IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2011, 06:21   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi




2 Mart tarihinde Kova burcunda ilerleyecek Venüs, her konuda size destek olacak bir kişiye, dostluklara ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. İlişkilerinizde mantık ön plandadır. Arkadaşça paylaşımda bulunmanın sizi rahatlatacağı kesindir. 9-21 Mart Merkür ve Güneş Koç burcu etkinliği altında, iş hayatınızla alakalı konularda kendinizi hızlı ve ateşli bir şekilde ifade etmeniz mümkündür. Yeni bir başlangıç için sizi itekleyen bu enerjiyi kullanmak için yeni şeyler keşfetmeye hazır olmanız gerekir. Eğer öncü gücünüzü kullanabilirseniz bu enerjiler sayesinde kendinizi hırslı bir şekilde ifade etmeniz mümkündür. Planlarınızı 30 Mart tarihinde Merkür geri hareketine başlamadan uygulayabilirsiniz. Ancak bu tarih sonrası karşınıza çıkabilecek teklifleri lütfen mercek altına alınız.



Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 mart Venüs kova burcuna girişi 04:39
9 mart Merkür Koç burcuna girişi 19:47
12 Mart Uranüs Koç burcuna girişi 02:49
21 mart Güneş koç burcuna girişi 01:21
27 mart Venüs balık burcuna girişi 09:53
30 mart Merkür Geri Hareket Başlangıcı 23:48 Koç burcu





AŞK VE İLİŞKİLER



23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, bir önceki Kova sürecine göre çok daha yumuşak ve çok daha empatide bulunacağınız bir dönemin işaretidir. Bu süreçte aşkta yeni tanışmalar, ruhsal birleşimler ve gönül ilişkilerinde fedakarlık ve özverili tavırlar ön planda olmaya başlar. Bir önceki süreçteki belirsizliklerin yerini şimdi isteklerini fantezileriyle süslemek isteyen bir kişi almıştır. Yani partnerinizle hayatın tüm karmaşık ve sıkıntılı yanlarını birlikte göğüslemek ve aşkla ilerlemek arzunuz yoğunlaşır. Kavgalar ve çatışmalardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışabilir, öfkelenseniz bile bunu direkt olarak göstermek yerine kendi içinizde çözümlemeye çalışmanız mümkündür. Bu enerjinin yaratabileceği bir başka psikolojik durum ise, yaşadığınız ilişkinin kalitesine göre kimi zaman boyun eğen tavırlar içinde oluşunuzdur. Yani anlaşmayı isteyen fakat bir türlü bu sağlanamadığı için üzülen çaresiz kişi görünümü içinde olabilirsiniz. Burada dikkat edilecek nokta, ne istediğinize ve sizi neyin mutlu edeceğine karar vermenizdir. Eğer amacınız mutlu ve huzurlu olmaksa o zaman karşınızdaki kişiyle ortak bir noktada buluşmak en doğrusudur.



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs hem özel paylaşım hem de parasal konularda etkili bir dönemin işaretidir. Venüs bu süreçte mesafe duygusu yaratabilir. Parasal açıdan bu dönemi rahat ve duygusal açadan güvende geçirmek istiyorsanız, özellikle size katkıda bunabilecek kişilerle irtibatınızı sağlam tutmakta fayda var. Eşinizle, iş ortaklarınızla maddi paylaşımlarınızda bu dönemde dalgalanmalar yaşanabilir. Yani şöyle veya böyle olur demekten ziyade sürpriz gelişmelere açık olmalıyız demek daha doğrudur. Özel ilişkinizde bu süreçte, zihinsel uyum birbirinizin farklılıklarına saygı göstermeniz son derece yararlıdır. Partneriniz sizinle çatışmaya kalkışsa dahi siz nazik uslubunuzla işbirliğine açık olunuz. Venüs onun, belirli bir mesafe koyarak ilişkiyi sürdürmek taraflısı olabileceğini gösterir. İlişkisi olmayanlar ise mesafeli ve dostça yaklaşımlı bir kişiyle tanışabilirler.

