IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2007, 22:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burc'lar arasi Uyum




KOÇ ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI

Koç kendini daima merkezde hissettiğinden, Koç kadınıyla olan ilişkiniz, ancak o kendini size tabı kılmaya hazır olduğunda iyi gidebilir. Bir Koç kadını olarak, onunla devamlı aynı basamakta durmaya çalışmayın, çünkü o doğuştan liderdir ve evlilikte de öyle kalmak ister. Ancak o zaman bir kadını kabul eder.

Koç erkeği, Koç kadınında ilgi alanlarını entelektüel olarak paylaşabileceği ve uyumlu bir aile yaşantısı düşüncelerini gerçekleştirebileceği bir insan arar.

Bir Koç erkeğinin hayatında çocuklar büyük rol oynar. Eğer bir sevgili ve bir anne olarak beklentilerini karşılayabilirseniz, iyi bir baba olur.

Koç erkeği, genelde eğilimleri ve ilgi alanlarıyla kendini yönlendirir, çünkü bütün olasılıkları kullanmak ister. Ancak kendinden bir şeyler vermeden bunu yapabilmesi her zaman kolay değildir. Bir Koç kadını olarak siz, Koç erkeğinin bu eğiliminde eksantrik bir egoistlik olmadığını anlamak zorundasınız.

Eğer bu ilişkide, rotayı kimin belirleyeceği konusunda anlaşabilirseniz, bu ikiniz içinde mutlu bir beraberlik olur.


KOÇ KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

İki Koç karşılaştıklarında, etrafa kıvılcımlar saçılabilir. Düşünce farklılıklarına rağmen, birbirlerinin düşüncelerindeki temel noktaları anlamaya ve bir çözüm bulmaya çalışırlar. İkisinin de belirgin önderlik karakterleri yan yana geldiğinde, ortak yaşamları hiç bir zaman sıkıcı olmaz. İki Koç birbirini gerçekten sevdiğinde, bin diğerine kendi kişiliğini bulması için serbestlik verir.

Akıllı bir Koç Kadını, Koç eşinin, kendisinin de onun kadar güçlü olduğunu ve yaşamla tek başına da başa çıkabileceğini hiç bir zaman anlamasına izin vermez. İki Koç'un ilişkisi, ikisinin de amaçlarına uygundur ve birbirlerini tatmin etmek onları çok mutlu eder.
Burçlar Arası Uyum Burçlar ve Sağlığımız Burçlara Göre Diyet Burçlara Uygun Meslekler Burçların Gruplandırılması Burçların Özellikleri Celtic Astrolojisi Çin Astrolojisi Cinsellik ve Burçlar Evlerin Anlamları Genel Yıldızlar ve Gezegenler Yükselen Burçlar İletişim Anasayfa

KOÇ ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını basit fikirlerden hoşlanmaz ve buna tepki vermez. Koç erkeği, ara sıra Boğa kadınında bir kadında aradığı canlılığın yokluğunu hissedebilir. Bir Koç erkeği olarak Boğa kadınının sakin ve oturaklı tipi, size uyuşuk ve sıkıcı gelebilir. Yine de Boğa kadınına karşı doğru davranış biçimi geliştirirseniz, sizi ihtirasıyla şaşırtabilir. Onda, hiç beklemediğiniz bir ateşi canlandırabilirsiniz. Bu tamamıyla size bağlıdır. Her şeye rağmen onu çok fazla baskı altında tutmamalısınız, çünkü Boğanın 'boynuzlayabildiğini' de görebilirsiniz.

Koç ve Boğa, farklı bakış açılarına sahip oldukları için karşılaşmaları patlamaya benzer bir başlangıca yol açabilir. Bu nedenle bir ilişkiye girmeden önce, dünyaya bakış açılarının çok uzak olup olmadıklarını ve aralarındaki uçurumun karşılıklı tavizlerle kapatılıp kapatılamayacağını bilmek zorundadırlar. Sonuçta birliktelikleri, gerçek bir ilişkiye dönüşebilir.

Boğalar, Koçların en fazla karşı oldukları 'ayraç'lara fazla eğilimlidirler. Boğa kadını, bilgi sahibi olmadığı bir konuyla ilgilenmek istediğinde, baştan ona bu konuyu unutturabilirsiniz, Ama Boğa kadınının yanında taşa çarpabilirsiniz. Düşüncelerine uymayan bir şey karşısında çok zor ikna olur ve nadiren fikrini değiştirir. Yere öyle sağlam basar ki, ayaklarından yere demirlenmiş gibidir.

Bir Koç olarak onunla başa çıkabilirseniz, bu övgüye değerdir. Ondan çocuklarınız için çok fedakar bir annelik beklememelisiniz, çocuklarınıza en iyi yaşamı sağlama konusunda yan çizebilir.

KOÇ ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

İkizler kadını, rüyalarınızın kadını olmak için fırsat arar. Çünkü duygularından çok mantığıyla hareket eder. Koç ve İkizlerin birçok ortak noktaları vardır. Sizin sosyal olma eğiliminizi paylaşır ve tıpkı sizin gibi daima hareket halindedir, Toplumda sıcaklığı ve sevimliliğiyle parlar, bu da onu başkaları için değerli kılar.

Sizi rahatsız edecek flört ilişkilerine girmez, çünkü sınırları iyi bilir ve onları aşmaz. Kalbinin derinliklerinde sadıktır. Ateşle oynamayı sever ama yanmayı istemez. Zorluk çekeceğiniz konularda beklemesi gerektiğim hızla anlaması ve entelektüelliğiyle sizin için iyi bir eştir.

İkizler kadınının yanında acıkmamalısınız. Gerçekten iyi bir şeyler yemek istediğinizde, güzel bir restoran aramak zorundasınız, çünkü onu iyi bir aşçı olarak tanımlamak gerçekten mümkün değildir.

