IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Burçlar, Fallar ve Kehanetler (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/)
-   -   Ekim 2012 burç yorumları, 2012 Ekim ayında sizleri neler bekliyor ? (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/505636-ekim-2012-burc-yorumlari-2012-ekim-ayinda-sizleri-neler-bekliyor.html)

Violent 01 Ekim 2012 11:35

Ekim 2012 burç yorumları, 2012 Ekim ayında sizleri neler bekliyor ?
 
Ekim 2012 burç yorumları, 2012 Ekim ayında sizleri neler bekliyor ?

Ekim ayında gerçekleşecek Dolunay ve Yeni Ay'ın etkisiyle özel ve iş yaşamınızda sizleri nelerin beklediğini Astrolog Şenay Yangel yorumluyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
KOÇ: Ekim ayının ilk günlerinden itibaren kendinizi yeniden keşfedeceğiniz zamanlardasınız. İç dünyanıza yöneleceksiniz. Yeteneklerinizi, geliştirmeniz gereken yönlerinizi, istediklerinizi ya da istemediklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak, özünüze sadık kalarak yüksek bir gelişimin içinde olacaksınız. İşinizle ilgili şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Ön planda olacak, hak ettiğiniz değeri görecek ve hedeflediğiniz kitlelere ulaşabileceksiniz. Maddi konularda keyifli gelişmelerle rahatlayacak, uzun zamandır istediğiniz bir yatırımı gerçekleştirme imkanını elde edeceksiniz. 15 Ekim’de karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Evli Koç’lar, bu dönemde eşinizle gerginlikler yaşanabilir, eşinizin size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Koç’lar, mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir, kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Ayın 2. yarısı yurt dışı ile bağlantılı konular, eğitim, iş gibi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 29 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay’ın etkisi ile bu dönemde sağlığınıza özen göstermeli ve bünyenizi kuvvetlendirecek şekilde beslenmeye özen göstermelisiniz.
Şanslı günleriniz: 3-4-5-6-9-13-21-22
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 15-16-17-18-19-38-29
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BOĞA: Gökyüzü ayın ilk 10 günü işinizle ilgili konulara öncelik vermeniz için uyarıyor sizleri. Zekanızı, beceri ve tecrübenizi ortaya koymalı, şans size gülmüşken değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bu süreçte terfi alabilir, istediğiniz imkanlarla yeni bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Başarılı olmak için gerekli donanıma sahipsiniz, yeter ki duygusal yaşamınızdaki çalkantıların iş hayatınıza yansımasına izin vermeyin. İş hayatınızda güven ve takdir toplayacak, başarılı girişimlerinizle adınızdan sıkça söz ettireceksiniz. 15 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjsi ile motivasyonunuz ve kendinize olan güveniniz daha da artacak. Hem iş hem de özel yaşamınızda kararlı davranacak, ilişkilerinizi istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Bekar Boğa’lar, karşı cinsin yoğun ilgisi duygusal anlamda yeni başlangıçları getirebilir yaşamınıza; fakat dikkatli davranmalı, karşınızdaki insanı tam anlamı ile tanımadan ve hakkında fikir sahibi olmadan bir ilişkiye adım atmayın, üzülebilirsiniz. 28 Ekim ve sonrasında ise uzun yolculuklarla ilgili problemler yaşayabilir, aracınızın tamiri ile uğraşabilirsiniz. Yine bu günlerde aşırı süratten kaçınmalı, dikkat gerektiren her işte duyarlı davranmalısınız.
Şanslı günleriniz: 8-9-14-22-23
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4-10-18-19-28-29-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İKİZLER: Gökyüzü ayın ilk 10 günü işinizle ilgili konularda yeni fikir ve önerilere açık olmanız, yapıcı eleştirilere tepki vermeden hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Yeni insanlar ve yeni fikirler, iş hayatınızda başarıya ulaşmanız için birçok kapıyı aralamanıza neden olacaktır. Kamu sektöründe olan İkizler burçları, beklediğiniz terfi ya da görev değişikliği olumlu yönde gerçekleşebilir. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile parasal anlamda da rahatlamalar söz konusu. Borçlarınızın hafiflemesi ve yeni imkanlarla birikim yapmanız da olası. Bu dönemde kendi işinin patronu olan İkizler burçları, cazip ortaklık tekliflerini de iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Evli İkizler burçları aileye yeni katılacak bir bebek haberi ile sevinebilirsiniz. Uzun süredir devam eden ve sorunlu bir beraberlik içinde olanlarınız ise bir ilişki bitmeden diğerini yaşamaya başlayabilirsiniz. Özellikle 29 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile ayın son günlerinde kiminle, nerede olduğunuza dikkat edin. Zaten sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanmanın yorgunluğunun üstüne, başka biri ile ilişkinizin ortaya çıkması sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir. Öncelikle var olan ilişkinizi bitirme cesaretini göstermeli, sonra bir diğerine yol almalısınız.
