IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2016, 10:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AY VE EVLER




AY

Yönettiği burç: Yengeç
Cinsiyeti: Dişil
Temel Fonksiyonu
Dünyanın uydusu Ay’ın, diğer gezegenlere nazaran bize daha yakın olması hayatımızdaki etkisini de daha açık biçimde hissetmemize neden olur. Ay sadece duygularla ilgili değil, yaşamımızdaki pek çok şeyle yakından ilgisi vardır. Med-cezir olayına sebep olan ayın hareketleri, vücudunun %70 su olan insanı da aynı şekilde etkilemektedir. Dişil üretkenliği temsil eden Ay aynı zamanda değişimi, beslenmeyi, sübjektifliği, duygusal iletişimi, bilinçaltını, içgüdüsel duyguları, sıvıları, denizleri, temel arzuları içinde barındırır. Duygusal ihtiyaçlarımızla bağlantılı olarak istem dışı yaptığımız hareketlerin kaynağı olan Ay için, ruhumuzun aynası desek yanlış olmaz. Örneğin, bilinçaltı ve belleğimizi temsil eden bu hassas gezegen bir erkeğin hayatındaki en önemli kadını belirttiği gibi, özel hayatı ve ev ortamını da şekillendirir. Vücudumuz da ise göğüs, mide ve sindirim sistemi bu gezegenin etkisindedir. Dişiliğin simgesi olduğu için bu özellikler daha çok kadınların sağlık durumuyla ilintilidir. Yönettiği burç olan Yengeç burcunda oldukça kuvvetli bir yere sahip olan Ay’ın olumlu yönleri aynı zamanda Boğa burcunda da belirgin hale gelir. Ay’ın en huzursuz olduğu burç ise, Yengeç’e zıt burç olan Oğlak’tır.



Ay on iki evi gezerken, hayatımızda ve kişiliğimizde değişimlere neden olur...
Ay haritanızda 1. Evde ise
Hassas, besleyici ve değişken mizaçtadır, duygularla hareket etmeye meyillidir. Duygusal olarak açıktır. Duygularını saklayamaz, ruh hali yüzüne yansır. Geleceğe yönelik trendlerle ilgili güçlü sezgilere sahiptir. Olaylara objektif yaklaşmakta zorlanır. Etrafındaki kişilerin ihtiyaçlarına karşı çok duyarlıdır. Duygusal anlamda yaralanmalara açıktır. Sanatsal konulara yatkındır. Toplumu memnun edebilecek konuları hisseder. Anneden, aileden veya kadınlardan destek alabilir. Ay doğasındaki mesleklerde çok başarılıdır!

Ay haritanızda 2. Evde ise
Maddi kazanımlar elde etme konusunda güdüsel bir şekilde çelişir. Duygusal güvencesini maddi güvenceler ile sağlamaya çalışır. Mali koşullarda iniş çıkışlar yaşama ihtimali güçlü, kazancın sabit olması ise zordur. Kadınlardan, aileden maddi destek görebilir. Sahip olduklarına karşı duygusal bir bağ hisseder. Manevi değeri olan objeleri toplamayı çok sever. Geçmişinden gelenlere sıkı sıkıya bağlanma eğilimindedir. Gayrimenkul, tarım, çevresel düzenleme, mutfakla ilgili sanatlar ya da kamusal meslekler ve işler sayesinde kazanç elde eder.

Ay haritanızda 3. Evde ise
Hayatında değişimler erken yaşlardan itibaren gündemindedir. Günlük değişimler duygusal travma yaratabilir. Sık sık seyahat eder. Sezgisel iç görüsü güçlüdür. Yazma ve konuşma yeteneği geniştir. Duyguları, sözlerine ve yazısına güçlü bir şekilde yansır. Kendini iyi ifade eder. Özgürce ve samimiyetle yapılan fikir tartışmalarına önem verir. Sözlerini çok dikkatli seçer ve başkalarının üzerinde yaratacağı etkilere önem verir. İletişimcidir, yakın çevresindeki insanlardan uyarım ve teşvik beklentisindedir. Etrafındakilerin duygularını kolaylıkla sezebilir. İnsan doğasını anlamaya yatkındır. Kardeşler veya yakın akrabalar, hayatında önemli bir rol oynar.

Ay haritanızda 4. Evde ise
Yuvası, duygusal sağlığı açısından yaşamsal bir şekilde önem taşır. Vaktinin çoğunu orada geçireceği, güvenli ve huzurlu bir yuva kurma ihtiyacındadır. Aile geçmişi ve doğduğu yer, duygusal anlamda önemlidir. Evinde ailesiyle ilgili olaylara, ebeveyn tavrıyla yaklaşabilir. Yaşam alanında sıkça değişiklikler yapar. Gayrimenkul konularında şanslıdır. Ay zarar görmekte ise aile ile ilgili sorunlar, evde huzursuzluklar oluşabilir. Gerçek duygularını açıkça ortaya koyma konusunda çekingendir.

Ay haritanızda 5. Evde ise
Doğuştan romantiktir. Genç yaşlardan itibaren sürekli olarak ideal aşkı arar. Çekicidir, hayal gücü kuvvetli ve güdüsel bir biçimde yaratıcıdır. Sanatsal konular hayatında önemli bir rol oynar. Sinema, dans, müzik ve şiir konularında yeteneklidir. Sosyal hayatta aktiftir ve kendini eğlendirmeyi iyi bilir. Eğlence sektörüne veya çocuklarla ilgili sektörlere, çocuk bakımına çok uygundur. Deniz kenarındaki yerleri seyahat etmekten ve uzun tatiller yapmaktan çok keyif alır.

