IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2011, 01:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yasemin Boran 2012 Burç Yorumları




Koç Burcu - 2012 Yorumu

Koçların ilk 10 günlük devresinde doğanlar zaten çok büyük bir yenilenme, değişim ve zorlayıcı bir süreç içinde bulunuyorlar. Hayatı zorlamayın. Zorladığınız şeyler de geri dönüp sizi zorluyor gördüğünüz gibi. Kendinizi yenilemek için karşılaşacağınız fırsatları iyi değerlendirin. Özellikle şu dönem geri giden Merkür uyumlu etki yapıyor ama yine de geçmişin derinliklerine sizi götürür. Eski dostlar eski projeler şu anda yeniden gündeme gelecek. Burcun 2. ve 3. 10 günlük devresinde doğmuş olanlar şu anda hem eski projelerini yeniden hayata geçirmek hem de dostluklarını ve arkadaşlıklarını gözden geçirdikleri bir süreç içerisinde bulunuyorlar.2012 sizin için özgürleşme yılı olarak tarif edebileceğim özgürlük, yenilenmek, var olan koşullarınızı tamamen değiştirip dönüştürmek isteyeceğiniz bir süreç. Özellikle önemsediğiniz kişiler önemsediğiniz konular, önemsediğiniz kişilerle ilgili gerilim yaşama ihtimaliniz var. Fakat bütün bu gerilimlere rağmen aslında tarzınızı ve alışkanlıklarınızı tamamen değiştirme fırsatını da yakalayabileceğiniz bir dönemdir. Üzerinizde baskı yaratan olaylar aynı zamanda sizin bilincinizin derinlikleri ki potansiyel yeteneklerinizin açığa çıkmasına yardımcı olacak. 2012 yılında kendinizi, tarzınızı ve yaşam tarzınızı tamamen değiştirmeyi başaracaksınız. Özellikle burcun 2. ve 3. evresinde doğanlar bu sene 2012 yılında evlerini, işyerlerini, ortaklarını, ilişkilerini kısaca hayatlarında istemedikleri ama sürdürdükleri her ne varsa şimdi bu sene bütün bunları değiştirmek mecburiyetinde kalacaklar. Benim tavsiyem en iyisi siz mecbur kalmadan kendiniz değişikliğinizi yapın.
Katılımcı- Yani ayrılıyor mu Koç burcundakiler?
Koç burcundakiler ayrılıyor mu? Şöyle söyleyeyim, şayet istemediğiniz bir ilişkiyi ittire kaktıra götürüyorsanız o zaman şimdi yapamadığınız, bir türlü gerçekleştiremediğiniz, hayatınızdaki istemediğiniz şeylerden kurtulma zamanıdır. Ama yok partnerinizden memnunsunuz, ortağınızdan memnunsunuz o zaman böyle bir ayrılık söz konusu değil. O zaman hayatınızda istemediğiniz ne varsa onları değiştirirsiniz.

Katılımcı-Öncü burçlar için geçerli olacak mı?
Evet, bütün öncü burçlar için geçerlidir tabii. Yani Terazi, oğlak, yengeçler için de geçerli olacak tabii. Ama onlara da geleceğim çünkü tam birebir değil. Sebebi Satürn Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. 2012 yılı boyunca da Terazi burcunda kalmaya devam edecek. Ne zamana kadar? 6 Ekim'e kadar Satürn Terazi burcunda dolaşmaya devam edecek. 6 Ekimde Akrep burcuna geçiş yapacak. Dolayısıyla bu demektir ki 2012 boyunca az önce sözünü etmiş olduğum koçlar için çünkü koç burcunun tam opozitindeki karşıt burcundan etki gönderiyor ki bu çok etkileyici bir süreçtir. Hem ebeveynler yani sizin büyüklerinizin davranışlarını baskı olarak algılarsınız. Patronlarınızın veya otorite konumunda hayatınızda her kim varsa tüm bunları baskı olarak algılarsınız ama bu arada da önemsenmek istediğiniz için etrafınızdaki güçlü ve önemli kişileri zorlarsınız. Beni önemse, beni ciddiye al, ben varım deyince o zaman ciddi ciddi davranıyorsunuz. Tabii ki o çok zor bir süreç oluyor. Ciddiye aldığınız zaman kasarsınız, yapabileceklerinizi yapmanız daha zor olur. Halbuki daha kolay yaşamak varken hayatı çok zorlaştırmış olursunuz. Hayatınızı zorlaştırmayın. Kendi değişimlerinizi kendiniz gerçekleştirin, mecbur kalmadan. Diyelim ki istemeden bir iş yerine gidiyorsunuz ama aslında hiç istemiyorsunuz. İstemediğiniz halde sürdürmeye devam ediyorsunuz, çünkü korkuyorsunuz ve bu korkularla başa çıkamayınca bu sefer kendinizi kapının önünde buluyorsunuz, kovuluyorsunuz ve o zaman perişan oluyorsunuz. Halbuki, öyle yapmak yerine hemen kendi hayatınızdaki değişikliklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Mecbur kalmadan kendiniz değişikliğinizi yaparsanız işte o zaman level atlarsınız. Hayatınızdaki aşamayı gerçekleştirirsiniz.