Şanslı günleriniz: 1-2-5-7-12-15
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 25-26-27-28-29-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
YENGEÇ: Gökyüzü ayın ilk haftası hesapta olmayan harcamalar yüzünden yaşanabilecek maddi sıkıntılara işaret etmekte. Evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir. Beklenmedik bir tadilatla karşılaşabilirsiniz. 10 Ekim’e kadar olan süreç sizleri bir hayli yorabilir. İş hayatınızda beklenmedik problemler, gecikmeler ve engeller yaşanabilir. Ümitsizliğe kapılmadan bu dönemin geçmesini sakinlikle beklemeli ve aşırı tepkisel davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Umutsuzluk ve fevrilik size bu süreçte sadece kaybettirir. Vakur tavrınızı korumalı, bunun gelip geçici bir durum olduğunun bilinci ile hareket etmelisiniz. Ne kadar zor olsa da göreceksiniz ki ayın ilerleyen günleri ile pürüzlerin hepsi ortadan kalkacak. Çok daha iyi şartlara kavuşacak, hak ettiğinizi alarak daha iyi bir duruma geleceksiniz. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile aşk hayatınız önem kazanıyor. Uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyonda tanışabilirsiniz. Yine bu dönemde dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yengeç’ler, birçok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacak, yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız.
Şanslı günleriniz: 22-23-26-31
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1-3-4-7-10-18-19
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ASLAN: Gökyüzü, 10 Ekim’e kadar olan süreçte ailenizle, özellikle aile büyükleri ile yaşanacak problemlere işaret etmekte. Ortak değerlerde buluşmakta zorlanabilir, fikir ayrılıklarında ileriye giderek zararlı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarının etkisi altında kalabileceğiniz bu süreçte ailenizle ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararlarını deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Sakin olmalı ve işinizle ilgili konuları tek taraflı değerlendirmekten uzak durmalısınız. Bunu başardığınızda isteklerinizi gerçekleştirmeniz için destek göreceğinizden emin olun. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul edin, yaşadıklarınız ve sahip olduğunuz özellikleriniz de dahil olmak üzere. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile enerjinizi daha da yükseltecek ve gerginliklerden uzaklaşmış olmanın huzurunu yaşayacaksınız. Bu güzel enerji ve iş birlikleri ile sürekli ertelediğiniz, yapmaya cesaret edemediğiniz girişimlerinizi gündeminize almalı, harekete geçmelisiniz. Bu günlerde, özel hayatınızda da geçmişte kalan, yarım kalmış bir aşk hikayesi küllerinden yeniden doğabilir ve duygusal anlamda kendi kendinize itiraf etmekte zorlanacağınız karmaşık bir ruh hali içine girebilirsiniz. Alışkanlıklarınızla duygularınız arasında net bir karar almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.
Şanslı günleriniz: 1-2-5-7-15
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3-4-10-18-19-21-24-27
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BAŞAK: Gökyüzünün bu ay sizler için şifresi: Çok çalışmak. Parlak zekanız yeteneklerinizle birleşince, birlikte çalıştığınız hemen herkesin takdirini kazanacak, çok önemli teklif ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Uzun zamandır aynı iş yerinde iseniz birlikte çalıştığınız insanlardan ortaklık teklifi alabilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, iş hayatınızda yaşanan bu olumlu gelişmeleri çok güvendiğiniz insanlar dışında kimse ile paylaşmamanız olmalıdır. Ayın 15’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile hayatınızdaki belirsizlikler netleşecek. Bitmesi gereken her şey bitip yenileneceksiniz. Özel yaşamınızda ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak kararlar alarak aile içinde yaşanan birçok sorunu çözüme kavuşturacak, lokomotif görevi görecek, ailenizin sevgi ve itimadını bir kez daha katlanarak kazanacaksınız. Bekar Başak’lar, fiziksel çekiciliğinizin bir hayli yüksek olacağı bu süreçte karşı cinsin yoğun ilgisi başınızı döndürebilir ve kalıcı olmayan beraberliklere yönelebilirsiniz, dikkatli davranın. Evli Başak’lar, çocuklar ile ilgili konularda eşinizle tartışmalar yaşanabilir. Karşılıklı anlayışlı olmalı ve aranızda yaşanan her gerginliğin, çocukların ruh sağlığını olumsuz etkileyeceğini bilerek ve ortak değerlerde buluşmanızın zorunluluğunun bilincine vararak hareket etmelisiniz.
