IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2012, 21:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yasemin Boran 2012 Haziran Burç Yorumları




Yasemin Boran Koç Burcu Haziran 2012 Yorumu

Haziran ayına maceracı ruh halinizle, özgür ve bireysel taraflarınızla eğlenceli konular hayatınızın merkezinde olacak sevgili koçlar Yalnız kafanıza buyruk davranışlar ve rahat davranma isteğiniz iş alanlarınızda kolay tepki vermenize ve sinirli olmanıza neden olabilir. 8 Haziran tarihinde kendinizi çok şanslı, mutlu ve heyecanlı hissetmeniz mümkün.
Yapacağınız kısa planlar, uzak seyahatler birkaç gün boyunca hayattan alacağınız keyfi arttırabilir. Maddi konularda bazı zorlanmalarınız olacağını düşünseniz bile, isteklerinizi gerçekleştirin. 12 Haziran günün itibariyle para ile ilgili işlerde, sahip olduğunuz mallarda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Somut ve kararlı adımlar size kazandıracak.

Ticaretle uğraşanlar için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.16 Haziran'dan sonra ise başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olabilir. Maddi konularda yaratıcılığınız fazla olacak, ticaretle uğraşanlar için satış yapacakları bir gün olacak. Haziran ayının sonuna doğru sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız aktifleşiyor. Maddi konularda şanslı ve mutlu bir haftasonu geçireceksiniz. Bu anneler gününde para harcamalarınızı abartabilirsiniz.

Yasemin Boran Boğa Burcu Haziran 2012 Yorumu

Haziran ayına ortaklaşa para konularınız devrede olarak başlıyorsunuz sevgili boğalar. Bir çok konuda işin fiziksel yönüne odaklı olacaksınız. Siz yaptığınız herşeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz. Bu ay manevi yönden ruhunuzu anlamanız ve buna göre davranmanız gerekecek. 8 Haziran itibariyle, isteklerinizi gerçekleştirmek üzere para harcamalarınız yoğun olabilir. Sevdiğiniz insanla beraber hareket ederseniz daha karlı çıkabilirsiniz.
Beklenmedik yerlerden güzel iyilikler görmeye müsait olacağınızdan planlarınız gün içinde iyi çalışacak. Haziran ayı boyunca kendinizi daha rahat ifade edecek, hayatınızla ilgili konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Artık kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. 19 Haziran'dan sonra hayatınıza dair önemli planlarınızda arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz size destek çıkacaklar, önemli grupsal işlerinizde yardımlaşmanız size çok şey kazandırabilir.Haziran ayının sonuna doğru iş alanlarınız yoğun olabilir, kendinizi çok mutlu, huzurlu, keyifli ve şanslı hissedeceksiniz.

Yasemin Boran İkizler Burcu Haziran 2012 Yorumu


Haziran ayına özel hayatınızda rahat ve özgürlükten yana tavırlarınız olacak ve bu da 4 Haziran günü içinde ailenizle anlaşmazlıklara neden olabilir. Biraz fedakarlıkla, sevdiğiniz insanla bir hareket edebilir, gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz sevgili ikizler. Sosyal çevrenizden destek alacaksınız.Ayrıca sevdiğiniz insanın veya hayatınızı paylaştığınız kişinin isteklerine ve beklentilerine göre hareket etmeyi tercih edeceksiniz.
Beraber sosyalleşmek, arkadaşlarınızın ve sevdiğiniz insanların arasında olmak isteyeceksiniz.Bu ay boyunca derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yine bu dönem arkanızdan konuşmalar yapılabilir ve dedikodunuz dönebilir. Geçmiş konu ve meseleleri yeniden gözden geçirmek, plan ve düzenlemeler yapmak için ideal bir dönem.


Ay sonuna doğru iş ve kariyer hayatınız için yeni düzenlemelerde bulunabilir, işleriniz için planlar yapabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirler, iş alanlarınızda işinize yarayabilir.26 Haziran'da yabancı ortamlar veya yerler, seyahatler veya eğitim konuları hayatınızın merkezine yerleşebilir. Manevi olarak kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varmalı, şükretmeli ve insanlara yardım etmekten kaçınmamalısınız.

Yasemin Boran Yengeç Burcu Haziran 2012 Yorumu


İş ve hizmet alanlarınızda tamamlanmanız gereken ayrıntı ve detaylar ay içinde uğraşılarınızı oluşturabilir sevgili yengeçler. Çevrenize, özellikle arkadaş çevrenize karşı sorumluluklarınızı tam olarak yerine getiremediğinizi düşünebilirsiniz. Biraz ilginizi kendinize kaydırmalısınız. Ayrıca iş konularında halletmeniz gerekenlere kafanız takılı olabilir. Kalabalık ortam ve yerlerden alacağınız güzel haberlerle keyfiniz yerinde olacak. Arkadaş çevrenizle iş konularında tartışmalara girmeyin çünkü aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.
12 Haziran'dan sonra arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak, sosyalleşme isteği duyacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırmak için plan ve fikirlerinizi uygulamanın tam zamanı, bu güzel dönemi iyi değerlendirmelisiniz sevgili yengeçler. Aynı zamanda grupsal işlerinizde, yabancılarla olan planlarınızda olumlu ve yaratıcı etkiler altında olacaksınız.


Arkadaşlarınız ve bulunduğunuz sosyal çevrenin yaptığınız işler konusunda sizi desteklediğine şahit olabilirsiniz. 23 Haziran'da ortaklaşa para konularınız devrede olurken, arkadaş ortamlarınızda, sosyal çevre alanlarınızda oldukça şanslı ve iyimser etkilere sahip olacaksınız. Bu ay sonu abartabilir, bol bol gezebilir, bir davetten, diğer organizasyona geçiş yapabilirsiniz.

Yasemin Boran Aslan Burcu Haziran 2012 Yorumu


Hayatınızı güzelleştirecek ve hareket geçirecek konu ve alanlara yönelmeniz sizi biraz rahatlatabilir. Haziran ayına aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili aslanlar. Harcamalarınız ve ödemeleriniz konusunda fazla hayalci davranarak hareket edebilirsiniz. 5 Haziran'da aşk dolu, keyif ve eğlence dolu bir ay sizleri bekliyor olacak. Kendinizi özgür, rahat ve iyi hissedecek, seyahat yapacaksınız mutlu olacaksınız.
Duygularınızı göstermekte zorlanmayabilirsiniz. İş konularından kafanızı uzaklaştırın ve doğanın keyfini çıkarın. Haziran ayı boyunca kariyer ve iş hayatınızda önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi kararlı ve oturaklı ifade edeceğinizden iş yaptığınız veya yapacağınız kişilerle iyi anlaşacaksınız.


18 Haziran tarihinden sonra kariyerinizde insanların desteğini ve yardımını kolay sağlayacaksınız. İnsanların sizin hayatınızı daha ileri seviyeye taşıyacak oluşumlar konusunda istekli olması sizi mutlu edebilir. Ayrıca özel hayatınız devreye girerken, bu ay sonu iş alanlarınızda veya göz önünde bulunacağınız çevrelerde şans ve iyimserlik sizden yana olacak.

Yasemin Boran Başak Burcu Haziran 2012 Yorumu


Enerjinizi bu ay evinize ve ailenize yönelik konularda kullanacak, kendinizi daha güvende hissedeceksiniz sevgili başaklar. Hayata karşı bazı korku ve tereddütleriniz rahat hareket etmenizi zorlaştırıyor. Sorumluluklarınızın omuzunuza yük olmasına izin vermemelisiniz. Her ne kadar bir yerlere gitmek, dolaşmak ve gezmek etkileriniz yüksekse de, siz daha çok evinizle ilgilenmek veya dinlenmek arzusunda olabilirsiniz. İster gezin, ister evinizde vaktinizi geçirin, kendinizi şanslı ve mutlu hissetmeniz kolay olacak.
Artık fikir ve düşüncelerinizi daha geniş bir açıdan uygulamanın ve kendinizi daha fazla geliştirmeninve ilerlemenin vakti gelmiş bulunuyor. Seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artabilir. 16 Haziran'da seyahat, eğitim, iş konularında veya gelecek planlarınızda eşinizden ve ortaklarınızdan istediğiniz destekleri görmeniz mümkün.


Haziran ayının sonuna doğru yapılması gerekenler ön plana çıkarken, iş alanlarınızda bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Gerek seyahat, gerekse iş alanlarınız olumlu etkilenecek. Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, medya, hukuk konularında iyimser ve şanslı etkiler altında olabilirsiniz.

