IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2014, 20:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Burcu Erkeği Aşk




NASIL BİR SEVGİLİ İSTER?
Oğlak burcu erkeği kendisine çeken, her konuda yanında yer alan, sözlerinin dışına çıkmayan, üzerinde otoritesini rahat kuracağı bir partnerle ilişki yaşamaya çalışır.

Kumanda edemediği ve sürekli onunla zıtlaşan, istek ve beklentilerine cevap vermekte sınırlayıcı bir ilişki yaşatan partnerle mutlu olamaz. Oğlak burcu erkeği, görünüşünün ötesinde yumuşak ve duygusal biridir. Sözleri ve katı davranışları birçok kişi tarafından sevimsiz gözükse de aslında çok güzel bir yüreği vardır. Bu yüzden onun dış görüntüsüne ve davranışlarına bakarak değerlendirmeyin.

Zaman içinde yaşayacağınız paylaşımlarla tanıma şansı yakalayabilirsibiz. Özellikle, inatçı, disiplinli, hırslı bir yanının var olması ilişkilerinde çekilmez biri olmasına neden olsa da iyimser yanının kişiliğinde var olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Onunla ilişki geliştirmek, partneri olmak, elde tutmak, sadece söylemlerine bağlı hareket etmekten geçer. Bu yüzden sadece uyumlu olmaya çalışmanız, bağlı olduğunuzu göstermeniz, size mutluluk kapısını açar ve sizinle birlikte olmaya çalışmasını sağlar.

İLİŞKİDE SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ YÖNLER
İlgi gördüğü kişilerden hoşnut olur. Asla ilgisizliğe ve beğenilmemeye tahammülü yoktur. O hep etkilendiği kişinin ona iltifat etmesini ve arada bir ona hissettiği duyguları fısıldamasını ister. Yaşamının iyi yanlarını gösterecek ve tutkularını anlayacak bir eşe gereksinim duyar.

Kendisi mutlu edecek ve her koşulda yalnız bırakmayacak kadınlardan hoşlanır. Ayrıca anlayışsız ve onu huzursuz edecek davranışlarda bulunan kişilere yakın durmaz.

Tatil yapmaktan ve her şeyden uzak, sakin ortamlarda bulunmaktan hoşlanır. Özellikle doğayla iç içe olmaktan keyif duyar. Saat, ayakkabı ve giyim tarzına uygun kıyafetler hediye etmniz mutlu olmasını sağlar.

İLİŞKİ YAŞAMA BİÇİMİ
Sabırlıdır, yaşanılan sorunlara tahammülle yaklaşır. Sevdiği kişiye zarar vermez, ona gerekli değeri ve ilgiyi gösterir. Cömerttir, partnerin her şeyine karışsa da yine de güven verir. Aynı şekilde partnerinin de ona bu tarzda yaklaşmasını ister. Her daim sevgisini belli eder, istemediği şeylere itiraz eder. Partnerinin onu anlamasını zorlaştırmaz. Net hareket eder, isteklerini belli eder.

Etkileneceği olumsuz olsa da sorunlarını sevdiği kişiye yansıtmaz, olayları tozpembeyle anlatır. Kendi sorunlarını yansıtmadığı gibi başkalarının sorunlarına karşı ilgisiz kalmaz, duyarlıdır. Sevdiği kişi zor durumdaysa çözüm bulmaya gayret gösterir.

İDEAL SEVGİLİLER KİMLER?
Uzun süreli aşk yaşayacağı burç: Balık burcuyla uzun soluklu bir ilişki yaşayabilirsiniz. İsteklerinize, beklentilerinize olumlu yaklaşması yaşadığınız ilişkide işinize gelebilir. O yüzden balık burcuyla uzun soluklu bir ilişki yaşama şansınız olabilir.

Macera yaşayacağı burç: Hayatı sade ve monoton yaşayan bir yapınız olmasına karşın arada bir bu psikolojiden kurtulmak isteyebilirsiniz. Özellikle bu atmosferden sizi uzaklaştıracak bir partnerinizin olmasını istiyorsanız başak burcuyla ilişki kurmaya çalışmalısınız. Başak burcunun macera yaşama isteği ve uyumlu yapısı güzel anlar yaşamanıza olanak tanıyabilir.

Aradığı cinsel partner: Boğa burcuna mensup biri ile cinsel anlamda mutlu olabilirsiniz. İkinizin de birbirinizi mutlu etmeniz, sorun yaşayamayacağınızı ve uyumlu bir ilişki yaşayacağınızı gösteriyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, burclar, burcu, erkeği, oğlak, oğlak burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Erkeği Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Kasım 2014 20:46
Oğlak Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:37
Yay Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:35
Boğa Erkeği - Oğlak Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 16:02
Koç Erkeği - Oğlak Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 15:33