IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Burçlar, Fallar ve Kehanetler (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/)
-   -   Burçların Olumlu Olumsuz YöNLeri (https://www.ircforumlari.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/520660-burclarin-olumlu-olumsuz-yonleri.html)

Estela 15 Ocak 2013 22:49

Burçların Olumlu Olumsuz YöNLeri
 
Koç Burcunun Olumlu ve Olumsuz Yönleri

Şifre: Etkinlik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atılganlık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendine aşırı güven ve acelecilik.



Koç'ların olumlu huyları : Serüvenci atılımcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cesur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok enerjik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özgürlüğüne düşkün[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaklaşımlarında dolambaçsız.



Koç'ların olumsuz huyları :Bencil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendini ön planda tutan atılgan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çabuk sinirlenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hicivci[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavgacı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaba




Boga Burcunun Olumlu ve olumsuz Yönleri

Şifre : Varlıktan hoşlanma[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değişmezlik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pratiklik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]karalılık amaca bağlılık.





Boğa'ların olumlu huyları : Pratik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güvenilebilir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sabırlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iş yaşamında uyumlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dayanma gücü yüksek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değerbilir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lüksü ve iyi yiyecekleri sever[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soğukkanlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kararlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iradeli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sıcak kalpli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sadık sevecen.





Boğa'ların olumsuz huyları : Haris[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tembel[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoşgörüsüz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] can sıkıcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değişmez görüşlü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]esneklikten yoksun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inatçı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kinci[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] obur.


__________________________________________________ _____________

İkizler Burcunun Olumlu ve Olumsuz Yönleri

Şifre : Konuşkanlık [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yatkınlık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zeka





ikizlerin olumlu huyları : Uyumlu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her işe yatkım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]entelektüel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mantıklı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çabuk kavrayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuşkan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eğlenceli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hareketli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zamana uyan gençlik dolu





ikizlerin olumsuz huyları : Değişken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]huzursuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurnaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yersiz bir biçimde meraklı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kararsız iki yüzlü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sinirlerini kontrol edemeyen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dedikoducu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüzeysel[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diken üzerinde yaşayan.


__________________________________________________ _____________

Yengeç Burcunun Olumlu Ve olumsuz Yönleri

Şifre : Koruyucu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygusal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evcil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] amaca bağlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuttuğunu koparan





Yengeç'in olumlu huyları : iyi kalpli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duyarlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevimli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]hayal gücü ve analık ve babalık içgüdüsü güçlü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koruyucu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vatansever[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önlemci[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]amacından şaşmaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cin fikirli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] becerikli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zeki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi bir yuva kurucu.





Yengeç'in olumsuz huyları : Aşırı duygusal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]fazla heyecanlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]alıngan çabuk sinirlenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değişken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] somurtkan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kendi kendine acıyan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bağışlamaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denesiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dağınık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] övgüye dadanamayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zayıf bir karakteri gizleyen katı dış görünüşlü.


__________________________________________________ _____________

Aslan Burcunun Olumlu Ve Olumsuz Yönleri

Şifre : yaratıcılık [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etkileyicilik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güçlülük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yetke[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canlılık.





Aslan'ın olumlu huyları : Yüce gönüllü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eli açık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaratıcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] coşkun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] heyecanlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi bir örgütleyici[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geniş düşünceli.





Aslan'ın olumsuz huyları : Dogmatik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabadayı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendini büyük gören[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] züppe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hoşgörüsüz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sabit fikirli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kibirli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iktidar delisi.


__________________________________________________ _____________

Başak Burcunun olumlu ve olumsuz Yönleri

Şifre : eleştiricilik iceleyicilik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hizmet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yargılama[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]düzenlilik.





Başak'ların olumlu huyları : Ayırdedici[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inceleyici[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]dürüst[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düzeli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] titiz ve dakik.





Başak'ların olumsuz huyları : Kuruntulu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince eleyip sık dokuyan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geleneklere aşırı bağlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zorluk çıkaran[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önemsiz şeyler üzerinde fazlaca duran.


Başak burcunda doğan kişiler çalışkan ve pratik kişiler olup yaşamlarında en öneli şey iştir.


