IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2016, 11:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BALIK Burcu 2017 Genel Bakış




Sevgili Balık burcu, 2017 yılında iş dünyasında isminizden sıkça söz ettirmeye başlayacaksınız. Çalışmalarınızla ön planda olacağınız için kariyerinizi kendi kontrolünüz altında tutacaksınız. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler, aşk veya aile hayatınızda da net olmanızı sağlayacaktır. Üzerinizde pozitif enerji var. Doğru değerlendirmeyi başarırsanız, hayatınızın her alanında yüzünüzü güldürecek gelişmelerle karşı karşıya kalırsınız.

2017 yılında zaman zaman hata yapacaksınız ancak hatalar ders çıkartmak için vardır ve bunu unutmamalısınız. Atacağınız her adım sizin için önemli olacak. Maddi anlamda güç arayışına gireceksiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları tepmekten vazgeçmelisiniz artık Balık burcu. Her şey sizin lehinize olacak, değerlendirin.

Haziran ayına kadar olan süreçte güzel gelişmeler daha yoğun olacak gibi duruyor Balık burcu. Sizi memnun edecek şartlar önünüze çıkacak. Yaptığınız ve yapacağınız her türlü girişimden olumlu sonuçlar alma ihtimaliniz daha da artacak. Sizi mutlu edecek, keyfinizi yerine getirecek günler bolca olacak. Aşk, iş veya özel yaşantınızda kendinizi düşünmeniz gereken zamanlar olacak. Mutlu olmak istiyorsanız, bunu yapmanız şart.

Balık burcu, 2017 yılında gözler sizin üzerinize dönmüş durumda olacak. Hayatınızın her alanında ön plana çıkacak ve dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Kişisel olarak yüksek enerji ve çekim gücünüz var. İstediğiniz kişiyi, dilediğiniz anlamda etkiniz altına alabilirsiniz. Kısa süreli fırsatları biraz olsun geri planda tutmalı ve geleceğe yönelik adımlar atmalısınız.

Karşınıza çıkan kişilere kolaylıkla güveniyorsunuz ve bu da en büyük zaafınız olarak dikkat çekmekte. Zarar görmek istemiyorsanız, insanlarla yakınlaşırken temkinli olmalısınız. 2017 yılında aşırıya kaçan davranışlarınızı biraz daha dengelemiş olacaksınız. Maddi zorlukların yaşandığı dönemlerde ayağınızı mutlaka yorganınıza göre uzatmalısınız. Genel olarak güzel bir yıl sizi bekliyor olacak Balık burcu.

Balık Burcu 2017 Aşk Hayatı
Sevgili Balık burcu, 2017 yılında aşk hayatınızla ilgili sorgulayıcı olacağınız günler içerisinde olacaksınız. Birlikteliğinizin devam edecek olması tamamen size bağlı olacak. Zaman zaman birlikteliğinizi ikinci ve hatta üçüncü plana atıyorsunuz ve bu da partnerinizle aranızın açılmasına neden oluyor. Ne olursa olsun, keyif almalı ve keyif vermeye çalışmalısınız. Mutlu olduğunuz bir ilişkide sorun çıkartan taraf siz olmamalısınız.

Kendinize yeni sayfa açmak isteyeceğiniz 2017 yılında daha önceki birlikteliğinizin gün yüzüne çıkacak olması kafanızın karışmasına neden olabilir. Hayatınıza yeni insanlarda girecek ancak ne yapmak istediğinize bir türlü karar veremeyeceksiniz. Sosyal hayatınızın size sunacak olduklarına hazır olmalısınız. Aynı zamanda arkadaşça yaklaştığınız bir kişiye bakış açınız değişebilir ve sizde arkadaşınız olan kişinin size karşı olan bakış açısının değişmesi için elinizden geleni yapabilirsiniz.

2017 yılı duygusal olarak yoğun olacağınız bir dönem Balık burcu. Hayatınızın aşkını belki de bu yıl içerisinde bulacaksınız ve bu da yüksek bir ihtimal. Seçenekleriniz oldukça fazla olacak ancak hislerinizi dinlemeniz gerekiyor. Doğru kişiye yakınlaşırsanız, aşk hayatınız açısından yılsonuna kadar hiçbir sorun yaşamazsınız. Tutku ve heyecan aslında çok yakınınızda, sadece bulmanız gerekiyor.

Birlikteliği olan Balık burcu insanları, aşk hayatlarının artık çıkmaza girdiğini düşünebilir. Bu gibi dönemlerde biraz olsun geri plana çekilmeniz gerekiyor. Artık hislerinizin eskisi gibi olmadığını ve aşkınızın kurtarılamaz olduğunu düşünüyorsanız, atmanız gereken adımları o zaman atarsınız ancak dediğimiz gibi mutlaka bekleyişte kalmalısınız. Sıkıntılar mutlaka son bulacak Balık burcu.

Balık burcu, 2017 yılında daha önce hiç bulunmadığınız ortamlar içerisine girebilirsiniz. Hayatınıza yeni insanların gireceği yılın ikinci yarısı bu anlamda daha dikkat çekici olacak. 2017 yılında heyecanı, aşkı, eğlenceyi, sınırsız yakınlaşmayı ve tutkuyu bir arada yaşayacaksınız. Evli olan Balık burcu insanları, tartışmaların odak noktası haline gelmekten bıkmadınız mı? Eşiniz sürekli sorunun sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor ise, neden kendinizi değiştirip birde o şekilde denemiyorsunuz.

Balık Burcu 2017 İş Hayatı
Sevgili Balık burcu, 2017 yılında iş hayatınızda en fazla dikkat çekecek nokta iletişim yeteneğiniz ve nasıl kullandığınız olacak. Çalışmalarınızın daha geniş çevreye ulaşmasını arzu ediyor olabilirsiniz ancak bu yıl mutlaka sizden daha tecrübeli kişi veya kişilerle bir arada olmalısınız. Yapacağınız girişimlerden olumlu geri dönüşler alacaksınız. Geçen yılın son aylarına doğru başarı grafiğinizde düşüş gözlenmişti ancak bu yıl yukarılara çıkacak.

Sizden daha bilgili ve daha fazla donanıma sahip kişilerle aranızı iyi tutmalısınız. Sorumluluklarınızın arttığı dönemlerde destek arayışında olacaksınız. Fikir alışverişi yapmak çok önemli olacak. Bazı insanlar sizin kafanızı karıştırmak isteyecektir ancak siz bu kişilere kesinlikle izin vermemelisiniz. Sizi zorlayan şartlarda da arzu ettiğiniz çözümleri bulabileceksiniz.

2017 yılında engellendiğinizi, sorunların çözülemez duruma geldiğini düşüneceksiniz ancak tüm bunları gözünüzde büyütmemeyi öğrenirseniz, kendi kendinizi rahatlatmış olursunuz. Özgüveninizde eksiklik yaşanacak Balık burcu. Kendinize yeni ve ulaşılması kolay hedefler belirlemeniz gerekiyor. Ulaştığınız ufak hedefler motivasyonunuzu artıracak ve kendinize olan güveninizin de tam olmasını sağlayacak demektir.

Balık burcu, 2017 yılının ortalarına doğru iş hayatınızda zorlanacaksınız. Finansal durumunuzda da gerileme yaşanacak ancak bu sıkıntılı süreç çok uzun olmayacak. Bu süreç içerisinde borca girmemeye çalışmalısınız. Alacağınız kararlar, atacağınız adımlar geleceğiniz açısından çok önemli olacak. Aceleci davranışlarınızı bir kenara bırakırsanız, 2017 yılında çok başarılı olabilirsiniz.

Balık Burcu 2017 Sağlık
Sevgili Balık burcu, 2017 yılına girdiğimizde süregelen sağlık probleminiz var ise mutlaka kısa süre içerisine kontrollere gitmeniz gerekiyor. Kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz ancak umursamadığınız sağlık sorununuz her geçen gün başınıza daha fazla iş açabilir. Dengeli beslenmek, düzenli uyumak ve düzenli spor yapmak sizin için çok önemli olacak. Sağlığınızı mutlaka koruma altına almalısınız. Sürekli olarak değişen hava şartları da sizi olumsuz etkileyecektir.

Sağlığınıza dikkat ederseniz, 2017 yılında çok önemli şikayetleriniz olmaz. Canınızı sıkacak olumsuzluklarla karşılaşmayacaksınız. Spor yapmak önemli olacak. Yıl içerisinde kitap okuma alışkanlığınızı geliştirmelisiniz. Zihinsel olarak kendinizi mutlaka rahatlatmanız gerekiyor. Hem fiziksel hem de zihinsel açıdan üzerinize bulunan negatif enerjini en aza indirmeye çalışın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
balık burcu 2017, balık burcu 2017 falı, balık burcu 2017 genel bakış, burçlar balık 2017


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
OĞLAK Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:20
YAY Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:19
AKREP Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:18
TERAZİ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:17
KOÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:08