IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Amelia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2014, 20:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçların Gidip Görmesi Gereken Yerler




Burçlara göre seyahat ederken göz önünde bulundurmanız gerekenler...




Koç- 21 Mart / 20 Nisan

Aktivitenin yüksek olduğu, sıcak iklime sahip şehirler sizin için uygun. Yaşayacağınız bölgede açık hava sporları yapılacak yerler olması önemli. Havada nem oranı yüksek olan yerlerde hastalanabilirsiniz, Antalya örneğin. Yurtdışı için İrlanda, Şili, Kenya, Malezya, Singapur, Yunanistan ve Meksika uygundur.

Boğa- 21 Nisan / 20 Mayıs

Yerleşik yaşamı seviyorsunuz ve değişiklikten fazla hoşlanmıyorsunuz. Yer değiştirme kararını iyi düşünerek vermelisiniz. Bitki örtüsü ve suyun bol olduğu ılıman iklimdeki nemli şehirler sizin için uygundur. Yurtdışı seyahatleri için de Arjantin, Güney Afrika ve soğuk olsa bile Norveç ile Japonya.

İkizler- 21 Mayıs / 21 Haziran

Metropol insanı olduğunuz için sıkıcı olmayan şehirleri tercih etmelisiniz. İstanbul örneğin bir Terazi burcu şehri olmasına rağmen Ay’ı İkizler burcunda olduğundan İkizler ruhuna hitap eder. İzlanda, Mısır, Norveç, İtalya, Brezilya ve Finlandiya seyahatlerinden haz duyabilirsiniz.

Yengeç- 22 Haziran / 20 Temmuz

Kendinizi nerede güvende hissederseniz aslında orada mutlusunuz. Yaşadığınız yerleri radikal kararla pek değiştirmezsiniz. Uyum ve öğrenme yetenekleriniz vardır. İçgüdüsel olarak nemli ve sulu alanlarda, yerel olarak geleneklerine, inançlarına yakın olan insanların yoğunlukta olduğu şehir ve bölgelerde mutlu olabilirsiniz.

Aslan- 23 Temmuz / 23 Ağustos

Sosyal yaşamı ve aktivitesi yüksek olan, lüks ve konforlu yerleri tercih etmelisiniz. Yüksek nemli yerler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Tatile gittiğiniz yerlerde sinema, tiyatro ve animasyonlar gibi genel aktivitelerden hoşanırsınız. Birçok Aslan oyunculuk yeteneğini tatil sırasında rahatça açığa çıkarır.

Başak- 24 Ağustos / 23 Eylül

Değer yargılarına çok önem veriyorsunuz. Bu yüzden marjinal kültürlerin bulunduğu yerlerde kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Birçok Başak aslında doğduğu yerden daha uzak yerlerde yaşamak ister. Araştırma yapmayı tercih etseniz de sizi en çok mutlu edebilecek aktivite aslında doğa düzenlemeleri ile ilgili olabilir.

Terazi- 24 Eylül / 23 Ekim

Sizin için coğrafyadan çok orada yaşayan insanlar önceliklidir. Anlaşabileceğiniz, yaşamın güzelliklerini paylaşabileceğiniz ve yalnız kalmayacağınız metropoller sizi mutlu eder. İstanbul Terazi burçları için gene Terazi burcu olan bir şehirdir. Çin, Malezya, Rusya ve özellikle Singapur’da akla gelebilecek her türlü aktiviteyi mutlulukla gerçekleştirebilirler.

Akrep- 24 Ekim / 22 Kasım

Doğayı ve insanları yakından tanıdığınız için korkmadan her yerde yaşama şansına sahipsiniz, özellikle Türkiye’nin her şehri size uygundur. Denizin ya da bir su havzasının olmadığı bir yerde mutlu olamazsınız. Güney Afrika, Hindistan, Macaristan, Avusturya ve Japonya ilginizi çekebilir.

Yay- 23 Kasım / 21 Aralık

Özgür bir insansınız. Karavan ya da teknede yaşayabilirsiniz. Sıcak, yüksek binalarla dolmamış ve yeşil alanı bol minik şehirler size göre... Adalara bayılırsınız. Yurtdışında her aktiviteye katılabilir ve dolu dolu dönebilirsiniz. Tabii dönmek isterseniz!

Oğlak- 22 Aralık / 20 Ocak

Doğanın vahşi yanını seven bir yanınız var. Bu nedenle örneğin dağ manzaralı şehirler size çok uygundur. Araziden taş ya da fosil toplamayı, toprakla ilgili gizemleri çözmeye baylırsınız. Venezuella, Romanya, Avustralya, Yeni Zelanda ya da el değmemiş doğası, yürüyüş yolları olan dağlık ülkeler size uygundur.

Kova- 21 Ocak / 19 Şubat

Sıradışı, orijinal veya bilimsel anlamda çekiciliği olan yerler sizin için uygun. Bilime, kültür farklılıklarına, özgürlüğe ve hoşgörüye sahip, insancıl olan her yerde rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Dünya üzerinde Amerika, İsvire, Norveç, İsveç ve Avustralya’yı önerebiliriz.

Balık- 20 Şubat / 20 Mart

İyimser olduğunuz için her yere uyum sağlayabilirsiniz ama su kenarı olmazsa olmazlarınızdandır. Metropoller sizi mutlu etmez çünkü metropollerde fazlaca bulunan bencillik canınızı sıkar. Amerika ve Avustralya başta olmak üzere, Tibet, Hindistan ve Sharm El-Sheikh tatil için size çok uygun

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Nisan 2016, 15:36   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların Gidip Görmesi Gereken Yerler




Alıntı:
Kova- 21 Ocak / 19 Şubat

Sıradışı, orijinal veya bilimsel anlamda çekiciliği olan yerler sizin için uygun. Bilime, kültür farklılıklarına, özgürlüğe ve hoşgörüye sahip, insancıl olan her yerde rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Dünya üzerinde Amerika, İsvire, Norveç, İsveç ve Avustralya’yı önerebiliriz.

Evet evet.. İtalya da olabilir.

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burçların, gereken, gidip, görmesi, yerler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Side Gezilmesi Gereken yerler Side Gün Batımı Side Eşsiz Resimleri Zen Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 27 Şubat 2013 16:20
Görülmesi Gereken Yerler xena Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 04 Ocak 2013 18:35
Dünyadaki Görülmesi Gereken Yerler aLdiana Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 5 04 Mayıs 2011 23:02
Çocukların Görmesi Sakıncalı! Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 1 08 Aralık 2008 01:54