IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2016, 11:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BAŞAK Burcu 2017 Genel Bakış




Sevgili Başak burcu, 2017 yılında hayal ettiğiniz hayata ve yaşantıya biraz daha yakınlaşmayı başaracaksınız. Karşınıza bu anlamda birçok fırsat çıkacak ve doğru değerlendirme sayesinde arzu ettiklerinize ulaşmanızı engelleyecek çok fazla sorunla da karşılaşmayacaksınız. Geçen yıl içerisinde yavaş yavaş düzene sokmaya başladığınız hayatınızı bu süreçte daha iyi noktaya getirebileceksiniz.

2017 yılının gelmesiyle beraber kişiliğiniz ve hayata bakış açınız daha da oturaklı olmaya başlayacak. İçinizi heyecanlandıracak gelişmeler ardı ardına gelecektir ancak mutlaka önceliğiniz hayatınızı daha iyi düzene sokmak olmalı. Pozitif gelişmelerin sürekli olarak karşınıza çıkacak olması içinizi fazlasıyla rahatlatacaktır. 2017 yılında değişimi ve yeniliği de arzu ediyor olacaksınız. İyi bir yıl sizi bekliyor olacak.

Geçen yıl zaman zaman sorumluluklarınızı geri plana atabiliyordunuz. Bu da aksaklıklar ve zorluklar yaşanmasına neden oluyordu. İşlerinizi düzene sokacak olmanız ve doğru noktalara odaklanmanız sayesinde finansal durumunuzda da iyileşmeye gideceksiniz. Yaptıklarınızdan, yapacaklarınızdan ve yıl içerisinde geçireceğiniz her günden fazlasıyla keyif alabileceksiniz. Yatırımlardan da olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Aşk hayatınız söz konusu olduğunda da 2017 yılında sizi zorlayacak şartlar karşınıza çıkabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz tartışmalar içerisine girmekten mutlaka kaçınmalısınız. Aile sorunlarınızı aşk hayatınıza, aşk hayatınızda ki sorunları da aile hayatınıza yansıtmamayı alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor. Çözüm üretmekte şanslı olacaksınız. Mutlu olmak çok da zor olmayacak Başak burcu.

Birlikteliği olmayanların fırsatları değerlendirirken hislerini ve duygularını göz önünde bulundurması gerekiyor. Atacağınız ciddi adımlar memnun edici olabilir ancak mutlaka ilerisini de düşünmeniz gerekiyor. Sorunları gözünüzde büyütmeyin. Doğru noktalara odaklanmayı başardığınız sürece kısa sürede çözüme ulaştırma ihtimaliniz de var.

Başak burcu, 2017 yılında sürekli olarak hareket halinde olacaksınız. Geçen yıla oranla çok daha fazla şehre gidebilir ve yeni deneyimler elde edebilirsiniz. Keyifli, güzel ve heyecanlı günler sizi bekliyor olacak. Daha önce gitmediğiniz yerlere gidecek olmanız, kafanızı dağıtmanızı ve odaklanma sorununuzu da en aza indirmenizi sağlayacaktır. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız Başak burcu, merak etmeyin.

2017 yılında, sosyal hayatınızda yaşanacak olan farklılıklar kısa süreli de olsa bocalamanıza neden olabilir. Bu yıl fazlasıyla aktif olacaksınız. Yeni insanlarla tanışacak, kaynaşacak ve farklı ortamların içerisinde bulunacaksınız. Entelektüel açıdan sürekli olarak gelişim göstereceksiniz. 2017 yılı, dolu dolu geliyor Başak burcu.

Başak Burcu 2017 Aşk Hayatı
Sevgili Başak burcu, 2017 yılına girdiğimiz günlerde aşk hayatınızda birlikteliğiniz varsa bu açıdan yaşanacak olan gelişmelerin sizi memnun edeceğini ve yaklaşımlarınızın da birlikte olduğunuz kişiyi fazlasıyla mutlu edeceğini söylemek gerekiyor. İlişkiniz, 2017 yılında sizi her açıdan memnun ediyor olacak. Keyif alacağınız birlikteliğiniz olacak. Sorunlar mutlaka olacaktır ancak siz en iyi şekilde üstesinden gelebileceksiniz.

Yaşanacak anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak adına sorunların nereden kaynaklandığını araştırmanız gerekiyor. Sosyal hayatınızdaki hareketlilik birlikte olduğunuz kişinin sizi fazlasıyla kıskanmasına neden olabilir. Bu gibi durumlarda sizde durulmayı ve ilişkiniz için bir şeyler yapmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. 2017 yılı, aşk açısından yoğun olacağınız bir yıl. Duygularınız daha farklı olmaya başlayacak.

2017 yılında ayrıldığınız bir kişiye özlem duyma ihtimaliniz var. Geçmişe dönmek isteyeceksiniz ancak birlikteliğiniz varken eski sevgilinizle iletişime geçme isteğiniz fazlasıyla tehlikeli olabilir. Hayal kırıklığı yaratmamaya çalışın. Geçen yıl kendinize yeni bir sayfa açacağınızı kabul ettirmişken, bu yıl aldığınız kararlardan geri dönmek her şeyin alt üst olmasına neden olabilir.