Şanslı günleriniz: 7-8-9-10-12-13
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 19-24-25-27-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
TERAZİ: Ayın ilk günleri ile birlikte uzun zamandır yaşadığınız zorluklardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Özellikle iş hayatınızda hak ettiğiniz değeri görecek, isteklerinizi kolaylıkla kabul ettirebileceksiniz. 10 Ekim’e kadar olan süreçte, iş arıyorsanız, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugüne kadar üzerinizde hakimiyet kuran herkese karşı galip geleceğiniz, dengeleri değiştireceğiniz, haklarınıza sahip çıkacağınız bir süreçtesiniz. Daha önce var olan şartlarınızdan çok daha iyi şartlarla karşılaşacak ve deneyimlerinizi sonuna kadar kullanarak, kendiniz için en iyi ve doğru kararları alarak bunları uygulayacaksınız. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi sizleri her anlamda güçlendiriyor. Duygularınız, kararlarınız ve istekleriniz daha önce olmadığı kadar netleşecek ve cesur adımlar atacaksınız. Sizinle aynı değerlerde buluşan, fikir ve görüşlerinize önem veren insanlardan alacağınız destek ve iş birlikleri, yaşamınızda yepyeni bir dönemin müjdecisi adeta. Özel yaşamınızda ise sürüncemede kalan bir ilişkinin bağlarını tamamen kendi isteğinizle kopararak özgürlüğünüze kavuşacaksınız. 29 Ekim ve sonrasında ise uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınız aracılığı ile yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bekar Terazi’ler, çok seçici davranarak hareket etmeniz, karşı cinsin geri adım atmasına neden olabilir. Korkularınızı ardınızda bırakın.
Şanslı günleriniz: 1-2-5-6-7-8
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 19-21-24-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
AKREP: Gökyüzü, ayın ilk haftası kendinizi baskı altında hissedeceğinize işaret etmekte. İsteklerinizi bir an evvel hayata geçirme arzunuz ve engellendiğiniz her konuda, şu an için elinizin kolunuzun bağlı olmasına isyan eden ruhunuz, acele kararlarla kendi kendinizi daha büyük çıkmazların içine sokmanıza sebep olabilir. Dikkatli olun ve sabırlı davranın. Bu durum yaşadıklarınızın son demi. Akıllı ve planlı hareket ettiğiniz takdirde tüm isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. 15 Ekim’e kadar iş hayatınızla ilgili ani çıkışlar sergilemekten, iş değişikliğine gitmekten uzak durmalı, var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da iş yaptığınız ya da aynı iş yerinde çalıştığınız bir insanla anlık bir duygusal yakınlaşma olmalı. Böyle bir durum size çok pahalıya mal olabilir! 15 Ekim ve sonrasında ise maddi manevi olumlu gelişmeler söz konusu. İş görüşmelerinize ve faaliyetlerinize önem vererek hareket etme zamanı! Kendinizi olabildiğince ifade edip ön planda olmalı, cesaretinizi aklınızla birleştirerek hareket etmelisiniz. Ay sonuna doğru ikili ilişkilerinizde aile bireylerinin de yardımı ile sorunlarınıza çözüm bularak rahatlayacaksınız. Bu arada sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aşırı strese bağlı fiziksel rahatsızlıklar sizi bitkin düşürebilir. Bekar Akrep’ler, bu ay ilişkilerinizde başkalarının sebep olacağı gerginliklere karşı anlayışlı olmalı ve aşkınıza sahip çıkarak hareket etmelisiniz.
Şanslı günleriniz: 15-16-17
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3-4-10-12-19-27-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
YAY: Gökyüzü, ayın ilk 10 günü, kendi isteklerinizle birlikte çalıştığınız insanların beklentileri arasında dengeyi kurmakta bir hayli zorlanacağınıza işaret etmekte. Yapmak istemediğiniz konularda baskılarla karşılaşabilirsiniz. Halk arasındaki tabiri ile “Aba altından sopa gösterenler”le karşılaşabilirsiniz. Cesur olun ve kimsenin sizi çizginizden çıkarmasına izin vermeden hareket edin. Aksi halde beklenmedik durumlarla karşılaşabilir ve haksızlıklara uğrayabilirsiniz. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, aile ve yakınların yaşadığı problemlerin çözüme kavuşarak, huzurlu günlerin keyfini hep birlikte çıkaracağınıza işaret etmekte. Ruhsal anlamda rahatlayacak, iş ve özel yaşamınızda dengeleri sağlayacaksınız. Evli Yay’lar, gizli ilişkiler size bir an için cezbedici gelebilir, dikkatli davranın. Birden başlayan ve aynı hızla biten bir ilişkinin pişmanlığını deneyimleyebilirsiniz. 29 Ekim’e kadar olan süreçte eşinizle iletişime önem vermeli ve onunla beraberliğinizi daha keyifli bir hale getirebilmek için “Neler yapabiliriz?”i konuşarak hareket etmelisiniz. Bekar Yay’lar, sizler de bu ay size yakınlık duyan insanlara güvenmekte acele etmemelisiniz.