Her şeye rağmen ev işlerinde de gelişmeye yatkındır. Mesela aniden misafir geldiğinde, hiç yoktan lezzetli yiyecekler yaratabilir. Evde mi yoksa yolculukta mı olduğunuz konusunda sizi oldukça şaşırtabilir. Sohbet etmeye ve insanlara daima ihtiyacı vardır, bu da size zaman zaman yorucu gelebilir. İkizler kadını için çocuklarla ilgilenmek zevklidir, bu nedenle çocuklarına iyi bir anne olabilir.


İKİZLER KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

Onunla ilk buluşmanızdan aklınızda en çok kalacak olan şey, kendisine olan güveni olacaktır. Sizde, kimsenin onun yoluna engeller koyamayacağı, koysa bile onları hemen yok edebileceği izlenimi bırakır. İkinizin de çok coşkulu ve ateşli bir yapısı olduğu için, herkes kendini dizginlemek zorundadır, yoksa bu ilişkinin hiç şansı olmaz.

Koç erkeğinin de bir eşe ihtiyacı vardır ve sevmeye değer cazibesi, sizin annelik içgüdülerinizi uyandırabilir. Eğer Koçunuza ilk görüşte aşık olduğunuza inanıyorsanız, birbirinizi tanımak için zaman bırakın, çünkü bu erkek sizin için bile kolay yutulur lokma değildir.

Koç erkeği için aile yaşamı ve bu evde geçireceği rahat akşamlar çok önemlidir. Mesleğiniz bu ilişki için önemli olabilir. Koç, ailesi için neredeyse kendini feda eder ve iyi bir babadır. Onu flörtlerle kızdırmayın. Çünkü o zaman çok saldırgan olabilir. Eğer onun bağımsızlık isteklerine saygı duyar ve ateşli yapısını dizginleyebilirseniz, onun için 'bütün kadınların en iyisi' olursunuz.


İKİZLER ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI

Kesin olan şu ki o bir safkandır ve onunla olmak isteyen biri, önceden bütün özelliklerini iyice öğrenmelidir. Onunla en baştan uyumlu olmalısınız. İkinize de sadakat zor gelir, aynı anda iki eşle birlikte olmayı tıpkı oyun gibi algılar ve bunun üstesinden gelirsiniz.

Siz genelde bir ilişkiye başlarsınız, ama ciddi bir ilişki istemezsiniz. Ayrıca bu ilişkide aranızda iktidar mücadelesi baş gösterebilir. Koç kadını çok ateşli ve canlıdır. Sizde olmayıp onda var olan ve sizi şaşırtan özellikleri vardır.

Onda savaşçı ruhu vardır ve mesleğinde yükselmek için bundan faydalanacaktır. Siz de bu fikri kendi başarınız için kullanırsınız. Koç kadını her zaman olduğu gibi kendi ayakları üzerinde durabilecektir. Eğer birinden yardım istemek zorunda kalsaydı, kendini öldürürdü.

Ciddi olarak ne istediğini bilirse, amacını aklından çıkarmayacak ve ona ulaşacaktır. En az sizin kadar özgürlüğüne değer verdiği için, onu zincirleyemezsiniz, onun bağımsızlık güdüsü karşısında hiç şansınız olmayacaktır. Bu kadını 'yakalamak' için serinkanlı bir düşünceye ve hassasiyete ihtiyaç vardır. Bu kadın size ayak uydurabilecek kadar, ateşli ve enerji doludur.

Koç kadını aşka aşıktır ve sevgili olarak birbirinize uyuyorsunuz. Ev işlerinde, siz daha beceriklisiniz. Alışverişle, yemek pişirmeyi büyük bir zevkle size bırakacaktır. Bağınızın kopmaması için, evlilikte her zaman kendi özgürlüğünden fedakarlıkta bulunacaktır. Sevgi dolu ve ilgili bir anne olacaktır.


KOÇ KADININA GÖRE İKİZLER ERKEĞİ

Koç kadınındaki yoğun annelik duygusunu, hiç kimse İkizler erkeği kadar uyarmayı başaramaz. O, bir erkek vücudunda kişileşmiş çocuktur ve çocuk olarak kalır. Her ne kadar şakalarını biraz sıkıcı bulsanız da esprilerine ve her konuşmayı kendine çekme yeteneğine katlanacak bir mizah anlayışınız olmalı.

İdeal sayılabilecek olan bu ilişki, hayatı uzun süre dolduracak bir çok ortaklık içerir. Bunun gerçekleşmesi uzun sürmez, çünkü İkizler erkeği, kendinde olmayıp Koç kadınında bulunan bir çok özelliğe hayran kalır. Bir sorunla uzun süre uğraşabilmesi için çok özel bir motivasyonu olmalıdır. Bunun için para bile yeterli değildir.

Evlenmeye karar verdiklerinde de erkek, kadının meslek hayatına devam etmesini ve hatta yavaş yavaş kariyer yapmasını severek izler. Ev işlerine çok fazla emek harcamayı boşa harcanmış bir zaman olarak görür. İkizler erkeği çok kolay etkilenebilir ve iyi önerilere devamlı açıktır. Ancak yanlış öneriler sunan kişilerle bataklığa sürüklenmemesi için ona daima dikkat etmelisiniz. Bu açıdan bakıldığında, her şeye kolay inanması, onu çok ciddi zorluklarla karşı karşıya bırakabilir. Keza, dolandırıcıları da aynen cesaretli insanlar kadar sever.

Yaşam dolu yapısına rağmen, İkizler erkeği kolayca elde edilebilecek bir tip değildir. Onu kendinize bağlamak için bütün özelliklerinizi teraziye koymalısınız. Hiç bir flörtü kaçırmamak için daima hazır olması, sizi hiç bir zaman derinden yaralamamalı.

Güzel bir kıza hoş bir şekilde baktığında, namusunu kurtarmak için, bunu nadiren ciddi düşündüğünü söyleyebiliriz. Eğer onu, flörtleri ve aşkı arasında karar vermeye zorlarsanız, ona haksızlık edersiniz. İkizler erkeği bu durumda birçok çelişki yaşar.

