IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2011, 21:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Spiritüel Astrolojİ




SPİRİTÜEL ASTROLOJİ

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Astroloji spiritüel bir sanattır, matematiksel sayıları belirli bir düzene göre sıralamak değil. Hiçbir kitap belli bir insanın özellikleri hakkında bilgi veremez. Bir doğum haritasını yorumlamak sezgisel bir işlemdir. Yorumun ne kadar doğru ve kullanılabilir olduğu, yorumu yapan astrologun sezgilerinin ne kadar güçlü olduğuna bağlıdır. Hiçbir bilgisayar yüzeysel astronomik bilgi vermenin ötesine geçemez. Astroloji, mikro kozmos ve makro kozmosu, yani bizi ve evreni inceler. Yaygın inanışın aksine, yıldızların ve gezegenlerin bizim üzerimizde bir etkisi yoktur. Gerçekte onlar evrende iş görmekte olan görünmeyen ilahi enerjilerin görünen yüzleridir. Bana göre gökyüzündeki semboller, insanoğlunun kullanması amacı ile yaratıcının koyduğu “işaretler” dir; demir, otlar ve rüzgarlar gibi.
Astroloji haritanız, ruhunuz dünya katında bedenleşmeyi seçtiğinde, doğduğunuz yer ve zamanda gökyüzünün durumunu gösterir. Horoskopunuz, doğum anında aldığınız etkileri ve yaşamınız boyunca sizi çevreleyecek olan etkileri gösteren bir çeşit haritadır. Horoskop, yaşam boyu karşınıza çıkacak olan şartları gösterir. Neler olacağına değil, neler olabileceğine ışık tutar. Bundan ötürü, önceden bilgi vererek, herhangi bir şeyi değiştirmek için neler yapabileceğinize dair öğütte bulunur. Eski bir deyiş vardır;
“yıldızlar ileri doğru iterler ama zorlamazlar”.
Zodyak, gezegenlerin bir ucundan diğer ucuna doğru hareket ettikleri bir hattır. Esas olarak 12 eve ayrılır. Bu evler yaşamınızın her alanını içerir. Burçlar ise Zodyak boyunca ilerleyen yıldızlardır. Gezegenler ait oldukları burçlarla etkileşim içindedirler. Burçlar ve gezegenler sabit durumdaki 12 ev boyunca hareket ederler. Bu burçlar, hareketler ve pozisyonlar bütüne ulaşabilmek için öğrenmeniz gereken amacınızın ve ruhunuzun kompozisyonunu açığa çıkarırlar.
Phaedron


Konu Perius tarafından (03 Mayıs 2011 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astrolojİ, spiritüel, spİrİtÜel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Spiritüel Aşk - Amin Zefrel YapraK Kültür ve Sanat 0 17 Eylül 2009 21:32