Şanslı günleriniz: 15-16 -17-25-29
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 18-19-21-24-27-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
OĞLAK: Bu ay tüm enerjinizle iş hayatınıza yönelmelisiniz. Zorlu geçen zamanlardan sonra kendinizi işinize adapte etmeli, ayrıntılara önem vererek ve sistemli çalışma tarzınızı oluşturarak hareket etmelisiniz. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte iletişime önem vermeli, yazılı ya da sözlü kendinizi her yerde ifade etmelisiniz. Hiç kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeden aktif olmalısınız. Maddi anlamda keyifli gelişmeler yaşanacak. Biriken borçlarınızı ödeyerek ve kendinizi çok daha güvende hissederek rahatlayacaksınız. Bu ay başarının sırrı ses tonunuzdaki kararlılık ve mütevazi tavırlarınızda saklı. Bilginizi ve yeteneklerinizi olabildiğince hoş bir ses tonu ile ifade etmeli, sert ve agresif tavırlardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size duyduğu aşkın karşılığını minnet ve aşk duygularınızla gösterecek, ilişkinizdeki tüm sorunları ortadan kaldırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız. Bekar Oğlak’lar, evli insanların ilgisi bir an hoşunuza gitse de sizin için sağlıklı sonuçlar getirmeyeceğini bilmelisiniz. 29 Ekim’de yaşanacak dolunay ile birlikte eklemlerle ilgili sağlık problemleri ve diş ağrılarıyla uğraşabilirsiniz.
Şanslı günleriniz: 2-8-9-13-17-22-23-31
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3-4-10-18-19-28-29-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
KOVA: Gökyüzü, ayın ilk haftası sezgilerinizin rehberliğine güvenerek hareket etmenizin getireceği olumlu etkilere işaret etmekte. İş hayatınızda elinizdeki ile yetinmeyi bilmeli ve var olan şartları iyileştirmek için neler yapmanız gerektiğini planlamalısınız. Aynı sektördeki insanların görüş ve önerilerini dikkate alarak ilerlemelisiniz. Bunu yaptığınız anda profesyonel insanlarla bir araya gelme imkanını yakalayacak, araştırmacı tavrınız ve tevazuunuz sayesinde dikkat çekerek onlarla birlikte çalışma fırsatını yakalayacaksınız. Maddi anlamda karlı çıkacağınız iş birlikleri içinde olabilirsiniz. Bu ay harcamalarınızı dengede tutmalı, herhangi bir şey almayı düşünüyorsanız bir sonraki aya ertelemelisiniz. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile size destek veren insanlardan aldığınız güçle moral depolayacak, iş hayatınızda başarılı girişimler gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise evli Kova’lar, sizler için keyifli bir ay! Eşinizden gelecek destekle ilişkinizi çok daha sağlam temeller üzerine oturtacaksınız. Bekar Kova’lar, sizler ise işiniz sayesinde tanışacağınız biri ile kısa süre içinde ciddi bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz.
Şanslı günleriniz: 1-2-5-7-12-15-16-17-20-25-29
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 24-27-30
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BALIK: Gökyüzünün bu ay sizler için şifresi: İş birlikleri. Her türlü yeni fikir ve görüşe açık olmalı, bugüne kadar sürdürdüğünüz alışkanlıklarınızdan uzaklaşarak hareket etmelisiniz. Duygularınızı iş hayatınıza yansıtmamayı öğrenmeli, her doğruyu her yerde söylemeyi bir yana bırakarak daha diplomatik davranmalısınız. Bu sayede iş hayatınızda önemli başarılar elde edebilir, uzun zamandır olmadığı kadar kazançlı işlerin içinde yerinizi alabilirsiniz. 15 Ekim’e kadar dikkat etmeniz gereken konu: Arkadaşlıklarınız. Zikri, fikri, huyu, suyu size uymayan insanlarla arkadaşlık etmek gibi bir zorunluluğunuz olmadığının farkına vararak, bu insanlarla ilişkilerinizi sonlandıracaksınız. Bu sayede sizi yoran enerjilerden uzaklaşacak, adeta hürriyetinizi sağlıklı bir şekilde ele alacaksınız. Olumlu bir değişim sürecindesiniz. 15 Ekim’de gerçekleşen Yeni Ay, maddi anlamda rahatlamaları ve finansal şartlarda sürpriz gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Özel yaşamınızda ise evli Balık’lar, eşinize daha yakın olmaya çalışmalısınız. Ona muhalefet etmek yerine, onu anladığınızı ve birlikte kararlar almanın ikinize sağlayacağı faydaları anlatarak hareket etmelisiniz. Bekar Balık’lar, çekiciliğinizle herkesin ilgi odağı olacaksınız. Acele kararlar vermeyin ve seçici davranın. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler söz konusu.
Şanslı günleriniz: 8-9-13-14-22-23-26
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 18-21-24-30


