IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ekim 2014, 20:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay Burcu Aşk ve Evlilik




Aşk ve Evlilik
Cesur Yaylar etraflarına enerji ve heyecan saçarlar.
Kalp meselelerine gelince; Yay, kendini aşkına adar ve düşüncelerini açıkça belirtmekte hiç zorlanmazlar. Cesur ve çapkındır. Beğendiğini elde edene kadar uğraşır, bundan da zevk alır. İlişki yerine oturduktan sonra duygularını saklamak onlar için oldukça güçtür. Kesin olan bir şey vardır; o da eşiniz bir Yay ise, hayatın asla sıradan olmayacağıdır. Sıcakkanlı, ateşli ve romantiktir; flört, doğasında vardır. Müthiş cazibesinden etkilenip davetini kabul etmenizin fazla uzun süremeyeceğine emin olabilirsiniz.

Genellikle sağlıklı bir seks hayatları vardır. Onunla bir yatak macerası gerçekten etkileyici bir deneyim olabilir. Yay burcu insanını sıkboğaz etmek, yapacağınız son iş olmalıdır; çünkü hazır olana dek sıkıştırılmaktan hoşlanmazlar. İlişkiyi, zorlama olmaksızın uygun bir denge üzerine kurmak isterler. Mantık ve fizik güçleriyle partnerlerini etkiler, hayatı renkli kılarlar.

EVLİLİK YAŞAMI
Ufak detaylarla uüraşmaktan hoşlanmazlar.
Yay burcu için evlilik, duygusal bir macera ve keşiftir. Bu heyecanın bittiği yerde problemler oluşmaya başlayabilir. Sadakatte güvenilir sayılmazlar. Her işi birlikte yapmaktan çok, eşlerine başka ilgi alanları bulmaya teşvik ederler; fakat bu, çoğu zaman kıskançlık krizlerine yol açabilir. Gerçekleştirmek istedikleri hayalleri vardır. İstedikleri olmadığı zaman, yaşadıkları hayal kırıklıklarında eşlerinin yardımcı olmasını beklerler. Yay kadınları, çocuk sahibi olmayı severler. Eşlerine bağımlı olmaktan hoşlanmaz, kişiliklerinden taviz vermezler. Yay erkekleri ise doğru kadını buldukları takdirde kendilerini evlilik masasına ancak geç yaşlarda büyük bir çoşkuyla atarlar. Evliliği, bir bakıma mutluluklarının garantisi olarak görürler. Ama heyecanları bitince (ki mutlaka biter) hobileri ile başbaşa kalırlar. İlişkilerin daha kuvvetlenmesi için partnerin ihtiyaçlarını ön planda tutmak yeterli olacaktır.

GRUPLARARASI İLİŞKİLER
Ateş grubu ile Yay uyumlu beraberlikler gösterir. Heyecanlı bir ilişkileri vardır. Aynı ihtirası ve iyimserliği paylaşırlar. Hayat dolu ve insanı her konuda teşvik eden Hava grubu ile düşüncelerini tartışmaktan hoşlanan filozof Yay, başarılı bir ikili oluşturabilir. Yay, ihtiyatlı Toprak grubunu fazla detaycı ve duyarsız bulabilir. Uzun vadede bu tür bir beraberlik, uzlaşma olmadığı takdirde sorun çıkartabilir. Su grubu, hırslı sayılsa da içe dönük yapıları gereği, Yay için çok kısıtlayıcı olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aşk, burclar, burcu, evlilik, ve, yay, yay burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Aşk ve Evlilik Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 19 Ekim 2014 20:35
Yengeç Burcu Aşk ve Evlilik Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 19 Ekim 2014 20:32
Boğa Burcu Aşk ve Evlilik Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 19 Ekim 2014 20:30
Koç Burcu Aşk ve Evlilik Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 19 Ekim 2014 20:30
~ Burcu Esmersoy; 'Evlilik çok zor' Sametold Haber Arşivi 0 27 Aralık 2010 22:05