IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2015, 23:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YAY Burcu 2016 Genel Bakış




Sevgili Yay burcu, 2016 yılında hayata karşı biraz daha oturaklı olacağınızı söyleyebiliriz. Geride bıraktığımız yıl içerisinde sadece zevklerinize odaklanıyor ve geri kalan her şeye umursamazca yaklaşıyordunuz. Sizin bu tavrınız, iş hayatınız veya özel hayatınızda sorunlarla karşılaşmanıza neden oluyordu. Bu yıl içerisinde her şey değişmeye başlayacak Yay burcu. Hayata karşı biraz daha tutumlu olacaksınız. Hedefler belirleyecek ve belirlediğiniz hedefe ulaşmak isteyeceksiniz.

Şartların değişecek olması, 2016 yılında eğlence ve sosyal hayatınıza önem vermeyecek, sadece sorumluluklarınız ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz anl***** gelmiyor. Yıl içerisinde her şey dengeye oturacak Yay burcu. Ne çok fazla sosyal hayatınıza önem verecek ne de çok fazla sorumluluklarınızla ilgileneceksiniz. Sadece üzerinize düşeni yapacak, fırsatları değerlendirecek ve gerçeklerin biraz daha farkına varacaksınız.

2016 yılında hareketli bir yaşantı sizi bekliyor Yay burcu. Hareketli yaşantınızın sizi kısıtlayacağını düşünmeyin. Aksine hemen her şeyden keyif almaya başlayacaksınız. Yeni sorumluluklar almanız oturaklaşmanızı sağlayacak. Özellikle yaşı genç olanlar bunu daha fazla hissedecek. Hayatınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz Yay burcu. Bazılarınız arkadaşlıklarını, bazılarınızda ilişkisini gözden geçirecek.

Yıl içerisinde hedeflerinize önem vereceğinizi söylemiştik ve genel olarak önceliğiniz bu yönde olacak. Geleceğinizi düşünecek ve sağlam başlangıçlar peşinde olacaksınız. Zaman zaman karşınıza sıkıntılar çıkacak ancak geçen yıl elde etmiş olduğunuz tecrübeleri bu yıl içerisinde olumlu anlamda kullanmaya başlayacaksınız. 2016 yılında şans sizden yana olacak Yay burcu ve bunları mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.

2016 yılı sizin açınızdan zor geçmeyecek Yay burcu ve en önemlisi sizin değer verdiğiniz ve size değer veren kişilerden önemli destekler alabileceksiniz. İş hayatınızda, eğitiminizde veya sosyal yaşantınızda her şey istediğiniz gibi olacak. Rahat yaşantıya sahip olacaksınız ve bu da özellikle söz konusu aşk olduğunda kafanızın daha rahat olmasını sağlayacak. Yaşınız genç olsun ya da olmasın, hemen hepiniz gelişim gösterecek ve fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Yay burcu, 2016 yılında Jüpiter'in olumlu etkisi aşk hayatınızda fırsatları ve değişimi beraberinde getirecek. Aşk hayatınızın bu yıl içerisinde bir hayli hareketli olacağını söyleyebiliriz. Özellikle yalnız olan Yay burcu insanları için bu dönemin önemi çok daha fazla. Aşk konusunda iyi ya da kötü deneyimler elde edeceksiniz. Bazılarınız hatalı seçimler yaparken bazılarınız da hayatının aşkıyla karşılaşacak.

Seçimler konusunda doğru ya da yanlış yapmanız tamamen sizin istek ve arzunuza bağlı olacak ancak uzun yıllardır karşınıza çıkmayan fırsatların bu yıl içerisinde karşınıza çıkacağından emin olabilirsiniz. Yıl içerisinde derin duygular hissedecek ve aşkın sizi sardığını göreceksiniz. Aklınızı başınızdan almayı başaracak, içinizi ısıtacak ve kalbinizin yeniden hızlı hızlı atmasını sağlayacak kişiyle karşılaşacaksınız.

Süregelen birlikteliğinizde de güzel gelişmeler yaşanacak Yay burcu. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda istemeden de olsa tartışmalar meydana gelecek ancak siz ilişkinizi kurtarma taraftarı olacaksınız. Oturaklaşmanız, aşk hayatınıza da direkt olarak etkilerde bulunacaktır. Özgür olmayı ve kısıtlanmamayı seviyorsunuz ancak bu yıl duygusallığınız biraz daha önde olacak gibi görünüyor Yay burcu.

