IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2016, 15:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Falın En Kolay Hali




Falın En Kolay Hali




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.








Yıllardır, fala en fazla inanmayan insanların bile, kendi fallarını can kulağı ile dinlediklerini gördük. Bu da, insan ne kadar inanmazsa inanmasın, geleceğine yönelik bilgileri bilmek istediği anlamına geliyor. Bir çok kişi fala bakmanın gereksiz, doğruları bilmenin imkansız olduğunu söylerler. Fakat bu kadar bilgiyi bir falcının nasıl bildiğini açıklayamazlar. Fallar tabi ki, kesin ve yüzde yüz doğru bilgiler değillerdir ve güvenilir bir kaynak olarak görülmesi imkansızdır. Fakat, yaşantının yorumlanması, ve yapılacak olanların tahmininin hiçbir zararı olmayacağı da kesindir. Bu nedenle “fala inanama falsız da kalma” derler.

Artık fala tutkun olanların önünde çok büyük bir imkan mevcut. İsteyen herkes, istediği gün, günün her saati hiç yorulmadan, fal baktırabilsinler diye Falkulubu kuruldu. Bu kulüp, alanının en iyi falcılarını, fal severlerle buluşturmayı amaçlıyor. İşinde oldukça başarılı, saygın falcıları tek bir çatı altında toplamayı başardı. Bu internet sitesi sayesinde fal baktırmak için kapı kapı dolaşmanıza gerek kalmadan, en bilgili ağızdan dinleyebileceksiniz.

Bu sitede fal baktırma işi oldukça basit. İnternet sitesine girmiş olduğunuz zaman, ilk olarak baktırmak istediğiniz fal türünü seçmeniz gerekiyor. Fal türünü seçtikten sonra, o falın uzman falcıları önünüze geliyor. Her fal kategorisi için, yaklaşık 30 adet falcı bulabilirsiniz. Bu falcılardan birini seçerek hemen baktırmaya başlayabiliyorsunuz. Zaman ve yer kısıtlaması olmadan, dilediğiniz her yerde, her zaman bu fallara baktırabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı.

Bir çok fal türü internet sitesinin kategori kısmında yer alıyor. Tabi ilk sırada Türk toplumunun vazgeçilmez türü olan kahve falı mevcut. Kahve falı herkesin çok iyi bildiği gibi; içilen kahvenin, fincanının ters çevirip, telvenin şekiller oluşturması ve yorumlanması prensibine dayanıyor. Kahve telvelerinin oluşturmuş olduğu şekiller, bir çok cisme ve canlıya benzetilerek, belirli anlamlar çıkarılıyor. Görülen her sembol ve simgenin belirli anlamları mevcut. Bu anlamları birbiri ile bağdaştırarak bakılan bir fal türüdür. Bu fala bakmak oldukça iyi bir yorum gücü ve sezgi gerektirir. Bu nedenle herkesin çok istese de bakamayacağı bir fal türüdür. Belirli kişilik özellikleri gerektirir.

Size sunulan bir diğer fal türü de tüm dünya da popüler bir hale gelmiş, tarot falıdır. Tarot falı, üzerinde belirli semboller olan kartlar ile bakılan bir fal türüdür. Bu fala bakmak oldukça ciddi bilgi gerektirir. 62 adet kartın her birinin farklı anlamları vardır. Üstelik bu kartlar yan yana geldiğinde çok farklı anlamlar çıkarabilir. Bu nedenle tecrübe ve bilgi gerektiren bir yorumlama yapmak gerekir. Bu da işin uzmanlarının yapabileceği bir özelliktir.

Ülkemizde tarot falının bir alt dalı olarak türeyen ve tarot yöntemleri ile bakılan fal türü de mevcuttur; Katina falı. Bu fal türü, adını bu fala ilk bakan kişiden alır. İzmir de bu fala bakmıştır ve oradan yaygınlaşmıştır. Aşk hayatınıza olan ciddi tahminlerle ünlü olduğu için adına Katina aşk falı da denmektedir.

Bu ve buna benzer bir çok falı, Falkulubu’nda bulabilir ve en iyi falcılara baktırabilirsiniz. Artık eskisi gibi, fal baktırmak için, bir çok yere gitmenize gerek kalmayacak. Tatil, hafta sonu demeden yılın her günü ve günün her saati, bu siteye girerek istediğiniz falı baktırabilirsiniz. Üstelik onlarca falcı arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Artık fal tutkunlarının yeni adresi olan falkulubu, bir çok başarılı falcı ile, bir çok falseveri aynı yerde buluşturarak, sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
falın en kolay hali


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atiye Deniz - Hali Hali Hal Amelia A, B, C, Ç 0 02 Şubat 2014 22:10
Erdoğan Hakan Fidan'ı kolay kolay yemeyiz demişti PassioN Haber Arşivi 0 09 Şubat 2012 20:32