Örneğin, sizin için bir karar vermesini istemenizden nefret eder, diğer yandan da önemli konularda karar verecek durumda değildir. Hatta ona göre, bir konunun lehinde ve aleyhinde olan noktalar, konunun kendisinden daha önemlidir. Bir dakika bile yerinde duramaz, buna karşın bir başkasında sakin izlenimi yaratır.
Burçlar Arası Uyum Burçlar ve Sağlığımız Burçlara Göre Diyet Burçlara Uygun Meslekler Burçların Gruplandırılması Burçların Özellikleri Celtic Astrolojisi Çin Astrolojisi Cinsellik ve Burçlar Evlerin Anlamları Genel Yıldızlar ve Gezegenl

KOÇ ERKEĞİNE GÖRE YENGEÇ KADINI

Yengeç burcunda doğanların iş anlayışı, siz Koçların anlayışına da benzer. Koç ve Yengeç, birbirlerinin yapılarındaki farklılıklara saygı gösterdiklerinde İdeal bir çift olabilirler. Yengeç erkeği gibi, Yengeç kadını da zırhından dışarı çıkarmak çok zordur. Koçlar için çok büyük sabır gerektirir.

Yengeç dişi burçlardandır. Bu burçta doğanlar bütün kurallarda pasiftirler ve ilk önce sığınaklarından çıkarılmaları gerekir, ancak ondan sonra atılgan ve tutkulu olabilirler. Yengeçlerin verici olmaktan çok alıcı oldukları söylenir.

Eğer Yengeç kadını aşkınıza dürüst bir şekilde karşılık verirse, yolun nereye gittiğini bilmese bile gerekli durumlarda daima sizi izler. Onu, zor ve yorucu biri yapan tatminsizliği için kendini değil tersine başkalarını genellikle de sizi sorumlu tutar.

Diğer yandan onu sorumluluk almaya zorlarsanız, yanında hiç şansınız kalmaz. Şimşek gibi bir hızla tası tarağı toplar ve sizi hayrete düşürür. Bir Koç erkeği olarak bu 'gezintilere' katlanabilmek için tekrar tekrar desteğe ihtiyacınız vardır.

Yengeç kadınıyla ciddi bir tartışmaya girmeden önce bütün meselelerinizi arkanızda bırakmış olmanız gerekir. Yengeç kadını şakadan hiç anlamaz. Kıskançlıklarının çoğu ilkel bir güdüden kaynaklanır. En iyisi, kendinizi ve gözlerinizi kontrol altında tutun, çünkü zararsız bir flört bile bir felaket yaratabilir. Belki de bu, her Yengece has bir sorundur; tutkunun tadını, siz kabuklarını kırmadan nasıl çıkarabilirler? Bundan dolayı karşı cinsle olan ilişkilerinde acı çekerler. Ona fark ettirmeden bu sorunu çözmesine yardım ettiğinizde tutku dolu bir zevk denizine dalabilirsiniz.

Her şey bir yana, siz de onun yardımseverliği karşısında boğulabilirsiniz. Çünkü onun duygu ve kararlarının etkisine girmek kadar hiç bir şeyden nefret edemezsiniz. Yengeç tüm burçlar içinde en evcimen tiptir. Size daima içinde emniyette olacağınız ve mutluluk duyacağınız sempatik bir yuva hazırlamaya çalışır. Bu yüzden çocuklarını, birer yetişkin olsalar bile büyük kaygılar içinde serbest bırakır. Her şeyi kendine bağlama çabası içinde olduğundan, çocuklarıyla olan bağlarını çok zor koparabilir.


YENGEÇ KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

Siz, duygularınızı gizlemede, o sizi açmada büyük zorluk çeker. Büyük olasılıkla ilişkide zorluklar yaratacak olan neredeyse klasik bir tartışına durumu. Bu da yetmez, o kendini, kendisi gibilerden oluşan bir toplumda, güvenilir aile çemberinden daha rahat hisseder ve siz Yengeç kadını olarak bu durumdan acı çekersiniz.

Dürüst ve neredeyse acımasız tarzıyla, özellikle de seks konusunda, size kendini sevdirmeye çalışmaktan çok, acı verecektir. İhtiyacınız olan duygusal şefkati. bu erkek genelde size veremez. Ama bu, sizi gerçekten sevmediği anlamına gelmez.

Koç ve Yengeç birbirlerine ateş ve su kadar terstir, ama zıt kutuplar birbirini çeker. Siz daima gayretli ve bir işe sonunu getirmek için başlayanlardansınız, buna karşın o daima yenilik arayışı içindedir. Genelde de ona ulaşmadan sıkılır. Bir şey için savaşabilir, ama bunu gerçekten isterse. Koç erkeğiyle hareketli bir yaşam sürersiniz; değişimi ve sosyalliği sever. Çoğu zıtlıklarda, tartışmalar katlanılmaz olabilir. Fakat ikiniz de kindar değilsiniz.


YENGEÇ ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI

Koç kadını hareket etmeyi sever ve sizin seve seve yaptığınız gibi düşünerek mutlu olamaz. Bu nedenle size göre daha atılgandır. Koç kadını hırslıdır. Bu yüzden eşinin olduğu kadar kendisinin işi de onun için çok önemlidir. Siz Koç kadınının, delilik sınırına getirmiş olduğu tek erkek olmayabilirsiniz.

Diğer yandan onda çok güçlü annelik duyguları da bulunabilir. Koç kadınının genelde geç evlenmesinin sebebi hırsı olabilir. Kendini kesin olarak bağlamadan önce kişisel isteklerinden birini, meslekli alanda da yerine getirmiş olmak ister. Dikkatini çektiğiniz takdirde, sizi fırtına gibi bir saldırıyla fetheden kişi olacaktır. Ve bu, öyle yüksek bir tempoda olur ki nefessiz kalabilirsiniz.