__________________________________________________ _____________

Terazi Burcunun Olumlu Ve olumsuz Yönleri

Şifre : uyumluluk[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birliktelik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denge[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sevgi





Terazi'lerin olumlu huyları : büyüleyici[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uyumlu geçimli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygusal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diplomatik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ülkücü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zarif





Terazi'lerin olumsuz huyları : kararsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kinci[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] havai[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değişken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] flörtçü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolay etkilenebilen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] safdil.


__________________________________________________ _____________

Akrep Burcunun Olumlu Ve Olumsuz Yönleri

Şifre : tutkulu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gayretli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]becerikli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ağzı-sıkı





Akrep'lerin olumlu huyları : güçlü duygu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]amaca bağlılık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sezgi gücü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlayışlılık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince fikirlilik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]süreklilik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kararlılık.





Akrep'lerin olumsuz huyları : kıskançlık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]gizlilik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kuşkuculuk[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]inatçılık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başına buyrukluk.


__________________________________________________ _____________

Yay Burcunun Olumlu ve olumsuz yönleri

Şifre : özgürlük aşkı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geniş fikirlilik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] coşku[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] araştırmacılık.





Yay'ların olumlu huyları : İyimser[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güler yüzlü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sokulgan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] açık düşünceli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uyumlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] felsefe ve yargı yeteneği olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özgürlük seven[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dürüst[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güvenilir.





Yay'ların olumsuz huyları : Abartıcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] huzursuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşrı uçlarda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dikkatsiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fazla iyimser[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sorumsuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaprisli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taşkın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] patavatsız.


__________________________________________________ _____________

Oglak Burcunun Olumlu ve olumsuz Yönleri

Şifre : Hesapçılık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önlemcilik.





Oğlak'ların olumlu huyları : güvenilir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kararlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tutkulu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özenli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düzenli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sabırlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] disiplinli.





Oğlak'ların olumsuz huyları : katı görünüşlü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok kesin tavırlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kötümser[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tutucu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basit[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cimri.


__________________________________________________ _____________

Kova Burcunun olumlu ve olumsuz yönleri

Şifre : Bağımsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] insancıl





Kova'ların olumlu huyları : İnsancıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bağımsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaş canlısı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iradeli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaratıcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] devrimci ruhlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bağlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ülkücü





Kova'ların olumsuz huyları : Anlaşılmaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dik kafalı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] usulsüz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sabit görüşlü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] huysuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geleneklere karşı gelen.


__________________________________________________ _____________

Balık Burcunun olumlu ve olumsuz yönleri

Şifre: hayalci[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duyarlı





Balıkların olumlu huyları: Sevimli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygusal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dünyevi olmayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duyarlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uyumlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolay etkilenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi kalpli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhametli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlayışlı





Balıkların olumsuz huyları: dikkatsiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gizliliği seven[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolayca altüst olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaşamın gündelik akışına ayak uyduramayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zayıf iradeli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kararsız.


ALINTI

Seth 16 Ocak 2013 00:41

Cevap: Burçların Olumlu Olumsuz YöNLeri
 
Yengeç Burcunun Olumlu Ve olumsuz Yönleri

Şifre : Koruyucu duygusal evcil amaca bağlı tuttuğunu koparan

:)

Estela 16 Ocak 2013 00:43

Cevap: Burçların Olumlu Olumsuz YöNLeri
 
Alıntı:

Seth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041270058)
Yengeç Burcunun Olumlu Ve olumsuz Yönleri

Şifre : Koruyucu duygusal evcil amaca bağlı tuttuğunu koparan

:)

Burçdaşız demek, hı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;s15

Seth 16 Ocak 2013 00:44

Cevap: Burçların Olumlu Olumsuz YöNLeri
 
Burçdaşız :)

Estela 16 Ocak 2013 00:54

Cevap: Burçların Olumlu Olumsuz YöNLeri
 
Alıntı:

Seth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041270060)
Burçdaşız :)

Ne mutlu bize :D ;s2

Yaşasın yengeç burcu. ;s12

Seth 16 Ocak 2013 00:57

Cevap: Burçların Olumlu Olumsuz YöNLeri
 
Alıntı:

Estela Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041270069)
Ne mutlu bize :D ;s2

Yaşasın yengeç burcu. ;s12

Çok duygusalız Çok (:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net