IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2013, 20:00   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haftalık Burç Yorumları (27Mayıs - 2 Haziran)




KOÇ

Gökyüzü hafta boyunca iş ve eğitim hayatınızın önem kazanacağına işaret etmekte. Sabırlı davrandığınız gelişmesi için fedakarlık ettiğiniz konularda beklentilerinizin istediğiniz yönde gerçekleşmemiş olması, Harekete geçmenizi ve sorunların üzerine giderek çözüme kavuşturmanızı sağlayacak. Bu hafta duygusal hayatınızda yaşanan değişimin getirdiği sağlık problemlerine karşı dikkatli olun. Bedeninizin hassas olduğu bir haftadasınız. Özel yaşamınızda sorunlu bir ilişkinin içinde iseniz kararlarınızı eş ya da sevgilinizin yaklaşımı ile vermelisiniz. Unutmayın fedakarlık hiç bir zaman tek taraflı olmaz.. Karşılıklı olduğunda anlamlıdır ve karşılıklı olduğu zaman ilişkiniz anlam kazanır. Bekar Koç’lar sizlerde bu hafta iş hayatınızda ki yoğunluktan aşk hayatınıza yeterince zaman ayıramayabilir ve buna bağlı ufak tefek problemler yaşayabilirsiniz.


BOĞA

Yeni başlangıçlar finansal anlamda rahatlamalar ve yeni iş teklifleri ile karşılaşabileceğiniz güzel bir hafta karşılıyor sizleri. Siz yeter ki aşırı geleneksel düşünce tarzınızdan biraz uzaklaşarak çağın getirisine ayak uydurabilin. Maddi anlamda kısa sürede önemli gelişmeler yaşayabilir iş hayatınızı şu anda bulunduğundan çok daha iyi şartlara kavuşturabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve dostlarınız aracılığı ile süpriz gelişmeler yaşayabilir. Yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise fedakarlıklarınızın karşılığını ilahi olarak alacağınız gerçek anlamda huzuru yakalayacağınız özel bir haftadasınız. Bekar Boğa’lar bu hafta karşınıza çıkacak biri ona karşı yoğun duygular beslemenize ve kalbinizin aşkla çarpmasına neden olabilir. Acele etmeden akışa ayak uydurarak hareket edin…


İKİZLER
Gökyüzü duygusal zekanızın gücü ile yaratıcı yönlerinizi keşfedeceğiniz güçlü ve kendinden emin tavırlarınızla zorlukların üstesinden geleceğiniz bir haftayı müjdeliyor sizlere. Haftanın son günleri çalışma arkadaşlarınız ya da işiniz gereği görüşmek zorunda olduğunuz insanların sözlü saldırılarına maruz kalabilirsiniz. Kimseyle ikili tartışma içine girmeyin bırakın saldırsınlar kim dost kim düşman ayırt edeceğiniz zamanlardasınız. Eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun yaşanacağı paylaşımlarınızın çok dah sıcak ve samimi olacağı zamanlardasınız keyfini çıkarın ve gereksiz kıskançlıklarla ilişkinizi hırpalayacak davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin.


YENGEÇ

Sizi yoran üzen rahatsız eden başta alışkanlıklarınız olmak üzere pek çok şeyi bilinçli bir şekilde yaşamınızdan uzaklaştırarak belki de yaşamınızın kişisel devrimini gerçekleştiriyorsunuz. Yenilenmenin getirdiği huzur hafta boyunca yaşantınıza olumlu bir şekilde yansıyacak.Bu hafta dikkat etmeniz gereken alan; Özel yaşamınızda tartışmalar ve bunun getirebileceği ayrılıklar olmalı. Bunun bilincinde olup sinirlerinize hakim olarak hareket ederseniz sonradan pişman olacağınız karar ve olayların içinde olmazsınız. Tam huzuru yakalamışken kimsenin sizi zayıf yönlerinizden yakalayarak hatalı davranışlar içine sokmasına izin vermeyin….



ASLAN

Gökyüzü iş hayatınızda finansal olarak sorumlu olduğunuz insanlarla yaşanacak problemlere işaret etmekte. Özellikle ortaklıkları olan Aslan’lar dikkatli olun fevri davranışlar yanılgılarıda beraberinde getirebilir. Başkalarından kaynaklanan hataların üzerinize kalmasını istemiyorsanız sakin kalıp akılcı davranışlar içinde olmalısınız. Yanlış anlaşılmalar ciddi sorunlara sebep olabilir. Tartışmaların sonucunda maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. Dikkatli ve sakin olun. İç dünyanıza yönelin ve öfkenizi sakinlikle yenin. Özel yaşamınızda ise hiç beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilir ve uzun zamandır boğuştuğunuz sorunlarınızı eş ya da sevgilinizin öz verili ve dürüst yaklaşımları ile düzeltebilirsiniz.

BAŞAK

Belirsizlikler netleşirken yeni fırsatlar yeni şanslar söz konusu bu hafta sizler için. Özellikle iş hayatınızda arkadaşlarınız aracılığı ile önemli fırsatlar yakalayabilir kısa sure içinde isteklerinizi gerçekleştirebilecek imkanlara kavuşabilirsiniz. Hayatınız olumsuzluklara sebep olan hemen her şeye ve herkese resti çekerek huzursuzluğunuza sebep olan her şeyi bir kalem de silebilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Başak’lar ise birlikte olduğunuz insanın duygularından bir türlü emin olamaması ve ilişkinin adını koymaktan ısrarla kaçınması karşısında net bir şekilde devam ya da tamam demesini isteyebilirsiniz.


