlı yapılan bir girişimin göstergesi olabilir. Elinizdeki parayla bir projeyi hayata geçirmeye çalışırsınız veya yapacağınız işin projesi için para harcarsınız. Bir reklam tanıtımı için parayı kullanırsınız. Söz gelimi medya, yayın organları vasıtasıyla işinizi dış dünyaya gösterirsiniz. Bu dönemin bir başka etkisi inanç yoluyla yapılacak seyahati gösterebilir. Bir başka ülkeye, ülkünüzü hayata olan bakış açınızı geliştirmek amaçlı gidebilirsiniz. Yüksek okul için araştırmada bulunabilirsiniz. Belki de yurtdışında okumayı düşünüyorsunuzdur. Bunun için yabancı ülkeye gidebilir oradaki imkanları gözden geçirirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için yurtdışına gidebilirsiniz. Benim bu tarihler arasında size tavsiyem 30 Mart tarihindeki geri harekete kadar maddi konulardaki işlerinizi tamamlamanız, o tarihten sonra parayı nereden elde edeceğinizi nasıl kullanacağınızı, karşınıza çıkan fırsatları ve durumunuzu olumlu yönde değerlendirmek için gözden geçirmelerde bulunmanızdır. Geri hareket sonrası bunları kolaylıkla yürürlüğe koyabilirsiniz.



Mart Ayı Astrolojik Takviminiz



Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-15-16-19-20-23-24-25-

Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-10-21-22-28-29-30

Aşkta En Şanslı Günler : 23-24-25

Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

Yeniay : 15-16

(Ay gezegeninin Aslan burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze

Dolunay : 1-2-28-29-30

(Ay gezegeninin Kova burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslan, ayı, burcu, deäŸerlendirmesi, mart


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:29
Yay Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:13
Oğlak Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:12
Kova Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:10