IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2016, 09:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MARS VE EVLER




MARS

Yönettiği Burçlar: Koç, Akrep
Cinsiyeti: Eril
Temel Fonksiyonları
Eski Romalıların “Savaş Tanrısı” Mars astrolojide; cazibe, savaş ve seks yıldızı olarak nitelendirilir. Bir nevi savunma mekanizmamız olan Mars; savaş, kavga, fetih, mücadele, cesaret, atılganlık, fiziksel enerji, askerlik, silahlar, hırs ve cinsel dürtünün hayat bulduğu bir gezegen olarak hayatımızı etkiler. Bu gezegen dokunduğu burcun insanına, zor durumlarda çevresindekilere önderlik edebilecek dayanıklılığı ve kararlılığı verir. Her ne kadar ateş etkili ve buna bağlı olarak yıkıcı bir gezegen olarak görülse de, insanlar için gerekli olan mücadele hırsını ve gerekli azmi kişiye vererek, onların ileriye dönük hamleler yapmasını sağlar. Ayrıca Mars’ın etkisindeki kişiler toplum içinde dikkatleri üzerine çektiği gibi, cinsel olarak da arzulanmaları daha kolay olur. Bu yıldızın etkisindekiler aceleci, sabırsız, çabuk sıkılan ama yeri geldiğinde inatçı bir ruh haline sahiptir. İç gücün, iradenin baskınlığını temsil eder.
Baş bölgesi, kaslar, seksüel fonksiyonlar, vücut ısısı Mars tarafından yönetilir. Bu gezegenin en güçlü olduğu konum ise Koç ve Akrep’tir.



Mars on iki evi gezerken bizi nasıl etkiliyor?
Mars haritanızda 1. Evde ise
Sabırsız ve saldırgan bir yapınız vardır. Kızıl saçlı veya kızıl tenli olabilirsiniz. Başkalarının üzerinde etki bırakmak istersiniz. Bir kere destek görürseniz, atılım yapmakta tereddüt duymazsınız. Olaylarla açıkça yüzleşmeye eğilimlisiniz.

Mars haritanızda 2. Evde ise
Para ile uğraşmaktan çok para kazanmak için enerji ve isteğiniz vardır. Heveslerinizi saklamaktan çok bonkörce harcarsınız. Enerji ve canlılığı her zaman arzularsınız. Sizde hareket eksikliği, paranın eksikliğinden daha çok mutsuzluk yaratır.

Mars haritanızda 3. Evde ise
Dikkatinizi uzun süre toplayamazsınız. Her şeyi bir çırpıda bilmek istersiniz. Öğrenmekte sabırsız davranırsınız. Tecrübeleri en iyi şekilde kullanırsınız. Sinirli ve iğneleyici bir diliniz vardır. Yazma kabiliyetiniz yüksektir. Tartışma için ilginç becerilere sahip olabilirsiniz. Fikirleri ve düşünceleri hemen uygulamaya koymak istersiniz.

Mars haritanızda 4. Evde ise
Enerjinizi ev ve aile yaşamına yoğunlaştırırsınız. İşleriniz emlakçılığı, iç dekorasyonu, mimarlık ve aile danışmanlığını veya ev içi tamiratları içerebilir. Yaşam tarzında erkeksi davranışlar gösterirsiniz. Despot bir anneniz olabilir.

Mars haritanızda 5. Evde ise
Yaratıcı projeler, aşk ve fiziksel zevkler için her zaman isteğiniz ve enerjiniz vardır. Çocuk sevginiz gelişmiştir. Parlak bir hayal gücünüz vardır. İdealist veya ruhsal eğilimli olabilirsiniz. Kuvvetli, rekabetçi, sportif faaliyetleri seven, esprili, kendi isteklerine düşkün birisi olarak çevreniz tarafından tanınırsınız.

Mars haritanızda 6. Evde ise
Çok çalışkansınız. Sağlık, fiziksel zindelik ve spor faaliyetlerini yakından takip eden birisiniz. Mekanik hünerleriniz vardır. İçinde riskler olan meslekleri seçme eğilimindesiniz. Yüksek tansiyon, ateş ve strese yatkın bir yapınız vardır.

Mars haritanızda 7. Evde ise
Kişisel ilişkiler, evlilik ve iş ortaklığı sizin için önemli ama kurulması kolay olmayan bağlardır. Başkaları ile ilişkilerinizi kestiğinizde zarar görebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızın saldırgan tutumları nedeniyle kişiliğiniz gölgelenme tehlikesi altında olabilir. Fark edilir stratejik becerilere sahipsiniz. Açık yüzleştirmelere maruz kalabilirsiniz.

Mars haritanızda 8. Evde ise
Dikkatinizi topladığınız anlarda enerjiniz de yoğunlaşır. Her çeşit kaynak ve bilgiye sahipsiniz. Doğal bir zekânız var. Birden çok şeyi bir arada yapabilme yeteneğiniz var. Dekorasyon ve model yapma becerisine sahipsiniz. Açık değil, gizlice hareket etmeyi seven birisiniz.

Mars haritanızda 9. Evde ise
Yükseköğretim veya özel eğitimle ilgilenen özel ilgi alanlarınız olabilir. Politika, felsefe, din, sosyoloji, sanat, yayıncılık, yabancı çalışmalar ya da yabancı ülkelere seyahatleri yoğun olan birisi olabilirsiniz. Fikirleriniz gerçek dışı veya fanatik de olabilir.

Mars haritanızda 10. Evde ise
Hemen her şeyi geliştirme eğiliminiz vardır. Bulunduğunuz toplumun ilgisini çekmeyi seversiniz. Nasihat veya birilerinin yol göstermesini sevmezsiniz. Kendi işinizi kurmayı tercih edersiniz. Evlilik için eş seçiminde dikkatsizliğinizden dolayı zorluk çekersiniz çünkü dikkatiniz mesleğiniz üzerine yoğunlaşmıştır. Otoriter ebeveynleriniz veya babanız olabilir. Hırslı ve atak bir kişiliğiniz vardır.

Mars haritanızda 11. Evde ise
Mutlu olmak için fırsatlar yaratmak istersiniz. Bu konuda iyi yönlendirilmiş enerjiniz var. Hiçbir zaman sahip olduğuyla yetinmeyen, çok tanıdığı ama az arkadaşı olan birisiniz. Arkadaşlıklarda duygusal bağlılıktan çok enerji dolu yaklaşımlara sahipsiniz. İyi bir organizatör olabilirsiniz.

Mars haritanızda 12. Evde ise
Gereksiz durumlarda hareketlerinizi saklamaya çalışabilirsiniz. Aktiviteleriniz ve işiniz çoğunlukla başkaları tarafından fark edilmez. Gizli olan her şey ilginizi çeker. Bilinçaltı ve rüyalarla ilgilisiniz. Aldatılabilir veya kandırılabilirsiniz. Gerçek olmayan isteklere ve heveslere sahipsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, ev, harita, mars


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Baharlık Evler Ezgi Ev Dekorasyonu 0 21 Nisan 2014 22:20
Şömineli Evler Afrodit Ev Dekorasyonu 0 07 Mart 2012 19:19