Ay haritanızda 6. Evde ise
Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı ve onlara yardımcı olmaya isteklidir. Çalışma kapasitesi yüksektir. Yaptığı işe saygı duyacak birinin yanında çalışmak çok hoşuna gider. İş ortamını aile ortamı gibi görebilir. Çalışanlarla duygusal bağlar kurabilir. Çalışma alanında veya koşullarında sıkça değişimler yaşanması büyük olasılıktır. İşte güvenlik ve huzur konusuna çok önem verir. Evcil ve küçük hayvanlara karşı son derece şefkatlidir. Ay sert açılar almakta ise Ay’ın bu konumu çeşitli rahatsızlıklara sebep olabilir.

Ay haritanızda 7. Evde ise
Başkalarının varlığına önem veren, tek başına kalmak istemeyen insanlardır. Duygusal huzur, kişisel ilişkilerin gidişatına bağlıdır. Birçok ilişki kurma şansı elde edebilir fakat iş bağlanmaya gelince kararsız bir tutum sergileyebilir. Hareketli, değişken, seyahat etmekten hoşlanan kişilerdir. Birden fazla kez evlilik yapabilir. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı duyarlı, kamusal işlerde ise başarılı olabilir. Toplumda tanınan bir figür olma yolunda büyük adımlar atabilir. İyi bir danışmandır. Karşısındakinin duygularını rahatça anlayabilir.

Ay haritanızda 8. Evde ise
Partner ya da anne tarafından yahut kadınlardan mali anlamda yardım elde edebilir. Başkalarına mali varlıklarını yönetme konusunda yardımcı olabilir. Ay açısı sert ise ilişkilerde zorlanma anlamına da gelebilir. Karamsar düşünceler ve endişeler aklı kurcalar ve rahat hissetmeyi engelleyebilir. Ölüm olgusuyla ilgili konularda derin hassasiyeti vardır. Gizemli konulara ilgi duyar. Gelecekle ilgili konuları esrarengiz bir biçimde hissedebilir.

Ay haritanızda 9. Evde ise
Ruhsal veya dinsel anlamda çok güçlü eğilimleri vardır. Hayatta bir görüş açısı olmalı veya bir şeye inanmalıdır. Hayat görüşleri annesi veya etkin kadın figürleri tarafından etkilenebilir. Bilgi toplamaya ve bilgelik elde etmeye karşı büyük istek duyar. Ufkunu genişletecek seyahatler yapabilir, eğitimler alabilir. Sezgisel ve ilahi bilgilere açıktır, çeşitli düşünce sistemlerine ve inançlara çekilir. Hayatın anlamını hayatının sonuna dek arayabilir. Yazma kabiliyetine sahiptir. Eğitim ve akademik kariyerde başarılı olabilir. Seyahatler hayatının bir parçası gibidir. Hukuk ve adalet konularında çok hassastır. İnsanlara öğretmeyi sever ama bunu yapmak için gereken sabrı gösteremeyebilir.

Ay haritanızda 10. Evde ise
Hayatta itibar ve başarı kazanmak, onun ilgisini çeker, mesleki açıdan hırslıdır. İyi bir itibar kazanmanın ve onu korumanın ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Toplum ihtiyaçlarını karşılayabilecek, özellikle kadınlarla ilgili mesleklere uygundur. Toplumun sempatisini ve saygısını kazanabilir. Annesinin, kişisel gelişimi ya da aldığı önemli kararlar üzerinde etkisi olabilir. Özel hayatla toplumsal hayatı tercih etme arasında kalması söz konusudur. Kendisini fazla açığa vurulmuş hissedebilir.

Ay haritanızda 11. Evde ise
Arkadaş grupları veya sosyal organizasyonlar içerisinde olmaya ihtiyaç duyar. Sosyal anlamda aktiftir, özellikle kadınlarla pek çok kontak kurar. Arkadaşlarının ihtiyaçlarına karşı çok hassastır. Gruplarda ve organizasyonlarda, sempatiyi üzerinde toplayabilir. Kadınları organize edebilir, dernek veya organizasyonlara başkanlık yapabilir. Kendisini toplumsal amaçlara adayabilir. İş ve aksiyonlar neticesinde elde edilen gelirde iniş çıkışlar yaşayabilir. Arkadaş çevresi sürekli değişebilir.

Ay haritanızda 12. Evde ise
Sebebi belli olmayan endişeler ve kuruntular, kendisine olan güvenini kısıtlar. Çekingendir ve özel hayatına çok önem verir. Duygularını açıkça ifade etmeyebilir ya da gerçek duygularını ihmal edebilir. Yoğun duygusal durumlardan hoşlanmayabilir. Anne ile ilişkiler, erken yaşlardan itibaren duygusal anlamda yıpratıcı olabilir. Uzun süreli bir ilişkiyi sürdürmek konusunda zorlanabilir. Güçlü bir şekilde yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Gizli veya platonik aşk hikâyeleri yaşayabilir. Kalabalık korkusu veya klostrofobi gibi olumsuzluklar karşısına çıkabilir. Bu şekilde özgürlükleri de kısıtlanabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Ekim 2016, 13:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AY VE EVLER




İvit Oglak bi kız kardese sahibim yukseleni Aslan ve hic anlasamıyoruz

Su ev isini cozmem lazım kacıncı ev ki bnm harita

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
astroloji, ay, ev, harita


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GÜNEŞ VE EVLER Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 10:15
JÜPİTER VE EVLER Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 09:47