Uzun süredir devam eden ilişkinizde hiçbir sorun yaşanmıyor ve artık ciddiyete dayalı birliktelik sahibi olmak istiyorsanız bu açıdan girişimlerde bulunabilirsiniz. Partnerinizle bu konuyu özel bir şekilde konuşmalı ve ne kadar istekli, hevesli olduğunuzu da göstermelisiniz. Yanlış kararlar almamaya çalışın. Birlikteliği olmayan Başak burcu insanları, yaş olarak kendilerinden küçük veya büyük bir kişiyle yakınlaşabilir. Alacağınız tepkileri de göz önünde bulundurun.

Başak burcu, 2017 yılında kuracağınız kısa süreli ilişkiyi zaman içerisinde iç dünyanızda fazlasıyla büyütebilirsiniz. Duygularınızın alt üst olmasına ve aşka olan güveninizin her geçen gün azalmasına asla izin vermemeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda bir takım beklentileriniz var ancak herkesin bu beklentilere cevap verebileceğini düşünemezsiniz.

Evli olan Başak burcu insanları, evlilik yaşantınızda sorunların nereden kaynaklı olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bazılarınız çözüm arayışına girip çabalarken, bazılarınız da hiçbir şey yapmadan sorunların çözülmesini arzu ediyor. Evlilik hayatınızda karmaşa olması, hayatınızın her alanında verimsiz olmanıza neden olabilir. Doğru kararlar almalısınız Başak burcu.

Başak Burcu 2017 İş Hayatı
Sevgili Başak burcu, 2017 yılında karşınıza çıkan fırsatlar ve elde edeceğiniz gelişmeler her açıdan sizi memnun ediyor olacak. İş hayatınızda genel olarak istediğiniz şartlara sahip olabileceksiniz. Her geçen gün pazar payınızın arttığını ve bu sayede işlerinizin açıldığını siz de fark edeceksiniz. Gelişmeler istediğiniz yönde olacak. Finansal açıdan da her geçen gün daha fazla rahatlayacaksınız.

2016 yılında değerlendiremediğiniz ve sizi çok fazla üzen, pişmanlık yaşadığınız fırsatlar ya da bir benzerleri tekrar karşınıza çıkabilir. 2017 yılında geçen yıl yapmış olduğunuz hataları tekrar etmemeniz gerekiyor. Her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. İş hayatınızda arzu ettiğiniz her türlü başarıya sahip olacak ve bazı kişileri de utandırıyor olacaksınız.

2017 yılının ilk yarısına kadar fırsatları mutlaka değerlendirmeye çalışmalı ve finansal açıdan dengeyi kurmalısınız. Yılın ikinci yarısında şansınız biraz daha artıyor olacak. Maaşınızın artma ve terfi alma ihtimaliniz var. Şuan sahip olduğunuz konumu daha üst seviyelere taşıma imkanı elde edeceksiniz. Bazılarınız yılın ikinci yarısında iyi bir şirketten iş teklifi alacak. İşinden veya bulunduğu konumdan memnun olmayan, hak ettiği değeri görmediğini düşünenler teklifleri değerlendirebilir.

2017 yılının genelinde karşınıza sizi zorlayacak gelişmeler zaman zaman karşınıza çıkacaktır ancak olumsuzluklar üzerinde çok fazla durmamanız gerekiyor. Kısa süre içerisinde hemen her şeyi çözüme kavuşturma ihtimaliniz olacak. İyi paralar elde edecek, yatırım yapmak istiyorsanız da doğru noktalara odaklanacaksınız. Hayalini kurduğunuz her şey aslında çok da uzağınızda değil Başak burcu.

Başak burcu, 2017 yılında geleceğinizi göz önünde bulundurun. Yaşanan uzun süreli sıkıntıların tekrar etmesini hiç istemezsiniz. Bu nedenle işlerinizin zaman zaman zora gireceğini düşünerek birikim yapmak isteyebilirsiniz. 2017 yılında ortaklıklar da dikkat çekici olacak. Ne olursa olsun, iş hayatınızda kimseye kolaylıkla güvenmemelisiniz.

Başak Burcu 2017 Sağlık
Sevgili Başak burcu, 2017 yılında sağlığınız ve özellikle iskelet sisteminiz bir hayli hassas olacak. Problemlerle karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek ve bu nedenle yıl içerisinde sürekli olarak kontrollerinizi yaptırmalısınız. Kemiklerinize zarar verebilecek sporlar yaparken de dikkati asla elden bırakmayın. Ağrılarınız artabilir, hastalığa yakalanabilir ve zor günler geçirebilirsiniz. Söz konusu sağlık olduğunda asla kendinizi zorlamamalısınız.

2017 yılının tamamında yemek yeme eğiliminizi çok yüksek seviyelerde olacak. Bazılarınız gereğinden fazla kilo alabilir. Bu nedenle kesinlikle spor yapmanız gerekiyor. Uzun süredir sizi uğraştıran ve çözüme kavuşmayacak gibi görünen sağlık sorununuzla ilgili bu yıl önemli gelişmeler yaşanabilir. Altı ayda bir tahlil yaptırmayı unutmayın. İlaçlarınızı düzenli kullanın ve doktorun söylediklerini dikkate alın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başak burcu 2017, başak burcu 2017 falı, başak burcu 2017 genel bakış, burçlar başak 2017


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ASLAN Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:14
YENGEÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:13
İKİZLER Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:12
BOĞA Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:10
KOÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:08