IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2012, 10:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç / 18 Nisan 2012




Hürriyet Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün genelde kişisel problemler karşınıza çıkabilir. Fakat en azından şu günleri kapsayan süreçte, sosyal ilişkileriniz açısından negatif etkiler almayacağınızı söyleyebilirim. İş arkadaşlarınızla ve üstlerinizle olan ilişkileriniz açısından da çok uyumlu bir dönemdesiniz ve son zamanlarda küçük ya da büyük bazı sıkıntılarınız olmuşsa, artık yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladığınızı görebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır. Aşk ya da evlilik ilişkileriniz de çok ılımlı bir döneme girmektedir. Bu ilişkilerde huzurlu ve mutlusunuz.



Dikkat (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Birtakım konularda kendinizi engelliyorsunuz. Önceden belirlemeye çalıştığınız sonuçları alabilmeniz, çok belirgin bir biçimde iradenizi ortaya koyabilmenize bağlı.


Takvim Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Mutlu bir yaşam sizi bekliyor. Oysa bu başarınız sizden kaynaklanıyor. Mükemmeli arayarak ertelediğiniz planlar bugün hayatınıza girecek


İş Yaşamı (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz.


turk.net (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Gizemli duygusallıklara açıksınız. Hassas ilişkilerde aşırılıklar, beklenmedik tepkileri getirebilir. Bir arkadaşınızın kişisel gibi gösterdiği probleminin altında size kadar uzanan bir yol var. Bugünleri kendiniz için değerlendirebilir ; iç hesaplaşmalara yol açan pişmanlıklardan, çözüm getirmeyen tartışmalardan uzaklaşabilirsiniz.


Aşk Yaşamı (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız. Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi. İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor.


Milliyet Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İçinizden geldiği gibi karar vermek isteyebilirsiniz. Ancak gözden kaçan konular ve ayrıntılar beklemediğiniz sorunlar getirecektir. En azından bugün akşam saatlerine kadar önemli adımlar atmaktan kaçınmalısınız. İç dünyanızda daha fazla huzur aradığınız bu günlerde ortaklıkların getirdiği testler yorucu olacak. Sabırlı olmanızda fayda var.


Para Durumu (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin gözünde biraz zayıfsınız. Gerçekçi bir dostun önerisine ihtiyacınız var.


Vatan Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Partnerinizle uyumlu birlikteliğiniz var. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir işte çalışıyorsunuz. Bu nedenle yeteneklerinizi ortaya koyun. Parayla ilgili anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için çaba göstermelisiniz.

Sabah Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir.Paranızı dikkatli kullanmalısınız. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Başkalarının işinize karışmasından hoşlanmadığınız bir gün. Aklınızı seviyorsunuz..


Posta Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Duygusal endişeleriniz devam ediyor. Gizli kalmış konuların getirdiği gelişmeleri sabırla karşılamalısınız. Biraz sezgilerinize güvenmek, kollektif çalışmalarda daha fazla fedakarlıkta bulunmak size iyi gelecektir. Yakın çevreden gelecek destekler ise yapıcı sonuçlar getirecek. Kendinizi ifade edebileceğiniz konular yanında, ticari faaliyetler hızlanabilir.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, koc, nisan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler / 18 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 18 Nisan 2012 10:46