2016 yılında sosyal hayatınızın size çok fazla faydaları olacak. Hayatınıza yeni insanlar girecek ve bu da çok fazla fırsat anl***** gelmektedir. Genel olarak romantizme yatkın değilsiniz ancak istediğiniz zaman da sizden beklenmeyecek davranışlarınız olabiliyor. Yıl içerisinde uzun süredir hayal ettiğiniz aşk hayatına sahip olmanızı sağlayacak fırsatlarınız olacak Yay burcu.

Yay burcu, 2016 yılı içerisinde birlikteliğinizden sıkıldığınız zamanlar olacak. Bu durumdan kaynaklı olarak süregelen birlikteliğinizden uzaklaşma ihtimaliniz var. Partnerinizden uzaklaşmak yerine, sizi sıkan sorunları çözüme kavuşturmaya çalışırsanız daha iyi olacaktır. Bazılarınız bu dönem içerisinde ciddi birlikteliğinde evlilik kararı alabilir. Aşk hayatınızın istediğiniz şartları beraberinde getirecek olması, iş hayatınıza daha da yatkınlık göstermenizi sağlayacaktır.

Sosyal hayatınız sadece aşkla ilgili değil işinizle ilgili de gelişmeleri beraberinde getirebilir. İş potansiyelinizi artırabilir, daha geniş pazara açılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili çok önemli adımlar atacaksınız. Fırsatların ardı arkasına gelecek olması, finansal durumunuzun da üst seviyelere çıkmasını sağlayacak. Maddi olanaklarınızın artacak olması, sıkışıklıktan kurtulmanızı ve rahat nefes almanızı sağlayacak.

Yay burcu, 2016 yılında iş hayatınıza daha profesyonel yaklaşımlarda bulunacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeyi başarırsanız, hayal ettiğinizden de iyi konumlara gelebilirsiniz. Gelişmeler konusunda daha mantıklı olmanız gerekiyor. Cesaretiniz ve kendinize olan güveniniz artmaya başlayacak ve bu da yeni yatırımlar konusunda risklere açık olacaksınız demektir. Yeni yatırımlar yapmadan önce analizlerinizi en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

2016 yılının ikinci yarısında maddi anlamda daha da güçleneceksiniz. Şans sizden yana olacak. Girişimleriniz karşılık bulacak. Emeğiniz karşılıksız kalmayacak. Sorumluluklarınızı zamanında yerine getireceksiniz. İşinizi ne kadar iyi yaparsanız, o kadar hızlı yükselme şansınız olur. Bazılarınız yıl içerisinde terfi alabilir. Bazılarınız da iş değişikliği yapabilir. Etkiler sizin lehinize olacak Yay burcu.

Yay burcu, 2016 yılının son aylarında iş hayatınız daha da yoğun olacak ve bu da zorlanmanıza neden olabilir. Zihinsel olarak yorulacak ve kararlar aşamasında sağlıklı düşünemeyeceksiniz. Güç sizin elinizde ancak bunu da en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Zekanızı kullanır ve olumlu, olumsuz her türlü şartı lehinize çevirmeyi başarırsanız, yükselir ve istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz.

2016 yılında enerjinize fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Hayatınızın her bölümde hareketli olacaksınız ve bu da gereğinden fazla yorgunluk anl***** gelmekte. Yoğun tempoya ayak uydurmak istiyorsanız, gün sonunda yeteri kadar dinlendiğinizden emin olmanız gerekiyor. Biraz da kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz Yay burcu. Sağlığınızı ikinci plana atarsanız, problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Yılın genelinde sağlığınız iyi düzeyde olacak. Özellikle süregelen sağlık probleminiz daha da iyiye gitmeye başlayacak. Gerekli sağlık kontrollerinizi de yaptırmayı ihmal etmezseniz, her şey istediğiniz gibi olabilir Yay burcu. Bu yıl içerisinde aktivitelere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirseniz hem zihinsel hem de fiziksel açıdan sıkıntı yaşamazsınız. Düzenli beslenmeyi ve spor yapmayı da unutmayın Yay burcu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
2016, bakış, burcu, genel, yay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AKREP Burcu 2016 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Aralık 2015 23:36
BOĞA Burcu 2016 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Aralık 2015 23:31
KOÇ Burcu 2016 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Aralık 2015 23:30