IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2012, 11:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç / 20 Nisan 2012




Hürriyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir. Görünüş ve giyiminizle de hayranlık uyandırabilirsiniz. Karşı cins ilişkilerinize gelince. Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var. Siz evli bir yengeçseniz ve özellikle kadınsanız eşinizin bazı tekliflerini ya da fikirlerini iyi değerlendirmeli ve o doğrultuda haraket etmelisiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa ve hangi cinsiyetten olursanız olun birlikte olduğunuz kimseyle beraber bazı yeni şeyler yapabilirsiniz. Yalnız bir yengeçseniz bugün çevrenizde sizi beğenen birçok kimse olacaktır.



Vatan Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Çevrenizden duyduğunuz sözler veçekingen davranışlarınız, hoşlandığınızkişiye yaklaşmanızı engelliyor.Karşınızdaki kişiye sizi daha iyi tanımafırsatı verin. Sonuçsuz kalacak ve size zamankaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.Bütçenizi ayarlamak için tasarrufa yönelin.


Posta Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Kariyerinize yönelik pek çok yeni düşünce öne çıkıyor. Artık daha kararlı ve dinamik olacağınız bir süreç içindesiniz. Kendi yolunuzu seçmek konusunda önünüz açılabilir. Ancak devam eden sorumluluklar ve üstlerle ilişkiler açısından kritik bir gün olacak. Evde yapılması gereken işleri iyi planlamalı, dengeli bir yol izlemelisiniz.


Sabah Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün, hiç beklemediğiniz konular veya beklemediğiniz arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler sizi strese sokabilir. Konuyu abartarak, kendinizi yıpratmayın. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor.

İş Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İş yerinizde dedikodulara kulak asmamalı, küçük sorunları uzatmamalısınız. İş yerinde sizle başka türlü yakınlık kurmak isteyen bir arkadaşınıza karşı dikkatli olun. Bu ilişki sizi mutsuz edecek.


turk.net (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün genel anlamda güzel bir gün geçireceksiniz. Yeni ortamlara giriyorsunuz ve bu size moral verecek. Bu ortamın getirdiği zorluklara hazır olmalısınız. Uzun süredir kafanızda beliren bir kuşku sizi rahat bırakmayabilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınız ile temelden sorunlar yaşayabilir, bunların üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz.


Aşk Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Hayal kırıklığı yaşamamak için başlayacağınız aşk ilişkisinde büyük hayaller kurmamalısınız. Bugün alacağınız bir haberle partneriniz ile kısa bir yolculuk yapacaksınız.

Dikkat (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sağlığınıza çok az önem veriyorsunuz. Bugün ufak bir problem yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.


Takvim Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Dönem dönem kendinizi negatif hissetseniz de bugünlerde son derece pozitifsiniz. Hayata çok mutlu açılardan bakıyorsunuz.


Milliyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İş hayatınızda hareketli ve çaba gösterilmesi gereken zamanlar öne çıkıyor. Artan bir rekabet var. Ãœstlerle ilişkilere özenli yaklaşılması adına dikkat gerekiyor. Ãœzerinde çalıştığınız konulara özenli yaklaşmalı, baskıları itici bir güç olarak görmelisiniz. Yenilenmelerin getirdiği heyecan sizi korkutmamalı. Bu dönem yeni görevler ve evden kaynaklanan sorunlar dikkat çekebilir.


Para Durumu (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Borçlarınızı ödemede güçlük yaşıyorsunuz. Uzun zamandır ödeyemediğiniz bir borcunuzu ödemeyi yine erteleyeceksiniz. Parasal konusunda acil önlemler almalısınız.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, nisan, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yengeç / 18 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2012 10:37
Yengeç Burcu (4 Mart 2012) Casey Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Mart 2012 11:28