IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2014, 20:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Erkeği Aşk




NASIL BİR SEVGİLİ İSTER?
Koç burcu erkeği her konuda yanında olacak ve onu önemseyecek bir partnere ihtiyaç duyar. Verdiği sözleri yerine getirmeye çalışan ve ilgisini asla mahrum etmeyen birine yakın olur. Uyumlu ve güzel bir birliktelik yaşamak ister.

Partnerinin samimi, net ve cesur olmasını bekler. Aksi takdirde bir ilişkide mutlu olmaz ve o ilişkide paylaşım içinde olması zordur. Sevgisini esirgemeyen ve ona bağlı olduğunu gösteren partnerden uzaklaşmaz. Böylece güzel ve hoş bir birliktelik yaşamaya çalışır.

İLİŞKİDE SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ YÖNLER
İlişki yaşadığı partneriyle paylaşımlarında aynı ilgiyi görmesi hoşuna gider. O zihinsel ve duygusal açıdan ona riayet edecek bir partnerden hiçbir şey istemez. Sadece partnerinin bu şekilde davranmasından hoşlanır. Hoşlanmadığı konuların başında ise yaptıklarının karşılık görmemesi ve ilişkisinde istediğini bulamıyor olmasıdır.

İlişkisinde yönlendirebileceği kişilerden daha çok hoşlanır ve ona daha fazla zaman ayırır. Baskın gelemeyeceğine inandığı bir kişiden asla hoşlanmaz ve yaşadığı ilişkide partnerinin böyle bir tutum sergilemesini asla istemez.

İLİŞKİ YAŞAMA BİÇİMİ
Koç burcu erkeği ilişki yaşarken partnerine farklı davranır. Partnerinin istediklerine cevap verir, ilişkisine konsantre olur. Aşırı seviyorsa partnerine karşı kıskanç ve baskıcı bir yaklaşım sergiler ve onu her ortamda korumaya çalışır. Ve yaşadığı ilişkide farklı tatlar yaşatır.

İlişkisinde eğlenceli ve hareketli bir paylaşım içinde olur. Durgun bir ilişki içinde kendisini mutlu hissetmez. Partnerinin ona uyum sağlamaması karşısında ise gergin olur. İsteklerinin reddedilmesine tepkisiz kalmaz, hemen tepkisini ortaya koymaya çalışır.

İDEAL SEVGİLİLER KİMLER?
Uzun süreli aşk yaşayacağı burç: Hayatınızda biri yoksa ve uzun süreli bir ilişki yaşayıp mutlu olmayı arzuluyorsanız sizin için ideal partner adayı Aslan burcu. Bu burçtan biriyle geleceğe dair tüm planlarınızı hayata geçirebilir ve sorunlardan uzak bir ilişkinin başlamasına temel atabilirsiniz.

Macera yaşayacağı burç: Baskıcı bir yapıya sahip olmanız ve düşüncenizi partnerinize kabul ettirmeye çalışmanız çok az sayıda burçla uyuşmanıza neden oluyor. Yay burcunun değişken olması isteklerinizi onun üzerinde rahatlıkla uygulamanızı sağlayabilir.

Aradığı cinsel partner: İlişkinizde sorunlardan uzak, mutlu bir cinsel ilişkiyi Terazi burcu ile yakalayabilirsiniz. Terazi burcunun sorun çıkarmaz bir eda ile ilişkiye yaklaşımı, isteğiniz doğrultusunda bir ilişkiyi ortaya çıkarmanızı sağlayacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, burclar, burcu, erkeği, koc, koç burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balık Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 21 Ekim 2014 00:03
Yay Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:35
Terazi Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:32
Başak Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:29
Koç Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:15