21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme aşamasındaki tüm girişimlerinizde destekleyici ve son derece kuvvetlendirici bir enerjidir. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, öncü davranmak, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Sert bir enerji gibi gözükse de, eğer belirli bir alanda odaklanarak olumlu girişimleriniz için veya şu ana kadar bir türlü cesaret bulamayıp beklemede bıraktığınız işler için kullanmanız halinde son derece yararlıdır. Yalnız bu enerjiyi değerlendirirken ben bilirim tarzı tepkilerde bulunmak ne kadar yanlışsa, düşünmeden, incelemeden kararlar almak, önünüze çıkan teklifi enine boyuna incelemeden olur yanıtı vermek de bir o kadar yanlıştır. 12 Mart tarihiyle kariyer evinizde etkili olmaya başlayan Uranüs-Koç burcu geçişinin size olan yansımalarını mutlaka iyi okuyunuz. Çünkü bundan sonra kariyer konusunda bireysel çıkışlarda bulunmanız mümkün.



Güneş Koç burcunda ilerlerken güçlü enerjinizi en verimli şekilde kullanmak, iş alanında zorlu koşullarla baş edebilmek için hırs ve azimle çalışmak, sorumluluklarınızın bilincinde olmak gerekir. Rekabete açık olmalı, kendinize güvenmeli, hayalci yaklaşımlardan uzak durmalı, hedefleriniz konusunda kararlı olmalı, dilemek yerine harekete geçmelisiniz. Bu süreçte özellikle ailenizi yakından ilgilendiren konular gündeme geleceğinden girişimlerinizde güvence konusu önemli bir yer tutabilir. Bu nedenle çalışkan olmalı, yersiz, ilgisiz işlerle uğraşmak yerine, yarınlarınızı düşünerek planlı hareket etmelisiniz. Dışa karşı kapalı, sadece alıştığınız ortamlarda kendinizi sergilemek düşüncesi yerine, dış dünyanın içinde yer almalı, azimli davranarak hedefinizin üzerine gitmelisiniz. Bildiğiniz gibi aşk konusunda olduğu gibi iş hayatında da Yengeçler hassas düşünmeye yatkın kişilerdir. Alışkanlıklarına sıkı sıkıya sahip çıkarlar. Oysaki girişimcilik ruhu, cesaret ve yeri geldiğinde azimli ve kararlı olmak lazım. Böyle bir imaj altında, sizi kimsenin yönlendirmesi ve yönetmesi, ezmesi mümkün olmaz. Güneşin Koç burcundaki öncü-ateş enerjisini kendinize girişim anlamında itici güç olarak kullanmayı bilirseniz, toplumsal tüm aktivitelerinizde ve mesleki alanında sesinizi duyurmayı başarabilirsiniz.


BALIK BURCUNDA YENİAY



Sevgili Yengeçler 4 Mart saat 22:46 itibariyle Balık burcunda oluşan Yeniay, tüm burçlar gibi sizleri de olumlu yönde destekleyicidir. Öncelikle yüreğinizdeki inancı, maneviyatınızı, yaşama sevincinizi yükseltecek bu güçlü enerji, yaşamsal engellerinizi aşabilmenizde ve geleceğinizi şekillendirmenizde size yardımcıdır. Toplum içindeki konumunuzu belirlemenizi sağlayacak olan, eğitim, iş veya farklı alanlardaki aktivitelerinizde başarılı olmanız bu etki altında mümkündür. Yeter ki kendinize bir yön çizmiş ve belli bir hedef belirlemiş olun. Yeniay günleri genel olarak tazelik, zindelik ve hayatın zorluklarıyla mücadele etmekte size yardımcı ek bir kuvvettir. Hani insan kendini kimi zaman çaresiz ve çözümsüz hisseder ya, böyle anlarda dışarıdan bir yardım bekler. İşte bu enerji, evrenin size gönderdiği moral takviyesidir. Hayatı daha anlamlı bir şekilde ele almanızı, yenileşmek adına keşifte bulunmanızı ve kendi yolunuzda inançla ilerlemenizi sağlar. Tabi ki hiçbir şey için çaba sarfetmeyenler ve herşeyin hazır halde eline ulaşmasını bekleyenler için bu enerjinin pek bir faydası olmaz. Yeniay inananların, umudunu kaybetmeyenlerin ve hayata bir şekilde tutunmaya çalışanların destekçisidir. Bu enerjinin sizlere ulaşabilmesi için yapmanız gereken en önemli şey, cesur olmak ve inançla mücadelenizi sürdürmektir. İşte o zaman şans denilen olgu kapınızı beklemediğiniz bir anda çalabilir.



