IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lcia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2014, 20:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu Erkeği Aşk




NASIL BİR SEVGİLİ İSTER?
Yengeç burcu erkeği ilişki sürdüreceği ve hayatına girmesini istediği partnerin her şeyden önce sadık, güvenilir, huzur veren ve sevgisini esirgemeyen biri olmasına dikkat eder. Bu yüzden bir ilişkiye başlarken partnerin bu özelliklere sahip olup olmadığına bakmaya çalışır. Eğer partneri bu şekilde davranmazsa ve bu özelliklerini dışa yansıtmazsa o kişi karşısında kendisini rahat ve mutlu hissetmez.

Her ne kadar sevse de, huzur ve mutluluğu ilgilendiği insanda bulamıyorsa, isteğini başka yerde aramaya yönelebilir. Hayatına girecek olan partneri tanımaya, kendisine ne kadar yeterli olduğunu analiz etmeye çalışarak karar verir. Bu nedenle bir partnerden belirtilen özelliklere uygun bir şekilde hareket etmesini, istediklerinin yerine gelmesini bekler. Böylece partnerine olan bağlılığı artar ve onu daha çok önemser.

İLİŞKİDE SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ YÖNLER
Söz geçiremediği bir partnerle zıtlaşmaya girer, zor ve saldırgan kişilerden hoşlanmaz. Bu şekilde davranan birini seviyorsa, beğenmediği yönleri dile getirerek psikolojik baskı yapar. O, sevdiği kişiyle mutlu olmak için her konuda çaba sarf eder. Kolay kolay sevmez, sevdiğinde ise ona kendisini adar.

Değerli hediyeleri sever. Özellikle bakım ve giyim ürünlerini tercih eder. Lüks ve huzurlu yerlerde, nezih ortamlarda bulunmaktan hoşlanır. Sevgilisinin güçlü ve saygın biri olmasını ister. Çevresinin sevgilisiyle ilgili olumlu düşünmesinden memnun kalır. Partnerinin çevresi tarafından önemsendiğini görmesi hoşuna gider. Bu nedenle çevresinin söylemlerini önemser. Sadece partneri hakkında iyi düşünmesi yeterli olmayabilir. Onun dışında, çevresindeki kişilerle de kendinizi sevdirmeniz gerekebilir.

İLİŞKİ YAŞAMA BİÇİMİ
Sözleriyle ve uyumlu tavırlarıyla partnerini etkiler, ona göre hareket eder, anlaşmaya çalışır. Bu durum birçok kez partnerinin onunla ilgili olumlu düşünmesini sağlar. Sevdiği kişinin sözleriyle hareket eder. ve söylenenlere harfiyen uyar. Güzel yerlere gitme önerisinde bulunur, sevdiği kişi için güzel mekanlar tercih eder.

Paylaşımlarının artması için yenilikler yapar. Hayatı durgun ve sade yaşar. Partneri uğruna bazen sevmediği ve istemediği halde zevk ve önerilere uyar, kendi kurallarını ve prensiplerini işletmez. Partneriyle mutlu olduğunu hissettirir, her konuda ona uygun biri olduğunu göstermeye çalışır. İlişkilerinde problem yaşansa da olayları fazla önemsemez, her şeyin mükemmel olduğunu düşünerek ilişkisini sürdürmeye devam eder.

Sevgisini uluorta herkese göstermeye çalışır. Duygu ve düşüncelerini tavır ve davranışlarla somutlaştırarak hayatındaki partneri önemsediğini gözler önüne sermeye çalışır. İlişkisi boyunca aşırı ilgi ve sevgi gösterir.

İDEAL SEVGİLİLER KİMLER?
Uzun süreli aşk yaşayacağı burç: Güven ve huzur içinde oğlak burcuyla bir ilişki yaşayabilirsiniz. Özellikle partnerinizin size bağlı kalmasını ve gözünün sizden başkasını görmesini istemiyorsanız mutlaka oğlak burcundan birine fırsat tanımaya çalışmalısınız. Böylece karşı cinsten seviyeli bir ilişki elde edebilirsiniz.

Macera yaşayacağı burç: Hayatı eğlenerek ve güzel anlar yaşayarak geçirmeyi amaçlıyorsanız bu isteğinizi boğa burcuna yakın durarak yaşayabilirsiniz. Boğa burcuyla başlayacağınız ilişkide her konuda mutlu olabilir ve hayattan keyif alabilirsiniz.

Aradığı cinsel partner: Balık burcuyla hem zihinsel olarak, hem de cinsel anlamda anlaşmanız ve uyum sağlamanız kolaydır. O yüzden düzenli ve tatmin edici bir cinselliğe önem veriyorsanız balık burcuyla ilişki geliştirmenizde yarar olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, burclar, burcu, erkeği, yengec, yengeç burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:35
Yengeç Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 20 Ekim 2014 23:28
Koç Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:15
Boğa Erkeği - Yengeç Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 15:45
Koç Erkeği - Yengeç Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 15:21