IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2015, 19:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu Hediye Seçimi




Yengeç Kadını

Duygusal Yengeç kadını ona alacağınız bir şiir kitabına bayılacaktır. Daha da iyisi parşomen kağıt üzerine dolmakalem ile bir şiir yazıp veya kopya edip hediye ederseniz, hayatının sonuna kadar saklayacaktır. İnci ve gümüş bu burç tarafından yönetilir ve her ikisi de onun narin ve şeffaf cildinde harika durur. İnci alacaksanız alabileceğiniz en kaliteli doğal incileri almalısınız.
Gecelik almayı düşünürseniz, inci beyazı ya da gümüş grisi dantel süslemeli ipek veya saten gecelik almalısınız. Onun için en kaliteli güzellik salonu veya berberden, makyaj ve saç için randevu alabilirsiniz.
Beyaz güller, gardenyalar ya da beyaz çiçekleri olan ev ve bahçe bitkileri yollayabilirsiniz. Yengeç insanının ahçılığı meşhurdur, harika yemekler pişirir. Mutfağı için şık tencere ve tava takım, biftek bıçağı, ahşap salata seti, wok çin tavası, espresso-cappuccino kahve makinası, çaydanlık takımı gibi hediyeler hoşuna gidecektir. Evinin renkleri ile uyumlu kaliteli nevresim takımı ya da Amerikan servisleri alabilirsiniz. Yengeç kadını çok romantikdir; gümüş veya camdan yapılmış şamdanlara bayılacaktır. El yapımı hemen hemen her türlü şey çok hoşuna gider.



Yengeç Erkeği

Yengeç erkeğine profesyonel bir fotoğrafçıda çekilen siyah-beyaz fotoğrafınızı gümüş bir çerçeve içinde hediye edebilirsiniz. Fotoğraf albümü de hoşuna gidecektir, Yengeç erkeği tahmin ettiğinizden çok daha duygusaldır.
Çalışma odası için eski bir yelkenli resmi bulabilirseniz, çerçeveletip verebilirsiniz. Pek çok Yengeç yemek pişirmekten hoşlanır; resimli ve kolay tarifleri olan bir yemek kitabı alın. Fransız ya da Çin yemekleri öğreten kurslar bulun, bayılacaktır. Yeni bir kahve makinası, mini fırın, Amerikan servisleri, bekarsa tencere ve tava seti hediye edebilirsiniz. Kendi yaptığınız pasta, kek gibi şeyleri yollayabilirsiniz.
Yengeç ev erkeğidir; uydu çanak aboneliği satın alırsanız seyredeceği yüzlerce kanalı ile evinde çok mutlu olacaktır. Gümüş, Yengeç burcunun metalidir; ona gümüş veya gümüş kaplama anahtarlık alabilirsiniz. Yengeç insanı para biriktirmeyi sever, ona hazine bonosu bile hediye edebilirsiniz. Bunun sıkıcı bir hediye olduğunu zannetmeyin, düşünceli olmanız ve milliyetçiliğiniz onu çok etkileyecektir

__________________
...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burcu, hediye, secimi, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler Burcu Hediye Seçimi Dem` Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Ocak 2015 19:34
Boğa Burcu Hediye Seçimi Dem` Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Ocak 2015 19:33
Koç Burcu’nun Hediye Seçimi Dem` Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Ocak 2015 19:32
Yengeç Burcu İş Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Ekim 2014 21:31
Türklerin Hediye Anlayışı ve Hediye Seçimi Süslü IF Ekstra 0 09 Şubat 2010 10:54