IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Burçlar, Fallar ve Kehanetler (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/)
-   -   isime gore karakter (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/47011-isime-gore-karakter.html)

FrAnK}{MArtIN 13 Ocak 2008 01:49

Cevap: isime gore karakter
 
Alıntı:

efSa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 322557)
yazdigimi sildim.
ama sekildede goruldugu gibiii ben senle tartismadan once yazdim onu:) dunyamin merkezi degilsin ozur dilerim tas atan biri deilim herkesde ne kadar acik sozlu oldumu bilir hakkimda yorum yapicaksan karakterimide goz onunde bulundur pardon ben edepsizdim evet:) bosver sen en iisi bulundurma:)

Kafan mı Güzel Seda ? .Edebiyat ' ın Ne Öldürcek Nede Güldürcek Kadar Kuvvetli Deil.Neyse Ne Biliyosan Onu Oku Sen.Allah ' dan Bi Yanlış Anladım Girmediğin Yer Kalmadı.Sölediklerimi Nereye Çekiyorsanda Oraya Çek.Ama Tartıştığımız Konuları Sakın Buraya Çekme.

efSa 13 Ocak 2008 06:03

Cevap: isime gore karakter
 
tas attin diyen sensin? tartismayi buraya cekende sensin? anlamadigim simdi niye olayi bana yikiyorsun postlarina bakda konus pls selim?

FrAnK}{MArtIN 13 Ocak 2008 12:16

Cevap: isime gore karakter
 
Bak Güzelim.Ben Yanlış Anladım Ve Sory Dedim.Hala Uzatıp Hangi Amaca Hizmet Etdiğini Çözemedim. Son Postum.

X-large 13 Ocak 2008 21:30

Cevap: isime gore karakter
 
Karakterinin en belirgin özelliği özgürlükçülük. Bir kişiye ya da bir yere bağlanmaktan hoşlanmıyorsun. Monoton bir yaşam sana göre değil. Bulunduğun ortam seni mutlu ediyor olsa bile, oraya bağlanmak istemiyorsun. Hayatının her alanında böyle davranıyorsun. Kısıtlanmayacağın işlerde çalışmak istiyorsun. Özgürlüğüne gelen en ufak bir tehdit istifa etmene neden olabiliyor. Bu nedenle, kendi işini kurma ve patron olma taraftarısın. Baskıcı bir aileye sahipsen genç yaşta evden ayrılabilirsin. Kimsenin sana karışmadığı, rahat bir yaşam kurmak istiyorsun. Özgürlüğüne olan düşkünlüğün karşı cinsle olan ilişkilerini de etkiliyor. Kıskanç ve seni kısıtlayan biriyle beraber olmana imkan yok. Aradığın özellikler ise neşe ve zeka.

SeLF_BLooD 14 Ocak 2008 01:15

Cevap: isime gore karakter
 
Karakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat ;boggled

cicii 15 Ocak 2008 12:25

Cevap: isime gore karakter
 
abi super bir olay ya bu valla tum dedıklerı harfıyen dogru cıktı ılgınc gercekten

SeLiNs 18 Ocak 2008 22:38

Cevap: isime gore karakter
 
"Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın."

Hımm uyuyo evet;oki

Loft 20 Ocak 2008 05:41

Cevap: isime gore karakter
 
İsim grubu 5 olanlar:LİDER Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat. :cool:

BuLuTREiS 28 Ocak 2008 15:02

Cevap: isime gore karakter
 
Karakterinin en belirgin özelliği akılcılık. Duygularından çok mantığınla hareket ediyorsun. Hayata bakış açın gerçekçi. Pembe hayallere dalmaktan hoşlanmıyorsun. Hayatın somut yönleriyle ilgileniyorsun. Çeşitli bilim dalları hobilerin arasında yer alıyor. Aşka inanıyorsun. Ancak bir ilişkinin yalnızca aşkla yürümeyeceğini savunuyorsun. Beraber olacağın kişinin eğitimi, kültürü ve zekası da senin için önemli. İş yaşamında da duygularınla değil, aklınla hareket ediyorsun. Zekan sayesinde birçok fırsat kapısını aralıyor, büyük başarılara imza atıyorsun. İş yaşamındaki başarını insan ilişkilerinde de . dostların ve ailen senin fikirlerine güveniyor. Her konuda akıl danışılan birisin.sürdürüyorsun

αуℓιη 28 Ocak 2008 15:06

Cevap: isime gore karakter
 
İsim grubu 1 olanlar:DUYGUSAL aynisini efSa yazmi$ tekrar edmim ;)
Karakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net