Melodram 01 Ekim 2012 14:37

Cevap: Ekim 2012 burç yorumları, 2012 Ekim ayında sizleri neler bekliyor ?
 
BOĞA: Gökyüzü ayın ilk 10 günü işinizle ilgili konulara öncelik vermeniz için uyarıyor sizleri. Zekanızı, beceri ve tecrübenizi ortaya koymalı, şans size gülmüşken değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bu süreçte terfi alabilir, istediğiniz imkanlarla yeni bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Başarılı olmak için gerekli donanıma sahipsiniz, yeter ki duygusal yaşamınızdaki çalkantıların iş hayatınıza yansımasına izin vermeyin. İş hayatınızda güven ve takdir toplayacak, başarılı girişimlerinizle adınızdan sıkça söz ettireceksiniz. 15 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjsi ile motivasyonunuz ve kendinize olan güveniniz daha da artacak. Hem iş hem de özel yaşamınızda kararlı davranacak, ilişkilerinizi istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Bekar Boğa’lar, karşı cinsin yoğun ilgisi duygusal anlamda yeni başlangıçları getirebilir yaşamınıza; fakat dikkatli davranmalı, karşınızdaki insanı tam anlamı ile tanımadan ve hakkında fikir sahibi olmadan bir ilişkiye adım atmayın, üzülebilirsiniz. 28 Ekim ve sonrasında ise uzun yolculuklarla ilgili problemler yaşayabilir, aracınızın tamiri ile uğraşabilirsiniz. Yine bu günlerde aşırı süratten kaçınmalı, dikkat gerektiren her işte duyarlı davranmalısınız.
Şanslı günleriniz: 8-9-14-22-23

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4-10-18-19-28-29-30

Şans varsa, yüzümüz gülüyorsa sorun yoktur efenim. Şanslı günlerimde 23 olmasına da ayrı bir sevindim.

aSi 01 Ekim 2012 17:46

Cevap: Ekim 2012 burç yorumları, 2012 Ekim ayında sizleri neler bekliyor ?
 
İKİZLER: Gökyüzü ayın ilk 10 günü işinizle ilgili konularda yeni fikir ve önerilere açık olmanız, yapıcı eleştirilere tepki vermeden hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Yeni insanlar ve yeni fikirler, iş hayatınızda başarıya ulaşmanız için birçok kapıyı aralamanıza neden olacaktır. Kamu sektöründe olan İkizler burçları, beklediğiniz terfi ya da görev değişikliği olumlu yönde gerçekleşebilir. 15 Ekim’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile parasal anlamda da rahatlamalar söz konusu. Borçlarınızın hafiflemesi ve yeni imkanlarla birikim yapmanız da olası. Bu dönemde kendi işinin patronu olan İkizler burçları, cazip ortaklık tekliflerini de iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Evli İkizler burçları aileye yeni katılacak bir bebek haberi ile sevinebilirsiniz. Uzun süredir devam eden ve sorunlu bir beraberlik içinde olanlarınız ise bir ilişki bitmeden diğerini yaşamaya başlayabilirsiniz. Özellikle 29 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile ayın son günlerinde kiminle, nerede olduğunuza dikkat edin. Zaten sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanmanın yorgunluğunun üstüne, başka biri ile ilişkinizin ortaya çıkması sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir. Öncelikle var olan ilişkinizi bitirme cesaretini göstermeli, sonra bir diğerine yol almalısınız.
Şanslı günleriniz: 1-2-5-7-12-15
Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 25-26-27-28-29-30


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net