IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2012, 11:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova / 20 Nisan 2012




Hürriyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün yıldızların bazı olumsuz etkileri altında olacaksınız. Özellikle devam eden bir ilişkiniz varsa, partnerinize karşı bencil ve düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. Küçük hatalara büyük tepki göstermeniz de aranızdaki sorunları büyütecektir. Sosyal ilişkileriniz açısından fazla hareketli bir gün geçiremeyebilirsiniz. Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir. Bunun yanında katılacağınız ortamlarda da birtakım tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.



Vatan Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkinizi evlilikle sonuçlandırmakistiyorsunuz. Kararınızbu yöndeyse korkmayın. Her şey yolundagidecek. Son günlerde işinizdebir yoğunluk var. Ancak bunun üstesinden gelecekinsanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Yatırım konusundabiraz daha beklemeniz gerekebilir.


Posta Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Hayatınıza çok ani düşünceler girmekte. Yeni girişimler yapmak istediğiniz bu dönem her şey yenilenme içeriyor. Kendinizi eğitim hayatınıza odakladığınız bu dönem önemli başarılar elde edebilirsiniz. Çok farklı bilgilerin öne çıkması zihinsel açıdan sizin merakınızı uyandıracaktır. Kısa yolculukların getirdiği hareketlilik sayesinde hiç sıkılmayacaksınız.


Sabah Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir gün. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yardım kuruluşların aktivitelerine katılırken, yeni para kazanma imkanları doğacak. Çünkü buluncağınız çevrelerde tanışacağınız kişilerin size maddi olanak sağlayacak kişileri karşınıza çıkaracak. Sindirim sisteminizi dinlendirmelisiniz.

İş Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Herkesin istekli olduğu bir iş yolculuğu size teklif edilebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse aynı zamanda kısa bir tatil yapma olanağı da bulabilirsiniz. İş yaşamınızda çok göz dolduruyorsunuz.


turk.net (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün en yakınlarınızdan bile gizleyeceğiniz özel bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme işle ilgili ve çok önemsediğiniz bir kişiyle olabilir. Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bu beklentileriniz karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. Bazı beklentileriniz haksız ve abartılı olabilir. İnsanların verdikleriyle yetinmeyi öğrenmeye çalışmalısınız.


Aşk Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün ondan bir davet alabilirsiniz. Temponuza ayak uyduramadığı için zaman, zaman canınız sıkılıyor ama farklı koşullar içinde olduğunuzu görmelisiniz.

Dikkat (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret verenlerin görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır.


Takvim Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Zihinsel açıdan isteklerinizi gerçekleştirmeye yoğunlaşmış durumda olmanız, partnerinize ilgisiz görünmenize neden oluyor. Sorun çıkabilir.


Milliyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Hareket ve iletişim konuları size yeni sorumluluklar getiriyor. Birden ortaya çıkan gelişmeler, kardeşlerle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Zaman alan eğitsel çalışmalar ise oldukça yorucu görünüyor. Her şeye rağmen yeni şeyler öğrenmekte kararlı bir tutum içindesiniz. Alacağınız haberler ise biraz can sıkıcı olabilir. Maddi açıdan daha kontrollü olacağınız günler başlıyor.


Para Durumu (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Dostlar arasındaki para alışverişleriniz çok saygıdeğer. Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Siz bu satıştan bir şey beklemiyorsunuz ama sizinle paylaşmayı düşünüyorlar.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
20, 2012, kova, nisan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova / 18 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2012 10:43
Kova Burcu (4 Mart 2012) Casey Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Mart 2012 11:31