TERAZİ

Huzursuluklarınızdan finansal problemlerizden uzaklaşacak imkanlarla karşılaşacaksınız. Bu haftanın sizler için şifresi: Kendinizi keşfetmek ve yeniliklerin peşinden gitmek olmalı. Tereddütlerinizi ardınızda bırakın ve cesaretle isteklerizi gerçekleştirmek için harekete geçin.; Kendinizi doğru ifade edebilmenin avantajlarını yaşarak eş ya da sevgilinizin haklılığınızı anlaması ile sulh ilan edecek ve birbirinizde daha once keşfetmediğiniz farklı olumlu yönlerinizi keşfederek ilişkinizi çok daha romantic ve renkli bir hale getireceksiniz. Bekar Terazi’ler çalışma arkadaşlarınızdan birinin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayarak duygu dolu bir beraberliğe yol alabilirsiniz….

AKREP

Gökyüzü bu hafta iş ve özel yaşamınızda yaşanacak köklü değişiklikler olabileceğine işaret etmeke. Yakın çevrenizde yaşanan gelişmeler huzur ve dinamik bir ortamın oluşmasını sağlayacak ve siz kendinizi yaptığınız işte ön plana çıkarabileceksiniz. Uzun zamandır özel yaşamınızda ki olumsuz enerjiler çıkıp gidiyor yaşamınızdan aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yeni bir ilişkiye adım atarak hayatınızın rotasını farklı bir yöne çevirebilir sizi anlayan tamamlayan özel bir insanla yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.


YAY

Yüreğinizden geçen pek çok niyetiniz karşınıza çıkabilir ve gerçekleştirebilirsiniz. Ortaklıları olan Balık’lar bu hafta sizin girişimleriniz sonucu kazançlı çıkabilir büyük bir projenin baş kahramanı olabilirsiniz. Yaşamınızda esen değişim rüzgarı sizi ilerletmeye devam ediyor. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizin harcamalarını kontrolsuz yapması ve sizin bilginiz dışında gerçekleştirmesi yüzünden sorunlar yaşanabilir. Bugünlerde gerek eşiniz gerek siz mümkün mertebe ortak harcamalarınızı dengelemeye çalışmalı ve birbirinize daima düarüst davranmalısınız. Haftan’ın son günlerinde almayı düşündüğünüz ev ya da araba ile ilgili süpriz gelişmeler yaşayabilir aile bireylerininde desteğini alarak mülk sahibi olabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizlerde bugünlerde karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.



OĞLAK

Bu hafta sizler için sarsıcı etkiler söz konusu olabilir. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler şans ya da şansızlık olarak karşınıza çıkabilir. Soğukkanlı davranın ve kazanın. Hafta boyunca seçimlerinizi akıllıca yapmalısınız etkileri yıl boyunca devam edecektir. Özel yaşamınızda ise Gökyüzünün enerjisini olumlu yönde kullanmak için ekstra bir çaba gösterin. Bu enerjiyi eş yada sevgilinizle ilişkinizi güçlendirmek için kullanmalı sevginizi cömertçe göstermeli ve ait olduğuna inandığınız ait hissettiğiniz gönüle sahip çıkma koruma kollama zamanıdır şimdi. Gerginlikleri geçmişte yaşanan zorlayıcı olayları unutun eski defterleri bir daha açılmamak üzere kapatın ve yeni başlangıçlara aşkla sevgiyle eş ya da sevgilinizle BİR BÜTÜN olabilmenin gücü ile yürüyün…. Eş yada sevgilinizi de bu sert etkili günlerde sizinle birlik olmaya davet edin aksi halde etkilerin yıkıcı olduğunu bilmelisiniz…

KOVA


Haftanın ilk günleri; İş hayatınızda sorumluluklarınızın ağırlığı strese girmenize ve tartışmaya hazır bir ruh hali içinde olmanıza sebep olabilir. Dikkatli olun özellikle yönetici pozisyonunda olan insanlarla ilişkilerinizin bozulmaması için hassas olmalısınız. Haftanın ilerleyen günleri ile ikili ilişkileriniz ve dürüstlüğünüz sayesinde iş hayatınızda yep yeni bir dönemin kapılarını aralanabilir sizlere. İnandığınız projelerinizin emeğinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise sezgilerinize güvenerek kararlar almalı ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlar almalısınız…. Bekar Kova’lar sizlerde sezgilerinize güvenin ve aşkı kendinizden uzak tutmaya başlamaktan vazgeçin baş edemezsiniz….

BALIK


Haftanın ilk gününden itibaren enerjiniz yükseliyor. Ev ve aile hayatınızla ilgili gelişmeler hafta boyunca istediğiniz şekilde ilerleyecek ve sabrınızın mükafatını alacaksınız. Sakinlik ve denge fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamanızı yaşamınız için çok daha sağlıklı ve doğru kararlar almanızı sağlayacak. İş hayatınızda risk getiren yeniliklerden uzak durmalı ayrıntıları fazlası ile önem vererek hareket etmelisiniz. Finansal anlamda kazancınız yükselmeye başlıyor. İstikrarlı şekilde ilerleme sağlayacak sezgilerinizle bilginizi sentezleyebilmiş olmanın faydasını her anlamda göreceksiniz. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle iletişime önem verin fakat duygu ve düşüncelerinizi o kendi ifade ettikten sonra dile getirin..

ASTROLOG Şenay YANGEL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık