IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2012, 11:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mars’ın Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, içindeki derin, dipsiz kuyunun içine atıp biriktirdiğin acıların, haksızlıkların o kuyudan kovayla yukarıya çekilip hatırlanması söz konusudur. Haksızlığı yapan, acıyı çektiren yaptıklarını unutturmuşken, sen tüm bunları bir anda hatırlayıverirsin.
Aşağıda burcuna göre ortaya çıkabilecek son iki yıllık birikimin intikam tablosu şöyle olacaktır:

Koç veya Yükselen Koç’san: Aşk, cinsellik, tutku, miras, borç ve finansal yaraları hatırlayacaksın.

Boğa veya Yükselen Boğa’ysan: İkili ilişkiler, ortaklıklar, açık düşmanlıklar ve rekabetle ilgili olumsuz deneyimler su yüzüne çıkacak.

İkizler veya Yükselen İkizler’sen: İş ortamı haksızlıkları, iş arkadaşı sorunları, sağlığına kast edenleri unutmadığını fark edeceksin.

Yengeç veya Yükselen Yengeç’sen: Aşk, bireysel özgürlüğün kısıtlanması, çocuk temalarındaki haksız davranışları hatırlayacaksın.

Aslan veya Yükselen Aslan’san: Aile, yuva kavramını etkileyen, evdeki huzurun kaçmasına sebep olan olaylarla yüzleşeceksin.

Başak veya Yükselen Başak’san: Sözlü tahrikler, gizli mektuplar, arkandan konuşulanlar, sen ilgilendiren dedikoduları hatırlayacaksın.

Terazi veya Yükselen Terazi’ysen: Borcunu iade etmeyenler, senin kazancına mani olanlar, finansal zorluklara girmene sebep olanlar şimdi aklına gelecek.

Akrep veya Yükselen Akrep’sen: Her hangi bir davranışı ile kalbini sıkıştıracak, seni derinden üzecek yaralar verenleri hatırlayacak, gelişimini engelleyenlerle yüzleşmek isteyeceksin!

Yay veya Yükselen Yay’san: Sana zarar vermiş ama bugüne kadar bunun farkına varmadığın insanların kim olduğunu öğreneceksin. Son iki yıldır bilmeden biriktirdiklerin öfkeye dönüşebilir!

Oğlak veya Yükselen Oğlak’san: Arkadaş, dost dediklerinden yediğin kazıklar, haksızlıklar bir anda karşında olacak! Zaten unutmayan hafızan tüm verileri bugün olmuş gibi taze karşına getirecek!

Kova veya Yükselen Kova’ysan: Kariyerine veya itibarına göz dikenler, seni işinden edenler, toplum önünde küçük düşürmeye çalışanlar şimdi yeniden hatırlanacak!

Balık veya Yükselen Balık’san: Umutla giriştiğin işlerde, umudunu keserek seni yolundan alıkoyanlar, İnancınla dalga geçenler, iyimserliğini küçümseyenleri hatırlayacaksın!

Her ne olursa olsun, intikam yıkıcı bir kavramdır ve içindeki bu duyguyu işe yarar bir yöne kanalize etmezsen, hayatını olumsuz etkileyecek şartlarla karşı karşıya kalıverirsin.

Akrep burcunun bir teması olan yıkıp yok edip yeniden dirilmektir. Mars Akrep’teyken bazı şeyler yıkılıp, yeniden inşa edilmelidir. Ancak intikamla yıkılan her şey geriye yanmış toprak gibi verimsiz bir arazi bırakır. O alana yeniden bir şeyler inşa etmek için uzun zaman geçmesi gerekir. Bu yüzden olaya farklı ir açıdan bakıp, kendi içindeki bazı kalıpları yıkıp o kalıpları verimli ve bir o kadar esneme payı olan yeni kalıplara dönüştürebilirsin.
Yukarıda intikam duygularının körükleneceği alanları sıraladım. Şimdi hem yükselenine, hem de burcuna göre olan temaları bir araya topla ve bu konulardaki hassasiyetini körükleyen şartları bir gözden geçir. Sana yapılanlar ve senin bu olayların gelişim ve sonlanma sürecindeki tutumunu iyice bir düşün.

Tüm bu olaylarla ilgili
• Başlangıç beklentin ne idi?
• Olumsuz kalıp ve düşüncelerin nelerdi?
• Olayın seyrini nasıl değiştirebilirdin?
• Bile bir düzeltme girişiminde bulunmadığın davranışların var mıydı?
• Bu olayları sürekli olarak yaşıyor musun?
Her olay bir şekilde bizim istediğimiz biçimde sonuçlanıyor. Bu yüzden çıkış noktasını da kendimizde aramamız gerekiyor. Tekrar tekrar aynı olayları yaşamamak için kendinde neleri değiştirmen gerekiyor? Bu konuya odaklan, değişimine odaklan.

Mars Akrep’teyken kendi canını yakmaktan korkmazsın. Bu yüzden şimdi neşteri eline al ve kendini değiştirecek operasyonlarda bulun. Şimdi acı eşiğin yüksek, özellikle yukarıda saydığım konularda daha da yüksek! Kendini değiştir!
Eğer bunu yapmak için enerjiye ihtiyacın varsa, kırmızı renge odaklanarak meditasyon yap! Sana değişimini hatırlatacak bir kırmızı ipi bileğine bağla! Kırmızı sebzeler ye! Her gece değişime hazır olduğunu kendine söyleyerek uyu! İntikam yerine Anka Kuşunu hatırla! Bazı özelliklerini yak ve küllerinden gökkuşağı renklerinde yeni özellikler yarat! Sana canlılık, güç ve mutluluk katan özellikler yarat!
23 Ağustos 2012’den 07 Ekim 2012’ye kadar Mars Akrep’te, zaman su gibi akıp gider! Elini Çabuk tut, çünkü bu etki bir daha yaklaşık 2 yıl sonra gelecek!
Sevgiler Yurda Hal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
soĞuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eti Yenen Hayvanlar Liaaa İslamiyet 0 14 Mart 2012 00:36
Kanseri yenen çay! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 18 Şubat 2012 01:15
Kanseri yenen ünlüler! For Answers Haber Arşivi 0 29 Ocak 2011 21:43