IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2013, 17:18   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlar ve ifadeleri




Bir Koç burcu. Toplumda hemen dikkati çeken ve ilgi uyandıran bir kişidir. Oldukça pratikBurçlar ve ifadeleri düşünceleri yaşadığı ortamla uyumludur. Yaratıcı bir merak sahibidir. Hayat onun için heyecanlı bir macera niteliği taşır. Gözleri oldukça dikkat uyandırır. Mars aynı zamanda aşk ve çekicilikte bu kişiyi destekler. İlişkilerinde zeka oldukça büyük bir rol oynar. Zeki ve çabuk karar verebilen tiplerle kolayca arkadaşlıklar kurabilir. Bu dostlukları uzun süreli olur.



Boğa burcu.
Amacı bellidir ve yolunda güvenle ilerleyebilecek bir kişidir. Yaptığı planlar onun için büyük değer taşır. HoşBurçlar ve ifadeleri cana yakınBurçlar ve ifadeleri oldukça dengeliBurçlar ve ifadeleri herkese nasıl davranması gerektiğini bilen birisidir. SabırlıBurçlar ve ifadeleri sorumluluk sahibi olan BoğaBurçlar ve ifadeleri burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Oldukça etkileyici bir sese sahiptir. Diğer bir özelliği ise yuvaya olan düşkünlüğüdür. Onun için ev çok önemlidir. Maddi konularda kolaylıkla başarıya ulaşır.



bir İkizler burcu.
NeşeliBurçlar ve ifadeleri candanBurçlar ve ifadeleri şirin ve sayısız yeteneklere sahip bir insandır. İlişkilerinin uyumlu olmasını arzular. Onu ilgilendiren pek çok konuBurçlar ve ifadeleri pek çok iş vardır. Tek bir işe bağlanmak onu sıkabilir. En belirgin özelliği ve güzel yönü her şeyi kolayca kavranıp öğrenebilen zekasıdır. Merkür sayesinde hızlı düşünüp hızlı kararlar verir. Dostları tarafından sürekli sevilir ve aranır. Merkür insanı olması nedeniyle konuşmaktan çok zevk alır. Çok kolay aşık olmaz.



bir Yengeç burcu. YuvaBurçlar ve ifadeleri vatan ve çevresine çok önem veren bir insandır. Dostluklar hususunda biraz kuşkucu olduğu söylenebilir. Ancak sevdikleri ve toplum için büyük özveride bulunabilir. NazikBurçlar ve ifadeleri sakinBurçlar ve ifadeleri çekingen görünebilenBurçlar ve ifadeleri önceleri susmayı uygun bulan bir yapıya sahiptir. Fakat kısa süre sonra uyumuyla çevresindekileri olumlu şekilde etkilemeye başlar. İnsanlar onun yanında tatlı bir huzur duyarlar. Yengeç ruhunun dersi sevginin karşılıklı adayış olduğunu öğretmek ve özgürlük olduğunu öğrenmektir.



bir Aslan burcu. Aslan burcunu tanımlayan sözcük yönetirimdir. Odak noktası olmaktan çok hoşlanır. Onun etkileyici yönü doğrudan kişiliğidir. Girdiği ortamda hemen dikkati çeker. Sıcak gülüşü insanların içini ısıtır. Dostları için yapmayacağı fedakarlık yoktur. Evinin daima daha iyi hale gelmesini arzularBurçlar ve ifadeleri eşini ise çok sever. Çok cömert ve sözünden asla dönmeyen bir insandır. Planlama gücü onun en üstün yönlerinden biri sayılabilir. Bu konuda inanılmayacak kadar başarılıdır.


bir Başak burcu.
Maddeye önem verenBurçlar ve ifadeleri metotlu çalışması sayesinde de başarıya kolaylıkla ulaşabilecek bir kişidir. Kaos hiçbir zaman ona göre değildir. Ayrıntılara çok önem verir. Merkür insanı olduğu için gerçekten işlek ve parlak bir zekaya sahiptir. Her şeyi kolay kavrar. İhtiyacı olan herkese yardım elini uzatmaktan çekinmez. Doğuştan yüksek bir insan sevgisine ve ahlaka sahiptir. Aşık olması genellikle zordur. Duygularını denetim altında tutarak karşınızdakine yakınlaşmadan önce onu iyice tanımayı yeğler.



