IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2016, 02:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kasım Ayında Bizleri Neler Bekliyor?




Keser döner sap döner gün gelir hesap döner!Mevsim dönüşünü iliklerimize kadar hissetme zamanı geldi. İçe dönük, derin düşüncelere daldığımız, kendimizi sorguladığımız bir dönem başlıyor Kasım ayı ile birlikte… Aşk için açı çekmek, kariyer için hırslanmak, sosyal çevremiz için fark oluşturmak, kendine dönük yaşamak istemeyenler için de bir uyanışı temsil edecektir Kasım ayı. Yani depresyonun bile bu dönemin geleneksel bir salgın hastalığı olduğu akıllara kazınmasıyla artık sıradanlaştığı olduğu kanaatine varabiliriz.


Ya çemberin içindesin ya da dışında…
Güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna geçerken ortadan kaldırmaya çalıştığı bir durum var; bu da gri kalmak. Gökyüzü bu ay ortada olmanın, ne etliye ne sütlüye karışmamanın bu döngüye yakışmayacağının altını çiziyor. Yaşamlarımızda birebir sorunlarla karı karşıya kaldığımızda ne yapmamız gerektiğine vurgu yapıyor. Ve herkese iki seçenek veriyor; siyah-beyaz, iyi- kötü, doğru-yanlış, doğum-bitiş gibi… Var olurken bir yandan yok olmanın bir gün geleceğini kabul ediyoruz Aynı zamanda bu döngüde insanların kendi kişisel konforu için bazı gerçeklerden uzaklaştığını görebiliriz. Bu diplerden yaşamak anlamına da gelebilir. Derin düşüncelere dalmak hem romantik hem de öfkeli davranmamıza vesile oluyor. Başta dediğim gibi; ortası yok!


Güvenlik koridoru!
Grilere yer vermeyen bir döngüyü işaret eden gökyüzü ufak tefek konuları zaman zaman büyütmemize neden olabilir. Savunmasız olduğunu öğrenmek, incelemek ve gözlem yapmak, başkaları ile etkileşim halinde olmak diğerlerinden farklı olmayı gerektirecektir. Eylem ve davranışların arkasında gizli mesajlar aramak bu zamanların en sıra dışı olaylarını içinde barındıracaktır. İnandığımız tüm değerler bu vesile ile bir kat daha değer kazanacaktır ya da hayal kırıklıklarına neden olacaktır. Hal böyleyken sürekli ihanete uğradığımızı düşünmekten kendimizi alamayabiliriz. Duygularımız, hassas yapımız ve derinliğimiz bu yüzden hep bir kenara itilmek durumunda kalabilir. Bu durumda aslında bir şekilde yanlış anlaşılmamıza neden olabilir. Hatta bir türlü “anlamıyorlar bizi” kafasına girmeye çok meyil etmemize neden olacak.


Dolunay sıcak ilişkilere kalıcılık, mesafeli olanlara da son veriyor!
12 Kasım’da iletişim gezegeni Merkür, Yay burcuna geçerken iyimserlik, bakış açısında pozitif bir akış, yaşamdan neşe, keyif almaya dönüşebilir. Bu geçişle birlikte sabit kaldığımız konulardan kurtulmak, bir nevi duyguları temizlemek ve seçeneklerimizi bu sefer çoğaltmak kafamızın rahatlamasına neden olacaktır. Bu ayrışmaya ya da ayıklamaya yardımcı olacak etken ise Dolunay olacak. 14 Kasım’da Boğa burcunda meydana gelen bu gökyüzü olayı kör noktalarımıza vurgu yaparken bir yandan bunca zaman biriktirdiğiniz yeteneklerimizin ortaya çıkmasına da neden olabilir. Özellikle maddi açılardan beklentiler, aile konuları, ortak mallar güven, ilişkilerde kalıcılık ve bağımlılık gibi özel durumlar için net kararların alınması kolaylaşabilir. Gerçekleri gösteren ışık ile hareket etmek bir açıdan mecbur olacak. Bu sayede tutarsız olan her türlü ilişkiye güle güle diyebiliriz. 20 Kasım'da Neptün’ün 5 aydır devam eden geri hareketi son buluyor. Hayal kırıklıkları, beklentilerin gerçekleşmemesi, umduğunu bulamamak bu döneme kadar bir sonuca ulaşmadıysa artık bu saatten sonra da bir sonuca ulaşmayabilir. Ancak bazı büyük hayallerin gerçekleşmemesinin nedenleri ortaya çıkabilir. Dolunay zaten bu zemini hazırlamışken detayların âdete su yüzüne çıkması bir kez daha gönlümüzü ya da mantığımızı altüst edebilir.


Kasım ayı gizli hazinelerimize yöneltecek.
Her ne ise düş kırıklığı yaşadığımız durumlar, silkelenmek gerektiğini de bir kenara yazmak gerekir. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçerken biraz daha gönüllere coşkunluk ve hak edeni alma psikolojisini oluşturacaktır. Seyahat etmek, yurtdışı bağlantılı işlerde, politik ambiyanslarda, sözleşmelerde ya da söylemlerde sivri çıkışlar yapmaya imkân verecektir. Mevsim kış olabilir ancak sosyal hayatta entelektüel arayışlar ve yenilik kavramı gündemin her noktasına uyum sağlamak isteyecektir. Bu yüzden sanat ve görsel iletişimdeki her türlü konu ve muhatapları konu olacaktır.Ayın son haftalarına yaklaşırken Jüpiter, Plüton ile kare oluştururken kanunları kendilerinin yazdığını düşünen herkesi farklı olaylar bekleyebilir. Bazı kalıpların yıkılması anlamına da gelebilir bu durum ya da kendi çıkarları için işleri zora sokacak durumları da vurgulayabilir. Aynı zamanlarda önemli olayların medyadan gizlenmesi ya da yasaklar gündeme gelecek ilginç konuları işaret ediyor. Adalet için mücadele edenleri zorlu ve uzun bir süreç beklediğini görebiliriz.