Siz rahat ve kedersiz bir hayat sürmeyi isterken, Koç kadını ne dinlenmeyi ne de sükuneti bilir. Devamlı artan girişimciliği ve enerjisi sizi korkutur. Koç eşinizin ilişkide inisiyatifi ele almasına kendinizi hazırlamalısınız. Yine de onun atılgan hareketleriyle sizi aldatmasına izin vermeyin. Çabuk kırılan ve aşağılık kompleksiyle çok zor başa çıkabilen bir insandır. Bu onun bütün kıskançlığının nedenidir.

Bir kaçamak anında ona yakalanmamaya dikkat edin. Kendisi için doğru eşi ararken, sizi tanımadan önce arkasında bir sürü ama sıkı fıkı ilişkileri bırakması mümkündür. Genelde çoğu tarafından hayal kırıklığına uğratılmıştır ve bundan dolayı hayatı boyunca acı çeker. Siz de bunlardan biri olabilirsiniz.

İddialarınız büyük olmasa bile onların neler olduğunu sormayacaktır. Onunla yaşamak her zaman kolay olmayacaktır. Ama duyarlı ve tutkulu bir aşık olduğunuz için, birçok şeyin bedelini size ödetecektir.


KOÇ KADININA GÖRE YENGEÇ ERKEĞİ

Dışarıdan belli olmaz ama Yengeç erkeği, son derece huysuz ve neredeyse dengesizdir. Hayatı ve yaşadığı olaylar hiç bir zaman doğrusal değildir. İniş ve çıkışlarla, yani sürekli bir yükselme ve alçalmayla ifade edilebilir.

Bir Yengeci, kendi yaşamının bir vazifesi gibi olan sığınağının dışında cezbetmek hiç de kolay değildir. İçinden neler geçtiğini anlamanız yıllar sürebilir. Üzerinizde bıraktığı etki aldatıcıdır. Hatta bilinçli bir aldatmadan bile söz edilebilir.

O, duygularının yaralanmasından, panik derecesinde korku duyar. Dışarıdan hiç çekingenliği olmayan ve kendine güvenen biri olarak görünse de aslında derinden yaralanabilen ve kendine güvensiz bir insandır. Onun kendisini bulmasına yardım etmek için çok güçlü olmalısınız.

Yengeç erkeğiyle geçinmek gerçekte hiç kolay olmamasına rağmen, Koç kadını yapısından dolayı bunu başarma şansına sahiptir. Sonuçta sadık ve sadakati sağlayan bir eşe sahip olacaktır. Sizin güvenliğinizi sağlayacak ve hiç bir şeyinizi eksik bırakmayacaktır. Dünya ona kötü davrandığında, aksiliklerden başkalarını sorumlu tutma eğilimindedir ve yaslanacağı sağlam bir omuz arar. Aradığı sığınağı ona sağlarsanız, size sonsuz minnet duyar.

Özgüveninin artmasına yardımcı olursanız, istediklerinizi yerine getirebilmek için, en iyi yolları seçer. Ama dikkatli hareket edin ki arkasından çevirdiğiniz dolabı kolayca sezmesin. Aksi takdirde aranızdaki bütün uyum geçmişte kalır.

Seksüel olarak ikisi arasında pek az problem vardır. Yengeç erkeği duygusal bir aşıktır ve sonradan kendisinin de sizinle severek paylaşacağı erotik tercihlerinizin neler olduğunu kolaylıkla bulup çıkarır. Ne yazık ki annesinden çok zor ayrılabileceği de doğrudur, ama siz annesiyle tartışmaktan sakının.

Not:hergün, bir burc'la digerini karşilaştiracagim..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Aralık 2007, 18:22   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burc'lar arasi Uyum / 2




KOÇ ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Aslan kadını, güçlü kişiliği nedeniyle, hayvanlar kralı aslanın yüzünü kara çıkarmaz. İki güçlü kişilik bir araya geldiğinde, anlaşabilmek için ya birinin taviz vermesi gerektiği ya da bunun sürekli kavgaya yol açacağı düşüncesi, her zaman Koç-Aslan ilişkisi için geçerli olmayabilir. Çünkü Koç, kendini seve seve geri çekebilir.
Sorunların temel noktasını anlayabilir. Bu nedenle ilişki baştan başarısızlığa mahkum edilmemelidir. Aslan kadını her şeyini, yaşamını iyileştirmeye adayabilir. Hırslıdır ve daima yenilik ister. Hızla işe koyulur ve yeni konulara eğilir, ama bunların bazıları yarıda kalır.
Aslan kadını, eşitlikçi bir yapıdadır ve sizin tarafınızdan bile rahatsız edilmeyeceği bir sessizliğe ihtiyacı vardır. Aksi halde bir pençe darbesini tatmak zorunda kalırsınız. İç dünyasının derinliklerini keşfetmeye çalışmayın, çünkü bazen buna izin vermeyecektir. En iyisi değişken yapınızı ona fark ettirin ve sonra da sizde yaratacağı etkinin tadını çıkarın. İkiniz olgun bir yaşamın başlangıcına adım attığınızda, birlikteliğiniz fırtınalarla dolu bir ilişkiye dönüşebilir.

ASLAN KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ
Başlangıçta ateş vardır. Koç erkeğinin dizginlenemeyen ihtirası, Aslan kadınına çarpıp sert ve açık stiliyle onu keşfettiğinde, kadın, bu erkek tarafından sürüklenir ve onu duygusal olarak takıp etmek için naz yapmaz. Ama her aşık sarhoşluğunu, bir ayılma takip eder ve hemen, başarılan şeyin gerçekte ne olduğunu gösterir.
Birbirine bu kadar uyan iki kişilik için hemen şu soru sorulabilir: Son sözü kim söyleyecek? Eğer birbirlerini, gerçekten seviyorlarsa, bu sorun dinamik bir değişim oyunuyla çözülecektir. En büyük sorun, Koç erkeğinin sebatsızlığı olabilir. Aslan kadını onu durgunlaştırmayı başarırsa, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.
Eğer Koç erkeği, Aslan kadınına gerçekten çok şey ifade ediyorsa, ondan her şeyi bekleyebilir. Kadın, ona hoş bir yuva sunacak, güzellik ve lüks dolu bir atmosfer yaratacaktır. Aşkta da sekste de hükmetmeyi deneyecektir.