Yeni bilgiler öğrenmek, hayata bakış açınızı güçlenen inancınızla süsleyerek kendiniz adına en doğru kararı verebilmek mümkündür. Maneviyatınızı yükselterek, içinde bulunduğunuz zorluklara uygun çözümler yaratabilmenizde yardımcınızdır. Yeniay toprağa ekilen yeni tohum demektir. Bu da gösteriyor ki, önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız fırsatlar kendi adınıza verilecek yeni kararların simgesidir. Bazılarınız için yüksek eğitimle alakalı bir değişimin işareti olabilir, kimileriniz için hayata bakış açınızı yenileştirici olabilir. Spritüel konular, bilinmeyenler fazlasıyla dikkatinizi çekebilir. Denizaşırı yolculuklar, gönül hayatınızla ilgili yaşanabilecek yeni deneyimler önünüzde farklı bir yolun açılmasını sağlayabilir. Ahlaki ve etik değerleriniz yükselir. Akıl gücünüz ve iletişim kabiliyetiniz artar. Daha hızlı bir şekilde öğrenebilir ve öğrendiklerinizi uygulama fırsatı yakalayabilirsiniz. Dünya görünüşünüz farklılaşır. Öncesinde sizi fazlasıyla etkilemeyen konular şimdi dikkatinizi çekmeye başlar. Çevrenizle olan güçlü ilişkileriniz size ayna vazifesi görür. Sezgileriniz başkalarına ışık ve rehber olur. Kısaca bu yeniay hem iletişim hem değişim hem de hayata bakış açınız bakımından etkileyicidir.


DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA



Sevgili Yengeçler 19 Mart saat 20:11 de, Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, yakın aile bireylerinizle alakalı önemli gelişmelerin göstergesi olabilir. Bu gelişmeler size fazladan sorumluluk yükleyici olabilir, üzerinizde baskılar oluşturabilir. Bu baskılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Eğitimini sürdürenler veya iş başvurularında bulunanlar açısından da bu dolunayın anlamı oldukça büyüktür. Yaşanabilecek gelişmeler hayatınızın bundan sonrası adına önem taşıyabilir. Dolunay hasat zamanı gibidir. Yani önceden planlanan, üzerinde çalışılan, mücadele verilen konuların son halini görmek açısından değerlidir. Hafta boyunca etkisi devam edecek bu Dolunay birçok durumu aydınlatıcıdır. Bilinçli hareket ederseniz, her şey kendiliğinden çabucak yoluna girebilir. Fakat fevri davranır, olayları mantıklı bir şekilde ele almaz, saplantılı ve endişeli reaksiyonlar gösterirseniz herşey bir dağ gibi önünüzde yığılabilir.



Oysaki ölçülü ve ılımlı yaklaşımlar altında detaylar çok daha kolay görülür ve yaşamınıza daha olumlu bir yön çizebilmeniz kolaylaşır. Yapmanız gereken çevrenizle olan ilişkinizi güçlü tutmak, gelişime açık olmak, inancınızı yüksek tutmaktır. Yaşamınızı ilgilendiren her konuda lütfen pozitif düşünmeye çalışın. Sizin adınıza güzel gelişmeler olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Çıkacağınız bir seyahat, veya alacağınız bir haber yaşamınıza yeni bir yön çizmenizi sağlayabilir. Oturduğunuz çevrenizde değişimler meydana gelebilir. Bu arada yazılı belgeler veya kontratlar konusunda dikkatli olmanızı, iyice incelemenizi öneriyorum.


