IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By LostBride

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2012, 23:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu 23-29 Nisan 2012 Haftalık yorumu.!




Aslanlar - Haftaya sürprizlerle başlıyorsunuz sevgili Aslanlar… Bu Pazartesi, İş hayatında her zaman güzel haberler için çalmayan telefonlarınız size kariyer yaşamınız ile ilgili ümit vaat edici haberler getirmek için çalacaktır.

İşiniz size her zamankinden daha fazla kendinize vakit ayırmanız için bir nefes aldırabilir. Katıldığınız sosyal ortamlarda, iş toplantılarında ve şirket içi etkinliklerde ve/veya konferanslarda işiniz ile ilgili tahmin etmediğiniz ve bilmediğiniz maddi haberler alabilirsiniz.

Yine bazılarınıza 23 Nisan civarı yeni bir kariyer haberi gelebilir, bilhassa ulaşım nakliye ve turizm reklam ve sigortacılık sektörlerinde iş sürprizleri olacak Sizi desteklemek için elinden geleni yapan pek çok iş arkadaşınız var. Özellikle hafta ortasında, keyifli ve heyecan duyduğunuz statejik projeler iş tatmininizi artıracak. Yurt dışı bağlantılarla ilgili beklediğiniz haberleri bir anda alabilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri, önemli, ciddi ve sorumluluk isteyen bazı görevlere odaklanırsanız, başarınız kalıcı olur. Diğer yanda yeni başlayan ve eylül ayına dek sürecek olan başka bir eğilim ise, Venüs ve Aşkın Doğuşu… Yaşı çok ileri olanlar için bile ya yaşamın ötesiyle bağlantılı imalar olma özelliği taşıyor ya da insanın yaşam dediğimiz büyük koşuşturmacısını tamamlamak için gereken ikinci bir rüzgâr - yaşam enerjisinin yenilenmesi, sevgili Aslanlar…



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, 2329, aslan, burcu, haftalık, nisan, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık