IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2016, 11:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YAY Burcu 2017 Genel Bakış




Sevgili Yay burcu, 2017 yılında hayatınızın en önemli noktalarında çok değerli ve mutlaka üzerinde durulması gereken şans ve fırsatlar ile karşı karşıya kalacaksınız. Hayatınız değişiyor ve bu da iyi yönde olacak. Geçmişte yaşanan sorunları artık unutmalı ve geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru karşınıza çıkan olumlu gelişmeler üzerinde daha fazla durmalısınız. Doğru planlamaların hayatınızı baştan sona değiştirecek olmasına hazırlanmalısınız.

2017 yılı size şans ve uğur getiriyor olacak. Özellikle kişisel açıdan sürekli gelişim içerisinde olacaksınız. İçinizdeki güç her geçen gün daha da artacak. Maddi zorlukları artık kenara bırakmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Yıl içerisinde bolluk ve bereket burcunuzda olacak. Çabalarınızın ve emeğinizin boşa olmadığını göreceksiniz.

Eğitim hayatına devam eden Yay burcu insanları, bu yıl göstereceğiniz performans çok iyi olacak. Çalışacak ve hak ederek başarıya ulaşacaksınız. İstediğiniz sonuçları alacak olmanız motivasyonunuzu daha da yukarılara çıkaracaktır. 2017 yılı içerisinde ev ya da şehir değişikliği yapabilirsiniz. Bazılarınızın ev hayatlarında tadilat yapma ihtimalleri var. Farklılık ihtiyacınız karşılıksız kalmayacak.

Yay burcu, 2017 yılında aşk hayatınızın da size sunacağı güzellikler olacak. Karmaşıklıktan dolayı ne yapmak istediğinize bir türlü karar veremiyordunuz. Özellikle geçen yılın sonlarına doğru aşk hayatınıza daha ciddi bakış açısı sergiliyordunuz ve bu yıl daha da ciddi olacaksınız. Aşk hayatınız renklenmeye başlıyor. Yılın belirli dönemlerinde aile veya aşk hayatınızda aksaklıklar gündeme gelecektir ancak zorlukların üstesinden kolaylıkla geleceğinizi bilmelisiniz.

2017 yılında iş hayatınızda hareketlilik gözlenecek. Sizinle aynı düşünceye sahip olmayan kişi veya kişileri çevrenizden uzaklaştıracaksınız. Aksaklıkları umursamamalı ve sorumluluklarınıza odaklanmalısınız. Çabalarınız boşa olmayacak. İnsanların sizinle gurur duyacağı işler yapacaksınız. İç dünyanızda artık huzuru bulmanız gerekiyor. Hayatınıza giren insanlara önem verin ve bazılarına da dikkat edin. Keyif verici bir yıl sizi bekliyor.

Yay Burcu 2017 Aşk Hayatı
Sevgili Yay burcu, 2017 yılında aşk hayatınızın daha iyi olması için çaba göstereceksiniz. Birlikteliği olmayan kişiler kuracakları bir ilişkide sağlamlık ve güven arıyor olacak. Mutlu olmak adına elinizden geleni yapacağınız bir dönem var. Geçen yıl çok ihmalkar davrandınız ancak bu yıl tam tersi olacak gibi duruyor. Yapacak olduğunuz olumlu paylaşımlar bağların kuvvetlenmesini sağlayacak.

2017 yılının genelinde aşk hayatınız açısından güzel gelişmeler ardı ardına gelecek. Şartların istediğiniz güzellikle olacak olması, yaşadığınız aşk hayatınıza daha fazla ilgi göstermenizi sağlayacaktır. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar kafa karıştırıcı olacak ancak sizin bu duruma izin vermemeniz gerekiyor. Karmaşıklıklardan olabildiğince uzak durmalısınız. Bazılarınız için ayrılık olacaktır.

Ayrılık yıpratıcı olduğu kadar rahatlatıcı da olabilir. Önemli olan çıkmaza girdiğini düşündüğünüz bir ilişkiyi sonlandırmak. Düzgün ve sorunsuz devam eden birlikteliğinizde sorunlar yaşamanız yanlış adımlar atmanızdan kaynaklı olacak. Bazılarınız bu yıl içerisinde daha önce ayrılık yaşadığı bir kişiyle yeniden bir araya gelebilecekler. Sizi şaşırtacak gelişmeler fazlasıyla olacak gibi görünüyor Yay burcu.

2017 yılında uzun süredir arkadaşça yaklaşımlar içerisinde olduğunuz bir kişiyle duygusal olarak yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik gelişmelerin olumsuz sonuçlar doğurma ihtimali olduğu kadar sizi mutlu etme ihtimali de var. Uzun süredir yalnız olabilirsiniz ancak doğru kararlar almanız gerekiyor. Flört üzerine kurulu bir ilişkinin de yıllarca sizi mutlu etmesini bekleyemezsiniz.

Yay burcu, 2017 yılına evlilik içerisinde giriyorsanız eşinizle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldıracağınızı bilmelisiniz. Eşiniz olan kişiyle olumlu paylaşımlar içerisinde bulunacak, huzuru ve mutluluğu yakalayacaksınız. Bazılarınız için evlilik hayatlarında fırtına olacak ve sonlanmaya doğru gidecek. Hayal kırıklığı yaşanabilir Yay burcu.

Yay Burcu 2017 İş Hayatı
Sevgili Yay burcu, 2017 yılında çok fazla fırsatla karşılaşacak ve eksikliği hissettiğiniz yönlerinizde de değişime gideceksiniz. Fırsatlar var ancak sizin için önemli olan fırsatları nasıl değerlendirdiğiniz olacaktır. Elinizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışın. Başarıya adım adım ilerliyor olacaksınız. Kişisel olarak çok karlı çıkacağınız bir dönem başlıyor. Tecrübeniz her geçen gün artacak.

2017 yılının gelmesi sizi biraz daha hırslı ve istekli birisine dönüştürecek. Kendinizi değiştirmek adına çok fazla girişimlerde bulunmuştunuz ancak istediğiniz sonuçları alamamıştınız. Bu yıl istediklerinize sahip olabileceksiniz. Bazılarınız terfi alırken, bazılarınız da maaşının artmasını sağlayacak. Doğru çalışmalar üzerine yoğunlaşacaksınız. Hak ettiklerinize mutlaka sahip olacaksınız Yay burcu.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde işlerinize gereken önemi vermiyordunuz ve bundan kaynaklı olarak da istediklerinize bir türlü sahip olamıyordunuz. Bu yıl her şey tersine dönmeye başlıyor. İşlerinize ve yapacaklarınıza daha fazla önem vereceksiniz. Hedeflediğiniz noktaya yakınlaştığınızı hissedecek ve motivasyonunuzu artıracaksınız. Hırslı olmalı ve başarıya odaklı hareket etmelisiniz.

İş hayatında hangi alanda çalışırsanız çalışın, daima rekabet olur. Bu yıl sizinle rekabet içine girecek çok fazla insan olacak Yay burcu. Üstünüz olan kişilerin gözüne batacak hemen her şeyden uzak durmalısınız. 2017 yılının sonlarına doğru sorumluluklarınızda artış meydana gelecek. Zamanında yerine getireceksiniz ancak yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Genel olarak finansal ve başarılar açısından iyi bir yıl sizi bekliyor olacak Yay burcu.

Yay Burcu 2017 Sağlık
Sevgili Yay burcu, 2017 yılında sağlığınız gayet iyi durumda olacak. Geçen yılı tekrar bir göz önüne getirin. Ufak tefek sağlık sorunlarının tamamen sizden kaynaklı olduğunu sizde fark ediyor olmalısınız. Bu yıl içerisinde de tedbirsiz olmaya devam edecek misiniz? Rutin olarak kontrollerinizi yaptırmalı ve fiziksel açıdan kendinizi güçlendireceğiniz spor dallarına yönelmelisiniz ve bu sayede de zihinsel olarak rahatlama yaşanabilir.

Çalışma ya da özel hayatınızdan kaynaklı olarak hayatınızda karmaşıklık yaşanabilir. Vücudunuzun direncini düşürmemeniz gerekiyor. Hobilerinize yönelmeniz de iyi olacak Yay burcu. 2017 yılında genel olarak iyi durumdasınız ancak başta da dediğimiz gibi sağlığınızı asla ikinci plana atmamanız gerekiyor. Süregelen sağlık problemlerinizle ilgili de olumlu sonuçlar alınabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burçlar yay 2017, yay burcu 2017, yay burcu 2017 falı, yay burcu 2017 genel bakış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AKREP Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:18
BAŞAK Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:16
ASLAN Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:14
YENGEÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:13
KOÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:08