Çünkü aslında aşama yapma zamanı gelmiş. Hep aynı hep aynı şekilde yaşamaya devam etmeyeceksiniz. Zaten Uranüs'ün Plüton'un güçlü etkileri altında bulunan Koç burcu insanları, özelliklede burcun ilk 10 günlük devresinde doğmuş olanlar radikal değişiklikler yapmak için büyük bir arzu ve istek duyacaklar. Üstelik Uranüs'te 2012'den itibaren Koç burcunda. Bunun sonucunda özgürlük, yaratıcılık o güne kadar ki eskimiş ne varsa hayatınızda bütün eskiyen her şeyi bir kenara atıp yepyeni şeylere sahip olmak, yenilenmek, yeni hayatlar, yeni yerler belki bulunduğunuz yerden başka yerlere gidip yerleşmek gibi, başka hayatlar yaşamak gibi arzular duyacaksınız. Tabii bu aynı zamanda sürpriz aşklar, sürpriz ilişkiler, heyecan verici maceralar şeklinde de açığa çıkabilir. Gönül sizin nasıl diliyorsanız öyle yaşayın. Ama kendinizi keşfedeceğiniz, kendi potansiyelinizi keşfedeceğiniz bir dönem başlıyor sizin için sevgili Koçlar.
Boğalara gelmeden bir de şundan söz etmek istiyorum. Geri giden Marstan Koçlar etkilenmiyorlar. Geri gitmeye başlayacak olan Venüs sizi etkileyecek. Çünkü Venüs İkizler burcunda geri gitmeye başlayacak. Mayıs ayı itibariyle ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz ama bu aslında daha derin aşklar yaşayacağınızın da işareti. Birlikte olduğunuz kişinin, şayet bir ilişkiniz varsa, ilişkinizi gözden geçirirken daha derin duygular açığa çıkacak ve belki de eski dostlarınız, eski sevdiklerinizle yeniden karşılaşabilirsiniz. Eski sevgiliye yeniden aşık olabilirsiniz. Eski sevgiliyle karşılaşıp geçmişte yaşadığınız bütün ilişkileri gözden geçirebilirsiniz. Tabii ki aslında bu güzel bir durum çünkü kendinizi yenileme zamanının geldiği böyle bir dönem içinde aslında geçmişi gözden geçirip geleceğin kapısını aralayabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın hesaplaşması olarak ta düşünebilirsiniz bu durumu.

Belki de sizi rahatsız eden ve yaşamak istemediğiniz her ne varsa bütün bunları en derindeki iyi duygularınız yükselerek başa çıkabilirsiniz. Tolere edebilirsiniz. Kendinizi hakikaten yenileyebilirsiniz. Bu sadece aşk değil aynı zamanda eskiden yaptığınız ve sevdiğiniz işleri yeniden gündeme getirmeniz söz konusu olabilir Mayıs itibariyle. Aynı zamanda korkularınızla başa çıkmaya yardımcı olacak. Bilincinizin derinliklerinden yükselen iyi duygular sizin korkularınızla başa çıkmanıza yardımcı olacak. Bu da korktuğunuz ama yapmak istediğiniz her ne varsa bunları gerçekleştirme fırsatını yakalayacaksınız demektir. Bu fırsatı iyi değerlendirin, iyi kullanın çünkü aynı zamanda Jüpiter'in uyumlu etkisi sizi destekliyor. 12 Hazirandan itibaren Jüpiter İkizler burcuna girecek ve size uyumlu bir etki gönderecek. Bu da sizin iyi duygularınızı uyandırmanıza dolayısıyla da hem korkularınızla başa çıkmanıza hem de hayatınızda yapmak istediğiniz her ne varsa bunları yapabilmenize yardımcı olacak. Aynı zamanda da hayalleriniz gerçekleştirmenizin mümkün olacağı bir yıla giriyorsunuz sevgili Koçlar. Koçlar sert bir dönemden geliyorlar o yüzden de artık şayet şu ana kadar zorluklarla başa çıkmış, dirayet ve sabır göstermiş Koçlar Mayıstan itibaren ödülleriyle karşılaşacakları bir dönem başlıyor. Yani hem parasal hem aşk açısından her ne çeşit bir baskı, zorluk ve sert bir dönem geçirdiler zaten şimdi o direnç ve dirayet göstermiş olanlar için şimdi fırsat ve şans zamanı, ödül zamanı. Ödüllerini alacaklar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, boran, burÇ, yasemin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nuray Sayari 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 30 Aralık 2011 01:27
İremsu 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Aralık 2011 01:26
Yasemin Boran 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 29 Aralık 2011 10:07