bir Yay burcu. Yönetici gezegeni Jüpiter sayesinde Yay'lar doğuştan şanslıdır ve bu burca talih burcu denir. Çok yönlüBurçlar ve ifadeleri türlü özelliklere sahip bir kişidir. Sevip bağlanacağı bir konu onu çabucak başarıya götürebilir. Ancak çok fazla parayı düşünen biri değildir. Onu ilgilendiren akılBurçlar ve ifadeleri bilim ve derin düşüncelerdir. En beğenilenBurçlar ve ifadeleri en sevilen özelliklerinden biri de neşesidir. Onu yaşama bağlayan güçlerden biri son derece önem verdiği dostluktur. Ferah ve geniş odaları olan bir ev hayalleri arasındadır.



bir Oğlak burcu.
GayretiBurçlar ve ifadeleri çalışması ve sebatı sayesinde pek çok şeyi başarabilecek bir kişidir. Kendi yeteneklerinin sınırlarını iyi bilir. Onu ilk gören ciddi bir insan olduğunu düşünebilir. Fakat yakından tanıyanlar öyle olmadığının farkındadır. İş konularında gerçekten ciddiBurçlar ve ifadeleri tuttuğunu koparanBurçlar ve ifadeleri sebatlı ve hatta inatçı bir tiptir. Oysa diğer konularda onun kadar şirinBurçlar ve ifadeleri cana yakınBurçlar ve ifadeleri tatlı biri az bulunur. Ancak bu yönünü ve duygu dünyasını sadece yakın olduğu insanlarla paylaşır.




bir Kova burcu. OBurçlar ve ifadeleri yönetici gezegeni Uranüs nedeniyle pek çok kimseden farklı bir kişidir. Üstün bir kafa yapısı bulunur. Oldukça akıllıdır. Çok dikkat çekiciBurçlar ve ifadeleri ilginçBurçlar ve ifadeleri beğenilen ve etkileyici biri olduğunu da ekleyebiliriz. Her şeyden önce bağımsızlığa ve özgürlüğe büyük saygı duyan biridir. Amacı ilerlemedir. İnsanları sever ve maddeye pek önem vermeden daima yenilikler peşinde koşar. Beğenildiğini hissetmek onda huzur yaratır. Kendisini kısıtlayacak insanlara tahammülü yoktur.





bir Balık burcu. Cana yakınBurçlar ve ifadeleri merhametliBurçlar ve ifadeleri sevecenBurçlar ve ifadeleri şefkatli ve uyumlu bir kişidir. Düşler burcunun insanı olduğu için oldukça renkli bir dünyası vardır. Çift karakterli burcu ve yönetici gezegenleri Neptün ile Jüpiter ona büyük yetenekler vermiştir. HoşBurçlar ve ifadeleri zevkliBurçlar ve ifadeleri ahenkli ve mutlu bir yaşam arzu eder. Duygulara oldukça önem verir. Ancak ikinci gezegeni olan Jüpiter aldırmasa bile ona para hususunda şans getirir. Dostlar onun için çok gereklidir. Çünkü gerçek dostlara güvenirBurçlar ve ifadeleri dayanır ve dertlerini açar.



bir Terazi burcu.
Zodyak'ın sevgi ve adaleti temsil eden burcudur. Herkese iyi davranmak isteyenBurçlar ve ifadeleri kendisini olduğu gibi gösterenBurçlar ve ifadeleri başkalarının da onu olduğu gibi kabul etmesini bekleyen bir kişiliğe sahiptir. Hareketleri zarifBurçlar ve ifadeleri uyumlu ve çekici bir kişidir. Hareket ve tavrıyla daima kendisine güvendiğini belirtir. Yuvasının ve çevresindeki her şeyin ahenkli olmasını arzular. Onu tanımlayan cümle tartarımdır. Yaşamı kolaylaştıran paradan haberdar olmasına rağmenBurçlar ve ifadeleri maddi biri değildir.



bir Akrep burcu.
Su grubu burçlar duyguludur. Fakat Akrep'in sert sayılan yönetici gezegeni ve burcunun sabitliği onun aklını ön plana çıkarır. Böylece belki de bir çelişki olarak nitelendirilebilecek ilginç ve zaman zaman da çok etkileyici bir kişiliğe sahip olur. Mars ona atılganlıkBurçlar ve ifadeleri cesaret ve enerji verirkenBurçlar ve ifadeleri Pluto ise ezici bir irade armağan etmiştir. Bu yüzdendir ki Akrep'e Güçlüler Burcu denir. Oldukça kuşkucu bir yapıya sahiptir. Onun güvenini kazanmak büyük bir başarı sayılabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burclar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mail ifadeleri Messenger MSN ifadeleri Dilara Avatar ve Smiley 0 20 Kasım 2010 12:50
MSN: Smilay ifadeleri. SuNSeT Güvenlik Açıkları 20 10 Ocak 2008 23:39