ASLAN ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI
Aslan erkeği, kadını beğendiğinde, inisiyatifi kadına bırakarak, flörte başlarsa daha iyi olur. Bu, kadının kolay bir av olduğunu düşünmesini engelleyecektir. Çünkü o, kendine güveni olan bir kadınıdır. Hayattan ne beklediği hakkında açık hükümlere sahiptir ve buna ulaşmak için gerekli güç ve yeteneğe sahiptir.
Aslan erkeğine daima meydan okur, ama onu bir denemeye tabi tutmak en son düşüneceği yoldur. Önemli konularda onu düzene sokmak, Koç kadını için sorun değildir. Bu ona daima emir verebileceği anlamına gelmez.
Aslan erkeğini, sunduklarınızın tadına vardırmadan önce, baştan çıkarma yöntemlerinin tümüne ihtiyaç duyacaksınız. Koç kadını romantik ilişkileri sever. Aslan erkeği ve Koç kadını birbirlerini iş konusunda da belirgin şekilde tamamlarlar ve birlikte ilerleyebilirler. İşaretler bu ilişkinin çok mutlu olacağı yönündedir.
Aslanın içtenliği kadının hoşuna gider, neyle uğraştığını bilir ve tam anlamıyla ona güvenir. Aslan erkeği, Koç kadınını hiçbir koşulda kıskandırmamalıdır, bu öldürücü sonuçlara yol açabilir.

KOÇ KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

Bir Koç kadını olarak, Aslan erkeğiyle dünyanız tersine dönecek ve ölümüne aşık olacaksınız. Pratikte hiç bir erkek size, Aslan kadar uyumlu değildir. O romantik bir aşıktır, yüce gönüllüdür ve sizi elleri üstünde yedi kat göğe taşır.
Kimse size kadın olma duygusunu bu kadar yoğun yaşatamaz. Bu ilişkide iki güçlü, aktif ve gururlu kişilik karşı karşıya gelir. Dahası, Aslan erkeği rüyalarının kadınını hemen keşfeder ve bir daha onun peşini bırakmaz. Sonra da duraksamadan sevginizi büyük coşkulara sürükler. Ruh ve bedeninizi büyük bir mutluluk ve hazla keşfedebilmeniz için önünüzdeki tüm engelleri kaldırır.

Her şeyden önce Aslan, aranızdaki uyum konusunda devamlı şımartılmak ister. Bu eğilimi, ara sıra uyumu bozabilir. Özeleştiri yeteneğine sahip olmasına rağmen, başkalarının onu eleştirmesini çok zor hazmeder.

KOÇ ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Başak burcu, Merkür tarafından yönetilir. Bu da genelde sizden entelektüel olarak bir adım ileride olacağı anlamındadır. Kapalı biri olarak tanımlanmayabilir, ama kalbini dilinde taşıdığı da söylenemez.
İçini görmenize pek severek izin vermez, düşünce duygularını kendine saklar. Bu nedenle Koç erkeğinin, onu biraz da olsa tanıması için zamana ihtiyacı vardır. İleride de Başağın size tüm kalbini açmayacağını ve gerçek duygularını pek sık göstermeyeceğini anlamak zorundasınız. Ancak bunu temel alarak, size olan aşkı konusunda ikileme düşmekten sakının, bundan dolayı sizi çok zor affedecektir.
Duygularının yaralanmasından, ki bunu asla yapmamalısınız, aşırı derecede korkar ve davranışları bu güdüden kaynaklanır. Böyle acı bir hayal kırıklığını asla kaldıramaz. İyi davranışları, duygusallığı ve diğer insanların duygularını paylaşabilme yeteneği Başağın karakter özelliklerindendir. Hiç bir karşılık beklemeden, sorularınızı çözmede size yardım etmek için büyük çaba gösterir.
Koç erkeğini pek kandıramasa da Başak kadınının soğuk görünümünü aşmayı başarabilirseniz, bir tutku 'uçurumu' sizi beklemektedir. Onda, yüksek makamlara yaraşır bir meziyet olan bireysel disiplin vardır. Bazıları onu, her şeyi bildiğini sanan ve mızmız biri olarak değerlendirir, ama gerçekte ona haksızlık yaparlar. Bu sadece, onun bağlantıları hemen görüp, kanıtlarla nasıl tartışacağını bildiği keskin analitik görüşünün bir ifadesidir. Kimseye zorla yardım etmeye çalışmaz, ama istenirse, yardıma daima hazırdır.

BAŞAK KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

Koç ve Başak birbirine zıt burçlardır. Biri boynuzlarıyla duvarı yıkmaya çalışırken (tıpkı burcunun sembolü gibi), öbürü beyniyle çıkış yolu arar. Ama bildiğiniz gibi, zıt kutuplar birbirini çeker. Bunun için Bayan Başakla Bay Koç arasındaki ilişkinin kötü sonuçlanacağı söylenemez. Başak kadını Koçun macera merakından, kavga mantığından, erkeksi kendine güveninden etkilenebilir.
Koçun bu özellikleri Başağı etkiler, ama kıskandırmaz ve mutsuz etmez. Çünkü savaşabilir ve başkalarıyla beraber olduğunda bile mantığın yolunu izler. Bir ilişkiye karar verdiyseniz, birbirinizin 'haklarını ve yetkilerini' iyi belirleyin yoksa kavga çıkabilir. Bir Başak-Koç ilişkisinde 'hakimiyetin kırıldığı nokta', cinselliktir. Koç tahrik edilebilir, davetkar ve kaçamaklara meyilli biridir. Sevgisine inansanız da zaman zaman yapacağı kaçamaklara kolay kolay alışamayacaksınız.

BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI
Koç kadınının baskın olma eğilimi, Başak erkeğiyle bir ilişkiyi en baştan çok karmaşık yapar. Her şeyi trajik bir şekilde ele almazsınız ama, her emre uyan bir kılıbıkta değilsiniz, kesinlikle sizin evcilliğinizin tam karşıtı olan aktif, tipik bir iş kadınıdır. Asla evinin kahramanı rolünü benimsemeyecektir.
Bayan Koç en iyi kendisiyle ilgilenir. Centilmen tutumlarınız bile onun için beş para etmez. Beraber çıkarsanız, restoranın kapısını size tutan o olacaktır. Ama kısa zamanda, onun görünüşteki saldırganlığının altında kolay incinen bir karakter olduğunu anlayacaksınız. Eleştiriye neredeyse nevrotik bir tepki verir. Haksız olduğunu asla kabul edemez. Anlayış ve iyilikle onu kendinize uzun süre bağlayabilirsiniz.

KOÇ KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Bu ilişki, Koç kadını için bir problem olabilir. Eğer bir şey her zamanki gibi değilse, bunu hemen fark eder ve her şeyin yerli yerinde olması gerektiğini düşünür. Bütün çabalara rağmen fikrini de değiştirmez.
Öyle çok ilgi alanı vardır ki siz seksin yokluğunu hissetseniz de onun bunu fark edecek zamanı yoktur. Hatta bu konuda inisiyatifi ele almanıza memnun olur. Bunun için size karşı sadık ve sevgi dolu bir eş olacaktır. Birbirlerinin farklı mizaçlarına katlanmak zorunda olmalarına rağmen, uzlaşmaya hazır ve sevgi doludurlar.
Sizin, değişim ve harekete ihtiyacınız olmasına rağmen, o alışkanlıklarına sadıktır, alıştığı çevreyi her şeyden fazla sever. Siz, doğal hareket eden bir insansınız, buna karşılık o her şeyi enine boyuna düşünen ve her şey için mantıklı kanıtlar öne süren biridir. Sizin göz yumabileceğiniz bir şeye karşı, o çok az anlayışlı davranır.
Eğer ortak ilgi alanlarınızı bulmayı başarabilirseniz, o zaman bu ilişki iyi gidebilir. Ama bunun içinde Başak erkeğinin bir itici güce ihtiyacı vardır Ona zevkli gelen işe, hararetli bir gayret ve coşkuyla girişir. İlk bakışta, bu ilişkiden kazanç sağlayan kişinin sadece Başak erkeği olduğu sanılabilir. Ama siz de bu ilişkiden büyük kazançlar sağlayabilirsiniz.
Başak erkeği çok sağlam kararlar verir ve ilk kez karşılaştığı bir kişi hakkında doğru tahminlerde bulunabilir. Bunun yanı sıra sadece zayıfları değil, güçlüleri de kolaylıkla kabullenebilir ve onları uygun bir şekilde takdir eder. En baştan hoşuna gitmeyen biri, kendine onun yanında çok zor yer edinir.
Başak erkeği ona karşı olan isteksizliğini çok zor gizler. Bazıları, Başak erkeğinin zevk kelimesini hiç bilmediğini iddia ederler. Bu kişiler, ancak Başak insanını yakından tanımamış kişiler olabilir. Onun içindeki hazzı uyandırmak sadece size düşer.
Daha sonra tıpkı bir volkanın patlamasını yaşarsınız. Bunların hepsi bir gizlilik içinde cereyan eder, açıklıkla ilgisi yoktur. O, başkalarının önünde yapılan ilan-ı aşklara dayanamaz. Sizi tam olarak tanımadan, sevmesini beklemeyin. Kendi kişiliğinizi biraz frenlemeli ve yaşamın her anında ve aşkta ona karşı sabırlı olmalısınız.

KOÇ ERKEĞİNE GÖRE TERAZİ KADINI
Koç da Terazi gibi başlangıçta soğuk bir etki yaratır ama bir araya geldiklerinde bu etki dağılabilir. Koç erkeği, Terazi kadınının kendi zevkine uygun olduğunu hemen fark edecektir. Terazi kadını, duygusal olarak sizinle kolayca baş edebilir.

Bazen biraz sıkıcı ve hatta miskin gibi görünse de onun duygusal özelliklerini küçümsememelisiniz. Dahası Terazi kadını, kendini küçük işlerde gösteren bir mükemmeliyetçidir. Eğer bir şey onun değer yargılarına uymazsa, buna sinirlenmez ve herkese de bunun böyle olduğunu hissettirir.
Eğer Terazi kadını sizi severse, sizi dişi bir aslanın erkeğini koruduğu gibi korur. Bu, onun yanında sizin hakkınızda kötü bir şey söyleyen birisi içinde geçerlidir. Ona bütün gücüyle saldıracaktır. Bir kere verilmiş bir sözü tutmak, onun için dürüstlükten öte bir şeydir. O, sizin için kesinlikle güvenilir biridir. Ne yazık ki bu meziyetin önemi bugün anlaşılamıyor. Çocukları olsa bile Terazi kadını, ev ve işi bir arada, ikisini de ihmal etmeden götürmeyi başarır.

TERAZİ KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

Eğer karşıtlıkların birbirini çektiği doğruysa, bu ilginç ilişki çok şanslı demektir. Çünkü hiçbir burç Teraziye Koç kadar ters olamaz. Koç insanı azimli ve atılgan bir tiptir ve hiçbir engel tanımaz. Seks, hayatında büyük rol oynadığı için, kadının ihtirasını sezecektir. Diğer yandan çoğu yakın arkadaşı ve tanıdığı, sizde kıskançlık uyandıracaktır.