----------

URANÜS KOÇ BURCUNDA



12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Uranüs gezegeni başta meslek hayatınız olmak üzere toplumsal statünüz, maddi dünyada gerçekleştirdikleriniz, ebeveyn(anne veya baba) ilişkileriniz, işverenleriniz kısaca yazgı niteliğinde olan her türlü aktivitenizle ilgili konularında etkilidir. Bundan önceki yedi yıl boyunca gerçekleştirdikleriniz, çabalarınız Uranüs sayesinde toplum içinde belirgin hale gelir. Hayatınızda anlamlı olan, zihninizde canlandırdığınız ve gerçekleştirmek istedikleriniz Uranüs Koç burcu seyrinde hızlanır, ivme kazanır ve aktif hale gelebilir. Uranüs uzun seyirli bir gezegendir ve kuşakları ilgilendirir. Bu dönemde doğan çocuklar oldukça hızlı ve cesur adımlar atabilirler. Onlar dünyaya gelişleri itibariyle değişim arzusu duyan yenilikçi görüşte olan kişilerdir. Geleneksel yapıda olan ve kendi kabuğu içinde güven içinde yaşamak isteyen Yengeçler için Uranüs gezegeninin hızlandırıcı etkisi kimi zaman şok edici olabilir. Yaşamınızda meydana gelebilecek ani değişimlere adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Ancak şu var ki, bütün bunlar gelişiminiz adına son derece önemli olabilir. Eğer bazı yenilik ve değişimler yaşamınızda aniden oluşuyorsa bu Uranüsün izlemenizi istediği yeni bir yol ayrımının işareti olabilir. Böyle durumlarda önünüze çıkan fırsatı mutlaka gözden geçirin. Eğer gelişiminiz için gerekliyse uygulama konusunda cesur davranın.Uranüs gezegeni çalışma hayatında olan kişiler için son derece etkilidir. Bazen hiç aklınıza gelmeyen değişimler birdenbire karşınıza çıkabilir. Yıllarca görev aldığınız ve belli bir rutinde sürdürdüğünüz işiniz sona erebilir. Bu sizi hiç şaşırtmasın. Bilin ki bir başka yenilik sizi takip etmektedir. Böyle durumlarda panik olmak yerine değişikliğin sizin hayatınızdaki önemini kavramaya çalışınız. Çünkü Uranüs farklı yönlerinizi ortaya koyabilmeniz için destekçinizdir. Uranüs Koç burcunda ilerlemeye başladığında Satürn yuva evinizde transitte olacak(Terazi burcunda) bu durum ailenizle aranızdaki dengeli paylaşımın önemini gösteriyor. Sizler şimdi, gerek yuvanız sınırları içindeki huzuru temin etmek gerekse mesleki konumunuz, toplum içindeki yerinizle alakalı değişimlere açık olmak durumundasınız. Bu iki önemli gezegen arasındaki dengeyi sağlamanız halinde yaşamınızda yepyeni bir sayfa açılacak demektir. Şimdi gelelim dikkat edilmesi gerekenlere. Uranüs hakikaten hızlı ve çarpıcı enerjileriyle dolu olarak hayatımıza dahil oluyor. Kimi zaman üzerimizde fazlasıyla etkili olup bizi başkalarının yönlendirmeye kalkışması nedeniyle gerginlik duyabiliriz. Baskılardan kurtulmak için fevri kararlar almaya kalkışabiliriz. Hatta kimi zaman her şeyi bırakıp çekmek gitmek isteyebiliriz. Oysaki sağlam ve uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirecek kadar dayanıklı ve bilinçli davranırsanız ödülünüz büyük olur. Uranüs, 10 Temmuz-10 Aralık tarihleri arasında Koç burcunda geri hareket yapacaktır. Bu dönemde kendi istediğiniz yolda ilerlemek için özgürlüğe fazlasıyla ihtiyaç duyarsınız. Hatta hiç düşünmeden radikal kararlar verebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki, sırf değişiklik olsun diye yapılan yenilikler heyecanlıdır ancak üzerinde iyi düşünülmediği takdirde sorun çıkarabilir.