Yasemin Boran Terazi Burcu Haziran 2012 Yorumu


Yakın çevrenizden, akrabalarınızdan tam destek alarak, iletişiminiz hızlı bir şekilde haftaya başlıyorsunuz sevgili teraziler. Hayatınızın kontrolünü sağlayamayınca ya da beklenmedik olaylarla karşılaşınca dengeniz hemen bozuluyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz iyi ve keyifli olacak. 7 Haziran tarihinden sonra yakın çevre alanlarınız aktif olacak ve iletişimi yüksek bir ay geçireceksiniz. Duyacağınız haberlerden etkilenecek ve bazı şeyleri kendinize dert yapacaksınız.
Bu ay sevdiğiniz insanın sevgisinden ve güzel enerjisinden ilham alın.Bu ay boyuınca ortaklaşa para giderleriniz konusunda çözümlerinizi ön plana çıkarabilir, kendi düşüncelerinize göre bir plan uygulayabilirsiniz. Maddi konularda kafanız iyi çalışacak, ilginç olaylar, gizemli konular ilginizi çekebilir.


Ayrıca iş ve hizmet alanlarınızda ortaklaşa hareket etmeniz para konuları gündeme gelebilir. İş alanlarınızdaki değişimleri yaratıcı bir şekilde yapabileceksiniz. Başkalarına yardım etmek sizi mutlu edecek.Aşk hayatınız devreye girmeye başlıyor. Tutkularınız ve sahip olma isteğiniz sevdiğiniz kişiyle fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir.Ay sonu ise, sevdiğiniz insanın parasal durumundaki güzel gelişmeleri kutlayabilirsiniz. Paranızın çoğaldığına tanık olacaksınız.

Yasemin Boran Akrep Burcu Haziran 2012 Yorumu


Haziran ayında işten elde edilen gelirlerinizin, özel hayatınıza ve sosyal yaşantınıza yetmediğini farkediyorsunuz sevgili akrepler. Bol keseden harcadığınız paraların hesabını şimdi tutmanız çok anlamsız. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu alanlarda güzel gelişmeleriniz olacak.Ayrıca aktif, yoğun ve karşı tarafın isteklerine göre hareket edeceğiniz bir ay olabilir.
Gün içinde parasal konular ve sahip olduklarınız kafanızı kurcalayabilir. Herşeyin hesabını, kitabını yapmaya çalışıyorsunuz, biraz daha rahat düşünmeye özen gösterin. Haziran boyunca özel hayatınızla ilgili konularda kafanız çözüme ve anlaşmaya yönelik çalışacak.


Ortaklı işleri olanlar önemli konuşma ve görüşmelerini bu dönemde yapabilirler.Aşk hayatınızda oldukça yaratıcı ve romantizm dolu bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz paylaşımcı olacak.19 Haziran tarihinde ev ve aile hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Düzeninizle ilgili konularda sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Ay sonu özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde oldukça şanslı, mutlu ve iyimser bir hava yakalayacaksınız.

Yasemin Boran Yay Burcu Haziran 2012 Yorumu


Haziran ayına rahat ve kendi keyfinize düşkün bir şekilde başlayacaksınız sevgili yaylar. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk üstlenmekten vazgeçin çünkü bu sizin ruh halinizi fazlasıyla zorluyor. Kendi istek ve düşüncelerinize daha fazla önem vermelisiniz. 5 Haizran'da kendi istekleriniz, özgürlüğünüz ve düşünce yapınız daha fazla ön planda olacak.
Çok yoğun bir iş temposuna sahipsiniz ve bu ay çalışmasanız bile, aklınız yapacağınız işlerde olabilir. Açık hava yürüyüşleri, sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı arttırmalısınız. Kafanız iş ve hizmet hayatınızı ilgilendirecek konu ve olaylarla dolu olmaya başlıyor. İş görüşmeleri, anlaşmalar, iş yeri iletişiminizde artışlar görülecek. Ayrıca bu dönem sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.


19 Haziran ile aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda yardımsever etkileriniz yüksek olacak. Bu alandaki sorunlarınıza yaratıcı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Ayrıca, yakın çevre alanlarınız aktif olmaya başlayacak. İletişiminiz hızlanıyor. İş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar yaşamaya yatkın olabilirsiniz. Ay sonu iş ve hizmet alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Beslenme alışkanlıklarınızda abartıya kaçma gibi istekleriniz yüksek olabilir. Keyfini çıkarın.

