IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2012, 10:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi / 18 Nisan 2012




Hürriyet Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Birilerinden birşey istemeniz gerekirse, konuşmalarınızı başkalarının yanında yapmamaya, özel görüşmelere gayret etmeniz yerinde olur. Başkalarının yanında konuşulan ve reddedildiğiniz konular konular varsa bunları bir de yalnız olarak görüşmenizde fayda vardır. En azından neden dolayı reddedildiğinizi anlayıp, ona göre davranabilirsiniz. Eğer yalnız bir insansanız bugünlerde aileniz tarafından hoş karşılanmayacak bir karşı cins ilişkisine eğilimli olabilirsiniz. İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin.



Dikkat (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Dünden gelen parasal konulara ilişkin temalar bugün de devam etmekte. Bu arada öğle üzeri ve sonrasında ani kararlar sizi aşırılıklara sürükleyebilir.


Takvim Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Çalışanlar için iş değişimi söz konusu olabilir. Sanatla ilgili alanları seçenler için başarılarının devamı gelecektir. Baş ağrısı çekebilirsiniz.



İş Yaşamı (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerindesteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vücudunuza gerekli özeni gösterebilirsiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler veevhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.


turk.net (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bazı ahbap ilişkilerinizde süregelen huzursuzluk, bugünde size sıkıntılı anlar yaşatabilir. Bu ilişki içersinde gözden kaçırılmış birtakım ayrıntıları gündeme getirmeye çalışacaksınız. Karamsarlık yaşadığınız konuları tekrar ele alıp değerlendirmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi bugünlerde etkileyebilir. Bu, belli konularda umudunuzun artmasını sağlayacak.


Aşk Yaşamı (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İkili ilişkinizde zorluklar yaşamanız muhtemel. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Burcunuzdan geçen Ay sizi öne çıkarıyor. Birçok konuda yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ani değişiklikler olabilir.


Milliyet Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Akşam saatlerine kadar iyi organize olmalısınız. Eldeki işlere odaklanmak ve somut sonuçlar almak gerekecek. Bazı zorunlu fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İş ortamında yaşanan değişiklikler bedensel olarak sizi yoracaktır. Kendinize karşı daha özenli olmanız gerek. Zira aşırı sorumluluk taşıdığınız bu dönem sağlıkla ilgili sorunlar yinelenebilir.


Para Durumu (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Günün ilk yarısında kişisel girişimlerinizde oldukça dikkatli ve gerçekçi olmalısınız. Özellikle parasal konularda sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bugün kaçınılmaz harcamalarda bulunmanız da mümkün.


Vatan Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor. Huzur bulamıyorsunuz. Biraz da olayları akışına bırakın. İş hayatınız, size beklediğinizden daha çok destek veren bir arkadaşınız sayesinde yoluna giriyor. Maddi problemleriniz sizi strese sokabilir.

Sabah Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltmamlı. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Son günlerde sorumluluğunuz iyice artmasına rağmen, enerjinizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz Beğenilme duygunuz yüzünden, çoğu kez yanlış ilişkiler yaşıyorsunuz.


Posta Gazetesi (18 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Süregelen projeler ve çalışma şartlarındaki yoğunluk sizi disipline davet ediyor. Her tür çabayı göstermeli, çalışma tekniklerinizi değiştirmelisiniz. Zamanı iyi değerlendirmek detaylı konularda rahat sonuç almanızı sağlayacaktır. Beraber çalıştığınız kişilerin sorumluluklarını almak size düşebilir. İkili ilişkilerin getirdiği sorumluluklar karşısında daha yapıcı olmalısınız.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
18, 2012, nisan, terazi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu (4 Mart 2012) Casey Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Mart 2012 11:30