İŞ VE KARİYER



19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyen Güneş etkisi altında idealleriniz ve hayata bakış açınız farklı nüanslar taşımaya başlar. Yine sahiplenici koruyucu ve kollayıcı enerjiler altında hareket etmeye başlarsınız. Çok uzak görüşlü bir ruh hali sizi sarabilir. Merkezinizde artık sadece kendiniz olmazsınız. Etrafınızdaki insanlara karşı cömert, verici ve onların ihtiyaçları konusunda hassas davranışlar görülmeye başlar. Kendinizi geliştirmek, deneyim sahibi olmak, dünya görüşünüze yenilikler katmak gibi girişimler söz konusu olmaya başlar. Yabancı dil öğrenmek, yabancı kültürlere ilgi duymak, araştırmak, yüksekokul konusunda girişimlerde bulunmak, herhangi bir dalda uzmanlaşmaya çalışmak gibi girişimler söz konusu olmaya başlar. Kişisel deneyimlerinizle olgunlaşmak, macera hevesinizin artışı gibi durumlar da yine bu dönemde önemli hale gelebilir. Eğitim konusu fazlasıyla ilginizi çekebilir. Bazı anlarda biraz geriye çekilmek, dinlenmek, yoğunluktan yada sorunlardan kaçmak gibi eylemleri de yine bu süreçte yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, inancınızın gücü yolunuzu aydınlatıcıdır. Rüyalarınızdaki gibi bir yaşam için her şeyden önce kendinize olan güveninizi dimdik ayakta tutmalısınız. Kimileriniz yaşamını yüksek eğitim konularında ileri adımlar atarak, kiminiz bir dini harekete kendini adayarak, kimileriniz ise aile bağlarını kuvvetli tutarak bunu gerçekleştirebilir. Yolculuklar, sizin kendinizi geliştirmeniz adına önemli bir yer teşkil edecektir. Yargı gücünüzle yaşamınızdaki her olguyu yeniden düzenleyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı son derece dikkatli olunuz. Onlar göründüklerinden farklı olabilirler. Evli olanlar eşlerinin aileleriyle olan ilişkilerini güçlü kılmaya devam edecekler, onlardan da aynı desteği göreceklerdir. Sürtüşmelerden uzak kaldığınız sürece kafanız da dinç olacaktır. Programlı seyahatlerden ziyade kendi arzunuzla yolculuklar yapabilirsiniz. Bazen bu seyahatler esnasında enteresan durumlar veya insanlarla karşılaşma olanağı bulabilirsiniz. Mistizm ve ruhsallığa karşı bir meyil oluşabilir. Fikirleriniz genel anlamda görünmeyenin arkasındaki gücü keşfetmiş olmanın bilgisiyle daha ruhsallaşabilir. Yani yaşamın elle tutulur gözle görüleni dışındaki konular üzerine olabilir. Anlayışın ve sevecenliğiniz belirgin olarak artabilir. Yüce Allaha ve onun sunduklarına olan inancınız artar. Ve dünyaya gelişinize daha farklı bir şekilde bakarak insanın aslında ne kadar mükemmel yaratıldığını ve yanlız olmadığını düşünebilirsiniz. Bu dönemde hayal kırıklığına uğramazsınız ama siz eğer yaşamınızın sorumluluğunu kendiniz dışındaki insanlara veya olaylara bağlı kılarsanız doğaldır ki yanlışa sürüklenebilirsiniz. Her şeyden önce kendi ayaklarınızın üstünde durmayı başarmalısınız. İşte bu dönem en önemli konu bu olacaktır. Nelere sahipsiniz neler hedefliyorsunuz ve ne kadarını gerçek kılabilirsiniz. Yolunuzu aydınlatan bu dönemdeki enerjiyi doğru yerde doğru zamanda kullanırsanız kafanızın içindeki her şey için yeni bir adım atabilirsiniz.