Yasemin Boran Oğlak Burcu Haziran 2012 Yorumu


Haziran ayına isteksiz bir şekilde merhaba diyebilirsiniz sevgili oğlaklar. Kafanızda kurup biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Aile hayatınızdaki değişimleri hoş karşılayacağınız bu pazartesi, ev ortamları rahatınızı arttıracak, dış ortamlarda çabuk sinirlenmelere açıksınız. 7 Haziran'dan sonra canınız fazla bir şey yapmak istemeyebilir. Geçmişi düşünmek, konuşmak, miskinlenmek, evinizde vakit geçirmek gibi etkileriniz yüksek olacak.
Bu ay içinde eğlenceli ortam ve yerlerde bulunmak, aşkla hareket etmek isteğiniz yoğunlaşabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Bu konularda görüşme ve anlaşmalarınız artarken, yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar için projelerini ortaya koyabilecekleri harika bir dönem geliyor. Bu ay gerek özel, gerek iş yaşantınızda iyi değerlendirin.


22 Haziran tarihinden sonra aşk hayatınızda yaratıcı ve romantik etkileşimler altında olacaksınız. Yine yaratıcılığa dayalı işleriniz için oldukça şanslı bir ay olabilir. 24 Haziran tarihinde ise parasal konular ön plana geçmeye başlayacak. Aşk hayatınızda şansınız çok yüksek. Çocuğunuzla ilgili konularda, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde keyfinize diyecek olmayabilir.

Yasemin Boran Kova Burcu Haziran 2012 Yorumu


Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde bu ay kendinizi iyi hissedeceksiniz sevgili kovalar. Ortaklaşa para konularında en ufak bir şeyden nem kapmaya müsaitsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle, hayatınızda değiştirmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla geçireceğiniz güzel bir ay sizleri bekliyor. Ya evinizde olacaksınız, ya da değişik ortamlarda bulunacaksınız. Her halükarda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.
Haziran ayı boyunca ev ve aile hayatınızda çözüme kavuşturmak istediğiniz konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ev değiştirme, kiralama veya satın alma işlemleriniz olabilir. Ailenizle konuşmalarınız artacak. Alışkanlıklarınıza çekidüzen verebilirsiniz.

Yasemin Boran Balik Burcu Haziran 2012 Yorumu


Toplum içinde ve sosyal ortamlarda diğer insanlarla paylaşımlarınız bu ay yoğun olacak sevgili balıklar. Aklınız fikriniz iş hayatınızdaki oluşumları nasıl harekete geçireceğinizde. Bu da yaşadığınız anın tadını çıkarmanıza engel oluyor. Özel hayatınızda sinirli ve tepkisel davranışlardan uzak durun. 6 Haziran'da göz önünde olacağınız yerlerde vaktinizi harcamayı tercih edebilirsiniz.
İş konularında maddi açıdan beklediğiniz güzel haberler ay içinde keyfinizi arttıracak. Yakın çevrenizden seveceğiniz insanlarla paylaşım halinde olabilir ve onlarla hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu ay boyunca yakın çevre, kardeşler, akrabalar, komşularınızla olan görüşme ve konuşmalarınız artabilir.


Yine satış, pazarlama, reklam, bilgisayar alanlarında işi olanlar sağlam ve kararlı iletişimleriyle bu alanlarda istedikleri başarıyı yakalayabilirler.11 Haziran tarihinde, yakın çevre iletişiminiz artarken, hayatınızla ilgili konulara yön vermekte zorlanmayacaksınız zira size yakın olan insanlar size destek verecekler. Sizde sevdiğiniz insanlar için fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.


21 Haziran tarihinde biraz isteksiz olabilirsiniz. Bu ay boyunca geçmiş konu ve olaylar sizi daha fazla etkileyecek. Ay sonu ise, yakın çevrenizin, kardeş veya akrabalarınızın hayatındaki güzel gelişmelerin sizin hayatınıza olumlu yansıdığına şahit olabilrisiniz. Kendinizi sevdiklerinizin yanında mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, boran, burÇ, haziran, yasemin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yasemin Boran 2012 Mayıs Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 24 Nisan 2012 23:27
Yasemin Boran 2012 Nisan Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 20 Mart 2012 13:56
Yasemin Kutsi 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Şubat 2012 14:37
Yasemin Boran 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Aralık 2011 01:30
Yasemin Boran 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 29 Aralık 2011 10:07