IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2012, 10:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç / 18 Nisan 2012




Hürriyet Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Eğer içinizdeki gerilimin iyice arttığını ve çevrenizdekilere sert tepkiler vermek üzere olduğunuzu hissederseniz, olayları sakin kafayla ikinci kere düşünmeye ve değerlendirmeye çalışın. İşlerinizdeyse gelişmeler ve haraketlilik var. Yapmanız gereken, hem işinizi takip etmek, hem sinirlerinize hakim olmaktır. Duygusal ilişkilerinizde de tartışmalara açıksınız fakat bu sefe tartışmaların sebebi siz olmayabilirsiniz. Eşiniz ya da birlikte olduğunuz insan bugün fazla üzerinize gelebilir. Her ne kadar haklı olan sizseniz de, stresli durumunuz mantıklı tartışmalara uygun olmadığı için çözümü daha sonraya bırakmalısınız.




Dikkat (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Son günlerde çok şüpheci oldunuz. Bu kadar şüpheci olmanızı gerektiren hiçbir durum yok hayatınızda.




Takvim Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Aşık olduğunuz kişi ile romantik saatler yaşayacaksınız. Ancak aşkınıza hükmetmeyi denemeyin. Sahiplenme duygularınız yüksek.


İş Yaşamı (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İş hayatınızda rutin bir gün geçireceksiniz. Kafanızda yeni iş planları var. Fakat şimdilik bu konuda bir harekete geçecek cesarette değilsiniz. Önümüzdeki günlerde harekete geçebilirsiniz.


turk.net (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor. Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha olumlu görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kalkıştığınız girişimde şansa ihtiyacınız olacak.


Aşk Yaşamı (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sevgiliniz ile birkaç gündür görüşemiyorsunuz. Bugün zaman zaman onun sevgisi konusunda şüphelere kapılacaksınız. Fakat hemen bu fikri kafanızdan hemen atmalısınız.


Milliyet Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Hayata daha iyimser ve yapıcı bakıyorsunuz. Yeni öğretiler ve değişik eğitim çalışmalarına odakladığınız bu dönem yeni destekler göreceksiniz. Duygularınızı rahat ifade etmeniz yeni kişilerle ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Zira yabancılarla ilgili bağlantılarınızı daha uzun vadede düşünmektesiniz. Alacağınız haberler yanıltıcı olabilir.


Para Durumu (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün ufak tefek borçlarınızı ödemeniz gerekiyor. Bunun için biraz para ayıracaksınız. Bugün kendinize bir takım harcamalar yapabilirsiniz fakat hesaplamalarınızı iyi yapmalısınız.


Vatan Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olun. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Beklediğiniz para geliyor.

Sabah Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz. Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmelisiniz. Özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.


Posta Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Yeni temalar ve değişik öğretiler sizi etkisi altına almış durumda. Bu dönem başkaları ile çok yeni konular adına bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi geliştireceğiniz deneyimler baş döndürücü olabilir. Ancak akademik çalışmaların öne çıktığı bu dönem somut planlar ve hedefler belirlemelisiniz. Olaylara esnek bakmanız size çok şey kazandırabilir.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, nisan, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler / 18 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 18 Nisan 2012 10:46
Yengeç Burcu (4 Mart 2012) Casey Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Mart 2012 11:28