21 Şubat-9 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür etkisi altında, düşünceleriniz ve her türlü iletişim konularında ideallerinizi gerçekleştirme isteği göze çarpabilir. Ruhsal yanınız ve sezgi gücünüz her zamankinden çok daha fazla artabilir. Sempatiksinizdir. Diplomasi konusunda yetenekli olursunuz. Ama aynı zamanda duygularınızı olumlu anlamda dengelemeyi de bilirsiniz. Hayatın geriliminden, stresten uzak kalmak gerektiğini bilirsiniz. Duygusal güvencenize yeni anlamlar getirebilirsiniz. Tez canlı bir fantezi gücünüz oluşur. Sizinle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir araya gelmeyi benimsersiniz. Yeni insanlar tanımak özellikle yabancılarla ilgili görüşmelerde bulunmak hep değişik bakış açılarını öğrenmek adınadır. Telepati özelliğiniz de artar, bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Ailenizle ilgili yurtdışı seyahatleri konusu gündeme gelebilir veya ailesinden uzakta olanlar onları ziyarete gidebilirler. Bilimsel ve teknik olmaktan çok daha edebi veya şairane etkiler altına girebilirsiniz. Duygularınızı romantik bir şekilde kaleme almak gibi girişimleriniz olabilir. Bazı zamanlarda dalgınlık yada kaygısızlık haliniz olacaktır. herşeyi duygusal yönden ele alır ve bu görüş açısından olayları değerlendirebilirsiniz.



9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Merkür, meslek hayatınızla ilgili konularda ne olursa olsun sakinliğinizi korumak, gerginliklerden uzak durmak, keyfi düşünmemek ve hepsinden önemlisi sabırlı olmaktır. Çünkü Merkür koç burcu süreçleri sizin tahammül gücünüzün sınandığı zamanlardır. Hani kelime yerindeyse yoğunluk haddinden fazladır, her kafadan ses çıkmaktadır ve sizi bütün bunlarla mücadele ederek işlerinizi yapmak zorundasınızdır. Kararsızlık, aşırı duyarlılık ve alınganlıktan uzak kalmanız gereken bir zamandır. Herhangi bir konuda ikinci bir şansınız yokmuşçasına işlerinizi halletmeniz gerekmektedir. Genç insanlarla çatışmaya yatkınsınızdır. Hele patronunuz hızlı düşünen genç ruhlu birisi ise, dikkatli olma durumunuz ikiye katlanır, çünkü sürekli olarak aktif olmanızı bekleyebilir. İş seyahatleri gündeme gelebilir fakat bütün bunlar sizin için gerginlik kaynağıdır. Benim size tavsiyem Merkürün 30 Mart tarihinde başlayacak geri hareketine kadar işlerinizi yoluna koymanızdır. Hatta gölgeli günleri de hesaba katarsak 23 Mart tarihinden sonra acil kararlar vermemeli, yenilik anlamındaki işleri beklemede kalarak gözden geçirmelisiniz.


MERKÜR GERİ HAREKETİ-Koç Burcunda-30 Mart-22 Nisan



Merkür Geri Hareketi Hangi Konularda Etkili:



Mesleki kariyeriniz, toplumsal ün, şöhret ve saygınlığınızla ilgili durumlar, otoritelerle olan ilişkiniz(patronlarınız, ebeveynleriniz), sosyal itibarınız(statünüz), kader niteliğinde meslek(yazgınız), işverenleriniz, toplumsal açıdan tanınan güçlü yakınlarınız, yaşam hedeflerinizle alakalı girişimleriniz, yükselişiniz, mesleki sorunlarınız, sosyal mevkiniz, mesleki ödülleriniz, toplumsal ifadeniz, profesyonelliğiniz ile ilgili tüm konularda Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 23 Mart tarihinden başlamak üzere, her şeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 29 Nisan tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 30 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.