Dönen dolaplar, eksik bilgiler…
Şimdiden yelkenleri suya indirmeyelim. Sadece bazı konuları abartmak ya da analiz ederken katılan yorumlarda sıkıntılar oluşabilir. 29 Kasım'da Yay burcunda meydana gelen Yeniay bu duyguları travmatik bir hale getirebilir. Ortalıkta dönen dolaplara inanmak zor olacaktır. Eğitim, uzak ülkeler, medya ve ticari konularda kandırılmalar, eksik verilen bilgiler ya da dolandırıcılık boyutundaki gelişmeler bazı konuları açığa çıkartacaktır. Aynı zamanda ilişkiler açısından son derece kafa karışıklığı oluşturacak bir süreçten bahsediyor, gökyüzü. Topluma aykırı ilişkiler, gizli sevdalar, adrenalin için peşinden gidilen sevdalara ve olaylara işaret edebilir. Aynı gün meydana gelen Venüs, Uranüs karesi özgürlük için ihtiyacımız olan her duyguyu kendi koyduğumuz değerlere göre yaşamak isteyeceğimizi vurgulayacak. Yani gönüller olabildiğince cesur ve çıplak olurken, biraz hırçın da olabiliriz.


Burçlara etkisi
Koç: Bu ay oldukça planlı hareket ediyorsun. Ödemeler, taksitler, faturalar belli bir düzende hareket etmeni sağlıyor. Cazibende oldukça artıyor, çevrene hiç olmadığın kadar hava atabilecek ilgilere maruz kalıyorsun.


Boğa: Mantığınla, duyguların çok çakışıyor. Ancak bu dönem bireysel davranmak, hedeflerine odaklanmak, aşkına sahip çıkmak ön planda olacak. Yüzünü güldüren, arkandan konuşuyorsa bu günlerde bazı insanları hayatından uzaklaştırman faydana olacak.


İkizler: Kendine sırtını çevirmenin artık bir anlamı kalmıyor. Yeni insanlara ve çevreye “Evet” demek için oldukça olumlu etkilere sahipsin. İş arkadaşlarının stresi, arkadaşlarının seni yanlış anlamaları artık bir son buluyor.


Yengeç: İdeallerin ve hayallerin arasında kalabilirsin. Ancak iş hayatın bu dönem bir adım daha önemli olacak. Bakışında farklı bir yansıma var ve geleceğe yönelik konularda net olmak istiyorsun.


Aslan: Sert kayaya vurmamak için bu ay “Ben böyle değilim” sözünü çokça söylüyorsun. Sevmek, sevilmek, değer verilmek bu ay senin için çok önemli olacak. Bu yüzden yanlış anlaşılmaya meyil edecek hiçbir konunun içinde olmak istemiyorsun.


Başak: Kasım ayında aşk başkadır. Kabuğundan çıkıyorsun ve peşin hükümlü davranışlardan uzak duruyorsun. Eğer gereksiz kıskançlıklara kapılmazsan, hayatındaki kazançların kıymetini yakalıyorsun.


Terazi: “Aşkım olmadan asla” diyen Terazi burçları sevdiklerine bu dönem daha çok zaman ayırıyor. Maddi anlamda canını sıkan konularda atılım yapıyorsun. Yeni bir aya girerken borçlu olmak istemiyorsun.


Akrep: Stresli bir ay geride bıraktık. Yüzleşmek her ne kadar zor da olsa kariyer ve sosyal anlamda tek sonuca gidilecek. Çalkantılı aşk maceraları, yüzünü güldüren iş teklifleri keyfini yerine getiriyor.Yay: Geçen ayın karmaşıklığını iletişim becerinle toparlıyorsun. “Ne yazık ki bitti” dediğin konular büyük bir heyecanla yeniden gündeme gelebilir. Yeteneklerine yönelik iş fırsatları ve kariyer anlamında eğitimler söz konusu olacaktır.


Oğlak: Ailevi konular ve bireysel gelişim ön planda olacak. İş hayatında rakiplerinle karşılaşmak seni hırslandıracaktır. Eğer maddi sorunlarını dert ediniyorsan kaygılarını düzenleyecek gelişmeler söz konusu.


Kova: İş alanındaki kazançlar yüzünü güldürürken, yeni bir aşka hiç de uzak değilsin... Ekim ayında yaşadığın karışık insan ilişkileri bu ay sana ders oluyor. Geçmişi geçmişte bırakmaya hazırsın.


Balık: Özel hayatında ve arkadaş çevrende yaşanan yeni aşk ilişkileri ve aktif gece hayatı seni duygusal olarak yorgun hissettirebilir. Elinden kaçan fırsatlar bu ay sana fırsat olarak geri dönüyor.

Astrolog Zeynep Turan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bekliyor, burclar, kasım ayı, neler, olacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mart Ayında Burçları Neler Bekliyor? Zen Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Mart 2013 13:03
Kasım 2012 burç yorumları, 2012 Kasım ayında sizleri neler bekliyor ? Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 16 05 Kasım 2012 08:57
Eylül ayında sizi neler bekliyor? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Eylül 2011 10:20
Eylül ayında burcunuzu neler bekliyor? (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç) Aze Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 04 Eylül 2010 12:37
Ubuntu 8.10'da Bizleri Neler Bekliyor? Ocean GNU, Linux ve UNIX 1 17 Ekim 2008 17:42