Koç erkeği, tarafların rolleri hakkında eski moda hükümlere eğilimlidir. Kadının ortak sorumluluk, doğruluk ve aynı haklara sahip olma çabaları, onun erkeksi güvenini kolayca zedeleyecektir. Diğer yandan hiçbir şekilde onun mükemmel ev idaresine karışmayacaktır. Tersine, bundan coşku duyar ve idare için size gerekli her şeyi sunar. Kadının estetik kaygılarını tatmin edebilmek için çok para harcayabilir.

Koç erkeğinin kıskançlığı ne yazık ki kendisinin onunla ya da bununla flört etmesine engel değildir. Kendine güveni daha çok 'erkekliğine' bağlıdır. Korkmanız gerekmiyor ama siz Terazi kadını için sıkı ahlaki prensipler içerisinde evlilik, sonsuz sadakat demektir.

TERAZİ ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI

Birçok ortak yönünüz var ama bunlar, uzun süreli ve sıkı bir beraberliğe girmenin zorluğunu yenmeye yetecek kadar fazla değil. Ama yine de denemeye kalkışırsanız, savaşçı doğası karşısında hazırlıklı olmalısınız.

Hücumu seven Koç kadını, sizin gibi barışçı bir insanın sinirlerine dokunabilir. Kendini bilen, dinamik, kendinden emin ve zekidir, onun bu özellikleri sizi şaşırtacaktır. Duyarlı değildir ve bu sizin gibi diplomatik değerlere sahip bir erkeği rahatsız edebilir.

Siz, Koç kadınını cazibenizle etkiliyorsunuz. Zevkli bir ev döşemek ve mükemmel yemekler hazırlamak onun için sorun olmayacaktır. Koç kadını aynı zamanda iyi bir konuşmacı ve ev sahibidir.

Koç kadını, doğru erkeği bulduğundan emin olursa, sizin için her şeyi yapacaktır. Eşinizi olduğu gibi kabul etmeniz çok iyi, çünkü birisinin onu şekillendirmeye çalışmasına dayanamaz. Çocukların onun hayatında önemli bir rolü yoktur.

KOÇ KADININA GÖRE TERAZİ ERKEĞİ

Tıpkı bir terazinin sallanması gibi, Terazi erkeği de bir öyle, bir böyledir. Bugün, rüyalarının kadını olduğunuzu iddia eder, ama yarın karşınızda bir yabancının olduğunu görürsünüz.
Sadece her konuda değişimi sevmekle kalmaz, açık görüşlülük anlayışını düzenlemek ve ilham almak için buna ihtiyacı da vardır. Bu nedenle seve seve arkadaş çevresini genişletir. Toplum içinde insanları eğlendirebilen, hoşsohbet biri olarak tanınır. Buna rağmen tahmin edileceği gibi, pek kararsız bir kişiliğe sahip değildir.
Aşk ve diğer bir çok şey onun için uyuma bağlıdır. Tartışmalardan, dünyada hiçbir şeyden nefret etmediği kadar nefret eder, huzursuz bir atmosferde yaşayamaz ve bunu yaşamayı sevmez. Bu nedenle uyum konusunda daima dikkatli davranır ve bu da onun en sevilen özelliklerindendir.
Terazi erkeği doğuştan barışçıldır. O, sizin çalışmalarınızı onaylar ve samimi iltifatlarla ödüllendirmeyi bilir. Doğası gereği size zorluklar da yaşatabilir.
Terazi erkeğini bir şeyi yapmaya zorlamak gerçekleşmeyecek bir teşebbüstür; eğer onu tehdit ederseniz bu iyice imkansız hale gelir. Sonra da bir kavgayı önlemek için, sizi tatmin etmeyecek yalanlar söyler. Dıştan gelen baskıyı çok zor kabullenir, özellikle de sizin tarafınızdan yapılmışsa üçüncü bir tekrarı asla kaldıramaz.
Sanata karşı ilgili, müziğe resme ve edebiyata eğilimli bir insandır. Sadece bu ilgi alanlarını onunla paylaşmanızı değil, aynı zamanda ilgi alanlarınız farklı bile olsa, bunlardan sizinde coşku duymanızı ister. Size, hiç bilmediğiniz konularda yeni kapılar açar. Adalet anlayışı gerçekten hayret vericidir ve ilke olarak zayıfların ve zarar görmüşlerin yanında yer alır.
Dünyadaki adaletsizliklerin karşısında. Buna rağmen, kendi hayatı söz konusu olduğunda kazananların yanına geçer. Sakınamadığı tartışmalarda ara sıra sinir olabilir. Değişimi sever, bu nedenle yapacağınız sürekli değişimlerle onu bir yerde uzun süre tutabilirsiniz.
Adalet anlayışı, eşitlik karşısındaki fanatizmiyle birlikte ortaya çıkar. O yüzden kendisi için talep ettiği şeyleri aynı ortamda size bağışlamayacağından korkmanıza gerek yoktur. Kendisinden sonrakilere karşı anlayışlı ve toleranslı bir babadır.
Paranın onun için bir anlam ifade etmediği söylenemez, ama yine de eğer finansal bir fiyasko yaşamak istemiyorsanız, dizginleri ele almalısınız, çünkü Terazi erkeği para biriktiremez. Hiçbir şeyi gizlemez ve seve seve harcamaların kontrolünü size bırakır

KOÇ ERKEĞİNE GÖRE YAY KADINI

Yay kadını pozitif düşünceyi hayatın her alanına yayan, mutlu bir insandır. Yardımseverdir ve her zaman iyi öğütler verebilir. Yaylar, bağımsız ve başına buyruk insanlardır, mesela iş hayatında kendi patronu olarak kalmayı isterler. Bedensel olarak formda kalmak, Yay kadını için çok önemlidir. Bunun için seve seve spor yapar ve zayıf kalır.
Başka birinin haklarını korumak isterken bile, parasal yönden güvenli olmak ister, çünkü hatalardan nefret eder ve finansal risklerden hoşlanmaz. Bir Yay kadınını kazanmak istiyorsanız, ona güvenli bir gelecek vaadedebilmelisiniz. Bir Koç erkeği olarak Yay kadınında ideal eşinizi buldunuz. Evcimendir, iyi bir ev kadınıdır, sorunlarınıza karşı anlayışlıdır ve gerekli gördüğünde inisiyatifi ele alır.