Geri Hareket Süresince Dikkat Edilmesi Gerekenler


Yukarıda sıralanan konularla ilgili önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılıkırk yaracak derecede merkez altına alınmalı ve incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, Eski bir mevzuyla alakalı düşünmek, geri dönüş yapmak ve yeni karar vermek adına geri hareket dönemleri oldukça faydalıdır. Çünkü herşeyi daha net ve açık bir şekilde görebilir.



Ayrıca: Yukarıda sıralan konularda ve geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki bulundunuz, Merkür geri hareketinin bitiminden sonra bu başlanan girişimde aksamalar ve gecikmeler ayrıca yanlışlıkların ortaya çıkması mümkündür.


Yine aynı şekilde, yeni bir işe adım atmak, birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek gibi her türlü yenilikte bulunmak aynı şekilde sonradan ummadığınız tersliklerle karşılaşmak ve beklentilerinizin umduğunuz gibi olmaması anlamı taşır.


Yapılması muhakkak olan işlerinizle alakalı konularda son derece dikkatli davranarak, analiz ederek, araştırarak, soruşturarak, kesinlikle bilgi sahibi olmayı önemseyerek gündelik tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Her türlü kayıp,terslik, gecikme, sistem dışı durumlar, eksilmeler, gözden kaçırmalar, dikkatinizden kaçmalar konusunda temkinli olmalı, önceden tedbirler almalı, işi şansa bırakmamalısınız.



Geri Hareket Süresince Bahsi Geçen Konularda:



-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
-Yalnız başımıza kalmak hoşunuza gider, sohbet etmekten, gereksiz yere konuşmaktan hoşlanmazsınız.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar
-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
-Gündelik zorunluluklarınıza kimi zaman ara verip, gönlünüzce bir şeyler yapabilme gücü bulursunuz.
-Daha önce verilen bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.


Son Söz:

Merkürün geri hareketi esnasında herşeye yeniden bir bakış açısı altında incelemek yararlı olacaktır. Yukarıda belirtilen konularda yapmak istediklerinizi, yeniden ele alarak düşünmeniz, değerlendirmeniz ve eksikleri tamamlamanız son derece faydalıdır.



PARA KONULARI




21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek olan Güneş kariyerinizle ilgili gelişmelerde sizi destekleyici ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Sizler bu enerjiyi parasal konulardaki girişimlerinizde aktif bir güç olarak kullanabilirsiniz. Girişimde bulunarak iş alanında kendinizi gösterdiğinizde doğal olarak maddi kazanımlarınızda o denli artış gösterecektir. Kimileriniz bu süreçte artı işler yapabilirler. Bir yandan meslek hayatınızı sürdürürken diğer yandan başka işlerle uğraşarak, girişimlerde bulunarak ek gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Burada önemli olan kendi yeteneklerinize ve gücünüze sahip çıkmaktır. Doğuştan sizde olan fakat bugüne dek ortaya çıkmamış kimi zaman hobi olarak yaptığınız işleri bir düşünün. Bunları iyi bir şekilde pazarlamanız veya belirli kişilerle görüşerek anlattığınızda satabilmeniz mümkün olduğu gibi size artı bir gelir getirmesi de mümkün olabilir. Ayrıca bu süreçte para evinizin yönetici gezegeni Güneş koç burcunda olacağından parasal konularda agresif tepkilerde bulunmaktan, savurganlıktan ve etrafınızdaki insanlarla çatışmaktan uzak durmanız faydalıdır.



Mart Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-5-8-9-10-13-14-17-18-21-22-31

Zayıf Enerjili Günler 6-7-19-20-26-27

Aşkta En Şanslı Günler : 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

Yeniay : 13-14

(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 26-27

(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayı, burcu, deäŸerlendirmesi, mart, yengeã§, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:29
İkizler Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:24
Aslan Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:20
Başak Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:18
Yay Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:13