IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2014, 20:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova Burcu Erkeği Aşk




NASIL BİR SEVGİLİ İSTER?
Kova burcu erkeği istediklerinin yapılmasını, kendisine koşulsuz tapılmasını, tercihlerine ve isteklerine saygı duyulmasını, önemsenmeyi çok ister. Bu yüzden bir ilişkide tercih edecek partnerinin bu tutumla kendisine yaklaşmasını arzular. Eğer partneri ona uyum göstermezse, bu şekilde yaklaşmazsa ilişkisinde yapıcı olmaya kesinlikle çalışmayacaktır.

Var olan ilişkinin daha iyi bir boyuta taşınması yönünde kendisini yormayacaktır. Partneri uyumluysa ve istediklerini ona veriyorsa o ilişkide partnerini mutlu etmeye çabalar. Bir ilişkiye başlamadan önce bu özelliklerin partnerinde var olup olmadığına bakar. Böylece bir ilişkinin yaşanıp yaşanmayacağını belirler.

Kova burcu erkeği zaman içinde tercih ettiği partnerle yakınlaşmaya çalışır. Partnerinin asla ciddiyetten uzak davranmasını istemez. Olgun ve muahafazakar bir yapı içinde hareket etmesini ister.

İLİŞKİDE SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ YÖNLER
Kıskanılmaktan hiç hoşlanmaz, bunu bir baskı olarak algılar ve tepkisini çok sert dile getirir. Onu sıkmadığınız sürece sizi üzmez, onu rahat bırakacak kadınlar, mutlu olmasını sağlar.

Aldatan ve sadakatsiz davranan kadınlardan hoşlanmaz. O sevdiği kişinin kendisine bağlı ve yaşadığı ilişkisi süresince sadık olmasından hoşlanır, aldatma eğilimi olan kadınlarla ilişkiye girmez. Onlarla birlikte olmaya çalışmaz, yalan söyleyen kadınları sevmez. Entrikadan uzak ve dürüst bir şekilde harkeet eden kişilerden daha çok hoşlanır. En çok manevi şeylere değer verir.

İLİŞKİ YAŞAMA BİÇİMİ
Zekice konuşur, göstereceği alternatiflerle ve önerilerle ilişkisinde partnerin hayranlığını kazanır. Olayları değerlendirme biçimine mantıksal açıdan yapar, sevgide ve saygıda kusur etmez. Partnerini her yönüyle dikkate alır, hatalarını olduğu gibi kabul eder. İlişkisinde paylaşımlarını sınırlandırmaz, sevmediği ortamlara girmez, anlaşmayacağını düşündüğü kişilerin yanında vakit geçirmez.

Dürüsttür, asla başkasına karşı sevdiklerini ve dostlarını hiçe saymaz. Partnerinin yanında olur, ona gerekli desteği vermeye çalışır. Yerine ve zamanına göre hareket etmesini bilir, nalayışlı davranıp herkese bu mantıkla yaklaşır. Göründüğünden daha fazla sinirlidir. Tepkilerini ne zaman göstereceğini kestirmek mümkün değildir. Sinirlendiğinde yatışması çok zordur. İlişkisinde bazı değerleri önemser ve önemsediği değerlerin ihlal etmesine fırsat tanımaz.

İDEAL SEVGİLİ KİM OLMALI?
Uzun süreli aşk yaşayacağı burç: İlişkinizin kalıcı ve her konuda iyi gitmesini istiyorsanız Yay burcuyla ilişki kurmaya çalışmalısınız. Yay burcuyla uyum sorunu yaşamamanız ve kolay yönlendirmeniz onunla birlikte ilişkinizi uzun sürdürmenizi sağlayabilir. O yüzden yay burcundan biri ile uzun süreli bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Macera yaşayacağı burç: İkizler burcuyla hayatı ve yaşadığınız anı renkli, maceralı yaşayabilirsiniz. Özellikle İkizler burcunun değişime açık olması ve monoton bir ilişki içinde bulunmaması isteğinize cevap verebilir. Bu nedenle İkizler burcu partneriyle yaşayacağınız ilişkide hayatı macerayla dolu geçirmeniz söz konusu olabilir.

Aradığı cinsel partner: Zihinsel paylaşımların dışında cinsel anlamda Aslan burcuyla çok iyi bir eş olabilirsiniz. Birliktelik yaşamanızla cinsel anlamda birbirinize uygun olduğunuzu görebilirsiniz. Özellikle Aslan burcunun cinsel isteğinin yüksek olması mutlu edileceğinizi gösteriyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, burclar, burcu, erkeği, kova, oğlak burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Erkeği Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Kasım 2014 20:46
Kova Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:38
Yay Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:35
Boğa Erkeği - Kova Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 16:04
Koç Erkeği - Kova Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 15:38