YAY KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

İkiniz arasında çok güzel bir uyum vardır. Patlamaya hazır bir doğanız olmasına rağmen, kavgalarınız kısa sürer. Yay kadını için doğru eş, güvenilir ve dürüst olmalı, karmaşık olmamalıdır. Koç erkeği olarak, onunla beraber olmak için şansa sahipsiniz.
Koç, kalbini dilinde taşır ve eğer size aşkını ilan etmişse gerçekten öyle düşünüyordur. Bu ilişkinin yönünü Koç belirleyecek, en önemli kararları kendisi verecektir. 'Kime sonsuza kadar bağlanacağını önceden iyice düşünün' onun parolasıdır ve siz de bu şartlar altında onunla ilişkiye girersiniz. Çünkü Koç sadece bir kadına bağlanmak ve ona lütuflarda bulunmak için yaratılmamıştır, bir flört diğerini takip eder. Buna karşın Yay kadını hiçbir zaman ateşle oynamaz ve kıskançlığını çok zor gizleyebilir.
Diğer yandan nasıl bir ilişki istediği konusunda onu aydınlatmak ve aşk sanatı hakkındaki fikirlerini ona benimsetmek kadına kalmıştır. Koç, 'özgürlükçü' bir kadının yanında hiç de sinirli değildir. Evlendikten sonra eşinin çalışmaya devam etmesini ve ev idaresinde ona yardımda bulunmayı, isteksizce karşılamaz. Ancak zarar görmemesi şartıyla buna izin verir. Çünkü bu yönden Koç erkeği tutucu bir zihniyete sahiptir. Yay kadını ve Koç erkeği ideal bir ebeveyndirler, çocuklarını mutlu ve azimli insanlar olarak yetiştirirler.

YAY ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI

Koç kadınını anlamak zordur. Soğuk ve uzaktır, yanına yaklaşılmaz ve bazen, erkeklere karşı olduğu hissi bile yaratır. Aslında böyle değildir. Bu sadece erkekleri, ona farklı bir bakış açısıyla bakmaya kışkırtmak içindir. Kusursuz, etrafına ışıklar saçan, büyüleyici, muhalefet meraklısı ve iyi bir oyuncudur.
İlişkide sözü geçen kişi olmayı ve sizi de parmağında oynatmayı ister. İkiniz arasındaki bir evlilik pembe renkler içermiyor! Bu ilişki tamamıyla fırtınalı geçebilir, çünkü siz de özgürlüğünüzden ve kararlarınızdan vazgeçmezsiniz. Siz kendi başına buyruk birisiniz.
Koç Havva'nızda fazla kıskanç. Yani kendi başınıza işe koyulmanız pek işine gelmeyecektir. Ancak bu, yine de onun sorunudur, siz hareket özgürlüğünüzün
kısıtlandığını ve sevgisiyle sizi bunalttığını hissedersiniz. Kendisinin ve aynı zamanda eşinin başarısı peşinde koşan gerçek bir iş kadınıdır. Mükemmel bir oyuncu olduğu için bu oyunun tüm hilelerini bilir. Ona bir şey anlatmak sizin için çok zor olabilir. Emin olun bir kadın avcısı Koç kadınının düşünebileceği en son kişidir. Zodyak'taki en mükemmel eştir, işte bu da sabrınızın bir mükafatıdır.

KOÇ KADININA GÖRE YAY ERKEĞİ

Yay, sır dolu yapısıyla, yarı insan yan at sembolü gibidir. Vahşi ve azgın olan bu masal yaratığı kendini kolay kolay yakalatmaz. Bazıları Yay'ı hiçbir zaman sevgiyi tadamayan ürkek biri olarak tanımlar.
O, bir olayı gerçekten seve seve paylaşabileceğiniz, istek uyandıran bir erkektir. Bu rüya gerçekleşirse, hayatınız boyunca unutamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz. Ele avuca sığmayan vahşiliğinin altında, duyarlı ve sizi hiç kırmayacak bir ruh saklıdır.
Koç ve Yay, kişiliklerinin yakınlığından dolayı birbirlerine iyi uyum sağlarlar. Bu ilişki, doğa sevgisini ve temiz havada bulunma mutluluğunu içerir. Bu yüzden bir Yayı havuzda, koşu pistinde ve benzeri spor alanlarında bulabilirsiniz. Acaba bu çingene tipi hiç sakinleşebilecek mi, diye sorulabilir.
Evi, onun için duş aldığı, elbiselerini değiştirebildiği ve sonra hemen kaybolacağı bir yerdir. O, buna çok iyi döşeli bir evde dayanabilen bir tiptir. Bir daha ipin ucunu yakalayamayacağı finansal risklere eğilimli olduğundan, harcamalar mümkün olduğunca sizin bilginiz altında olmalıdır.
Hoşsohbetleri sever, mantıklı ve iyi vakit geçirerek sohbet edebileceği misafirleri seve seve kabul eder. Çocuk sahibi olma fikrine hiçte soğuk bakmamasına rağmen, onların yetişmesi yalnızca sizin görevinizdir, onun yardımı ise bir gece öpücüğüyle sınırlıdı

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Aralık 2007, 18:27   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burc'lar arasi Uyum




konuna mudahele
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
( neydi o kelime) etmek istemiom ama canim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] <-- bu linke tiklayip kendi burcunuzu ve partnerinizin burcunu secip yorumu okuyabilirsiniz daha k0lay mucu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
uyum, arasi, burclar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uyum Kalemzede Felsefe 0 25 Eylül 2011 01:08
Burç Uyum Tablosu.. mihrac Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 23 Kasım 2010 03:06
Burç Uyum Tablosu Yoq`S Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Temmuz 2007 01:10